Testar Neutrogena Visiblue clear spot stress control daily scrub



Detta är en ansiktsskrubb som man kan använda dagligen vid hy som tenderar att bli oren vid långvarig stress. En ansiktsskrubb är alltså en rengöringscreme med små korn i som varsamt skrubbar bort orenheter och döda hudceller.

Fukta ansiktet med ljummet vatten, ta en klick creme i ansiktet och smörj in ansiktet med cirkulerande rörelser. Skölj sedan av noggrant. Kan upprepas varje dag men har man känslig hy räcker det med varannan dag

Denna ansiktsskrubb är väldigt härlig just eftersom den är så krämig i koncistensen. Vissa skrubbar har väldigt grova korn som kan göra ont men dessa korn är lagom små och verlag är detta en väldigt behaglig produkt. En stor bonus är att den inte är uttorkande utnan huden känns snarare återfuktad av någon märklig anledning. Dessutom kan denna produkt även användas som en peelingmask genom att smörja in ansiktet med ett tjockt lager och låta verka i 10 minuter.
Luktar gott gör den också!

Överlag är detta en väldigt bra produkt med ett väldigt snällt pris :) Dock innehåller den en den parabener och dessutom parfym och alkohol så ha man en hy som reagerar mot dessa ämnen får man söka sig till andra, "snällare" produkter.



JUST NU KAN DU VINNA EN DAILY SCRUB. Klicka här för att komma till tävlingen.

Kommentarer





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback