Oriflameperiod 6

Det finns 17 oriflameperioder per år. I varje oriflameperiod gäller en katalog med nyheter och specialerbjudanden. Katalogen håller i cirka tre veckor. I vara periodstart skriver jag ett inlägg om de bästa erbjudandena i katalogen just nu.


Swedish spa (min absoluta favorit hudvårdsserie) har kommit tillbaka i en nylansering med nya produkter och nya förpackningar. Det kommer finnas fyra fantastiska serier som ger ett härligt hemmaspa. De första ut är eld och vatten. I höst komer luft och i början på nästa år kommer jord. Eldserien innehåller en natthandcreme - extra fet och näringsgivande och verkar som en dunderkur över natten. En Beauty Wonder Oil som är en multiprodukt - kan användas som massageolja, badolja, förbehandlande schampo för torrt hår eller återfuktande olja. Till sist en body skcrub som innehåller peelande salt och mandelkorn.
Serien vatten innehåller en uppstramande duschcreme som formar och ger spänst åt din hud, återfuktar hela dagen och hjälper till att forma konturerna. En Stimulerande shower gel som är energigivande och fräschar upp både kropp och sinne. Till sist en massagebar dvs en masagetvål med peeling effekt.


En ansiktsmist med ljuvig doft av grape är en nyhet i denna katalog. Spraya på ansiktet när du behöver avsvalkning efter att tittat på datorskärmen för länge.


Ansiktsserien oxygen boost exbanderas och det tillkommer ansiktskapslar. Bryt av knoppen och ta ut all creme inuti kapseln. Smörj in det i ansiktet som ett förbendlande serum. Kapslarna tillsätter syre och återfuktar på djupet. En mirakelprodukt!


I denna katalogen har det kommit en mängd nya nagelprodukter. Ett stärkande och skyddande lack som gör naglarna starkare och tjockare, en nagelbandborttagningsgel (långt ord) som mjukgör och återfuktar nagelbanden och hjälper till at skjuuta tillbaka nagelbanden. Och en nailfood som reparerar svaga naglarmed vårdande oljor(på bild ovan)


Handlar du för minst 30:- ur katalogen kan du köpa en hårfön för endast 99:-. Hårfönen är framtagen v frisörer från Corrine & friends och kan ej köpas till annat pris.




Detta är bara ett axplock av vad jag tycker är de mest attraktiva och prisvärda produkterna just nu. Det finns flera hundra olika make-up, hudvårds-, ansiktsvårds-, fotvårds-, hand & nagelvårdsprodukter samt accessoarer som väskor och smycken plus mycket mer. Vi har allt för hela familjen bland annat raklödder för män, babyolja för barn, ansiktscremer med antiåldrande effekt för äldre och tandkräm för de flesta :)



Du kan bläddra i katalogen online på www.oriflame.se Vill du beställa någon produkt av mig skickar du ett mejl med din beställningslista till [email protected] jag skickar leveranser till hela Sverige.

Vill du veta mer om hur det är att vara säljkonsult inom Oriflame, vad det innebär, vad företaget är mm så gå in här

Kommentarer
Postat av: Lisa

hej :)

allt brA?

2010-04-15 @ 20:45:52
URL: http://jinandjang.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur gör man för att vara med då?

2010-04-15 @ 20:48:59
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: EMma

Åh den där ansiksmasken värkar skön! :D

2010-04-15 @ 21:26:49
URL: http://gillew.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Ah, tack för kommentaren <3

2010-04-15 @ 21:43:08
URL: http://linnealiebig.blogg.se/
Postat av: Ems

sv: okej :P

haft en bra dag?

2010-04-15 @ 21:45:51
URL: http://lifebyemma.webblogg.se/
Postat av: It´s you and me baby ! - Smyckes & dekor tävling pågår :)

Haft en bra torsdag nu då ? :)

2010-04-15 @ 22:28:57
URL: http://itsyouandme.blogg.se/
Postat av: Julia

Fin blogg!

2010-04-15 @ 22:57:03
URL: http://jullanbullans.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kanske jag går in där sen då =)

2010-04-16 @ 08:43:26
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: FlizanLizan

sv: allt bra idag? :)

2010-04-16 @ 10:09:32
URL: http://flizanlizan.blogg.se/
Postat av: EMma

Aha så kanske det var XD

Ja vi får se ... ^^ Men om jag skulle det så skriver jag till dig :)

2010-04-16 @ 19:17:38
URL: http://gillew.blogg.se/





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback