The sims

Idag blir det inte mycket bloggande tyvärr. Har varit så sugen på att spela sims idag så nu ska jag göra det!

 Har tyvärr bara sims 2 änsålänge. Men det duger :)

Så nu vet ni vad jag gör och varför ni inte hör någonting av mig idag!








Natusan Babyoil - en superprodukt

Natusan Babyolja kan användas till mycket mer än bara bebisars torra hud. Det är en multiprodukt som är superbillig.

Natusan baby oils bästa användningsområden:
Ta babyolja på en pad och rengör ansiktet från smuts som uppkommit under dagen slopp
Ta babyolja på en pad för att ta bort vattenfast mascara
Häll några droppar i badet. Det gör att klåda minskar och huden blir otroligt återfuktad
Använd babyoljan som lotion och smörj in hela kroppen för återfuktning
Häll i babyolja i hårtopparna istället för hårinpackning
Använd oljan som massageolja för ryggen, händerna, fötterna elelr vad det nu är du ska massera
Använd som återfuktande tvål i duschen


Orsakerna till att babyoljan är så bra är främst på grund av de milda ingridienserna och att det varken innehåller parfym eller konserveringsmedel som kan torka ut och skada huden. Dessutom kan den köpas med aloe vera (aloe vera verkar lugnande mot rodnader)

Baby olja kan köpas i vanliga mataffärer och kostar inte ens en hundring (runt 70 kronor brukar priset ligga).

Det finns inte så mycket mer att säga om baby oljan  - det är en superorudkt som har hur många olika användningsområden som helst!










Godmorgon!

idag alldeles strax åker jag och min pojkvän iväg till ett par vänner. Vi stannar hos dom till på onsdag. Ni kommer alltså inte höra nåt från mig förrän tidigast på onsdag. Men misströsta inte! Efter det ska jag inte åka iväg nåt mer (vad jag vet nu iaf.)




Gå från brunett till blondin

Att gå från att vara brunett men ganska mörkt hår till att bli blondin är inte helt enkelt. Ofta resulterar blekningarna i gult, missfärgat hår och mycket slitna hårstrån. Tyvärr är det svårt att få ett lika blont resultat som Kissie och Blondinbella. Men självklart är det inte omöjligt!

Viktigt att tänka på innan:
Att bli blondin kostar pengar, både för bleknigsmedel och vårdande produkter. Är du inte beredd att betala för att bi blondin är det ingenting för dig.
Att bli en strålande blondin är ingenting som händer över en natt utan det tar ofta månader innan man ntt resultatet man önskat(om man samtidigt vill ha en bra hårkvalitet)


Många kändisar har gått från brunt till blont hår. Till exempel Jessica Alba, Nicole Kidman, Scarlet Johanson och Victoria Beckham
Se hela bilden

Bli blondin på rätt sätt
Den viktigaste regeln är att låta en frisör bleka ditt hår så ljust du önskar och efter det bleka håret hemma. Säg till frisören att du vill slinga små blonda slingor (så många som möjligt och så ljusa som möjligt) i hela håret. Be gärna även om en toning som gör håret ännu ljusare. Frisörbesöken upprepar du var sjätte vecka till håret är så ljust du vill ha det. Efter att du uppnått önskat resultat kan du bleka utväxten i hårrötterna hemma.

Vårda ditt blonda hårsvall
Använd silverschampo istället för eller efter ditt vanliga schampo (kan upprepa användningen två gånger efter varandra för bästa resultat). Silverschampo drar ut missfärgningar ur stråna och ger håret en jämnare färg. Obs silverschampo har en lila färg men om du sköljer ut schampot noggrant får håret inte samma lila ton
Att använda hårinpackning under och efter pågånende blekning är a och o för att lyckas. Utan inpackning blir resultatet tunt, skört hår och strävt hår som har en matt yta. Använd inpackningen varje gång du tvättar håret istället för balsam. Några gånger i veckan kan du göra en hårkur genom att ha hårinpackning i håret, sova med det och skölja ut på morgonen. Tips: använd gärna en inpackning du köpt hos frisör. De inpackningarna innehåller ofta mer verkande egenskaper än de som man köper i livsmedelsaffärer.

OBS: vill du inte gå till frisören för att bleka håret så strunta i det! Av egna erfarenheter vet jag att det är omöjligt att bleka håret hemma utan hårinpackning och få ett bra resultat!


kissie11
Följer du texten ovan kan du få lika blont hår som Kissie (bild) om du vill!

Detta inägg är förresten mitt 100onde inlägg på denna blogg! Woho!!





Det märks att hösten börjar närma sig...

... när h&m skickar ut sin modekatalog för höstkollektionen

.

Även om solen fortfarande skiner (nåja) och när man fortfarande har sommarlov så påminns man titt som tätt om att hösten närmar sig tyvärr.

Men man ska inte misströsta för det.  Allt blir ju så mycket mysigare på hösten - kläderna (stickat, varmt och gosigt), aktiviteterna(spela kort tillsammans med en kopp te eller gå en långpromenad och avsluta med et varmt bad).

Och rots att höstdeppressionen kan komma in så  kommer ju sommaren tillbaka (bara 10 månader kvar nu :D)

Vad tycker ni om hösten? En slaskårstid med regn och depp eller en mysårstid med gosiga filtar, varma drycker och mysiga promenader?

Update 3: Aloe vera serie två veckors användning



Nu har jag testat en aloe vera serie i två veckor

Reslutat: jag känner att aloe vera hjälper mot min torra hy. Make-upen sätter sig inte som en "mask" oanpå ansiktet lika mycket som den gjorde innan användningen. Hyn är fortfarande röd, torr och fnasig när jag kommit ut ur en varm och ångande dusch, men inte lika mycket som den var innan påbörjad användning av aloe vera serien.
Hittills är jag helt klart nöjd med produkterna.

Vill du läsa de andra uppdateringarna om aloe vera serien?



Ännu en strålande dag att vakna upp till!

Godmorgon allihoppa!
Sovit gott?

Själv kollade jag på vänner hela natten och har sovit bort dagen (som anligt). Men inte gör väl det nåt :). Har nyss lagt i en maskin tvätt - vilket roligt sätt att börja dagen på haha.
Fint väder är det ute idag i alla fall. Med växlande molnighet för en gångs skull!


OBS:
I morgon åker jag iväg igen och kommer vara borta till på onsdag. Kommer alltså inte kunna blogga förän allra tidigast på onsdag igen. Dock kommer eventuellt några inlägg upp idag. Ber om ursäkt men det är sommarlov. Man måste ju få ha kul då!



Kändisar med och utan smink

Smink kna verkligen göra underverk på en människa. Vissa är rent av riktigt fula när de inte har smink på sig men blir hur vackra som helst med lite mascara och puder. För ett tag sedan lade jag upp en bild på när Pamela Anderson var sminkad samt osminkad vilket är en rätt drastisk skillnad. Ville skriva ett sådant blogginlägg igen så här nedan är nu.

Jennifer Lopes utan VS med smink


Dita Von Teese med och utan smink


Britney Spears sminkad VS osminkad


Eva Longoria osminkad VS sminkad



Paris Hilton sminkad VS osminkad


Kate Moss osminkad VS sminkad




Fotnot: kändisarna sminkas av make-up artister samt har i de flesta fall även privata frisörer. Detta gör att skillnaden på smnkad och osminkad blir ännu mer drastisk än för oss "dödliga". Det som är värt att tänka på är att på deras sminkade bilder är de ofta galafina vilket vi som ej är kändisar sällan är överhuvudtaget.


Packning som tar minimal plats

Nedan följer en guide på de smartaste kombo och miniprodukterna som man kan använda på resan när packningen måste vara minimal.

Läs med nöje!



spontanshopping på semestern

Hann med lite shopping under min semester


Oversize t-shirt med trygg, rosa tygblomma, ljusa stuprör

1. Oversize t-shirt med ball tryck (enligt mig) passar perfekt till leggins, converse, stora silverringar i öronen och massor av silverarmband.
2. Ljusa stuprörsjeans. Passar perfekt till ljust långt linne upptill eller en mönstrad tunika. Diskreta smycken (som silverhalsband med berlock och pärlörhängen) och svarta pumps eller stövletter på fötterna.
3. tygblomma. Kan användas när som helst nu på sommaren. Vid stranden, på shoppingrundan...

Nu är jag hemma igen!

Halloj kära läsare!
har ni saknat mig ;)?

Själv har jag kommit hem från min semester i Bohuslän och kommer nu kunna fokusera på bloggen återigen! bra va?! :D

Min semester var en perfekt mix mellan festande och slappa hemmakvällar. Dock kunde vädret varit lite bättre... Men inte sörja över det nu.



Hård ost, mögelost, vitlöksost, brieost x2, philadelphiaost, vindruvor, fanta och kex

Hade ost och kexbricka en kväll. Det kan knappt bli mysigare än så!


Aftonbladet och Sofies mode


Har en del bilder till på kamrean. Men som ni vet vid det här laget är usb-kabeln till kameran borta och jag är alldeles för lat(och snål) för att köpa en ny. Jag ber om ursäkt!


Reser bort ett tag

I morgon åker jag iväg på semester och kommer ej ha tillgång till vare sig dator eller internet. Kommer hem tidigast på fredag. Sedan åker jag iväg nästa söndag igen och är borta i två nätter utan internet återigen. Så ett litet tag framäver blir det glest med blogginlägg men hoppas ni har överseende för detta och fortsätter kika in ibland ändå!

Ha en fin semester - det ska jag ha!
Vi ses!

Lip plumber - vad innebär det?

Lip plumber har blivit stort på marknaden på sistone. Det är ett läppglans som sägs göra läpparna större och fylligare.

Men hur blir det så egentligen?

Lip plumbers ingridienser ökar blodcirkulationen i läpparna. Det sätts liksom igång en allergisk reaktion och läpparna blir fylligare. Genom att blodcirkulationen ökar så får läpparna en rödare färg(ytterliggare en bonus som man inte får med vanligt lipgloss). Efter cirka tio minuter efter applicering börjar det sticka och svida lite i läpparna och det är då man förstår att någonting händer.

Fungerar det då?
Jag själv har använd ett flertalet lip plumbers där resultatet blivit svidande och stickande känsla i läpparna - men ingen storleksskillnad alls! Dock vet jag att lip plumbers kan fungera - det beror säkert på vilket märke man använder. Dock ska man veta att det inte blirr några stora förändringar a la botox utan mycket mindre drastiska förändringar.

Lip plumbers finns att köpa på de flesta ställen där make-up säljs. Det finns lip plumbers att köpa av de flesta make-up märken idag.

485 kr.
295 kr st
429 kr st

Samtliga lip plumbers ovan kommer från eleven.se


Så vad tycker du? Är lip plumbers någonting för dig eller inte?


Miljövänliga och djurvänliga produkter

Jag och många andra tycker att det är viktigt att värna om miljön och att bry sig om djur och natur. Dock kan det vara svårt att göra det eftersom miljövänliga produkter kan vara svårt att få tag på.

Nedan har jag skrivit en lista på några miljövänliga produkter som jag kan tipsa om. (för att komma till deras hemsida klickar du på bilderna som är överst i varje beskrivning)




Rosenserien har bara bra ingridienser i sina produkter. Produkterna innehåller mycket lite konserveringsmedel. Produkterna är ej testade på djur och är ekologiskt odlade. Säljer ej make-up utan endast krämer.



The body shop använder endast produkter som komer från naturen. De har gjort ett flertal kampanjer som samlat in pengar till bland annat aids och kvinnors rättigheter runt om i världen. För the body shop är det viktigt att ie slita på naturen och slösa med naturens produkter mer än vad som är nödvändigt. Produkterna är icke djurtestade. Säljer både make-up och krämer.


Yves rocher använder bara ekologiskt odlade växter till sina produkter och ej några genmanipulerade växter. De planterar träd för att ge tillbaka det de tar. säljer både make-up, krämer och andra skönhetsprodukter.


Lush är mycket emot djurförsök och ingen av deras ingridienser har på något sätt blivit till med hjälp av djurförsök. De köper ej ingridienser från företag som på något sätt är inblandad i djurförsök. Säljer krämer och andra skönhetsprodukter. Dock ej make-up (med undantag för läppbalsam)


Dermanord testar inte på djur. Deras produkter har lång tradition inom hudvård vilket gör att behovet av djurtester inte finns.Förpackningarna är miljövänliga. Alla ingridienser är biologiskt nerbrytbart i naturen. Säljer både krrämer och andra skönhetsprodukter samt make-up. 

 
Har ej någon ofisiell hemsida som finns på svenska.
Montagne Jeunesse säljer ansiktsmasker och dessa ansiktsmasker använder jag faktiskt själv. De är ej testade på djur och alla produkter är naturliga. Finns att köpa hos bland annat h&m och ICA.


Oriflame tar avstånd från barnarbete och ser till att alla som tar fram produkterna arbetar med humana villkor. Inga produkter eller ingridienser är djurtestade. De använder ej fridlysta eller utrotningshotade växter i sina produkter. Säljer make-up, hudvård och andra skönhetsprodukter.
Kontakta mig om du vill köpa Oriflames produkter.

Update 2: Aloe vera serie en veckas användning



Har nu provat aloe vera serien i cirka en vecka.

Reslutat hittills:
En dag var jag solbränd i ansiktet. Brännan lindrades snabbare än vad den brukar. Kan vara så att aloe veran i produkterna ovan påverkade detta. Har dock inte sett några andra förändringar i min hy alls. Den har varken blivit bättre eller sämre.
Ytterliggare en uppdatering kommer om cirka en vecka.

Inte mkt uppdateringar idag

Jag är ganska dålig på att uppdatera. Kan inte skriva grundliga inlägg om skönhet varje dag då inläggen tar minst en halvtimma att göra. Dessutom har jag på sistone arbetar från morgon till kväll och däför har tiden helt enkelt inte funnits. Hoppas ni har överseende med detta.

Måste tyvärr göra er besvikna genom att säga att jag kommer vara borta nästa vecka (åker på söndag) och kommer inte ha möjlighet att blogga därifrån. Men ni kikar väl in ibland ändå, så ni inte missar nåt?

Men efter den (välförtjänade) semestern kommer det ramla in små innehållsrika inlägg titt som tätt så håll utkik! Och dessutom kommer jag annordna fler tävlingar där man kan vinna bland annat goodiebag och skönhetsklassiger!


Ha det så bra tills vi ses nästa gång!



Myskväll


(fy vilka dåliga färger det blev på bilden- förlåt mig!)

Sitter och läster skönhetsbibeln tillsammans med popkorn och läsk. Skönhetsbibeln är jättefin och har många bra tips. Den rekomenderas av mig!

Min födelsedagsoutfit


Haha min kropp och mitt ansikte ser helt opropotioneligt ut :P



Turkos tunika med volang, svart skärp, svart kjol, svart linne, svarta leggins, silverhalsband, turkos ring. (skor ej med på bild)

Det var väl hyffsat fint i alla fall, eller vad tycker ni? Slängde ihop outfitten i ett hafs - samtidigt som ala gäster drällde in så jag blev lite stressad!




Idag är det min födelsedag!

Idag fyller jag arton år och hela min släktkommer hit för att fira mig (har hänt två gånger i hela mitt liv innan). Om några veckor kommer jag fira med mina vänner och dra ut på krogen :)
Kan dock inte fira med mina vänner idag då många är borta, jag ska jobba tidigt i morgon och min släkt kommer. Men det blir kul ändå.

Nu när jag är arton kan jag:
Köpa tobak på affärer
Gå in på krogen
Köpa drinkar på restauranger
Köpa alkoholdrycker från livsmedelsbutiker
Sälja Oriflame (börjar med det idag!


Nu ska jag börja mitt firande.
Kommer inte blogga mer idag (av förklarliga skäl) och jag hoppas ni förstår.

Vi ses!
Ha det bra.

speedspa

Jag har för avsikt att försöka kunna hjälpa alla sorters människor med att få en bättre hälsa och skönhet. Alltså även de som inte har mycket tid över till att sköta om sin kropp. För dessa människor har jag nu skrivit en guide på ett "speedspa", alltså ett spa som går superfort att göra.

Vill du istället läsa om ett mysigt spa i normal takt? Du hittar ett inlägg om det här.



1. Börja med att ta en snabb dusch som tar cirka 10 minuter. Medan du är i duschen peelar du ben, armar och dekollage med peelingkräm (på bild från nivea young).
2. och smörjer in ansiktet med en rengöringskräm (på bild från Biotherm).
3. Gå ut ur duschen. Torka håret handukstorrt och lägg i en leave in produkt i håret (på bild från graham webb, daily strength. Finns att köpa hos frisör)
4. Lägg i en snabbverkande ansiktsmask. Den på bilden verkar i cirka fem moinuter. (på bild från Montage genesse)
5. Medan ansiktsmarken verkar tar du på en hårborttagningskräm på benen som får verka i 6 minuter. (på bild från veet)
skölj ut ansiktsmasken och hårborttagningskrämen  när tiden gått.
6. Ta på dig en mysig badrock som du har på dig reste av kvällen för att¨få någon slags myskänsla.
7. Smörj in kroppen med en snabbabsorberande hudkräm (på bild från oriflame)
8. Smörj in ansiktet med en snabbabsorberande ansiktskräm (på bild från Nivea young)
Efter dessa punkter kan det vara gott att blanda till en nyttig drink - så får insidan vad den behöver också. Klicka här för att få recept på smoothies
9. Till sist smörjer du in fötterna med en fet fotkräm. Tips: smörj in fötterna innan du ska lägga dig och låt verka över natten. Det blir kladdigt att gå runt på golvet fullt med fotkräm på fötterna.


När jag gjorde detta speedspa tog det omkring 15-20 minuter.


Fotnot: Till skillnad från ett "vanligt" hemmaspa får man inte så mycket lugn och ro. Man samlar heller inte speciellt mycket kraft om man måste stressa sig igenom ett spa. Men detta är ett bra alternativ för de som inte har tiden till att ha ett långt spa.


Lycka till!



Mumsfrukost i Amerikans anda



Jag är verkligen ingen frukostätare. Är gärna vaken i två-tre timmar innan jag äter frukost. Så idag åt jag frukost vid ett och vaknade vid nio.
Idag blev det amerikanska tjocka pannkakor (mums!) till frukost.

Ett tips när man ska göra tjocka pannkakor och inte har plättlägg är att steka flera bredvid varandra samtidigt så går det tre gånger fortare än att ha en i taget i stekpannan. Det tog dock fem pannkakor att komma på det för mig haha.


Jag är en riktig klant ska jag be att få tala om! I samtliga inlägg i denna blogg har alla bilder tagits med mobilen, och det innebär ju som ni vet att bilderna blir dåliga med fula färger. Anledningen är att min usb-sladd till kameran har varit borta väldigt länge och jag har inte käpt någon ny. Häromdagen hittade jag kabeln! Och då tänkte jag att "nu ska jag ta massor av fina bilder till bloggen". Tror ni inte att jag tappat bort kameran då?! Sånu vet jag inte vart kameran är men kabeln är iaf hittad. Så medan jag letar efter kameran får ni tyvärr nöja er med de dåliga bilderna jag laddar upp.


Ha en fin dag!
Vi ses.

Storstädning

Halloj!

Nu ska jag storstäda mitt rum (nåja, städa lite i alla fall) och sedan blir det sömn för hela slanten. Går upp 20 över 6 på mornarna så jag måste lägga mig vid tio på kvällen numera.

Ha det bra!
Vi ses!

Update 1: Aloe vera serie första användning

Halloj!

Här kommer en uppdatering om hur aloe vera serien kändes vid den första användningsdagen.


Rengöringslotion: (nr 2 på bild ovan)
Luktade mycket gott och hade en slags gelekonsistens. Gick lätt att skälja av. Tog bort allt synligt smink så som puder och foundation. Dock sved den i ögonen - används inte som ögonmake remover! Hyn stramar något efter rengöring.

Ansiktsvatten: (nr 3 på bild ovan)
Har samma doft som rengöringslotionet. Svider i ansiktet vid applicering.

Fuktighetskräm: (nr 1 på bild ovan)
Samma doft som föregående produkter. Svider något i ansiktet vid applicering. Tar några minuter innan krämen absorberats in i huden ordentligt.

Testar Aloe vera Serie från Oriflame

Halloj!

Som ni vet gör jag ju regelbundet tester på olika skönhetsprodukter och smink för att redogöra hur de fungerar. Nu tänkte jag testa hudvårdsprodukter under en längre tid för att se om de ger någon bättring på min hy.

De hudvårdsprodukter jag tänkte börja med är en aloe vera serie från Oriflame innehållande rengöringskräm, ansiktsvatten och fuktighetskräm. Då Oriflame är ett märke man inte kan köpa i butik tänkte jag främst testa aloe verans effekt.

Såhär går det till:
Varje kväll rengör jag ansiktet med rengöringslotionet, baddar på ansiktsvatten samt smörjer in ansiktet med rengöringskrämen. Med ungefär en veckas mellanrum uppdaterar jag om hur det gått för att se om produkterna gett effekt eller inte. Produkten testar jag i cirka fyra veckor. Efter den fjärde veckan kommer en fullständig och grundlig utvärdering.


Dessa produkter ingår i testet. 1. fuktighetskräm 2. rengöring 3. ansiktsvatten

Min hy:
Jag har en mycket torr hy. Framförallt i pannan. Efter dusch är ansiktet helt rödflammigt och efter att jag rengjort ansiktet stramar det. På vintern flagnar hyn. Då Aloe vera verkar lugnande för torr hy är det främst dessa besvär som jag kommer undersöka om en förbättring sker.
Jag får dock enstaka finnar med jämna mellanrum och på näsan är hyn fet men det är inte dessa besvär undersökningen läggs fokus på.
Jag har hittills inte hittat någon hudvårdsserie som tar bort mina besvär till 100%.

Aloe vera:
Aloe vera är ursprungligen en växt. Växtens kött är läkande. Det vill säga att den minskar bland annat rodnader, smärtor och svullnader. Aloe vera har en mängd användingsområden bland annat förekommer den ofta i hudvårdsprodukter, eftersol produkter och kosttillskott.

Vill du köpa denna aloe vera serie? Hör av dig till mig.

Tycker ni detta test verkar intressant och givande eller onödigt och ointressant? Jag vill höra era åsikter för att kunna skapa en blogg som utgår från erat intresse. Har du åsikter är du varmt välkommen att skriva de i en kommentar.

Ett kanske livsviktigt tips

när du råkat ut för någon olycka och räddningstjänsten behöver få tag på dina anhöriga finns ett tips som kan vara helt ovärderligt: Skriv ICE i början av dina närmaste anhöriga som tex förälder, partner, vän. På så sätt vet räddningstjänsten vem de ska ringa och informera om tillståndet.

Ice betyder "in case of emergency" och de flesta räddningsmän i de flesta länder i världen förstår innebörden av "ICE".


Kika in på bloggen senare ikväll. För då kommer jag introducera en ny grej här på bloggen. Missa inte det!

Vi ses!


Tjolahopp

Hade nyss en "pyssla-om-mig-själv" morgon med fruktsallad och färskpressad juise till frukost. Efter det hade jag en lång avsvalkande dusch. Sedan rengjorde jag ansiktet med Biotherms Aquasourse rengöringskräm (som förövrigt gör underverk för ens hy) och nu sitter jag med en peelingmask i ansiktet. Nice :D

Vid tvåtiden ska jag åka till mormor och morfar. Då det inte finns tillgång till varken dator eller internet där kommer jag inte kunna blogga förän eventuellt söndagkväll eller på måndag. Men ni kommer väl kika in på bloggen igen senast på söndag, ellerhur? ;)

Testar Silkymiz hårborttagning

 

Pris och inköpsställe:
Åhlens 60 kronor.
utseende: Förpackningen är rosa och färgglad. Den är platt (bra att ha med på resan?) och själva sandpappret är rosa med blommor. Sandpappret är dubbelsidigt så man kan trä handen igenom och då få ett bra grepp.
Såhär går det till: Man tar sandpappret på benen och gör cirkulerande rörelser (se bild nedan). Börjar nere på smalbenen och slutar vid låren. Det är meningen att sandpappret ska "slipa" bort håret från benen. Avsluta  med att smörja in benen med fuktighetskräm.


