min tolkning av höst 2010

Hej!
Här kommer ett rätt stort och uttömmande inlägg om höstens mode.


Collection from Lindex.
I höst klär jag mig i tajta skinnbyxor/lacktights, svart transparant tröja och skinnhandskar
Svart är alltid snyggt!!



Leopard är en stor trend i höst. i kombination med transparant tyger blir det träffsäkert.
Leopard kan vara svårt att kombinera så man inte ser ut som en svensk hollywoodfru.
En leopardsjal (denna från bubbleroom) tillsamans med en i övrigt enkel outfit
En transparent leopardtunika med en bred boundeau(stavning?), svarta jeans/tunna strumpbyxor och lite grövre skor



Sommarklänningen(ovan från lindex) funkar ett bra tag in på hösten med rätt kombination. med strumpbyxor som plussas på efter kylan (börjar med tunna och avslutas medstickade), till det en kognaksfärgad väska (denna från hm) och en kort skinnjacka i mcmodell. Eller, vilken skinnjacka som helst funkar iofs.



Fårull är höstens hetaste snackis. dock kan det vara sårt att veta hur man ska klä sig. Det finaste är att satsa på detaljer. Som fårullsfodrade skor eller skinnjacka. Satsa annars på vantar med fårull som detaljer eller tights med fårull som detalj.
Överlag tycker jag det är snyggast att använda detta material som detalj snarare än som ett helt plagg. Fårullsleggins eller fårullsvantar är inte så snyggt. (förstår ni skillnaden?). Jackan ovan från Jofama by kenza och skorna från scorett


Vilka skor ska man använda då?
Börja inte använda de tjockaste skorna med en gång utan ta det pö om pö. Platta jodpushskor är ju väldigt hett, men själv gillar jag inte den modellen något vidare. Tunnare kängor, låga stövlar, gummistövlar funkar alltid. Min skofägrsfavorit är brun av alla nyanser istället för den tråkigt vanliga svart. Kilklackar är superhet (alltså de kilklackarna som ger e täckt fot oc som inte har korkklack), dessutom funkar uggsen alltid när snön och minusgraderna faller på.
Skorna ovan kommer från bubbleroom, scorett och vagabond


Stickat är alltid hett under höst och vinter. Det snyggaste är oversized med tights eller strumpbyxor under de stickade tröjorna. Använd stickat i alla kombinationer: strumpbyxor knästrumpor, mössa, halsduk.. Vaiera grovstickat med tunnare material.
De hetaste vantarna under hösten är fingerlösa långa stickade vantar som du drar upp över underarmarna. Detta i kombination med en trekvarts eller korttröja.
Använd de stickade accessoarerna i svart, plommonlila, tegelröd eller grå.
Tröjorna från bubbleroom och halsduken från h&m


Dessa sammetstights från ruut mfl
Sammet är ett återkommande material. Det lättaste sättet att använda sammet är i form av tights.


Men vad ska man ha för tjocktröjor då? Det är mitt slående problem under hösten oavsett mode. Använd tjocka bredrandiga tröjor i tunt material, koftor med assumetrisk skärning, en vanlig hederlig ziptröja eller använd trekvarsärmarna och ha en tjockare jacka över.


Smycken ska vara oversized och mycket. Stora örhängen, gnuggistatueringar, stora ringar, halsband och massor av armband. Använd skorna som ytterliggare en assossear genom att spendera lite mer pengar på fler par skor. glöm ej väskorna, sjalarna och denna årstid även vantarna, mössan och halsduken. Varför inte använda ett lårsmycke? Solglasögon funkar alltid - framförallt med höstens bländande sol.

Kommentarer
Postat av: ♥Claaaudia ♥

Tack :D

2010-08-21 @ 14:34:00
URL: http://claaaudias.blogg.se/
Postat av: ♥Claaaudia ♥

Bloglovin :)?

2010-08-21 @ 14:34:06
URL: http://claaaudias.blogg.se/





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback