Snöstorm och halka, igen!

Usch vad jag hatar vädret just nu. Jag vill ha sol och värme. Eller egentligen, det enda jag vill är att snön och isen går bort. Jag vill börja jogga och köra bil! Inte halka så fort jag går ut. Jag vill gå långa proemander och äta picnic i parken.

Nu har jag nästan blivit deprimerad på grund av detta otroligt tråkiga väder så det är inte sant jag är ingen vintermänniska - kan ine åka skridskor och har aldrig stått på ett par skidor, vad finn det då kvar? Men sen får man nog tänka om, och se det positiva med att det är 15 minusgrader ute. Man kan göra massor av inneaktiviteter - passa på att storstäda, shoppa på shoppingcenter som ligger inomhus, plugga osv. Eftersom det inte är mycket annat man är sugen på att göra.
Så från och med nu ska jag se det positiva med att det är halka och decimeterhög snö. Jag ska göra det jag aldrig har lust eller hinner göra, jag ska njuta av den friska luft och den kyla som man inte känner speciellt ofta, jag ska baka och göra andra mysigheter. Slänga bort de deprimerande tankarna som bara tröttar ut en och göra något bra av all den energi man sparar!
Gör det du också!


Vinter och kyla är roligt... på sitt sätt!



Februaritävling!



Söndagsshopping

Hej!
Idag har jag shoppat litegrann nu när studiebridraget kommit och allt. Nice :) Köpte ett helt träningsset, ska nämligen ut och springa så fort snön smälter (om den nu någonsin smälter...) och jag vill känna mig snygg och ha funktionella kläder när jag tränar, det gör träningen så mycket roligare :)



En fin kabelstickad v-ringad tröja från h&m


Svart-grå träningsjacka från soc med reflex och ufthål på lämpliga ställen, mp3ficka mm. Jättehärlig!


Superhärliga och snygga träningsbyxor och ett svart vanligt träningslinne, även dessa från SOC

Hade nämligen ett nyårslöfte om att börja motionera mera, och nu när jag köpt träningskläder finns det inte längre någon återvändo :)




Förresten, ett stort grattis till de två som vann varsin handcreme från Oriflame i min janruaritävling. Jessica och Linda.


Dagens outfit


Rosa skjorta, svart skärp, svart "jeanstightskjol" svarta tights.


.. och en facelook.


Nu ska jag som sagt på släktkalas. Vi hörs i morgon!

Städning & mellanmål

Efter tre timmars storstädning och massor av tvättning(som jag f ö blir otroligt harmonifylld med när jag gör) så är jag någorlunda klar och komplett vrålhungrig!



Via naturals skölj- och tvättmedel är mina favoriter, doftar unbelivable gott. efter ett stort rött äpple och min favoritmusli fungerar jag normalt igen :)


Ikväll ska jag på släktkalas med J. Dagens outfit kommer upp strax.


Missa förresten inte postkodsmiljonären ikväll 19.30 på fyran där jag sitter in the front raw!




En liten bild från lyckohjulet


Här står jag med Hannah Graaf, man ser ju vem som har stjärnglansen "7

Snodde detta fotot från en väns kamera då jag inte tog med mig min igår. Detta var den enda bilden som var värd att visa, så här var den :)

Idag, torsdag

Tjao!
Har precis kommit hem från en rätt meningslös skoldag. Fick ett städryck när jag kom hem (får det med jämna mellanrum) och städade och rensade varenda skrymsle i badrummet haha. Synd att jag inte fick städryck i mitt rum istället, för det behövs!

Klockan sex ska jag på en Oriflameutbildning och kommer hem runt nio igen.
Oriflame har flera utbildningar inom olika områden (hudvård, kosttillskott, make-up mm) men den som jag ska gå till är en introduktionskurs, steg 1. Det annordnas även steg 2 kurser, den ska jag troligtvis gå på om två veckor :)

En liten beskrivning om utbildningen:

Kom igång med Oriflame kl 18.30-20.30 steg 1 kurs, 2 timmar
För nya säljkonsulenter och för dig som vill ha repetition. Grundläggande produktskola, om företaget, praktiska rutiner, goda råd och hur du kommer igång, hittar kunder och säljer Oriflames produkter. Gott om tid efter kursen att få svar på egna frågor.
Anmälan senast dagen innan, kostnadsfri. Fika. Förkunskaper: inga.


Det blir nog jätteroligt!
Vi hörs!

Dagens outfit

Hej!
Idag ska jag sitta i publiken till lyckohjulet, tror jag det hette iaf. För ni kommer väl ihåg att jag satt på postkodsmiljonären förra veckan? Har pluggat lite, skickat in en skoluppgift som skulle lämnas in innan jullovet (skäms på mig!). Men nu är det iaf gjort :)
Nu ska jag äta lunch, sen ska jag dra till lyckohjulet. Ikväll ska jag på teckenspråk som vanligt på onsdagkvällar.



Rutig skogshuggarskjorta, svarta stupisar

vi ses!

Bikinitittande

Trots att det fortfarande ligger is på backen, trots att det fortfarande är långt under minusstrecket, trots att det inte ens är februari än så vägrar jag tro att sommaren ligger långt bort! Jsag håller tummarna att jag kan börja bada i paril och börja sola i mars, därför har jag faktiskt vågat kika in årets bikinimode. (och det är ju extra aktuellt för mig eftersom jag glömde kvar min bikini på spaet i lördags, min enda dessutom, så nu har jag ingen!)


Supernicig bygelbh, liknande min exbikini, fin tillsammans med enfärgad underdel


Lite samma stuk på denna bikiöverdelen som den ovan. Men tror jag gillar denna mer, docksöt på nåt sätt. Lär vara supersnyggt tillsammans med en härlig solbränna, tror ni inte?!

Nåt att klicka hem idag blev det dock inte, sanningen har trots allt kommit ikapp mig - det är ju bara januari... än så länge.


Galltvål

Hej!

Många produkter som säger att de har miljoner användningsområden och är optimalt att använda både inom det ena eller det andra, brukar jag som kund inte tro på då det känns för bra för att vara sant. Men ofta tror jag att det är så att man ska tro att det bara finns ett optimalt användningsområde när det kan finnas fler, allt bara för at vi som konsumenter ska köpa tre produkter som är bra för olika ändamål istället för en produkt som är bra på allt.

Ofta är det så att naturliga produkter som innehåller få ingridienser och som inte innehåller en massa konstigheter egentligen är bäst.
Och nu ska jag prata om den genialiska galltvålen!


Den finns i både fast och flytande form. Man kan köpa den på många olika hemtex och clas olsson runt om i landet men även på hemsidan.

Några exempel på vad du kan använda den fasta galltvålen till:
Tvätta händer och kropp, huden blir ren från tex olj, orenheter och fisklukt
Galltvål tar bort eksem och torr hy (perfekt som daglig rengöring för ansiktet om du är en torris)
Tvätta feta och oljiga föremål tex spisen, grillen...
Putsa läder och skinnprodukter glansiga..
..och putsa dina silverspycken skinande blanka
Ta bort vinfläckar och gräsfläckar på kläder genom att blöta ner tyget och gnida in galltvålen

Några exempel på vad du kan användaden flytande galltvålen till:

Blanda tvålen och vatten och tvätta hunden eller hästen, pälsen blir blank och tovfri (passar perfekt för djur med ljusare färger)
Häll lite galltvål i tvättmaskinen för att ta bort de svåraste fläckarna
Använd som rengöringsmedel att moppa golvet, tvätta toaletten, duscehn osv.

För bra för att vara sant? Nej, bara det bästa av naturen.. och det kommer man långt på!
Galltvål innehåller vegetabilisk kokos ch palmolja som odlats i ett fair trade projekt(är emot grejer med palmolja i då det brukar vara dåliga villkor för arbtarna och mycket kemikalier men de har till och med tänkt på det!), klorofyll och oxgalla. Produkten är inte testade på djur överhuvudtaget. Och det bästa av allt är att man kan slänga den i komposten för att den är helt biologiskt nerbrytbar!

Så, nu har jag invigt båda mina nya kategorier idag, nice :)

Det finns hur många liknande produkter som helst ute på marknaden som jag ska berätta om i inlägg framöver, kan ju inte ta allt på en gång :) Vet ni några sånahär superpdoukter?




Vän på sjukhus!

Min allra bästa vän ligger just nu på sjukhus efter en ganska svår och utdragen operation.
Jag hoppas du kryar på dig fort, jag tänker på dig hjärtat <3
Alla kan väl skicka en vänlig tanke till henne under dagen, snälla?! :)



Via naturals & comfort naturals



Med dessa tvätttmedel och sköljmedel får man allt: skonsamhet mot huden och miljön och friska naturliga doftämnen. Finns i dofterna olivbloma och aloe vera. Innehåller noggrant utvalda naturligaextrakt och doftämnen från naturen.

Sköljmedlena innehåller endast biologiskt nedbrytbata tensider. Alla andra ingridienser är noggrannt utvalda för att minimira allergirisk
Sköljmedlena har en väldigt liten påverkan på miljön. Deen största miljöboven är tvättmaskinenes energiförbrukning i sig.
Det koncentrerade sköljmedlet minskar förpackningsmängden med 66% vilket minskar växthusgaserna med 40%
Kläderna suger åt sig minimaltmed vatten vilket leder till att de blir torra fortare.
Kläderna blir mindre skrynkliga vilket gör attman inte behöver stryka dom lika ofta.
Kläderna ser nyare ut och håller längre, dessutom bevaras klädernas färg längre = behöver inte köpa nytt lika ofta


Jag som vill vara skosam och miljömedveten kommer använda Via naturals & comfort naturals när jag tvättar mina kläderna, bland annat på grund av anledningarna ovan!


Nytt på bloggen!

Hej!
Både gårdagen och idag har varit riktiga segdagar och jaghar inte varit i skolan pga olika anledningar.

Tillbaks till det jag skulle komma fram till.
Jag har lagt till två stycken kategorier här på blogen för att göra det ännu mer översiktligt och tydligt.
Ekoprylar - Då jag är rätt ekomedveten vill jag att andra ska ha möjlighet att kunna bli detsamma. Här hamnar inlägg som handlar om produkter som är djurvänliga, miljövänliga, innehåller naturliga ingridienser och ekologiska ingridienser osv. Små ekotips kommer också dyka upp i denna kategorin.
Redaktionellt - Här skriver jag information om produkter. Oftast är det produkter jag fått gratis för att kunna skriva om dom i bloggen.

Så, nu vet ni det!
Back to bussiness!

Heldag på spa

Hej!
undrar ni vart jag har varit? Jag har varit borta hela dagen och kommit hem först ni. Nu ska jag berätta :) Igår blev jag tillfrågad av en kompis om jag ville följa med på ett spa, hon hade köpt ett spapaket där det ingick egenbehandlingar osv - men mer om det senare. Självkalrt tackade jag ja. Det blev verkligen en heldag. har varit borta i tolv timmar men åh så skönt! :) En riktig rekreaktionsdag, sånt här behöver jag verkligen, fy fasen!

På spaet fanns massagebassänger, meditationsrum, varma källor, japanskt bad, ångbastu, vanlig bastu mm., och mkt annat :)

På vägen till spat var vi i Kungsbacka, söder om Göteborg, för att vänta på tåget
Obligatorisk färdkoost! Pastasallad för båda, bränhults juice för mig, imsdals vatten för henne


På spat ick man fri tillgång till diverse frukter och te


Såhär såg jag ut idag innan bikinin kom på (som jag förövrigt glömde där, snyft. Ännu mer snyft är att jag köpte bikinitrosorna IGÅR! jävla slarver "/). Ätandes på blodapelsin. mmmh.


Man fick en kord med vita handdukar, badrock och toflor


såhär såg vi ut när vi var ombytta med badrock och blött hår och osminkad, en vacker syn måste jag säga..

Sedan spenderades resten av tiden ute i de olika lokalerna och med ett träningspass shi gong(stavning). fler bilder än såhär blev det inte.


Nu är jag helt trött och seg, ska snart lägga mig och sova.
Vi hörs i morgon!





