Nagellack i höst

HEj
dessa nagellack kommer jag bära på mina naglar nu under den mörka årstiden.


det vänstra är lerfärgat, ser nästan lila ut på bilden men verkligen GÖÖÖRsnyggt, kommer från Isadora i färgeen ashes to ashes det till höger är nytt och kommer från pieces. Väldigt fint det också :)

men med tanke på mitt jobb kommer jag nog ha olika starka färger på varje nagel, som en exra pedagogisk bit i verksamheten(jobbar på förskola)

Höstuppdatering

Hej
här kommer lite höstshopping som jag hunnit med, lite från gårdagens kundkväll och lite från bikbok under blog award.


spetsblus från bikbok/blog award. med bondeau eller linne under och stupisar samt kilklackar i mocka!


svart festklänning från bikbok/blog award. såg dock en likadan fast lila igår - mkt snyggare "/


myströja och coolt armband från vero moda

Kvällste

igår köpte jag ett orgentaliskt paket på Kahls coffe(eller vad det heter). I det ingick bland annat ett grönt te med minstmak. Väldigt spännande. Har druckit tre koppar av detta te bara idag. Självklart med min favoritkopp som jag fått från min älskling.


Dagens outfit

hejhej
längesen jag la upp en dagens outfit, så här kommer en.
Tunikan och tightsen är nya från igår, igår var det nämligen extra kundkväll i shoppingcentret som bor granne med mig. Smockfullt med folk och smockfullt med extaerbjudanden. Fyndade som sagt hem outfiten nedan samt lite annat. kom på att jag glömt visa vad ajg köpte på blog award. Kika in om en stund så lägger jag upp allt :)



Gammelrosa tunika och tights med krossat sammet, båda från Vero moda.

Novembertävling

hej
nu startas min månadstävling, likt alla andra månadstävlingar. Denna gång är det den nya parfymen Midnight pearl från Oriflame som lottas ut.

"Doften utstrålar sött päron och exotisk röd jasmin som kompletteras med
noter av mörkt agarträd som lockar fram din inre femme fatale."
säger supermodellen Natalia Vodianova som är ansiktet utåt för denna doft. Den är dessutom vacker att titta på med en flaska som de välrenommerade, franska smyckedesignerna Marie Cluzel och Stephanie Bascou designat.

Midnight Pearls flaskhals ä prydd med en trio av svarta pärlor som kan tas av och användas som ett smycke.




För att vara med och delta:
1. skriv om denna tävling i din blogg och länka till detta inlägget (http://beautyboxen.blogg.se/2010/october/oktobertavling.html)
2. skriv en kommentar till detta inlägg där du säger att du vill vara med och delta samt klistrar in länken till din blogg där du tipsat om tävlingen

har du ingen blogg? skriv en kommentar till detta inlägg att du vill vara med och tävla men att du inte har någon blogg så har du lika stor chans att vinna som alla andra :)

OBS: glöm ej din emailadress! Tävlingen avslutas 30 november!

TÄVLING AVSLUTAD Ett stort grattis till Ellinor Rask.


Mina sminkpaletter


Här är mina sminkpaletter. En med bruna skuggor i alla nyanser, både matta, skimmrande och med glitter. Samt en palett med rouge, läppfärger och ögonskuggor.
De räcker gott och väl men skulle gärna vilja ha en palett med grå och svarta skuggor för en perfekt sotning. Kanske ska köpa i för tidig julklapp till mig själv?

Ett skönhetsexperiment

okej, nu ska jag testa Royal Velvet ansiktsmask från Oriflame. Visserligen antiåldrande, men de siffrorna ska men helst se bort från, just denna ansiktsmasken är intensivt återfuktande och förhoppningsvis jättebra för min torra hy.
Saken är att ansiksmasken ser ut som en slags våtservett med hål för ögon, näsa och mun, vilket gör den lite annorlunda och spännande.





dunderåterfuktning men ärligt talat ingen höjdare, gled av ansiktet, luktade starkt och var svår att applicera. Så nu har ytterliggare ett skönhetsexperiment genomförts!

Lördagsbilder

hej
i lördags skulle jag ju till Lights in Alingsås. Ett ljuskonstverk med de främsta ljusdesignerserna i Europa. Men det regnade, var svinkallt och allmänt trist. Så vi åt på en randomrestaurang istället när vi väl kom dit. Vilket var väldigt mycket mysigare än att bli helt genomblöt. Kanske tar en trip dit i helgen istället :)







Glöm inte att vinna en ansiksskrubb från Neutrogena. Tävlingen avslutas om bara några dagar!!

Ett recept











lights in alingsås

ikväll ska jag och mitt hjärta gå åp Lights in Alingsås. Ska bli mysigt. Det är en stad där världens främsta ljusdesigners varit med och byggt upp fräcka ljussättningar för att man ska få en ljusvandring. Anorlunda och rolig höstaktivitet :)



Lite bilder från min trip dyker upp efter att jag varit där.
Ska även passa på och kolla lite i affärer och käka lite mat. Alingsås är en tvärmysig stad som jag besöker väldigt, väldigt sällan. Eftersom göteborg C ligger ett stenkast från mig blir det att jag håller till där istället

Skomuseum

på mitt besök hos farmor och farfar i helgen besökte vi deras skomuseum. Häftigt!


intressant ;) dessutom upptäckte jag att (eller ja, det visste jag ju egentligen innan) att skomodet hela tiden återkommer. Nice värre!

Lite mer höst

hej
här är en bild som min talangfulla (tolvåriga!!) lillayster fotat och redigerat. Även denna andas höst, en härlig årstid, med tid för mys!




Goodiebag

hej!
här kommer en bild av vad som innehöll min goodiebag från Blog award i torsdags.



produkter från Osis, maybelline och veckorevyn. Vissa grejer kommer jag använda medans andra, tyvärr, nog kommer ligga relativt oanvända. Och tröjan är GÖRMYSIG!! (göteborskt för jättemysig)
Dessutom fick man minimuffins och hur mycket vitamin well som helst. Hur najs är inte det?! :)

Nu är det höst


jag och min syster. nu är det verkligen höst!!

Blog award Göteborg

Hej!
ber om ursäkt för den ofrivilliga bloggpausen men hade en stressig vecka och åkte iväg hela helgen utan tillgång till internet, tänkte därför mobilblogga, men då dör mobilen och jag glömde laddaren hemma. jaja, nu är jag back on track.

Här kommer ett bildregn från blog award Göteborg i torsdags. Det var på bik bok och jag passade på att shoppa lite (25% rabatt på allt, inte helt fel) samt fick en goodiebag, men vad det var visas i ett annat inlägg lite senare.



Myskväll

hejhej
nu väntar jag på några vänner som ska komma hit för att ha en liten skönhetskväll. Det är neutrogena tillsammans med Buzzador som sponsrat med produkter och har krvet om en skönhetskväll med fotobevis.


bjuds på färska frallor med diverse pålägg. Samt lite fika, men det är inte riktigt framdukat än ;)


goodiebagsen är framplockade


Lite Oriflameprodukter som ligger hemma som säljes till inköpspriser


Mer bilder kommer senare!

Före, under...


förebilder ovan. med hundra olika nyanser av brunt och en enorm äckelutväxt med råttfärgat bläigt hår!!

Nedan är bilder hur håret ser ut under tiden med färgen i....




Hur resultatet blev? det får ni vänta med att se tills håret torkat ;)

Just nu: Colour hair!

just nu färgar jag håret. Det blev Nutrisse Cream från Garnier. Färg nr 4 (brun), den färg jag alltid brukar ha. förutom på sommaren då jag har blekta slingor i. Men nu är det inte sommar längre ;) så dags för förändring


Vila i frid

Vill skänka en tanke till Min pojkvän och hans familj vars hund hastigt gick bort i helgen. Den hunden har funnits där i alla de tre år som jag och J varit tillsammans. jag är ledsen och känner en stor sorg
Och jag tänker på er Marika, Niklas och Joakim. Hoppas han har det bättre där han är nu. Vila i frid, Jappo. Med kärlek från Linn <3


Testar Neutrogena Visiblue clear spot stress control daily scrub



Detta är en ansiktsskrubb som man kan använda dagligen vid hy som tenderar att bli oren vid långvarig stress. En ansiktsskrubb är alltså en rengöringscreme med små korn i som varsamt skrubbar bort orenheter och döda hudceller.

Fukta ansiktet med ljummet vatten, ta en klick creme i ansiktet och smörj in ansiktet med cirkulerande rörelser. Skölj sedan av noggrant. Kan upprepas varje dag men har man känslig hy räcker det med varannan dag

Denna ansiktsskrubb är väldigt härlig just eftersom den är så krämig i koncistensen. Vissa skrubbar har väldigt grova korn som kan göra ont men dessa korn är lagom små och verlag är detta en väldigt behaglig produkt. En stor bonus är att den inte är uttorkande utnan huden känns snarare återfuktad av någon märklig anledning. Dessutom kan denna produkt även användas som en peelingmask genom att smörja in ansiktet med ett tjockt lager och låta verka i 10 minuter.
Luktar gott gör den också!

Överlag är detta en väldigt bra produkt med ett väldigt snällt pris :) Dock innehåller den en den parabener och dessutom parfym och alkohol så ha man en hy som reagerar mot dessa ämnen får man söka sig till andra, "snällare" produkter.



JUST NU KAN DU VINNA EN DAILY SCRUB. Klicka här för att komma till tävlingen.

Veckans schema


Rosendoftande muffinsbad

hej!
söndagar är en såndag dag där man hinner ta tid till sig själv. till sin kropp och själ. Vad är bättre än att lägga sig i ett stekhett väldoftande och välgörande bad?!

Denna läckra rosendoftande badmuffins från Spastugan räcker till fyra-fem bad. Dela den i fyra delar och lägg ner en del varje gång du badar, eller lägg ner hela badmuffinsen och ta upp den efter ett tag.

Det fantastiska med denna produkt(förutom det gulliga utseendet) är att den innehåller äkta rosenblad, så efter att ha haft i badmuffinsen i badet så omges du av rosenblad, rosendoft och välgörande oljor. Känn dig som en gudinna!!


Just nu kostar denna badmuffin endast 27 kronor(istället för ord. 54).  Handla för minst 300 kronor och få gratis frakt.



dessutom finns det ett gäng andra badmuffins att köpa. Vad sägs om chokladmuffins, mjölk och honung eller jordgubbsdröm? Du hittar alla sorter här.

rengör dina sminkborstar

hej
nu har jag nyss rengjort mina sminkborstar, och jag lovar, det var inte lite smuts på dom!1 Inte konstigt att envisa porer och annat vägrar försvinna när man smetar på sig såna äckliga bakterier varje dag.



skölj med ljummet vatten under kranen


smörj in med schampo


se, vad mycket äckel det var på borsten!! skölj ut noggrannt, inga schamporester kvar alls ska det vara!! Upprepa så långa gånger som behövs. Jag var tvungen att göra om denna procedur med min puderborste tre gånger innan den blev ordentligt ren



fukta svampen under vatten


smeta in den med en rengöringscreme som du vet är bra. och skölj ur




antagligen byter du mascara oftare än du byter makeupsvampar och borstar, men den behöver ändå rengöras regelbundet just eftersom den är vid ögat.
Ta en bommulspad och dränk i ögonmakeupremover. Håll den på samma sätt som på bilden för att mascaran ska försvinna av sig själv. Skölj av resterna med vatten.


låt alla borstar ligga ner! Det är viktigt. Anars kan vatten tränga ner i skaftet och stråna släpper lättare.

Jultips

ja, jag vet att det är lång, lång tid kvar till jul. Men å andra sidan är hösten den perioden på året då tiden bara flyger iväg fortare än kvickt. Därför kanske det kan vara bra att hålla ögon och öron öppna redan nu efter träffsäkra julklappar så man slipper den där julstressen på shoppingcentret i svettiga vinterjackor där man får slåss om luften tillsamans med tiotusentals andra julshoppare.

L'Oréal Absolut repair Serie är en superbra hårvårdsserie för de som drömmer om rapunzelhåret. Eller i alla fall ett fint hårsvall. Denna serie ger djupverkande vård till mycket skadat hår och finns alltså i ett extra fördelaktigt paketpris.

Som en bonus på det hela kan man få hela paketet inslaget för endast 20 kronor, dessutom kan man skriva sin egen personliga hälsning OCH få paketet skickat direkt till mottagaren. Perfekt om mna har släkt eller vänner som bor långt bort.

Allt detta på fixatilldig.se

L'Oréal Absolut repair Serie (3 produkter)'

spelkväll

hej
igår hade jag det så obeskrivligt tråkigt, och tydligen var det "officiella-festar-dagen" för exakt alla skulle ut igår. kändes ju lagom roligt för min del.

Men kvällen slutade iaf trevligt, med flera timmars nya finans tillsammans med min mamma. Det var längesen sist. Och tyvärr förlorade jag, fan också... nästa gång tar jag igen det :D




Nu ska jag ta mig en promenad med en kompis för att bryta isoleringen, sen ska jag plugga körkortsteori.

Idag var jag ute

hej
idag känner jag mig lite piggare. Inte lika tät i näsan och klarare i huvudet. Det är nog pencilinets förtjänst. trots att jag inte orkar slå klackrna i taket direkt följde jag ändå med mamma ut på en promenad, första gången jag var ute på nästan en hel vecka(!)(borträknat en snabbis till affären och när jag var på akuten)



Nu vill jag bara att hörseln ska komma tillbaka och hostan upphöra. Håller alla fingrar och tår att jag kan jobba på måndag!!

Höstens drömoutfit



Med grundoutfitten till vänster. Biege skinnjacka med fårullsdetaljer, svarta stupiga stupisar och svarta kilklackar.
jeansskjortan (eller midjekorta collegetröjan alt. transparenta tröjan med snygg bondeau under). Och stora maffiga färgglada smycken. Skinnhandskar och mönstrade skjalen. Lerfärgade naglar och sotade ögon. SÅÅÅ SNYGGT!!

Ganska stämningsfull

Fy, vad jobigt det måste vara att vara döv. Jag hör ju inte på ena örat pga öroninflamation och det är riktigt skum känsla asså!

Tänkte bara visa hur fina mina nygamla ljuslyktor blev när de var tända. Riktigt stämningsfull om jag får säga det själv. Nu, idol!

En liten lovepresent

hej
för ett litet tag sedan fick jag en jätesöt kärlekspresent från min beloved. Vilket passar sig rätt bra i denna självömkan jag har just nu :P En söt hjärtask med läckra praliner i. Dock finns nu endast två kvar, men de ska njutas av - det vill jag lova ;)



mums :)

My boring life

nu kan ja ginte göra mycket. knapra mediciner, sova och sitta vid datorn när jag orkar typ. I går var jag ju hos akuten och fick konstaterat att jag hade öroninflamation. Inte konstigt att jag hade ont i öronen då!! Pencilin utskrivna och förra gången jag var hos doktorn (i måndags) fick jag nåt för bihålorna samt avsvällande nässpray. Inget av de har funkat hittills kanjag ju säga och nu hör jag knappt nåt allt. Väldigt skum känsla!



Nu håller vi alla fingrar och alla tår att jag blir helt frisk tills på måndag!!

Nu har jag ont lite överallt. Så kvällen s...

foto0174 (MMS)

Nu har jag ont lite överallt. Så kvällen spenderar jag på Axess akuten väntrum. Men det är ingen fara med mig annars :)


Doftljus är bra för själen

har många gånger pratat om min kärlek till doftljus och nu har jag förälskat mig i den numera amerikanska klassikern Yankee candles i formatet small jar candles, En ljuslykta i en skål som ser ut som en godisburk, ganska smart faktiskt :) Finns hur många läckra dofter som helst. Eller vad sägs om french vanilla, cottage breeze eller garden sweet pea. Ha cottage breeze tänt i badrukmmet för en doft av nytvättat - hela tiden!

Eller min favorit i höstmörkret: Siberian silver fir. En vintrig doft som doftar jul och barrträd.
Och det bästa av allt? brinntiden är upp till 40 timmar!!!



Bästa inköpsstället hittas här

Parfymsamarbete med supermodel

hej!
i dagarna lanseras oriflames nya doftsatsning Midnight Pearl Eau de Parfum by Oriflame som de tillsammans med supermodellen Natalia Vodianova tagit fram.
"Doften utstrålar sött päron och exotisk röd jasmin som kompletteras med
noter av mörkt agarträd som lockar fram din inre femme fatale."
den är dessutom vacker att titta på med en flaska som de välrenommerade, franska smyckedesignerna Marie Cluzel och Stephanie Bascou designat.

Designerduon har prytt Midnight Pearls flaskhals med en trio av svarta pärlor som kan tas av och användas som ett smycke. Midnight pearl EDP finns att köpa from 13 oktober i Oriflame conceptstore, på oriflame.se eller av fristående säljkonsulenter (som jag, till exempel)



nolifer

hej!
har varit rejält sjuk de sista dagarna och inte orkat blogga. är fortfarande lika sjuk men ville bara ge er en liten statusuppdatering :)

nu är jag iaf väldigt väldigt trött på att vara rejält sjuk varannan vecka och min kropp är det också, pallar inte riktigt med och jag vill bara bli frisk. jag vill jobba, jag vill träffa vänner och göra allt annat man kan göra när man är frisk. jag vill kunna prata normalt . det är väl inte så mycket att begära?!

men nu vet ni varför jag varit borta. hörs snart igen <3

Nu är jag värd ett bad

HEj!
nu framåt kvällen började jag sega ner mig och känna mig sjuk. Jättesegt med tanke på att jag slutade med mina pencilin i fucking torsdags!! men men, nu gör jag vad jag kan för att bli frisk. Nässköljning(ursäkta för onödig info), frukttallrik och nu ett varmt bad mår jag förhoppningsvis 10% bättre i morgon iaf.


Kroppsoljor

hej!

Jag älskar kroppsoljor, framförallt på vintern och hösten. Och man kan ju använda dom lite hur som helst.

Som kroppsolja dvs smörja in sig efter dusch, innan läggdags osv
att applicera i torrt hår
som massageolja
hälla i några droppar i en varm skål och doppa i fingrarna. På så sätt stärks naglarna och nagelbanden mjukas upp
Hälla i ett fotbad för lena fötter
osv osv osv

Min favoritbudgetolja kommer från Hälsingehonung och inköpsställe hittar ni här.


Min favoritlyxolja är guldoljan från Nuxe. Den sprayas på huden och ger skimmer och suverän återfuktning. Kan köpas lite varstans, typ KICKS och Åhlens City. Jag köpte den på tax free.




En annan favoritolja till budgetpris är såklart barnängens babyolja. Det är väl en favorit i varje människas badrum?


Dagens

HEj. langar upp en outfit.
Har börjat blogga från min nya dator(äntligen) har inte haft internet innan. Och har inga program för beskäring eller redigering än. Men det får bli en halvdan bild, vad gör det liksom ;)


skor från scorett, lackleggins, jeansskjorta från gina, skärp från mq eller pepper, plus lite bling, örgängen från ur och penn, ring från lindex och armband från glitter(tror jag)

rostfärgad skugga, och OSiS Dust it Mattifying Powder fixar frisyren.

Nu drar jag på öppet hus med oriflame. hörs om ett tag

the perfect snack

hej!
känns som jag hunnit med miljontals saker idag, känns rätt skönt faktiskt, men jobbigt att vakna halv nio en söndag kanske...

Börjar bli lite småhungrig och sugen på nåt gott. Vad ska man äta? Har nyss upptäckt COOPs blåbärsrussin. Hur spännande låter inte det?! Det kan man smaska på för ett lagom mellanmål :)


Godmorgon söndag

God morgon
Vaknade tidigt idag, och känner mig ändå utvilad vilket är väldigt skönt. Vet dock ej vad jag ska fylla denna dagen med än. Har börjat med en smoothie, ska ut och ta en joggingtur, äta en större frukost. Lite senare i eftermiddag ska jag på kickoff och öppet hus med oriflame tillsammans emd en kompis. Bilder kommer därifrån sen.


Denna gången hade jag i en dl havre som jag mixade till pulver först. Rekomenderar dock lite mindre, en halv dl räcker nog. och så var det mjölk, vaniljyoghurt, jordgubbar och tropiska bär mix. Och sen mixa, mixa, mixa. Klart :)

Rosa bandetmånaden

Hej!
Nu har rosa bandet månaden börjat med syfte att samla in pengar till bröstcancerfonden. I och med detta blir många varor i butikerna rosa.

Detta tycker jag är det bästa rosa erbjudandet just nu.


För varje rosa produktpaket som säljs går 20:- oavkortat till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj

Dessa produkter ingår i vårt Rosa Bandet-paket: Discover China Shower Gel (18993), Discover China Liquid Hand Soap (18994), Discover China Soap Bar (18997), Tender Care (1276). Totalt värde: 263:- Ditt pris: 149:-

Intresserad? kontakta mig via mail eller skriv en kommentar.

höstpyssel

Hej!
igår på förskolan ägnade vi oss åt höstpyssel.
Vi gick till skogen och hämtade hem diverse höstiga grejer, som till exempel löv, rönbär, mossa, stenar, blommor och kvistar.

Sedan gjorde vi lite olika dekorationer, dels på ett fat, dels i en glasburk och dels i en vas(fick inte vasen med på bild) resultatet kan ni se nedan och jag blev så inspirerad att jag tror jag ska pyssla lite på egen hand idag :)


bilden ovan är alltså det som var inuti glasburken. väldigt läckert.

Ha i fönstret eller framme på köksbordet tillsammans med en brun duk - höststämningen på topp!!


Oktobertävling

Hej!
Dags för en hudvårdstävling här i höstmörkret för att fräscha till sig lite, tycker ni inte?

Denna månad lottas det ut en Visibly clear spot stress control ansiktsskrubb från neutrogena. Ett superbra hudvårdsmärke som passar alla plånböcker. Denna produkt fungerar både som rengöring, skrubb och ansiktsmask.

Huden tar stor stryk av stress och det vanligaste problemet vid stressig hud är finnar. Neutrogenas spot stress controlserie lugnar och rengör huden på ett skonsamt sätt för att motverka allt sådant.

Visiblue clear spot stress control daily scrub är en skrubbcreme man kan använda dagligen för att motvera och bota oren hy som just finnar och pormaskar Fukta ansiktet innan användning och massera in en klick creme i cirkulerande rörelser. undvik ögon. Skölj av och använd ett ansiktsvatten följt av en ansiktscreme (gärna från samma serie eftersom att samma serie innehåller samma aktiva ämnen.) Vill du hellre använda produkten som ansiktsmask lägger du på ett tjockt lager över hela ansiktet (undvik ögon och mun) och låter verka i tio minuter, skölj av med ljummet vatten.





För att vara med och delta:
1. skriv om denna tävling i din blogg och länka till detta inlägget (http://beautyboxen.blogg.se/2010/october/oktobertavling.html)
2. skriv en kommentar till detta inlägg där du säger att du vill vara med och delta samt klistrar in länken till din blogg där du tipsat om tävlingen

har du ingen blogg? skriv en kommentar till detta inlägg att du vill vara med och tävla men att du inte har någon blogg så har du lika stor chans att vinna som alla andra :)

OBS: glöm ej din emailadress! Tävlingen avslutas 30 oktober


Grattis till Lotta, vinnaren i denna tävling!