Veckans schema

hejhej!
Idag har jag varit på Hammarkullekarnevalen hela dagen med avstängd mobil och en kamera som glömts hemma.Inga fina bilder från denna härliga dag tyvärr. Kulturkänslan var på topp och det fanns nåt attäta från alla jordens hörn.


veckan som kommer:
Måndag: Rumänerna kommer till skolan, ska ha en heldag och kväll tillsammans med dom
Tisdag: Klippa och färga håret hos frissan på morgonen. umgås med min älskling som fyller år, ha teorilektion påkörskolan på kvällen
Onsdag: Få spraytan
Torsdag: planeringsfika om Oriflameaktiviteter
Fredag: BAL!!!!!
Lördag: Bakis? Party? Myskväll?
Söndag: Resturang med klassen(eller ska jag på restaurang med dom påmåndag/tisdag veckan därpå?)

Den nionde juni tar jag studenten. Komiskt nog är jag ledig alla skoldagar fram till studenten med undantag för i morgon. Jag är alltså ledig i en och en halv vecka innan jag ska bli arbetslös "på riktigt". Knepigttycker jag.


Ska ni hitta på något roligt i veckan??

Testar Skrubb från Rosenserien



Har testat ansiktsskrubb från Rosenserien under en kortare tid och inte sett någon uppenbar skillnad. Dock kan jag säga det att huden får definitivt mer lyser och blir helt enkelt klarare och finare. Skrubbkornen är väldigt små och härliga så de skrapar inte på huden som vissa andra skrubbar kan göra Underbar skrubb helt enkelt som har en tydlig härligt rosendoft. Rekomenderar varmt framförallt om man har känslig hy eftesom det är småkorn i. Amvänd på ansiktet med cirkulerande rörelser två gånger i veckan, följt av en ansiktsmask.

Studentmottagningar x3

hejhej!
Idag har jag gått på inte mindre än tre studentmottagningar. Alla var på samma gata (gatan bakom mig så väldigt nära) och jag sprang runt till samtliga gång på gång och började längta till min egen student mer och mer. Hade förresten sista skoldagen idag, nu är alla betyg satta :)


"wannabe student" med ministudenthatt på huvudet



IMORGON ska jag jobba börjar klockan nio. Dirkt från jobbet till Js födelsedagsfest. Så får se hur uppdateringen blir, men nu är ni iaf förvarnade :) stay tuned :D

Sminkpaletten har kommit!!

Imorse åkte jag till skolan för att ha valsträning och det gick förvånadsvärt bra faktiskt Kommer säkert att glömma allt innan balen iofs.
Wihi vad glad jag blev idag när jag märkte att min sminkpalett hade kommit :) bruna/svarta/biegea skuggor i både skimmer och matta nyanser är helt perfekt :)


Dagens shopping

halloj, är nyss hemkommen från stan.
Blev en del shopping. Det som är kvar till student/bal är:
spraytan beställd tid nästa onsdag
Köpa lösögonfransar
Köpa festklänning till kvällen
Färga/klippa håret, beställd tid på tisdag


Dagens shopping inkluderade i stort set allt jag behöver till student/bal samt lite roliga "vardagsgrejer"



Balskor, kan likagärna ha dom som skor till studentfesten också kom jg på. Från Din sko


Strandväska från glitter


Strapless BH från Wonderbra till min studentklänning(som är i tubtopsmodell) och balklänningen(som har tunna band)
Samtliga smycken är nya och några är till studenten någa till balen. Från Indiska, Glitter och Guldfynd


Nytt sommrigt härligt linne från Gina Tricot


Kuvertväska till balen från Åhlens City


Sjal och klänning från Indiska.


Nu ska jag till min pojkvän, har min näst sista skoldag i morgon.
Ciao!





Oriflameperiod 8

I denna perioden märker man att det är sommar

Den nya sommarkollektionen Savannah ensuous och savannah Wild har lanserats i denna katalog


De finns i både kroppsvård, dofter, make-up och accessoarer. Ovan är ett urplock av kollektionen. Se hela i katalogen som du hittar på www.oriflame.se


vår proffshårvårdsserie HairX som är utformad av frisörer från Corrine and friends har utökats med ett hårserum som reparerar och förnyar skadat hår


precious moments är en ny elegant doft som innehålelr skimmer och locket består av en ring man kan pryda sitt finger med


Optimals Oxygen (min absoluta favorit hudvårdsserie - utan konkurrens) har utökats med en ansiktsmist som man sprayar på ansiktet när man behöver fukt och uppfräschning.


Visions for your eyes only är en serie som dyker upp ibland. Då får man välja lock och sedan tre valfria ögonskuggor i vilka färger man vill. när färgen är slut så tar man ut ögonskuggan ur förpackningen och beställer en refill.


Med deospray, skrubbcreme och kylande fotcreme kommer denna sommarserie i begränsad upplaga med doft av persika - och tro mig, det luktar verkligen persika :)



Handlar du för 200:- elelr mer ifrån katalogen kan du köpa hela denna sprillans nya hudvårdsserien Essentials för endast 179 :- (originalpris över 300:-)

DESSUTOM lanseras våra nya stylingprodukter - spray mousse och gele i denna katalog.


Tycker du att det verkar vara roligt att vara säljare i Oriflame elelr vill du köpa produkter till dig själv för 20% rabatt finns just nu ett erbjudande. Registrerar du dig(vill du regisrera dig, hör av dig tillmig) och lägger en order på minst 200:- får du utan kostnad en skimercreme i sprayform som är jättesnygg att spraya på solbrun hy under sommarens alla fester.

Mejla mig om du är intresserad eller undrar någonting [email protected]



Du kan bläddra i katalogen online på www.oriflame.se Vill du beställa någon produkt av mig skickar du ett mejl med din beställningslista till [email protected] jag skickar leveranser till hela Sverige.

Vill du veta mer om hur det är att vara säljkonsult inom Oriflame, vad det innebär, vad företaget är mm så gå in här



Läsarfråga

Cassandra: studenten och balen är snart kommen, jag har inte råd att köpa en massa dyra prylar osv. men hur får jag makeupen att sitta så bra som möjligt om det är soligt, varmt osv (ska ju sitta hela dagen och natten, men förstår ju självklart att det kan behöva bättras på ;))? Och sen undrar jag om du har nå tips hur jag döljer ojämnheter bra, jag har typ lite små ''ärr-gropar''(eller nått?). och tredja är att jag funderar på är hur jag sätter dit lösögonfransarna bäst, och återanvänder dem ( köpte från MUS och försäljerskan sa att de gick att använda typ 10+ ggr och jag vill ha dem på bal+student iaf.) ska jag ta på dem först, sminka sen eller tvärtom? men mitt sista (och största) problem är min näsa. Den blir alltid glansig och sminket försvinner från den hur snabbt som helst!
Uppskattar den hjälp jag kan få väldigt mycket =)

Svar: För att makeupen ska sitta bra grundar man alltid med en primer, det är en genomskinlig creme som man lägger innan resten av sin makeup låter den torka in och sedan fortsätter man med foundation och annat. Ta med puder och puderborste (helst löspuder som jag upplever sitter bättre) och bättra på näsan, pannan och andra glansiga partier under kvällens gång. Såklart har du vattenfast ögonmake så som eyeliner och mascara, likaså läppstift finns i vattenfast form.
För att dölja ojämnheter är det altid bra emd en concealer. Ta på concealer som går åt det gula hållet(om dina ärrgropar är lite röda) annars tar du en täckande concealer i valfri färg. Ta på din foundation innan concealern, annars går den bara bort.
Sminka dig helt färdigt innan du tar på lösögonfransarna (ta dock ej på mascara). målla ett tunnt tunnt streck längs fransraden. Ta på lim på hela lösögonfransen och låt torka en stund innan du tar på den precis ovanför dina egna fransar. Efter att fransarna är på tar du på mascara som då hamlar både på dina riktiga fransar och på lösögonfransarna. När du tar bort fransarna tvättar du bort lim och mascara med ljummet vatten och makeupremover.
jag har samma problem som dig när det gäller en glansig näsa, man får helt enkelt se till att ta på ett matt puder ofta. Det man kan göra mer är att använda en cremefoundation, dvs en foundation som inte är i rinnande form utan ser ut som en puderdosa, det glansar ner näsan länge, länge. Undvik också att använda produkter som innehåller olja eftersom olja ger mer glans.


En lång fråga kräver ett långt svar.
Har du också en fråga som du vill att jag ska svara på? Skriv i kommentarsfältet.

Dagens outfit + kortisskoldag

hejhej!
Idag har vi drygt en halvtimmas skola, endast betygssamtal. Känns rätt lagom. Senare idag ska jag och mamma ut och shoppa de sista grejerna till studentfirandet.
Behöver fortfarande:
Balskor(svarta)
Kuvertväska (stor, svart)
Halsband (stort halsband som täcker ringningen
Festklänning till studentfesten
samt ska även småshoppa lite ordniary kläder.

Idag körde jag på simpelt svart tröja ochjeans - funkar alltid Dock vet jag inte om det är för varmt för jeans? I så fall blir det jeansshorts.


Fråga inte hur mitt hår blev så jäkla krulligt för det vet jag inte själv. Skiter i smink under dessa sommartider, kör endast på mascara.
Svart transparent tröja och stupisar

Dags att plugga annat när skolan är slut

Halloj!
Har tre riktig askoldagar kvar u vilket kommer innebäa mestadels betygssamtal och annat "slappt" därför har jag passat på att ersätta det pluggandet med ett annat plugg nämligen körkortsteori! Har under en längre ti kört rätt regelbundet och är rätt bra på det (förutom den där jävla backningen!!) så nu är det bara teorin som ja gligger lite efter i.

Har även varit på teorilektion idag - inledande stadskörning. Har två andra teorilektioner inbokade framöver och ska så småningom boka in garagelektionen igen(har redan gått den men det kapitlet är så förbannat svårt).
Härligt dock att få sitta ute i det härliga ädret och plugga :) Det är det som jag ska göra resten av denna kvällen, och i morgon käll, och kvällen efter det...

Gruppchefsskola

hej!
har nu kommit hem från min gruppchefsskola med Oriflame. Där sitter vi några tjejer och snicksnackar om ideer och bollar förslag på hur man ska öka sin försäljning/rekrytera andra osv samt sätta upp mål för att utvecklas. Vi har tre träffar varav en är kvar. Den förra träffen närvarade jag inte på pga att jag var i rumänien då. Till nästa gång ska jag ha bokat minst två visningar hos någon annan än mig själv på så sätt hittar man nya kunder.
Nästa träff är om tre veckor. :)

Du kan bläddra i katalogen online på www.oriflame.se Vill du beställa någon produkt av mig skickar du ett mejl med din beställningslista till [email protected] jag skickar leveranser till hela Sverige.

Vill du veta mer om hur det är att vara säljkonsult inom Oriflame, vad det innebär, vad företaget är mm så gå in här

Sommardrink med Oriflame

Blev just inbjuden att komma på en härlig sommardrinkskväll med Oriflame och den nya produktkollektionen Savannah som lanseras imorgon (komemr skriva om kollektionen i ett inlägg imorgonkväll)



Sommarkänslan på topp!!

Du kan bläddra i katalogen online på www.oriflame.se Vill du beställa någon produkt av mig skickar du ett mejl med din beställningslista till [email protected] jag skickar leveranser till hela Sverige.

Vill du veta mer om hur det är att vara säljkonsult inom Oriflame, vad det innebär, vad företaget är mm så gå in här

Denna veckans schema

Måndag: (idag) övningsköra gruppchefskola med oriflame på kvällen - mer info om det när jag kommit hem
tisdag:till frisören och färga och klippa håret
onsdag: shoppa studentgrejer och sommargrejer med mami
torsdag: oplanerad?
fredag: dansa vals i skolan för att öva inför balen(haha!!), oplanerad kväll?
lördag: jobba på dagen och fira darlings födelsedag på kvällen
söndag: oplanerad?


Ska ni hitta på nåt roligt i veckan?

En makeupjunkie som jag måste ju ha en...

makeuppalett. Har visserligen redan en som min gulliga pojkvän gav mig i julklapp. Men klickade hem denna nyss liksom "bara för att" :)



Så denna bruna dröm kommer förhoppningsvis i veckan, kommer ha mycket nöje och användning av den - tro mig :)


Har köpt balbiljetter och festbiljetter :D

hejhej!
Nu (eller aa det var ett tag sedan) så köpte jag studenfestsbiljetter (BLVD) och studentbalsbiljetter(marsstrand). Nu har jag fyra riktiga skoldagar kvar, och nu ska jag göra min allra sista (?) inlämning på gymnasiet. Nu kan jag säga att livet flyter på ganska bra, och att jag är ganska glad, för att prata lite blygsamt :)


till vänster är balbiljetten och till höger är festbiljetten

Helena af Sandeberg som MQmodell

Hej!
Jag har fått möjligheten att presentera vem som är MQs sommarmodell innan reklam och dyligt visar allmänheten.

Sommarmodellen för MQ är vackra Helena Af Sandeberg. MQ/Andreas Sjödin står som fotograf under plåtningen.




Kanske ska börja twittra också?

Kan inte sitta inne denna fina kväll. Ska sättamig på balkongen och plugga körkortsteori.

Marknad med Oriflame

hejhej!
har kommit hem från marknaden för ett tag sedan. Idag sålde jag endast Oriflamegrejer och det gick väldigt bra. Lite beställningar gjordes och nya kontakter knöts. Dock fick jag ingen visning bokad tyvärr..


detta var några av grejerna som vi sålde under dagens lopp.

Jag har alltså köpt in cirka tio stycken exemplar av produkter som varit på extrabra priser med jämna mellanrum. När man är medlem på oriflame har man medlemssidor med vrakpriser på produkter (tio kronor för en ögonskugga, fem kronor  för en tvål, 13 kronor för en handcreme...) och från de medlemssidorna har jag också köpt på mig en del. Dessutom får ju säljkonsulenter 20-30% rabatt när man köper vilket innebär att om någonting kostar 20 kronor såbehöver man endast betala drygt 15 kronor istället.


Viktiga Oriflamedatum framöver:
24 maj (imorgon) gruppchefsskola
11 juni girls night out, storvisning
12 juni sälja produkter på marknad
17 juni hudvårdskväll (som jag vann i en säljkampanj)



Du kan bläddra i katalogen online på www.oriflame.se Vill du beställa någon produkt av mig skickar du ett mejl med din beställningslista till [email protected] jag skickar leveranser till hela Sverige.

Vill du veta mer om hur det är att vara säljkonsult inom Oriflame, vad det innebär, vad företaget är mm så gå in här

Pressfrukost för la murrina

hejhej!
har fåtten pressinbjudan från bindefeld att komma på pressfrukost för la murrina, när deras första butik i norden öppnas. La murrinagör klassiska verk som integreras i modern konst och är världens ledande tillverkare av glaslampor och dekor. Genom pressfrukosten hyllas och introduceras den italienska glaskonsten från Murrano Italien till norden.

Tyvärr förfaller pressfrukosten på min studentdag så får tyvärr avstå denna gången. Men nästa pressvisning, då är jag där :)



godnatt

Hej!
Har haft en supermysig kväll med min lillasyrra.

Åt revbensspjäll pommes och bearnaise(stavning?)

Efter det blev detmysa av. Med Chips dipp, coca cola och Avatar kan kvällen kanppt bli bättre :)




Nu säger jag godnatt för mig. Blir en tidig morgon och en dag med massor av hålligång i morgon. Kommersion i järntorget som sagt. See you there :)

Naglar och jobb - inte ok!

tjao!
som ni vet fick jag u mina naglar gjorda igår då jag satt nagelmodell(igen).Men fan vad misslyckat det känns idag, när jag hållt på och städat i sex timmar samt ätit revbensspjäll med händerna som en riktig stenåldersmänniska. Nu känns det inte lika fräscht längre...





Nu ska jag och min syster ha liten mysdejt bara vi två. Det var seriöst flera år sen det hände sist!

Imorse blev det ju en tidig morgon och i minrgon ska jag vakna tidigt också, ska stå på kommersen i Järntorget i morgon och sälja Oriflamegrejer. Kom gärna förbi om ni vill :)


Hard work, work

Hej!
Idag har jag jobbat på ett hotell från nio till nu och har inte hunnit vara ute i solen alls tyvärr. Är helt slut och känner mig jäkligt smutsig så nu ska jag duscha en kall härlig dusch. Efter det ska jag lägga mig ute och lapa sol i det vackra vädret tillsammans med nya numret av SOLO.



min nya ögonsten

Hejhej.
då jag tappade min mobil påväg hem från Rumänien och nu fått låna min systers telefon ha rjag äntligen köpt mig en ny :)

Samsung jet med internet och widgets. Exakt en sån jag vill ha:) Dessutom var det specialupplaga med gulddetaljet - döläcker!!! Så nu får ni se fram emot mobilblogguppdateringar somsker oftare än idag :)


KICKS beauty report 2010

En unik skönhetsundersökning, gjord av KICKS, där mer än 8000 kvinnor och män deltagit visar bland annat att endast en av fem kvinnor går osminkade till gymmet, männens intresse fär skönhetsprodukter ökar(bra present till pojkvännen?) och att kvinnor betalar extra för antiageingprodukter - trots att de inte fullt tror på dom!(usch, osmart!!)

72% av kvinnorna vill främst framhäva ögonen med sin make-up (jag är en av dom). Och det syns på KICKS försäljning - de säljer årligen sex ton mascara! Det man vill tona ner är mörka ringar under ögonen, pormaskar och rynkor.

Hälften tycker det är viktigt med ekologisk certifierade hudvårdsprodukter (kom igen den andra halvan!) en svår balansgång vad gäller ekologiska produkter är att många kunder ändå kräver att de ska ha samma effekt, doft och känsla som andra produkter vilket kan vara svårt utan mineraloljor och syntetiska doftämnen.



Det allra vanligaste make-upmisstaget enligt 200 makeupartiseroch 100 hudterapeotuer som jobbar på KICKS är att huden är dåligt rengjord innan man lägger på ny makeup. rengöring är ju, som ni vet, a och o för att ansiktet ska se friskt och fräscht ut. Skärpning där.

Många använder sina makeupprodukter betydligt längre än vad hållbarigheten är, de flesta produkter håller i sex månader.


De mest misslyckade (makeup)trenderna genom tiderna:
Övernopprade ögonbryn
kornblå mascara
låtsasmouch
vitmålade läppar
brun läppkonturpenna

Snyggt läppmake Pamela, verkligen! -.-

Människor lägger i genomsnitt 10-20 minuter per dag bara på sin makeup.




Inbjudningskort - klara!

Nu har jag äntligen gjort klart mina inbjudningskort till studenmottagningen, gäller bara att skicka iväg dom nu. Det får mamma fixa ;)


Gårdagens outfit

Hej!
hann inte lägga upp outfiten igår, hade fullt upp hela dagen. så här kommer den iaf, kan tala om att boleron blev alldeles för varm och slank ner i väskan rätt snabbt.


vit klänning, lackleggins och kilklackar

Mina nya hårclips

Halloj! har nu hämtat ut mitt hår. Clips från Poze Hair (beautynet.se) med en dock alldeles för ljus färg, men färgar jag i lite slingor så ordnar det sig - eftersom jag ändå vill ha ljusare hår till sommaren.

Gratis frakt över 600 jäkligt snabba leversaner (beställde igår), bra färger somöverrensstämmer med bilderna och i verkligheten och super att clipsen redan är påsydda i olika storlekar. Platta, tupera och spraya ditt eget hår. Ta på de största clipsen i mitten på en rad och fyll på i sidorna i två rader med de mindre clipsen (man får skitmkt hår så det räcker och blir över!!!) från öra till öra. :)  Visar en före och efterbild när mitt hår har fått rätt nyans:)



tisdag

halloj. har varit på en fyratimmarsredovisning idag där alla i klassen redovisat sina projektarbeten. var rätt intressant men blev jäkligt segt efter ett tag, jag redovisade näst sist - nice!!  men men, det gick väl bra iaf.
Har precis hämtat ut mina extentions som jag beställde igår(bilder kmr upp sen) jäkligt snabba leveranser, beställde ju som sagt igår och fick brevet idag. gratis frakt var det också, beautynet.se om nån vill gå in och kolla. Håret var dock för ljus. Kan man slinga sitt eget hår ljusare för att det ska passa bättre? Tror ni det blir bra?

Hörs senare

gratisparfym man tackar

Halloj!
Idag damp det ner ett litet paket i min brevlåda. Ett litet gratisprov på den nya parfymen So Elexir från Yves Rocher. Mycket trevlig överraskning :)


Jobbintervju och outfit

Halloj!
Har precis kommit hem efter att ha varit på arbetsintervju för att bli hotellstäderska. Det gick nog rätt bra hoppas jag, ska få provjobba på lördag. Det är tydligen någonting alla ska göra för att se så att man klarar av tempot - men jag har inga problem i stressiga situationer överhuvudtaget så det går nog jättebra :)


rutig skjorta från bikbok,jeansväst från h&m, vitt linne och svarta jeans



Resten av dagen kommer jag plugga, dels ett häfte jag fick från hotellet som jag måste plugga in för att kunna informera gästerna och dels projektarbetet som ska redovisas i morgon (shit måste skicka ivög powerpointen!!!)

Veckan som följer

Måndag: jobbintervju för ett hotelljobb. Plugga projektarbete
tisdag: redovisa projektarbete i skolan eventuellt åka till ullared/gekås med mamma
Onsdag: vanlig skoldag och teckenspråk (plugga teckenspråksbarnboken!!!)
Torsdag: vanlig skoldag eventuellt åka till ullared/gekås med mamma
fredag: vara nagelmodell för en tjejs slutprov. Kvällen oplanerad
lördag: ingen aning än så länge (skönt!!!)
söndag: stå på marknad och sälja Oriflamegrejer samt förhoppningsvis få en och annan rekryt. (har redan fixat iordning en massa paketerbjudanden och fyndkorgar)



Ekologisk väldoftande duschtvål


Som bekant älskar jag ekologiska produkter som är skonsamma mot både människor, djur och natur. Duschcremen ovan Raw Organic Moisturizing Liquid Soap – Honey & Barley är just det, ekoloigsk och skonsam!
Denna duschtvål är en ren lyx i sig. Och det märker man bland annat på dess följande egenskaper:
bra rengörande egenskaper - lite räcker långt
innehåller organiska fuktgivare, såsom honungsextrakt, som inte torkar inte ut huden som vanlig tvål kan göra
har en organisk lugnande skin conditioner
är smidig med distinkt konsistens
har en tydlig doft av ekologiska eteriska oljor

Läs mer, kolla in och köp här.

Dagens skönhetstips

Halloj!
Som ni vet fick jag för ett tag sedan några av Rosenseriens fantastiska hudvänliga produkter.



En av produkterna var deras rengörande mask med röd lera. En lätt och uppfriskande mask som stelnar, är lätt att aplicera, dryg och lätt att ta bort. Och jag överdriver inte det minsta att efter att ha haft masken på i 15 minuter (med en förbehandling av Rosenseriens ansiktsskrubb) känns ansiktet fullkomligt silkeslent.
Så för alla torrisar och blankpannor där ute är denna ansiktsmask väl värd att testa :)


Lite bilder från Rumänien

Halloj!
förlåt för dålig uppdatering under vckan.Men har man sovit fyra timmar per dygn plus varit vaken i ett och ett halv dygn så ärman väldigt trött. Jag har alltså sovit den mesta av tiden (minst 14 timmar per dygn)
Och här kommer helgen i korthet:
Lördag åt frukost uteoch på kvällen var jag på artonårsfest hon en vän Jonas
Söndag slappat och pluggat projektarbete hela dagen
I morgon ska jag på jobbintervju, köpa biljetter till studentbalen samt umgås med my love

Här kommer några bilder från Rumänien och staden Arad som vi var i

I luften över molnen

Påväg till vårt rosa flygplan

Fina byggnader och torn i staden Arad

Jag i mitten och två klasskompisar framför en symbolisk byggnad

På rumänska folkdansdagen med uppträdanden och danstävlingar

Klassen utanför stadsbyggnaden där vi gick in och såg Symfoniorkestern

Besökte en engelsk skola med rumänska barn och ungdomar och vi hade gemensamma lektioner. Här är läraren och några elever

Besökte ett glasblåseri där de gjrode vackra smycken, prydnadsgrejer och otroligt fina ljuskronor

vi skulle göra en symbol va lera som förenade Sverige och Rumänien


Rumänien

tjao!
Kom hem från rumänien igår. och efter att ha dygnat i ett och ett halvt dygn däckade jag i sängen och sov i fjorton timmar.

Detta hände (kortfattat)
Väntade på en flygplats i fyra timmar och 50 minuter, hade flyget varit fem timmar försenat hade vi fått ersättning
Sov cirka fyra timmar per natt
Såg en rumänsk folkdansmusikal
Tittade på symfoniorkestern
åt mc donalds och kebab mest hela tiden
drack alkoläsk för tre kronor styck
åkte taxi för 20 kronor per resa (max!)
upptäckte att rumäner är väldigt hjälpsamma (iaf mot turister som inte kan rumänska)
tappade bort min mobil på ett ungerskt tåg

så nu är jag utan mobil i cirka en vecka innan mitt simkort kommer.
Kommer lägga upp bilder lite då och då, men just nu orkar jag inte det. :)

flyget försenat

hej.
sitter på flygplatsen. flyget är sex timmar försenat så vi sitter här hela klassen och äter, dricker, spelar kort, pratar, löser korsord, gör lekar (ett skepp kommer lastat) och väntar på att flyget ska komma.
Så här siter jag som sagt helt strandad. Nu vet ni vart jag är. Åker iväg halv åtta. Kommer komma fram fyra på natten..

Rumänien here I come

Imorgon åker jag på klassresa till Ungern och Rumänien.Kommer inte ha någon tillgång till itnernet elelr dator vilket gör att jag inte kommer blogga. Men passa på att kolla in arkivet och delta i majtävlingen
Så hörs vi tidigast på onsdag nästa vecka =)
Ha det bra!!

Inget bröllop utan bröllopstårta

Gbgubben, Clovve, kommer gifta sig med Clovina den 16 maj på Liseberg. Men inget bröllop utan bröllopstårta så därför lanserar GB en exklusiv bröllopsstrut med ljuvlig vaniljglass, kolasås och pecannötter.


Promenix

Halloj!
har kommit hem efter en härlig promenad hand i hand med min käresta med de nya solglasögonen. Ibland är livet underbart :)


En bild från några veckor sedan, dock var himlen blåare idag och solen sken desto starkare :)

Shopping

häromdagen shoppade jag litegrann har dock itne hunnit lägga upp det på bloggen förrän nu Men here it come :)

Lite studentgrejer och sommargrejer blev det :)


fräsha glajjor från h&m, döläckert med mitt glassiga nagellack(om ni kmr ihåg :D) i samma nyans som bågarna.


Studentskorna från bianco, är fortfarande nedpackade i lådan


Köpte en ny bikini från Triumph, min gamla glömde jag på ett spa jag vår på tidigare i vintras.


En liten sneeek peak på min studentklänning. Hur hela ser ut får hålls hemligt tills vidare


Skulle köpa balbiljetter idag men såg att jag inte hade pengar påkortet pinsamt... Köper dom nästa vecka istället :) I morgon ska jag köpa biljett till studentfesten. Fetingnice.

35 dagar kvar till studenten, två dagar kvar till Rumänien =D

Hej

HEj. på senaste tiden har det varit en väldigt dålig uppdate här på bloggen. har uppdaterat en gång om dan om ens det. Har varit så mycket som snurrat runt så jag inte hunnit/kunnat/haft lust. men nu är det som vanligt igen.

Som en liten resumé kommer här några av mina senaste facebookstatusar som jag uppdaterar desto oftare

puh! tre tvättmaskiner senare och en grundrengöring i rummet och jag är äntligen nästan kloar. Sängen är dock full med massa skit nu... (idag)


hur ska man kunna packa kläder för en vecka när man inte har några kläder att på sig under en dag? Håller på att tvätta alla kläder som legat på mitt golv och dammat imånad efter månad. Får väl gå naken till skolan i morgon...(idag)

Jävla skitväder, är det verkligen maj?! (idag)

Har köpt balklänning och balskor samt bikini till rumänien. nice :D(igår)


Underbar helg och en rolig vecka framför mig :)(söndags)


Ska hålla i spakväll ikväll, synd bara att det är så fint väder så manhellre vill vara ute och sola..(söndags)

Party med bästa vännerna (fredags)

satt nagelmodell idag, fyra timmar tog det!!(fredags)

Rapporten klar (Y)(torsdags)

Klar med apuuppgifterna :D nu ska jag göra projektarbetet,(onsdags)

Pluggar apuuppg. snart klar :D till teckenspråket lite senare. ska ha gjort någon uppgift men har inte gjrot den, då får man improvisera istället ;)(onsdags)

Nu är halkan avklarad :D fyfan vad roligt det var, måste varit en av de roligaste sakerna jag gjort ever. haha(tisdags)

Kollar in massa utbildningar för att bli nagelteknolog. Wihi, vad kul :)(måndags)

Fick stundetmössan idag, fett nice. Not long to go!!(måndags)


dagens to do

Människor i behov av stöd - uppgift om studiebesök på Bona Via som vi var på igår
Storstäda, dammsuga, damma, våttorka.
Tvätta kläder så jag har nåt att ta med mig till när jag åker till Rumänien på fredag
Plugga körkortsteori

Så nu vet in vad jag gör och vartjag hållerhus.

Har varit på en utfykt med det äldreboendet som min skola sammarbetar med och som vi träffar varannan vecka. Mysigt med fika, promenad och kolla in i en mysig butik men sen blev det skitvädr, ösregn och blåsigt. Usch och fy! Tur att man är inne nu;)

Läcker mangoskrubb från Body Farm

Flera gånger har jag här på bloggen skrivit om mitt skrubbmissbruk. Jag skrubbar krop och ansikte flera gånger i veckan för att få fram en strålande hy som annars göms under döda lösa hudceller.
En extra bonus är ju såklart om skrubben doftar gott... som mango.. tillexempel.




Som man hittar som veckans vara hos Spastugan. Med en nedsatt pris hela veckan! Passa på.

Naglar

Hej!
i fredags satt jag modell för en tjej som utbildade sig till nagelteknolog. hon fick välja precis vad hon villeoch hon gjorde mallar med gele och fransk manikyr, det blev ett fint resultat. Jag var ju där för att hon skulle få öva på sina färdigheter så det tog fyra timmar att bli klar vilket var hyffast jobbigt men det var det värt, det var ju helt gratis :)
Om några veckor ska jag få naglarna gjorda av samma tjej, denna gången när hon ska göra sitt slutprov! Spännande.


spakväll

Hej!
Ikväll ska jag ha spakväll för några vänner. Handvård fotvård, ansiktsmasker och doftljus. Det kommer finas smoothies nypressad juice och fruktbricka. En stund i lugn och ro men härligt sällskap. Kommer bli perfekt :D

Vill förresten ta tillfället i akt och säga grattis till Johanna-Sofia som vann en shaktimatta i min apriltävling. Hennes blogg hittar ni här

Ni passar väl på att delta i majtävlingen där du kan vinna en hudcreme med brun utan sol effekt? Det är lättare än någonsin att delta. Länken till tävlingen hittar du här

Majtävling