Detta tyckte jag: Värdelöst! Mina ben hade inte rakats på cirka fyra veckor och det enda som hände var att benen blev jättetorra. Huden blev vit för att den blev så torr. Och håren? De satt kvar där precis som de gjorde innan jag började slipa. Dessutom tyckte jag det "rivdes" och var inte alls behagligt. Usch,, vilket slöseri på pengar!


Sammanfattningsvis: Hade inte så höga förväntningar men inte ens de få jag hade uppfyllde produkten. Nej, Silkymytz var inget att ha. Rekomenderar inte denna produkt till någon.

Fotnot: Hittade tyvärr ingen information om denna produkt på internet eller i något magasin. Reslutatet kan bero på mitt mjuka och förhållandevis korta hår. Dock tycker jag att en hårborttagningsprodukt ska kunna ta bort allt år på benen och inte bara grova hårstrån.

Dagens outfit


Vitt linne, vit blus med röda prickar, jeanskjol, tygblomma i håret.

Kom på, medan jag stod och sminkade mig, att jag har inte haft smink på mig på veckor. Har inte behövs då jga bara varit på stranden. Riktigt skönt faktiskt! Men nu blev det vit eyeliner för att mina trötta ögon ska se piggare ut och solpuder för att fuska fram något som liknar solbränna i ansiktet (får bara fräknar, aldrig färg).

Gåshudsvarning!

Kings of leon - Use somebody



Halloj kära läsare

Jag har nyss ätit Thaimat och är superdupermätt. Ska snart dra och övningsköra, önska mig lycka till ;)

Förresten, jag har fått sommarjobb! Jag ska från och med måndag jobba på en golfbana i två veckor framåt. :)
Innan sommaren sökte jag över 30 jobb för at jag ville ha sommarjobb, och fick inte ett enda. Så jag är jätteglad över detta. Jag tjänar 75 kronor i timman :) yehoo!



Föresten, ni glömmer väl inte tävlingen som avslutas klockan nio!!


Sminkad VS osminkad

Våga vägra make up - i alla fall på semestern, tycker Pamela

På bilden ovan: Pamela Anderson med löshår och proffssminkning till vänster och på bilden till höger är både löshåret och sminket borta.

Vad tycker ni om Pamela Anderson och hennes utseende med smink/utan smink?

Personligen tycker jag att hon på den sminkade bilden ser ut som en porrstjärna = inte hett! Men på den osminkade bilden ser hon ut som vem som helst.
Tänk om alla kändisa vågade gå utan smink, vad många (tjejer) som skulle vara utan komplex då. Ellerhur?!

På sommaren ska man äta bär!

 
Dåliga bilder, men en väldigt god bärsmoothie.

Smoothie:
Ett glas naturell yoghyrt
cirka 2 matskedar vaniljsocker
några matskedar socker
Valfri bärsort. (Här björnbär)

Mixa ihop allting och häll upp i ett glas. Dekorera med bär. Drickes med sugrör.

Tips:
Mixa bären ordentligt för att få den slätare
Häll i en dl havregryn och drick som frukost
Mixa bäret direkt från frysen - då blir smoothien kylig och svalkande i värmen.

Sommar = Bärens högsäsong.
Det finns många olika bär att välja mellan så som jordgubbar, lingon, blåbär, hallon, björnbär, vinbär. Man kan äta dom genom att mixa en smoothie, äta bärpaj, doppa i smält choklad eller äta dom som dom är.

Bär är supernyttigt då de är fullproppade med c-vitamin, vatten och fibrer. Bonus: blåbär sägs ge bättre minne och bättre syn.

Snabba strandtips

Godmorgon allihopa!
Har nyss ätit pannkakor till frukost. Mums!

Tänkte bara påminna er som ska ut och bada idag om att använda solskydd på hela kroppen. Framförallt i ansiktet och på axlar.
Tänkte också påminna om att det är bra om ni skyddar huvudet i solen. (läste i tidningen idag att det är bättre att skydda huvudet med hatt än keps)
Tillsist vill jag bara säga att glöm inte att dricka vatten nu när det är såhär varmt. Litervis!


Vi ses!