Dagens outfit

Tjao!



Vit tunika, svart långt linne och ribbade strumpbyxor.




Avatar!



Ikväll ska jag och J ha lördagsmys på bio. Har hört Avatar är svinbra så får hoppas på det :)
Innan dess ska vi till stan, strosa runt och fika.

Någon som sett den?

Dagens outfit kommer upp snart.
Vi hörs!


Avatar!



Ikväll ska jag och J ha lördagsmys på bio. Har hört Avatar är svinbra så får hoppas på det :)
Innan dess ska vi till stan, strosa runt och fika.

Någon som sett den?

Dagens outfit kommer upp snart.
Vi hörs!


Dagens outfit


Tuperat hår, eyeliner och glanslack - sen är jag lagom fixad för fredagskrök :D



Nu ska jag ut, ses i morgon!

Fredagspresent

Har precis kommit hem efter att ha hämtat ut ett paket med sponsrade bloggprodukter till mig. Väldoftande presenter passar bra att få såhär på fredagarna för att göra en lite extra glad.

Jag kommer självklart visa produkterna för er inom en snar framtid :)
Tack!

Ses!



Postkodsmiljonären 2

Hej!
Även idag har jag suttit i publiken till postkodsmiljonären. Ovh jag försökte få med fler bilder med faktiska människorpå idag, tror jag lyckades :)



Programledare och tävlande


Några klasskompisar, i mitten är en störtskön producent


Samma klasskompisar (jag längst till höger) med Richard Sjöberg - programledaren, i mitten.


I en av pauserna var det en publiktävling där jag blev trea :) Vinsten var en kokbok med rcept på plockmat (efter lite velande :P)


Ikväll ska jag och min pojkvän J till några vänner på fredagsmyskrök(långt ord, påhittat dock;D)
Men vi hörs inna dess!



Haiti behöver din hjälp!

Fortfarande, en vecka efter jordbävningen behöver Haiti din hjälp. Ingen kan göra allt men alla kan göra något så ko igen nu, tio kronor är ingenting!

smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950.


Klicka här för att se vad era skänkta pengar går till!






Postkodsmiljonären i bilder

Idag var jag och min klass i publiken för inspelningen av postkodsmiljonären som går på tv4 kl 19.00 varje fredag.
Anledningen var att klasser med minst 25 pers. får pengar till klasskassan om man sitter i publiken.
Det var jäkligt roligt, en rolig erfarenhet, men rätt segt med omtagningar och trånga benutrymmen.


Blev bjudna på fika innan inspelningen, på bild är Emmelie, en klasskompis


Störtsköna Rebecka


TYSTNAD, SÄNDNING PÅGÅR!


En liten del av scenen. Jag satt in the front row (pinsamt dock!


Tävlingsstolarna

när de tävlande och Richard Sjlberg kom in på scen hände det så mycket och det strömmade ut en massa info så jag glömde bort att fota (som av en händelse). I morgon ska jag vara på postkodsmiljonären igen. Då ska jag försöka få med lite fler mäniskor på bild än vad jag hade i dagens inlägg :)

Dagens outfit


paljettunika och jeansleggins.

F ö ser ni mig i puboiken till postkodsmiljonären den 29 januari. Satt längst fram, sjukligt nära scenen så jag syns nog (tyvärr) rätt mycket.
Bilder "backstage" kommer snart.

Nagelfil är bra att ha när nageln går av



Panikinköpte en nagelfil efter att min nagel gick sönder på längden på nåt jäkla konstigt sätt.

Så nu när alla naglar är av olika längd ger jag upp tanken om fina akrylnaglar (de har egentligen varit förstörda och ofräsha alldeles för länge) och filar ner dom till en bra längd medan jag väntar på att akrylet växer bort :)

Dock inget ont om akrylnaglar, men för att ha såna måste man kunna göra om dom var tredje vecka för att de ska hålla sig fina och fräsha. men jag har varken råd, tid eller lust att göra det tyvärr "/

Ett litet inlägg om gårdagen

Blev inget inlägg igår pga att jag kom hem jätteirreterad och allmänt arg på det mesta klockan 20.00. Hade då itne ens haft möjlighet att gå hem och lämna skolväskan.
Men här kommer ett litet inlägg från igår.

Var i skolan, hade en egenledd lektion tillsammans med två klasskompisar. Åkte in till stan för att kolla balklänningar (och tro det eller ej men jag hittade the perfect dress p0å första försöket som nu hänger på en galje i min garderob, tänker dock inte visa klänningen förräns the prom night). Lunchade på restaurang, hade teckenspråk, blev svinigt irriterad på läraren av både en och två anledningar. Hon gjorde bland annat att jag missade bussen hem med bara några minuters marginal så att jag fick stå ute i kylan och vänta i en halvtimma klockan halv åtta helt själv - måtligt roligt... Sen kom jag hem och ville bara att kvällen skulle gå fortare så att jag kunde lägga mig och glömma den otroligt dåliga kvällen...



Jag är bra konstig..

..när jag har någonting viktigt att göra.

Mitt proejktarbete har jag hållt på med sen augusti men har egentligen inte gjort någonting. Dels har det blivit en massa striul med människor som inte hört av sig som de skulle osv. men framförallt har jag alltid skjutit det framför mig, jag har haft annat plugg att göra. Men nu när jag börjar känna av tidspressen då det bara är några veckor kvar tills förstainlämningen ska in, då kan jag minsann plugga jätteeffektivt och verkligen åstakomma någonting. Nu har jag suttit totalfokuserad i två och en halv timme(att man måste ta paus var 40minut tror jag är en myt). Pluggar jag lika mycket i morgon så kommer hela grovarbetet vara avklarat - och det har jag haft efter mig i ett halvår typ.

Ja, jag är en knepig figur och det är bara att konstratera att jag fungerar bäst och effektiviserar mitt arbete på bäst sätt när jag känner av tidspressen!






Vad är ni för pluggtyper?


Vårens köp!

Hej! trots att det fortfarande bara är januari änsålänge så är det inte ålngt kvar till våren trots allt.

Denna vår vill jag klä mig i:


Ljusa slitna jeans

ränder, ränder, ränder

Stora smycken, ringar, örhängen, armband...

Mjuka pastellfärger i grått, rosa, blått...

Romantiska klänningar, missmatchande med skinn och nitar

Vita, halvtransparenta toppar

På fötterna blir det kilklackar och djurmönstrat

När jag klär upp mig blir det den lilla svarta, fina pumps och maxismycken.

Jenasleggins, leggins och tights hänger kvar ett tag till. Tröttnar aldrig på dessa underbara plagg



(nu ska jag försöka ta tid att plugga iaf en timma eller nåt. Fasen att jag aldrig lär mig!)

Plugga var det ja..

Halloj!
Har kommit hem från skolan och skulle hem och fortsätta pluggandet (ligger så efter i mitt projektarbete)


Men när jag kom hem hittade jag ett nytt nummer av solo, så pluggandet får vänta lite..
Vänta lite var det ja.. får se hur det går. Känner jag mig rätt kommer jag börja panikplugga en timma innan jag ska lägga mig elelr skita i det tills i morgon. Men man kan ju alltid ändras :)



Tisdagens outfit

Tjao!
Nu bär det av till skolan, när jag kommer hem blir det attt plugga projektarbetet hela dagen, trist, men så är det.
Vit lös tunika med stora ärmar och mudd längst ner,  ribbade svarta strumpisar och silverhalsband med stjärna,


Vi hörs sen!


Outfit och öra


Mitt nya hål(räknas hål i öronen som piercing?!) tillsammans med tre hål tomma på örhängen. Har sex hål i öronen nu totalt, men aldrig örhängen. undra hur länge jag lyckas hålla mitt nya hål vid liv genom att bära örhängen. Det återstår att se :) Jg är inte så bra med piercingar. Har haft åtskilliga hål i öronen (helt seriöst minst tio stycken) där de flesta har växt igen av diverse infektioner och annat slarv samt en piercing i naveln som vandrade ut pga dålig skötsel. Men jag ska skärpa mig denna gången, faktum är att jag ska ta och tvätta hålet nu - för att göra rent det :)



Kritrandigt linne och jeansleggins


Nu blir det duscha, läsa och sova!
Hörs i morgon!


Idag, måndag

Hej!
Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Har tagit ett hål i örat, bild kommer upp sen. Nu ska jag titta på förkväll.
Lägger upp dagens outfit sen :)

vi hörs sen!


UPDATE: såg att jag och Carin Da Silva har likadana tröjor thihi :)

Idag, måndag

Hej!
Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan. Har tagit ett hål i örat, bild kommer upp sen. Nu ska jag titta på förkväll.
Lägger upp dagens outfit sen :)

vi hörs sen!

Tävlar om en goodiebag

Tjao!
Jag är med i en tävling som Julia berg har annordnat där mn kan vinna en proppfull goodiebag


Det man vinner är:
Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

För att komma till tävlingen klickar du här

Lyx för huden

Med en utsökt doft och en konsistens som ger silkeslent återfuktande resultat ihop med denna fina förpackningen är det en lyx att använda milk & honey gold nourishing hand & body cream.
Det finns även bland annat handcreme, duschgel och bodyskrubb med samma utsökta doft som ger ett lika underbart resultat!

Spadag i bilder

tjao!


Jag och Linda efter ett (nästan) två timmars långt poweryogapass


Vii badade badtunna ute i kylan. Ytterst härligt!


Ett vackert framdukat lunchbord


Låg på yantramatta en stund


En kvinna hade visning av spaprodukter. Jättefin framdukning!


Vi fick hem varsin liten goodiebag. Innehöll en hel del broshyrr och visitkort men även lavendelolja, värmeljus och ljushållare, tvättnötter, lavendeltvål, brustabletter med doft av havet att lägga i badet och en gel spakudde från blackberry.




Skönhetsstrejkar med lermask!

Jag är så trött på alla sönderredigerade perfekta bilder på alla bloggare så här kommer nu en osminkad ansimtsmaskbild som en slags symbolisk strejk.. eller nåt.
Nej, skämt åsido, mitt söndagsmys dagen till ära bestod av en lermask och köttfärspaj.



Snart kommer några av gårdagens spabilder upp :)
Ha en fin kväll!

spadag

Hej!
Idag ska jag ha spadag vilket innebär bland annat yoga, bada badtunna, nyttig mat och visning av spaprodukter. Det är några vänner till nmig som håller i det så dedt ska bli kul.

Vi hörs senare!

idag fredag

Tjao!
Har precis kommit hem från skolan, slutade elva men kom hem först nu. Försökte laga en stackars kompis hjärta. Vet dock inte riktigt hur det gick...
Kvällen oplanerad, morgondagen = spadag. sjukt nice! söndag ev. bio (avatar, snabba cash eller har du hört om morgans)

Nu blir det sims 3 spelande. Ikväll - let's dance såklart :)

(ingen dagens outfit today pga en fuldag idag, men det vet jag att ni kan ta)

See you later aligator!

Läckra vårskor!

Trots att det är snö, kyligt, halt och andra jävligheter te nu har asos.com släppt sin skokollektion av våren som (tro det eller ej) komma skall. Hej sandaletter, pumps, nitar, fransar och remmar. Ni är välkomna!



Färg och detaljer dominerar
.
Vad tycker du, hiss eller diss?
För att se alla skor klicka här.

Dagens outfit


Vit stickad tröja och stupisar


Ber om ursäkt för en dålig uppdatering idag men var i skolan till klockan fem sen direkt till min pojkvän och har ingen tillgång att blogga därifrån (lr rättare sagt, hade ingen kamera med mig så hade ingen tillgång att blogga med bilder), men nu är jag hemma och nu kör jag igång igen :)


Vad har ni gjort idag?


Organiserad oordning - då presterar jag bäst!


Frukt, vatten, postitlappar och kalender är ett måste när jag pluggar

När bordet är rörigt med för mycket böcker, papper och annan skit är då som jag pluggar som bäst och effektivast.

Har suttit i denna röra sen jag kom hem från teckenspråket (dvs sen klockan 19.00) och knappt tittat upp ur böckerna. Och det har gett resultat - har kommit svinlångt med mitt projektarbete (det som alla gymnasieelever i åk 3 gör) och behöver knappt känna någon stress längre alls.

Angående teckenspråket - hann med lunch på mc donalds med några vänner innan (inte direkt classy men det funkar...ibland) och hann även prova tiotusentals plagg på JC innan vi begav oss till teckenspråket.

Har även hunnit, med en hel del hjälp, få upp lampor och sätta i tavlor i ramar idag. Eller ja, jag gjorde väl 20% av jobbet men ändå ;)



Ljusmys



En skål, små fina stenar och några ljus = jättefint att pimpa upp sitt rum med :)


Dagens outfit


Turkos tunika och svarta tights, sitter i min nya hanvklara myshörna, osminkad och med håret i en rufsig slarvig knut. Sorry!

Har en riktig knasdag idag. Börjar först klockan fem med kvällslektion i stan (teckenspråk). Så nu sitter jag här hemma och har inte mycket att göra. Bör plugga och städa, men hjärtat säger en annan sak ;D

Vi hörs!

Chanel lansera tatueringskollektion

Nu under våren går rykten om att Chanel ska lansera en tatueringskollektion - gnuggtatueringar. Doc rätt stilfulla sådana, inte direkt som såna man fick  tuggummipaketen när man var liten.


Skrubbvantar

Nu är den första lediga stunden på hela dagen men det är inte slut än. Dusch + hårinpackning + skrubb står på schemat samt eventuellt lite städning (mitt golv ser förjävligt ut just nu).

Tänkte bara tipsa om en supebillig, superenkel produkt nämligen skrubbvanten. Jag är en riktig skrubboholic som skrubbar både kropp och ansikte alldeles för ofta egentligen. Har innan använt mina favoritskrubbar från oriflame (båda från swedish spa sea agae) men har nu upptäckt skrubbvantarna. Skrubba ben, armar och dekollage varannan gång du duschar för att få en lenare hy som det strålar om (och som dessutom håller sig brunare löngre under sommarmånaderna)

Mina vantar är gulligt bebisrosa.



Inreder för fullt

Kort update om vadjag gör. Har kmmit hm från ikea och håller på att möblera och dekorera, kommer visa bilder när det är klart. Vill dockvara helt klar innan jag visar upp nåt :) Snart blir det en tur till ikea igen. Är i behov av en smalare bokhylla. Idag följde en fotölj och lite småsaker som kuddfodral, ljus mm hem.

Vi hörs snart!

Dagens outfit


Grå stickad oversizetröja och jeansleggins


Har variti skolan, har superont i huvudet, ska till ikea snart och köpa lite grejer so inte fick plats i bilen förra gången jag var där. Ses sen!

Kvällsupdate

Nu ska  jag lägga mig i sängen och läsa andra twilightboken samt dricka en kopp kärlekste. Ska lägga mig tidigt och försöka vända tillbaka dygnet någorlunda nu iaf efter lovet!

Sovgott!

Rösta i cosmos beautyaward!



Cosmos beauty award där man röstar på sina favoitprodukter är  full gång. Jag röstade bland annat på Maybellen pure mineral foundation, even better skin creme från clinique, color sensation läppstift från maybelline och top coat från make-up store.


Vilka är era beautyfavoriter?


Är med i en tävling hos minstudio. kolla gärna in :)

Dagens outfit


Lila löst sittande kofta, oversized t-shirt med tryck, stuprörsjeans

Första skoldagen idag, hade bara en lektion så det var en rätt skön mjukstart.

Puh vilken dag, har suttit i telefon och försökt få tag på en praktikplats i en timma nu, och har ännu inte hittat nåt säkert! får fortsätta i morgon. Har bokat lite körlektioner framöver också, ska ta tag i körningen ordentligt nu under våren, snart har jag väl förhoppningsvis ett körkort i min hand.. :)

Ska ta tag i mitt projektarbete nu hade jag tänkt, men vet inte riktigt hur jag ska börja. Får nog stanna kvar i skolan i morgon och plugga det då med. Jag ligger rätt långt efter och har ingen koll alls tyvärr.. men det ordnar sig alltid :)