pizza, pizza

Nu är pappa iväg och köper pizza tillmig. Hopas jag blir lite friskare av det. Har ju inte ätit ordentligt sen i fredags ungefär för jag har inte haft någon matlust. Jag äter såklart min favoritpizza reale med ägg, bearnaisesås och oxfile. Mhh!!

Godmorgon!

Är fortfarande stensjuk och hade ju lite ångest igår över att jag var tvungen att gå till praktiken idag för att göra klart muffinsarna som jag hade påbörjat. Ringde dock min handledare i morse i samma stund som jag insåg attjagknappt orkade gå upp ur sängen och hon sa att det var okej att jag stannade hemma. Så här är jag nu och ska lägga mig och titta på tv - har inte så mkt roligheter för mig nu.

Vitaminboostar

Nu när jag är sjuk och känner pressen på mig att vara tvungen att gå till praktiken i morogn för att fixa frostingen tillmuffinsarna gäller det att göra sig så frisk som möjligt med mycket sömn och vila, värktableter och inte minst. Massor av vitaminter, smoothies juice.. you name it! Just nu vitaminboostar jag med hjälp av min absoluta favoritjuice av alla juicer som finns!


Brämhults blodapelsin. Mmmmh!! Hoppas den hjälpermig att bli frisk :)

Ricky Martin är gay

Ricky Martin har i dagarna gått ut med att han är gay och förbjuden frukt för alla tjejer där ute. Men ärligt talat, vem blev egentligen förvånad? Det var precis som när Dennis M kom ut. alla visste redan. Det skulle blivit en större sensation om han gick ut med att han var straight istället.


Ljuvligt rosa och rosendoftande present till dig själv

Veckans vara på Spastugan är ett härligt body lotion från det lyxiga märket Laura Hutton. Detta lotion absolrberas snabbt upp i huden och lämnar en silkeslen känsla. Den innehåller nyttiga ingridienser som avocadoolja och vitamin e.

Med en mild och härlig doft av ros finns det väl knappt någon lyxigare känsla man kan betala för?


Intense passion från Laura Hutton kan du just nu köpa för endast 49.00 (jämfört med originalpriset på 98kr.) Väl värt att kolla in. Och när du ändå är igång, kolla in resten av det läckra sortimentet också :)


Kontroll

Nu har jag läget under kontroll igen. Och jag känner mig lite piggare nu så jag klarar faktiskt av att göra någonting av tiden jag är vaken. Just nu har jag suttit och planerat allt skolarbete som jag har framför mig. Jag ska plugga allt under påsklovet men får prioriterade det då jag vill ha tid till att plugga körkortsteori. så nu har jag läget under kontroll igen och det känns skitbra :) Jag är inte alls ångestufll efter att börja skolan efter sex veckors praktik och lov! Inte det minsta :) Allt ja gplanerar skriver jag in i min fina planeringsbok.


hostar, nyser,snorar, huvudvärk

Mår verkligen inte bra. Orkar knapt hålla ögonen öppna och jag kämpar för att sitta denna korta stund vid datorn för att skriva detta blogginlägg som inte kommer handla om något speciellt. Svettas som en gris ochfryser som en eskimå om vartannat. Dricker vatten som en tok - säkert tre liter om dagen.

Men måste tvinga iväg mig till praktiken i morgon och på tordag, de två sista dagarna av min praktikperiod. Får kapra alvedon och sprigna och snyta mig stup i kvarten för att orka men det går nog. I morgon har jag frivilligt anmält mig till att göra frosting till 40 muffins tillsammans med fritidsbarnen på eftermiddagen. Tror ni jag ångrar det litegrann nu eller? Men, jag klarar mig. På torsdag har jag påsklov och får se till att vila upp mig ordentligt. Fick en smärre chock när jag kolldae i kalendern idag. VAD MYCKET SKOLARBETE! Idrottsuppgift, teckenspråksuppgift och projektarbetsinlämning och att bara nämna några. På det har jag teorilektioner på körskolan, hemplugg och körlektioner. Men men, snartär det över också¨Bara drygt 40 skoldagar kvar till studenten när jag börjar skolan igen, och det klarar jag av gallant :)

Sjuk - igen

Min kropp är rätt konstig. Jag blir sjuk av exakt allting. Men nu har jag inte varit sjuk på nästan ett halvår. Så blir jag sjuk - feber, snuva, huvudvärk. Helt enkelt "det gamla vanliga". Och sen blir jag sjuk igen, efter bra tre veckor!! Först kommer ingenting och sen kommer allt på en gång och det är inte alls roligt. Frmaförallt när det innebär att jag misar många dagar av min praktik dessutom! Så nu är jag som sagt sjuk igen. började må dåligt i lördags och har haft feber till och från sedan dess.Febern är nog det värsta, och att huvudet känns som at det väger flera ton.

Så under dagen har jag haft ett desperate housewivesmaraton och ska fortsätta med det nu. Får se om jag orkar blogga någont mer idag. Annars hörs vi när vi hörs :)

The party outfit of today

Vaknade i morse och mådde skit. En tät näsa, hvudet vägde hundra kilo, en hals som gjrodeså ont att jag knappt kunde prata. Feber hade jag säkert också (tempens batteri var slut så vet inte säkret). Men nu mår jag lite bättre, får käka värktabletter hela kvällen för ikväll blir det party med några av mina närmssta vänner. Supermys :)


lackklänning från Only och tights med dragkedja från h&m. Sminker är inte på plats riktigt än ;)


vi hörs i morgon!

Mattias vann

grattis till honom. Jag och J kompromissade lite så jag fick se sista delen av lets dance och det såg rätt bra ut. Han var en värdig vinnare :)

Lets dance final



Just nu pågår finalen i lets dance mellan Claudia och Mattias. Ska fjäska lite för J så att jag kan få titta på det, lite iaf. Han har vägrat zappa över till fyran än så länge. Nog om det. Vem tror ni vinner och vem vill ni ska vinna? Jag tycker båda två är så otroligt duktiga i år så jag bryr mig faktiskt inte om vem som vinner - sålänge de ger en bra show :)

Kunde inte motstå

Jag åt lite våfflor igår trots att jag sa att jag inte ville/hade lust/var sugen. Kunde inte stå emot frestelsen. Våfflorna äter jag med grädde och sylt. Yummie!


Livets lotteri

En väldigt liten andle barn föds i Sverige, 0.08% för att vara exakt. Ibland är det bra att bli påmind om hur bra man har det som får bo i Sverige även o´m Sverige inte är perfekt och har massor av problem. Men alla har chansen till gratis utbildning, tak över huvudet och mat för dagen. Barnmisshandelärförbjudet och vi har en välfungerande socialtjänst, polis och andra samhällsinsatser som många länder saknar.

På rädda barnen kan man dra hjulet till livets lotteri för att se vart du skulle hamna om du fick födas pånytt.

Jag föddes i Kina där undernäring är 9%, barnmisshandel är tillåtet, man har utbredd sexuel handel med barn(särskilt flickor) och det är en hög risk för naturkatastrofer.


Ja, nog är jag glad över att jag bor i Sverige där jag kan gå i gymnasiet helt gratis och till och med får både pengar och mat, där jag har tak över huvudet och en säng att sova i och råd att äta flera mål mat om dagen, blir jag sjuk åker jag till läkaren(som är gratis eller iaf billig), är jag sjuk får jag bra medicin, jag har rent vatten i kranenoch råd attköpa fler kläder än vad andra människor kan köpa under sin livstid(och ändå har jag inte överdrivet mycket kläder)


Ni som också vill vara med i livets lotteri klicka här


Våffeldagen

Idag är det våffeldagen. Trodde man skulle få våfflor till mellanmål på praktiken idag, men icke, sån lyx kan väl inte barn få!
Själv tror jag att jag avstår, är inte såförtjust i våfflor. jag föredrar pannkakor. Men ska jag äta våfflor gillra jag våfflor med drottningsylt eller grädde. Men det är en mysig dag ändå med lite lyxigare efterrätt på en torsdag :)

Hur äter ni era våfflor?





lång dag

Vet inte varför hela dagen har känts så sressig när jag egentligen inte gjort något speciellt. Var på praktiken som vanligt, åkte till ica för att hämta ut min oriflameleverans, paketerade varor och gick till vänner för att dela ut det de hadeköpt. Nu sitter jag här, med en rygg som nästan dödar mig och en mage som kurrar. Ska se till att åthgärda båda delarna nu! :)

Back in bussiness

Nuär jag rofylld i kropp och sinne och helt slut i armar och ben. Men det är en himla härlig känsla faktiskt.
Det jag gillar med yoga är att man kan ha såna myskläder på sig fast man tränar, tights och collegrtröja och inga skor. Till skillnad från när jag är ute och joggar och har hela träningsstället på mig med joggingbyxor, skor och träningsjacka.


Blev så stressigt innan jag skulle gå så slängde fram första bästa. Ska skaffa mig snyggare överdelar att träna i till nästa gång :)

yogatime!

Nu ska jag träna intensivt i en timma. hörs senare!

De hetaste vårjackorna!


1. H&M/Hm.com

2. Current/Elliott/Net-a-porter.com

3. Topshop/Topshop.com

4. Lindex/Lindex.se

5. Only/Only.bestsellershop.com

6. H&M/Hm.com

7. Tiger/Nelly.com

8. Topshop/Topshop.com.

9. Acne/Net-a-porter.com

10. Gina tricot/Ginatricot.se

 

Jeansjackor i ljusa kulörer är helt rätt i vår och kommer vara en trogen följeslagare från min sida i de närmastemånaderna. Jacka nummer fyra och sju är mina favoriter. Vilka gillar du mest?


Oriflameperiod 5

Nu är det dags för en ny treveckorsperiod med nya härliga erbjudanden och specialkollektioner.

Här är mina favoriter:


Ett exklusivt erbjudande på Oriflame home collection som börjar säljas i denna period. Kollektionen innehåller doftljus och doftspray i snygga designförpackningar gjorda av Marisa Alvarsson. Finns i tre olika lyxiga dofter: breakfast in paris(lyxig doft av kokos, anis och kola), teatime in India(harmonsik doft av jasmine, sötmandel och sandelträ) och Autumn walk in Tuscany(uppfriskande doft av fikon, cypress och bergamott).
Helt oemotståndliga dofter. Själv har jag redan köpt ett doftljus!


En helt ny ljyvig EDT lanseras i en vacker flaska. Doften förför dina sinnen med toner av apelsinblomma och sensuella träslag.


Vårda dina händer!

Just nu kan
du köpa Happy Relaxing Orange Scented Hand Creme och Happy Relaxing Lemon Scented Hand Creme för endast 29:- (ordinarie pris 50 :-).



Få ett fantasiskt drömset som innehåller Eye intensity pencil(ögonpenna), Lipstick spa therapy (läppbalsam) och Revalotion mascara för endast 99kr vilket ger en prisssänkning med 70% än om man köper produkterna för sig, om du handlar för minst 300kr. Drömsetet kommer i en härlig presentförpackning


Diamondcremerna är en serie hudcremer för synligt åldrande hud och är de lyxigaste cremerna vi har på Oriflame. De innehåller äkta diamantpuder och kmplexet Diamond Elexir och Eternal Beauty Complex. Resultatet är en synligt föryngrad hud på bara 14 dagars användning. Diamondserien finns i dacreme och nattcreme men serien kommer expanderas under våren. Nattcremen är ny i denna Oriflameperioden! Köp två valfria cremer från Diamondserien och få ett halsband på köpet!


Ytterligare en nyhet: Skyddande läppglans i gälnsande pärlemornyanser. Kladdfri formula som mjukgör. Innehåller liptexctin med antioxiderande vitaminer och återfuktandeämnen samt spf 10 som skyddar läpparna mot solens strålar. Den innpvativa, muka silikonapplikatiorn ger en smidig applicering och ett glansigt resultat. Finns i två nyanser och du kan köpa dom för lanseringspris.


Silk & smooth serien expanderas och innehåller nu även vaxremsor som effektivt tar bort oönskad hårväxt fröm rötterna och ger ett långvarit resultat. Innehåller 100% bivax samt silkesprotein och bommulsextrakt.

I katalogen hitta du en utförlig guide om hur du går tillväga när du vaxar delar på kroppen. Kolla in på www.oriflame.se eller hör av er till mig så skickar jag en katalog.

Du kan bläddra i katalogen online på www.oriflame.se Vill du beställa någon produkt av mig skickar du ett mejl med din beställningslista till [email protected] jag skickar leveranser till hela Sverige.

Vill du veta mer om hur det är att vara säljkonsult inom Oriflame, vad det innebär, vad företaget är mm så gå in här

Påskpyssel + yoga

Idag har barnen påskpysslat hela dagen i klassen jag är i. På morgonen fick de höra en berättelse om hurmhäxor och påsken började. Sedan skulle de klipa och klistra upp häxor, kriva en häxbok och till sist rita kycklingar, hönor eller påskägg med pastellfärger. Nu börjra påsken nalkas på allvar. Dags att göra lite påskfint hemma kanske..





Klockan sju ska jag vara lite hurtig. Ska nämligen gå på en timmas lång yogapass. Hade tänkt gå lite rullband innan också. Härligt!

Testar Dove VisibleCare duschcreme 3 veckor


De två andra inläggen i denna testserie hittar du här och här

Underförsta veckan såg jag stora skillnader och ett klart märkbart resultat av vackrare och mer återfuktad hy. Nu efter tre veckors användande har det inre blivit så drastiska skillnader som det blivit första veckan utan förändringarna har kommit smygande. Jag tycker att jag har i stort sett samma hy som jag fick efter en veckas användning men märker definitivt av att jag inte är lika paniktorr efter en dusch som jag kunde bli förut.
Men å andra sidan, hur många andra återfuktande duschcremer finns det till detta budgetpris? tycker om denna produkt och den är helt perfekt för torrisar eftersom den ger återfuktning under duschen (återfuktar man sig efter har man ju dubbel effekt)


Dove summer glow

Här avslöjas mina bloggpresenter (i inlägget nedan)

Dove summer glow är ett bodylotion som kombinerar fuktgivande ämnen med en gradvis BUSeffekt och ger din hud ett skimmer (perfekt på somriga och våriga festkvällar). Dove sumemr glow passar alla hudfärger och finns för ljus till normal hy, nprmal till mörkare hy och med BUSeffekt + soft shimmer. Det bästa med denna produkt är att man bygger upp en gradvis solbränna då det är lättare att ha kontroll över att resultatet inte blir ojämnt.

Detta rekomenderar Dove för att få en perfekt fuskbränna:
1. förbered med fuktgivande duschcremer när du duschar. Peela huden innan du använder Summer glow.
2. Applicera krämen jämnt över hela kroppen med cirkulerande rörelser. Ta inte för mycket på knänoch armbågar. Tvätta händerna när du är klar.
3. vänta ett par minuter innan du klär på dig. Undvik ljusa kläder direkt efter applicering.
4. Upprepa att smörja in kroppen efter 1-2 dagar. Färger försvinner annars gradvis efter cirka tre dagar.

Dove summer glow kostar cirka 49 kronor styck.



Ännu fler anledningar till att använda Dove summer glow:


Var femte svensk drabbas av hudtumörer och nya fall ökar hela tiden. Våra solvanor är den främsta orsaken till hudcancer. många undersökningar visar att det finns ett samband mellan solariesolande och hudcancer. Åldersgruppen 18-24 år solar mest solarium. Kvinnor solar mer solarium än män och bränner sig dubbelt så ofta. Antalet 18-24 åringar som brännskadats i solarium har fördubblats jämfört med för två år sedan. Samtidigt är unga den grupp som oroar sig minst för att få hudcancer.

Då tycker jag att BUS är ett bättre alternativ :)

Bloggpresenter

När jag kom hem efter en lång arbetsdag hittade jag lite bloggpresenter till mig. Börjar ju bli van nu haha ;) nej skoja, jag kommer aldrig ta det för givet! :)



Innehöll lite produkter som är perfekt att använda nu när man vill visa lite mer ben fram till sommaren.
Kika in om en stund igen för att se vad det var och få lite pressinfo :)


Jobbakning

Hej. har precis kommit hem efter en lågn men rolig dag. Bakade påskmuffins med några barn på fritids idag.
Följade insidenter inträffade:
Råkade blanda i socker i mjölblandingen trots att den skulle vara i äggblandningen
En kille hällde i hela saltbaketet i smeten istället för en nypa salt som jag bad om(hela smeten smakade salt och hällde i hur mycket socker och kako som helst för att neutralisera)
Upptäckte att receptet jag hade var ett vanligt recept utan kakao så fick inprovisera. blev väl sådär...
Ugnen stängdes av när sista plåten var i. Fick stanna en kvart efter jag egentligen slutat.

Nåja, det var väldigt roligt ändå. Och nästa onsdag ska vi lägga på glasyr och dekorera så vi får härliga påskmuffins på skärtorsdagen.


Såhär fina kommer de (inte) att bli sen när de är klara :)

sovmorgon

Härligt att ha sovmorgon. Att få ligga och dra sig en halvtimme extra och ha tid att planera sin outfit och sminka sig i lugn och ro. Och att dessutomhinna skriva ett kort blogginlägg på morgonen - det är faktiskt guld värt! Jobbar till klockan sex idag! Jobbigt, men händer dock inte så ofta :)

Dagens kap 2

Gud vad gratisreklam jag gör för olika webshoppar idag. Men vad gör man inte för sina läsare när man hittar någonting som är nästintill oemotståndligt ;)



Beställ valfria plagg från bubbleroom.se och få en lyxig duschcreme från Dbrand på köpet. Detta är en tillfällig kampanj som bara håller på idag! Så passa på :)

Idag måndag

Tjao!
Är precis klar med min inlämning i psykosocialt arbete. Gud vad härligt, ångesten över att ha haft det efter mig så länge har genast släppt och det känns skitbra!

Ringde en person från funktionshinderenhet och undrade om jag ville få ett uppdrag som ledsagare till ett funktionshindrat barn. Självklart ville jag det men tackade ändå nej (tyvärr!) eftersom det krävdes att jag jobbade varannan helg lördag och söndag. ed tanke på att jag har skolan, Oriflame och försöker ta körkort samt att jag vill ha någonting som i alla fall liknar fritid kände jag att jag var tvungen att tänka på mig själv. Usch, vad tråkigt. Hoppas det kommer fler chanser!


Nu är jag helt fantasilös, vad ska jag göra under resten av helgen måntro?

Aqua Rhythm Intense Hydration Youth Preserve

Blev inbjuden till en pressfrukost där de skulle introducera den nya hudvårdsserien Aqua Rhythm Intense Hydration Youth Preserve från Oriflame. Dock kunde ja ginte komma till den då frukosten var i Stockholm och jga bor på den motsatta kusten. Komiskt nog fick jag inte inbjudan från Oriflame som man kanske kan tro utan från bindefeld ab. Nu har jag, efter att den frukosten är avklarad fått lite pressmail om denna nya serie. Håll till godo :)

För första gången har Oriflames forskare skapat en ny intensivt återfuktande
hudvårdsserie genom Hydro-Protect Complex™, ett unikt komplex som skyddar huden och
återger förlorad fukt för att förhindra för tidigt åldrande.


dagcreme

Hemligheten är kombinationen av två naturliga ingredienser och kombinerar ingredienser från extrema miljöer:
Trehalose
I norra Afrika växer ökenblomman Jerikos ros, ur vilken man utvinner Trehalose. Trehalose skyddar hudens fibroblaster från DNA-skador som uppkommit på grund av uttorkning samt binder vattnet i huden och skyddar den från värme och kyla så att huden bibehåller sin naturliga struktur.
Furcella Lubricallis
Furcella Lubricallis är en svensk rödalg från Baltiska havet. Rödalgen reparerar hudens egna barriärfunktioner samt mjukgör, friskar upp uttorkad hy och kapslar in fukt.

För att skydda huden mot fria radikaler under dagen har Oriflames forskare tillsatt lingonextrakt i Aqua-Rhythm Intense Youth Preserve Day Cream. Lingonextrakt är välkänt för sin starka antioxiderande effekt. Aqua-Rhythm Intense Hydration Youth Preserve Night Cream förebygger fuktförlust och återfuktar intensivt huden under natten. Eftersom hudens egna skyddande funktioner försvagas under natten innehåller nattcremen en extra hög nivå av Furcella Lubricallis.


nattcreme

- Vi odlar individuella hudceller och exponerar dem för rena extrakt från växtriket för att få veta hur våra   produkter uppträder i kontakten med huden. På så vis kan vi tillgodose hudens behov på ett optimalt sätt, säger Dr Mats J Olsson, Skin Biology Director på Oriflame Skin Research
Institute.

365 kronor för dag- respektive nattcreme.

Vill du köpa Aqua rythm? Kontakta mig via mail [email protected] eller skriv en kommentar med din emailadress så ordnar vi det :)

Nu är snön borta - dags att klaga på gruset

Nu är snön och slasket i stort sett helt borta vilket är helt loverly. Men nu är det dags att klaga på allt jäkla grus istället som mördar klackarna på diverse stövlar och skor.

Såhär ser ett par skor ut nu - efter att gruset att misshandlat dom totalt!

Har redan lämnat in ett par skor till skomakarn som skulle klacka omoch putsa upp, är nog dags att lämna in dessa också.


Idag hade jag dubbelbokatmig, jag skulle ha körlektion och jobba sent vilket innebär att jag skulle varit tvungen att avstå från någonting av det. Så jag avbokadekörlektionen, sen sa handledaren till mig att jag fick gå hem klockan tre. Kändes rätt snopet. Nu är jag hemma och pluggar järnet istället så jag blir klar med det där himla arbetet i psykosocialt arbete någon gång!

Dagens kap 1



Idag kan man köpa en solcreme från Biotherm på bellme.se (ni vet, blondinbellas nätbutik) för endast tio kronor. Löjligt billigt tycker jag så det blev ett köp för mig direkt. Kommer någon gång i veckan får man hoppas :)
Passa på att köpa du med, medan det finns kvar - antar att den kommer sälja slut rätt fort.

Påsklyx

Även om det är påsk om bara två veckor har jag faktiskt inte nämnt ett enda orda om den na högtid i min blogg. Förrän nu :) Fler påskinlägg med pyssel och inspiration kommer förstås men tills dess kan ni gotta er i denna härliga påskpresent.


Denna härliga äggkartong från Spastugan är en perfekt lyx att unna sig själv nu i påsktider. Den innehåller sex cremeiga badbomber med en diskret och ren doft. En retroprodukt som passar alla som vill unna sig lite lyx i vardagen.

Denna Retro Milk line äggande badbomber finns att köpa för halva priset fram till 28 mars vilkt innebär att det blir mindre än tio kronor per badbomb just nu! Klicka här för att läsa och köpa i Spastugans webbutik.


Ha en lyxig badbomspåsk.

Dagens outfit


Vit tunika - gina tricot
svarta tights - h&m
vita strumpor - h&m


De sista timmarna av min helg ska spenderas med näsan i läxböckerna och med fingrarna knappande på tangenterna, ihärdigt med att knappa ner en stor jäkla uppsats om lagstadgade förordningarför barn och unga (precis så roligt som det låter...) Och den är redan tre veckor försenad så jag måste plugga järnet ikväll - om det så betyder att jag får stanna uppe hela natten!!


Fredag

Ska äta nåt gott och titta på lets dance snart. Höll en egen planerad och egenledd lektion idag på min praktik - gick jättebra! Idag har jag hårdtränat på gymmet. Nu ska jag njuta av ledigheten. Hörs i morgon!

Dagens outfit

Detta hade jag på mig när jag var på min kvällsaktivitet med Oriflame


vit tunika, jeansväst och svarta jeans


Nån mer än jagsom ska se på bella & tyra show strax?


Bilder från kvällen

Här kommer lite bilder från min trevliga kväll med Oriflame.




Härligt, trevligt och mysigt - det är receptet för en lyckad kväll :)


Öppet hus med Oriflame

Dags fär ännu ett öppet hus idag. Jag och trei min oriflamegrupp arangerade ju ett för bara några veckor sedan men nu är det alltså dags igen.

Vi har hyrt en mysig liten lokal där vi har duktat fram i stort sett hela sortimentet som Oriflame har att erbjuda. Det är meningen att våra gamla och nya kunder ska ha chansen att prova på produkterna, känna och lukta innan man beslutas sig för om man vill köpa produkter. Gästerna som jag bjudit in får alla en närvaropresent om de föranmält sig till mig (det fårdom alltså oavsett om de lägger en beställning eller inte). Det bjuds på fika. Och det kommer finnas möjlighet att få hudvårds-eller makeupdemo. Dessutom finns viss direktförsäljning som innebär att man kan köpa produkter och ta hem direkt (i normala fall läggs en order och man får produkterna efter cirka en vecka).

Hoppas på en lyckad afton! Bilder kommer senare.

De små detaljerna skyndar på vårkänslorna!

Nu när der börjar bli varmare ute och vintern börjar försvinna är det dags att sätta igång att få vårkänslor - och ju fortare desto bättre!
Världens enklaste (och bästa) knep att ta till äratt köpa hem lite färska påskblommor till exempel krokus, tulpaner och påsklilja och sätta i en vas (med lite stenar eller grus i botten för att göra det extra fint). Ställ vasen på något fint bord eller i fönstret och voila! Vårkänslor på hägsta nivå. Enjoy


Dagens outfit

Nu ska jag på restaurang med ett helt gäng, mormor och morfar ska såklart med. Det blir inget extraordinärt bara lite extra mysigt :)


mönstrad blus/tunika (vad säger man?) och svarta jeans :)

just nu

har precis kommit hem frånpraktiken. slutade tidigt idag, men började halv sju "/ är vrålhungrig ska äta pizza nu (nyttigt, jag vet). Ikväll ska jag på restaurang med mormor, morfar. Myys :)

Chokladpraliner

Min underbaring till pojkvän känner mig utan och innan och vet precis vad jag behöver. Igår hade vi ju som sagt 2,5årsdag och vi hade kommit överrens om att inte köpa varandra någonting. Men likväl överraskade han mig med att ha köpt chokladpraliner (själv hade jag såklart inte kptnågonting, vadå att jag kändemig dum!) så nu sitter jag och smaskar på dom. Lyxigt värre!


Mums!!!

Dagens outfit

Dehär veckorna när jg är på praktiken har jag knappt smink på mig. Enadst mascara och kanske lite primer elelr tonad dagcreme på sin höjd - för jag orkar helt enkelt inte. Är trött hela tiden och vägrar gå upp tidigare bara för att sminka mig för att några sexåringar ska tycka att jag ser anständig ut(eller vadå?!) Så där har ni anledningen till att jag itne fotar ansiktet just nu ;)


oversized t-shirt från crocker, svarta tights och uggs

Dagens shopping

Har varit hemma och pluggat ett tag nu, har kommit en väldigt god bit på vägen. Men nu lägger jag pluggandet åt sidan - detfår vänta tills i morgon.

Varpå Limit idag och köpte två härliga klänningar - en för sommriga partynätter och en för somriga piknikdagar.


Läcker lackklänning


Vit sommarklänning. Med gladiatorskor, svarta tights och träsmycken på shoppingturen eller brunbrända bara ben och blomma i håret på stranden.


Ovanligt fint armband för att vara mig, jag är så himla dålig på smyckenmen denna gången fick jag faktiskt till det :)


Jag är så himla komisk för det jag behöver är underdelar (tights, jeans...) och skor. Men vad köper jag? Klänningar, jeansväst och andra överdelar

Idag, tisdag

tjao! har nyss kommit hem från ännu en dag på praktiken. är SÅ trött men inte hinner jag vila inte. Ska snart åka i väg till Limit i redbergsplatsen (där jag var igår) och shoppa lite grejer som jag la undan tills idag. De har läskigt bra rea påvårnyheter och allt så bliinte förvånde om jag kommer hem med lite mer än vad som var tänkt.

Sedan ska jag plugga åpå mitt arbete som jag haft efter mig i flera veckor.

Badbomba!

Hej!
Trots att det blir ljusare och ljusare ute och man har mindre tid inne så ska man ändå se till att säta lite extra guldkant på vardagen. Ta ett varmt bad med någon lyxig badbomb, drick färskpressad juice och smörj in dig med ett väldoftande hudlotion. Ägna lite tid åt dig själv och se till att fyll på med extra energi nu (eftersom skolarbeten ofta läggs på varandra under vårens sista månader)

Själv älskar jag att bada, och mysiga badbomber som brusar, doftar och skummar ger ett nästintill obetalbar känsla!

Just nu föredrar jag dessa:


Rosa badbomb med en frisk doft av apelsin


Blå badbomb med en aromatisk doft av patchouli & ylang-ylang

Tips: from idag och en vecka framåt kan man köpa tre badbomber till priset av två här. Passa på! :)

Dagens outfit

Väldigt enkel vardagsoutfit


vit myskofta, vit t-shirt med tryck och svarta nya tights.


Söndagsshopping

Shoppade ju lite kläder igår. kom hem såhimla sent så orkade inte lägga upp bilder på grejerna men här kommer bilderna iaf.


Oversized rockig t-shirt från Crocker, jeansväst (dock lite osäkerpåstorleken) från h&m.


Fick ingen bra bild. Men det är ett par vanliga tjocka svarta tights med dragkedja längst ner. Urläckert!!


Just nu

Är hos j nu efter körlektionen. Hamnade som sagt i en klädaffär innan körlektionen med maxat med rea. Tyvärr hade jag inga pengar men ska kanske dit i morgon. Såg en jöttesöt vår/sommarklänning (bilden nedan) och en svart partyklänning - URsnygg!!

Nu ska jag umgås med J resten av kvällen, vi har 2,5årsdag idag men firar inte med nåt speciellt. Bara lite extra mysigt, titta på film. Helårsdagar är viktigast :)

mellanlandade på...

240e8d2a4c09137a7eb9fa9bf2902383.png

mellanlandade på en klädaffär innan körskolan.


dagens outfit

Tjao!
Idag har jag och J varit och shoppat litegrann. Här är en outfitbild tagen i en affär.


lacktights och skinnskor (hade tråkigt under tiden J provade byxor?


har så himla mycket bråte så det är svårt att se vad jag bär. Men iaf, jacka (ruut mfl), sjal(london), vit bolero(JC), skinnväska(mammas), lacktights(bikbok) och skinnskor(scorett)

Vad jag har i påsarna får ni se i morgon!!

Melodifestivalenvinnaren - Anna



Tittade inte på finalen då jag var på teater och missade den, men Anna vann - klart godkänt tycker jag. Himla söt tjej som verkar hur go som helst med en grym sångröst. Jäkligt coolt tycker jag att detär att ingen visste vem hon var för cirka ett årsdan, nu roffar hon hem förstaplats i melodifestivalen! Men min favorit var dock Darin. Hade itne hörtalla bidragen - Salem al fakir, Andreas Jonson bland annat, så de kanske var bättre?
Vad säger ni? Förtjänade hon sin vinst?