Dagens tips

Hej!
Har fått många nya läsare och läsarantalet har ökat rät mycket så här kommer ett tips jag skrev om i mars men som tåls att berättas om och om igen :)



Vissa bloggare får hem gratisprodukter som man ska skriva omi bloggen, det blir som någon slags marknadsföring som ofta är effektivare än kommersiell reklam (tv, radio...). Jag vill dela med mig om ett litet tips. Nämligen buzzador. Det är en hemsidan som man får olika nyhetsprodukter hem oavsett om man har en blogg eller inte. Man får en produkt att testa själv och sedan brukar man få några provförpackningar at dela ut till sina vänner.Efter någon månads testande av produkterna skriver man in en rapport om vad man tyckt, vad man gjort osv.

Jag har fått flera erbjudanden (från neutrogena - men hade inte rätt hudtyp, från någon barnmatskedja men är i fel målgrupp) och har fått hem provförpackningar på smoothies och dove duschcremer. Troligtvis är snart ett annat produktpaket påväg hem som kommer involvera bland annat bloggtävlingar med mera.


såhär beskriver företaget själva kort vad det innebär:

Bli medlem i Buzzador så får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Lär mer om vad det innebär här
Och bli medlem du också här

Detta är alltså helt gratis och den enda förpliktelsen du har är att skriva in en kort rapport efter avslutad kampanj.



Kommentarer





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback