Elsas liv

hej!
Elsas mode är ju en bok om en modebloggares framfart i stockholm skriven av Sofi Fahrman, jag älskade den chiclit och fellgoodboken. och för ett tag sedan kom det en uppföljare - Elsas liv (och det ska tydligen komma en tredje del!). Denna boken gillar jag lika mycket som den första och sträckläste den från början till slut. En lyxig, glamorös berättelse - helt i min smak :)


Cykel activio

Hej
har precis kommit hem från en lång dag på jobbet, i morgon blir en lång dag även då. Men nästa vecka är jag förhoppningsvis lite ledig :)

Hann gå hem, ta bort sminket, byta kläder och nu är det dags att åka och träna! Idag blir det 45 min cykel med aktivioband(pulsmätare). Är superpeppad :D Har dessutom på mig skjorts idag för första gången på typ, ever?!


Sallad for sallad for sallad

På det senaste har det blivit väldigt populärt med salader som lunch i min kost. För ett tag sedan slog jag mig ner på paprika och åt en god egenmixad sallad med keso, taccofärs, rostade majs, pestodressing mm. Väldigt god men också väldigt mättande. Hur nyttigt colan jag drack till är går ju att diskutera ;)



Beach 2011 summer glow

hej!
jag har aldrig brytt mig om att börja hårdträna inför sommaren, speciellt inte för att vara snygg på stranden - utan i såfall bara för hälsans och välmåendets skull.

Detta år kommer jag dock fokusera på beach 2011 litegrann i alla fall, fast med hudfärgen. Istället för att se närmast genomskinlig ut av min bleka hud när de första sol och baddagarna kommer, så kommer jag i alal fall ha en sund hudfärg.

Detta genom en mängd förberedelser och produkter. Men jag tycker ju att allt sånt är roligt så det gör mig inget alls. Samt även lite fusk i form av regelbunden solarium.
Jag börjar med att skrubba kroppen och i synnerhet ben, dekollage och armar (dvs sånt med tunn hud) i cirkulerande rörelser med min favoritkroppsskrubb Milk & Honey. Detta gör jag ca 3 ggr i vekcan
Sedan smörjer jag in huden med ett jämt lager återfuktande creme som ger gradvis brun färg. Börjar med Dove summerglow i den ljusaste nyansen och fortsätter efter några veckor med Niveas Summer beauty med färgen normal - dark. (är det svårt att få fuskbrännan jämn och fin så använd färgfri fuktighetscreme varannan dag, för att jämna ut och snygga till.) Vid festliga tillfällen (och ork) fuskar jag fram brännan ytterliggare med ett kroppsskimmer som framhäver på ett snyggt sätt. (och kroppsskimmer är en av få produkter som är lika bra både i budget och luxpriser. Så h&ms skimmer body lotion är väl värt sina ca 30 kr)

om du, som jag, får mer fräknar än sund brun färg i ansiktet och dessutom bränner dig lätt som en plätt så är solpuder guld värt. Svep med en liten och mjuk rougeborste över kindben (istället för rouge) och över näsa, panna och haka om du vill. Se bara till att skaka av borsten innan och borsta ut färgen i ansiktet noggrant, så du inte ser smutsig ut!



Blodrött, hallonrött, vinrött

Hej!
Jobbar sent idag (är hemma först vid sextiden) men har tidsinställt lite inlägg idag så ni ändå har nåt att göra under tiden ;)


Hur snyggt är inte röda klänningar? Med svarta heels, lätta lockar i håret, svarta långa lösögonfransar och en snygg kuvertväska. Dessutom kan man snåla med accossearerna pga att klänningen är en stor detalj för sig.

Älskar denna klänningen med perfekt längd och där bystdelen är sydd väldigt snygg.

Denna klänning kommer från Nova Queen och finns just nu på sale-erbjudande. Genom att ange rabattkoden "Beautyboxen" får du 15% rabatt på hela sortimentet, inkl alla reaplagg vilket gör denna klänning (och andra plagg på utförsälning) praktiskt taget helt gratis!


Fina vårbilder

Tog så fina vårbilder igår med min fina långkjol från Zanzibar. Här kommer några jag inte la upp igår


God natt!

väckarklockan är ställd med en trevlig morgonhälsning. Imorgon blir det jobb. Känner för att ta lite ledigt i veckan (trots att jag varit långledig nu) behöver hinna städa, plugga och boka körlektioner. Men får se hur veckan artar sig :)


Vitsippspromenad

Hej!
Idag åkte jag med mamma och syster till ett vackert ställe häromkring (Nääs slott, om nån vet.). Vi fikade och gick vårpromenad. Urhärligt. Dessutom togs lite bilder till min nya bloggdesign som kommas skall alldeles strax. Kul!






Fotlyx utomhus

Hur härligt är det inte att man kan sitta ute på altanen utan att frysa?! :) Jag gjorde nyss lite hemmaspa genom att ta bort gammalt nagellack, ansiktsskrubb + mask och sen hällde jag upp ett fotbad, satte mig ute med fötterna i badet och läste magasin. Lyxigt som få!


resfebern har vaknat

Hej!
De senaste veckorna har jag känt för att ta mig ut i världen igen. Se nåt nytt, få andra erfarenheter och perspektiv på saker. Nu är jag sugen på storstad, vara turist, andas in metropolen, festa natten lång, äta på restauranger, kolla på turistattraktioner, gå på museum...

Men det lockar även att åka till nåt exotiskt land eller ö, som tillbaka till Zanzibar, utforska karibien, hawaii, jamaica. Ja, året är ju inte slut än så får se vart mina vägar leder :)



Överst: Håller på att lusläsa mina turistguider från Lonley planet,
Mitten: Jag i london för 2-3 år sedan
Nederst: I en gränd i Stone Town/Zanzibar(Tanzania, Afrika) i januari i år.

Mums i skål

hejhej
granatäpple är en riktigt god frukt som man kan använda till mycket - mat, sallader, fruktsallader, efterrätter.... Jag gillar att rensa ut kärnorna och äta de som de är, tillsammans med lite pressad lime över. Pricken över i skulle ju varit en glasskula också - men det tar vi nästa gång. Detta åt jag på min varma soliga balkong efter frukost. Perfect :)


glad påsk förresten

hej!
ska inte fira påsk idag utan vi är lite speciella i vår familj coh firar i morgon istället. Hade på mig gult, påsken till ära, men förutom det har jag ingen påskkänmska what so ever. Men glad påsk iaf!

Nedan bär ajg glasögonen som jag tror jag bestämt mig för. det är svårt sånt där...


Helt fruktansvärt!

Det var en man som försvann i göteborg för ca en månad sedan efter en utekväll och man har inte sett ett spår efter honom.
Idag när jag åkte kanalbåten paddan var det någon i båten som såg ett lik i vattnet, vi åkte och kollade och det var ett lik. De ringde räddnignstjänsten och nu står det på aftonbladet konstaterat. jag och min syster var emd i båten och all uppståndelse. Visste inte riktigt om jag skulle skratta eller gråta riktigt. så totalt fruktasvärt och overkligt. Sån tur var såg jag inte liket men vissa i båten ställde sig upp och tog kort(!!!). Känns egentligen väldigt overkligt. Men hoppas det inte var något brott inblandat och att det var den mannen som försvann(pga att hans familj slipper leva i ovisshet menar jag, det bästa vore såkalrt om denne man hittades vid livet och oskadd)


Fika, shopping och turister i vår egen stad

Idag hade jag kvalitetstid med syrran. Vi strosade längs haga nygatan, solade på uteserveringen, shoppade litegrann och tog oss en tripp med Göteborgs guidade turistbåt "paddan". Har inte åkt den på flera år så det var roligt, alltid lär man sig något nytt. Men På båten upptäckte vi nåt riktigt riktigt fruktansvärt som ajg inte vill skriva i detta glada inlägg, skriver om det lite senare...


Grillning och roadtrip

hejhej!
Ursäkta att jag inte uppdaterade igår kväll, men kom hem så sent!
I alla fall, igår mötte jag upp några vänner för grillning. Blev kycklingkorv med bröd. Gott! Sedan, mina vänner, jag kan berätta att vi är rätt spontana av oss så vi drog till jönköping(från göteborg) klockan åtta på kvällen, stannade i jönköing en halvtimma och sen drog vi hem igen. haha. varför inte liksom ;)


Purple rain

Hittade ett par lila skjorts i H&m för ett tag sedan, provade dom men kom fram till att jag köper dom vid löning. För jag älskar färgen, det sköna materialet (som inte sitter åt nånstans) och modellen :D
Såna basicplagg som passar till allt - på stranden med en tunika eller oversizelinne och balerinas, eller på festen med en snygg topp och kilisar. :D

(som sagt, togs i ett omklädningsrum, älskar de gula strumporna haha)



Dagens outfit

Hej!
Nu är det dags att dra till en helt spontan grillkväll med Nas och Bettan. Jag älskar verkligen detta fina vädret, saknar ord! Ikväll kommer jeansjackan på - fyfan vad underbart!


Färgglatt och blommigt blev det idag. Kan det bli bättre?!


Nu blir jag en glasögonorm!

hejhej!
Var hos optikern på ett återbesök igår (var där förra veckan där han inte visste vad detvar för fel på min syn :O). I går såg han att det var ett brytningsfel, så glasögon it is. Framförallt när jag kör bil eller koncentrerar mig på annat sätt.

Tog hem tre par bågar för att testa vilka som jag trivs i bäst då jag hade relativt svårt att bestämma mig. De ser nästan identiska ut men det är små små skillnader men som ändå känns olika bra.



Volanger och assymetrisk skärning

Tänkte somrigt och färgglatt idag och kom på efter att bilden tagits att jag helt glömt accesiories och annat kul! Men men, enkelt duger det också.


och någon som har nåt tips om någon kamera, redigeringsprogram, inställning. ja, vad som helst, som gör att bilderna INTE blir pixliga när man tar en bild i endast lampljus utan blixt, får gärna höra av sig! Jag är tacksam för vilken hjälp som helst. :)



White now Ice Cool Mint

Hej!
Fick nyss hem ett gäng tandkrämer som ni kan se. haha. helt galet!
Det är i alla fall från Pepsodent white now(den blå tandkrämen man får vitare leende av, ni vet) med tadkrämsnyheten ice cool mint.

Hemligheten med hela blekningseffekten är att tandkrämen är blå(vilket ögat uppfattar som motsatsen till gul. Tandkrämen skapar då en tillfällig blå hinna på tänderna som försvinner allt mer eftersom man äter och dricker under dagen. Regelbunden användning av tandkrämen ger dock långvarigt resultat och gradvis vitare resultat ju mer man använder produkten.


Eco extra virgin

Hej!
Ett superbra grundtips vad gäller matlagning är att alltid ha olivolja hemma. Gärna ekologisk, såklart, och kallpressad(extra virgin) pga att de kallpressade innehåller mer näring.
Olivolja ka användas att steka i, blanda i sallad, ha i bas till såser och dressingar... En väldigt bra basvara att ha hemma som sagt. Och eftersom olivolja är en rätt lyxig produkt så ger ju det lite lyxkänsla i vardagen - perfect :D


Hej våren, är du här för att stanna?

De senaste dagarna har det varit varmt, riktigt varmt. Våren är här på riktigt och det är så skönt. Min förhoppning är nu att våren stannar ett tag så man hinner njut av den bäsr årstiden enligt mig innan man hoppar in i sommaren, som förvisso är härlig den med.



Moppepojkarna ses ute med sina nyinköpta mopeder
Det doftar grillat i området var och varannan dagKnopparna på träden börjar slå ut
Städdag i området Uteserveringarna öppnar
Skinnjackan och ballerinaskorna åker fram, vinterjackan och stövlarna städas undan, kärlekspar ses hand i hand , barnen börjar titta fram med inlines och sparkcyklar, man marknadsför motionslopp så som göteborgsvarvet och midnattsloppet, det är ljust när man vaknar sex på morgonen påväg till jobbet...
...och det fortsätter vara ljust fram till nio på kvällen. Flyttfåglarna börjar komma tillbaka och humlorna börjar krypa fram. Picnics och förfester i parken, rosevin, solglasögon, chinos, jeansskjorts, skyltfönstrerna pryds av studentklänningar, påskris, påskpyssel på jobbet, extrapris på påskmust, påskkärringar, påsksånger, påskägg. Smoothie och chict magasin på balkongen, kvällspromenader, ut och sola.
Tack våren, för att du äntligen hittade hit!


Dressed for success

Novaqueen.se är en grym modesajt som jag hittade för ett tag sedan. Det är en sån hemsida man önskar att man själv skulle startat innan. Med underbara plagg och en röd tråd som följer alla klädesplagg. För att inte tala om de inspirerande bilderna som tagits för paggen. Riktigt fashion!

Nedan ser ni mina sommarfavoriter från novaqueen.se Jag har snöat in mig totalt på romantiska sommarklänningar i tunna tyger och gärna maxiklänningar. De i blommönster är extra fina oavsett om det är starka eller lite ljusare färger.

Exklusivt för mina underbara läsare: ange rabattkoden "beautyboxen" när du handlar hos novaqueen och du får 15% rabatt på hela sortimentet. Även på alla nyheter och reaprodukter!




Vackra vårkväll - du är efterlängtad

vad jag längtat efter våren. Och nu är den förhoppningsvis äntligen här för att stanna en liten stund innan det blir sommar :)

Satt ute på balkongen förut i bara linne, läste den nya cosmon och drack en god smoothie samtidigt som jag lyssnade på the voiceappen för iphone. Lite avslappning och återhämtning efter en lång arbetsdag :)


Casinospel

Nu vill jag prata lite om casinospel. Något som blivit rätt omtalat på senaste tiden i mediamen som samtidigt för med sig en rolig tidsfördrift, chansen att tjäna pengar och att utvecklas samt att knyta nya kontakter.

Idag finns ju en hel del casinon där man kan spela bland annat black jack, roulette… Det funkar finfint att få casinokänslan genom  att sitta framför datorn, man behöver inte dra till Las Vegas  ;). Själv har jag inte de största erfarenheterna av casino (var rätt inne på att spela texas hold’em ett tag dock), tycker i och för sig att det är väldigt roligt de gånger jag ger mig tid till det. Och med tanke på att jag älskar pokerkvällar etc så lär jag älska att spela på casino också.

Och med det sagt vill jag passa på att tipsa om Hasardspel som är en svensk guide med målgruppen för folk som gillar casino, backgammon, poker osv.

Även om man kan prata gott om vilken rolig sysselsättning det är och hur många dörrar som än öppnas måste jag ändå nämna att man ska vara försiktig så man inte får speldjävulen i sig. Spendera gärna pengar, spendera gärna tid. Sålänge du gör det med värdighet och för att du VILL och inte för att tillfredsställa ett beroende :)


En frukost

Här kommer dagens smarriga frukost. En fruktsallad med kokos och pressad lime. Tog bara frukten jag hade hemma, som banan, äpple och klementiner :)


Water for elephants

Tittade just på årets bästa film. "water for elephants". Blev helt rörd av den. Vet egentligen inte vad jag ska säga mer än att den var grymt välgjort med en gripande story. see it!


En liten lunch

En supergod lunch med rostade rotfrukter(det jag hade hemma, tex paprika, abergine, tomat, palsternacka...), en tesked olivolja, peppar och lite kryddor, in i ugnen ca 15 minuter. En halv dl solrosfrön på och lite fetaost. Mums!


Dagens frukost

Dagens frukost ser kanske inte så mättande ut men det var den! Började som vanligt med ett glas vatten med pressad citron. En smoothie med hallon och en färsk apelsin. Mums!



Passion for fashion , I am addicted I suppost

töntig rubrik från ett visst klädmärke men det är faktiskt så. Jag, likt många i min ålder tycker att mode är kul - så varför inte :D

Igår strosade jag runt lite på shoppingcentret i väntan på att klockan skulle bli dags för optikertiden.Hos optikern gick det måttligt bra och ska på återbesök nästa vecka. Och på shoppingcentret insåg jag att det är dyrt att bara strosa runt och kolla i klädaffärer. Flera hundralappar senare kom jag hem med dessa finfina sommarplagg!



Leoparddressen från bikbok som jag föll för från första sekund. Så himla snygg med guldsmycken, kilklackar, kavaj och tunna strumpbyxor! Denna maxiklänningen har jag varit ute efter ett bra tag (eller i alla fall samma modell och mönster) från h&m. Ett sånt combiplagg som man kan både klä upp till fest och ner till stranden. Och så var shoppingbegäret ännu en gång stillat ett tag framöver :)

Kvällssallad med granatäpple, pinjenötter och apelsindressing

Dagens kvällsmat blev en lätt sallad, och passade på att göra en tallrik till syster med, när jag ändå var igång!




Basen var blandsallad med tex rocculla och babyspenat. Lite granatäpplekärnor, papaya i skivor samt papayasaften, rostande pinjenötter och en god sås på olivolja(en msk) och en pressad apelsin.

Virkat och stickat

Hej!
I vår kollar jag lite extra efter stickade och virkade plagg - i synnerhet skjorts och oversizevästar och gärna i gammelrosa/cremevita färger. Sjukt snyggt. Dock känns skjortsen rätt svårmatchande, men med en tight stilren topp och kilisar med korkklack blir det nog rätt snyggt ändå? Anyway, dessa plagg får gärna hänga i min garderom endast för syns skull också om de känner för det. hehe.


Dagens lunch

att äta lunch som inte innehåller kött eller något tillbehört som pasta eller ris är faktiskt lättare än vad man tror. (använder man min detoxbok som inspiration och vägvisare så går det ännu bättre)

Tomatsalsa med grillad sparris
Hacka tomater i bitar(ca 2 st) och en halv gul lök, pressa en vitlöksklyfta, en matsked olivolja, en matsked persilja och rör runt. Stek sparrisarna med olivolja, pressa över citron och tillsätt lite peppar. Jättegott!



Dagens frukost

tog mig en detoxfrukost idag. Smoothie lär det ju bli varje dag men lite klurigt att få ihop det då jag brukar ha mjölk, juice eller yogfhurt som bas och nu inte kan använda något av det.

Men har man fantasi så går det. En banan och två skalade apelsiner senare samt en skvätt vatten och en skvätt honung blev det mums

Fruktsallad med kiwi, melon, cashewnötter och laktosfri yoghurt blev det också, och såklart - gp!


Detoxstart

Idag började jag min detoxkur som kommer hålla i två veckor. Kommer vara så sträng jag kan men tänker inte bli deprimerad på kuppen, så jag förutsätter egentligen att jag kommer fuska. Desto bättre om  jag klarar av att inte göra det då!

Varför gör jag en detoxkur(avgiftningskur)?
Det kan ge bättre sömn, immunförsvar, man blir piggare och får friskare hår, naglar och hud. Dessutom säger väl förståndet att det är bra att gifta av kroppen från alla slaggprodukter, e-ämnen, färgämnen och annat äckelpäckel som samlas i kroppen.

Vad är en detoxkur?
En diet man håller på med i två veckor som utesluter kött, pasta(det kommer bli svårast!), alla former av läsk, godis och socker, halvfabrikat, mjölkprodukter.
Man äter grönsaker och frukt i obegränsad mängd, massor av sallader och smoothies.
Jag kommer lägga ut recept på det jag äter då och då för att ge ER inspiration också, samt skriva inlägg om hur det går och hur jag mår etc.

Om ni kör igång samtidigt som jag så kan vi peppa varandra på vägen!!

Scrap 4 life

Nu har jag legat på latsidan med mitt scrapbookande på senaste tiden. När jag var som mest effektiv var ju innan jul när julkorten skulle göras (!)
Har inte ens gjort speciellt många födelsedagskort i år. Riktigt illa..
Men nu har jag köpt mig ett album med svarta tomma sidor att scrappa till ett fotoalbum. Det blir ett arbete som förhoppningsvis aldrig tar slut! Jag har också startat projekt som tex en kalender för 2011(får göra klart den och använda den år 2012 istället hehe) och en sk dragspelsbok, samt ett minialbum från familjen greklandsresa förra året(!). Så som sagt, har en del att göra. Men tid har jag gott om. Dags att köra igång!


Äntligen!

hej!
fy vad jag hatar teknik alltså! mitt wifi till datorn har varit paj hela helgen och igår. Har inte haft tid att mixtra med det men idag gjorde jag det. Drog ut strömsladdarna och vips, så fungerade det. Suck alltså...

Anyway, i helgen var jag hos farmor och farfar. De bor en hel del mil bort härifrån. Så x antal timmar och mil i bilen hade jag denna helgen, men det var trevligt och bra :)


Nu har jag hållt på och filat på massa inlägg så uppdateringen här på bloggen kommer antagligen vara bättre än vad den varit det senare. Hope you like it!



Froosher

Jag älskar froosher, framförallt den gula (eller ja, det är den enda jag smakat :P)
Innehåller inget äckelpäckel, inte ens vatten. Bara ren frukt. Och otroligt god! Hett tips för nästa frukost/mellanmål/kvällsmat :)


Bär med glass, en lyx att unna sig

Har kanske blivit en del matsnack på sista tiden, men det är ju så himla gott! I synnerhet vaniljglass med hallon och blåbär. Mums!


Kimono Catwalk & kimono fushion

Hej!
Idag var jag på ett evenemang i världskultursmuseet om kimonons och Japans historia flera tusen år tillbaka tills nu. det inkludera en slags föreläsning, en modeshow(kimono catwalk) samt en utställning(kimono fushion)
Här kommer en bildbomb psst, kolla in träskorna lite längre ner. Helt sjuka!












Hur vacker är inte våren?!

Hej!
gick på en promenad runt sjön med mamma förut. Härligt vårväder idag!

Älskar våren, en så himla vacker årstid med den blå himlen, snön som sakta smälter bort, blomknpparna, påsken...


Ska göra iordning mig, ha körlektion alldeles strax och sen drar jag till stan för Kimono Catwalk. Kommer massor av bilder därifrån sen :)



Säljes: oanvänd Samsung Jet 3000

Jag säljer nu widgettelefonen Samsung Jet. Den levereras i obruten originalkartong och med garantipapper. Du får även en söt mobilväska samt ett minneskort på 2gb.


Lite om telefonen:
Upplösning: 400x800
3,1 tum skärm
Man kan ha upp till 5 internetrutor uppe samtidigt och innehar rss-flöde
5 megapixelkamera
smartphone
Widgets som tex facebook, twitter och youtube (samt en widget store)
3,5 mm uttag
Den har 3g internet
touchskärm

Vid intresse: skriv en kommentar eller mejla [email protected]




effektivt

Hej!
Puh, mitt huvud bultar för fullt av alla framtidsplaner. Har två helt enorma affärsplaner på gång nu och har just skrivit tre a4-sidor om den ena iden och allt som ingår där. Så sjukt roligt alltså. Men inget kommer lanseras än på ett tag(tänker inte skriva OM det lanseras, för sålänge man har kämpaglöd så funkar det mesta). Men startkapital är ett litet problem då det handar om inköp, göra reklam mm.
Nu ska jag skriva lika många sidor om min ANDRA affärside som egentligen är lika stor den, även om man kan kombinera dom!

Som jag skrev i ett inlägg för ett tag sedan. Så himla roligt att vara ung och bo i sverige och ha exakt vilka möjligheter man vill att forma sitt liv som man vill. Det enda som sätter stopp är ens fantasi och hur mycket man är villig att kämpa. Jag har varit volontär i Tanzania, nu besämmer jag mina egna arbetstider, i höst kanske jag pluggar på universitet och jag har stora affärsplaner på gång.


Vårhår

Hej
trots att vädret är grått ute passade jag på att göra mitt hår lite vårfint genom en liten fläta - varför inte liksom. jag som brukar ha en stram tofs till vardags och endast volumster till fest behöver lite hårvariation!


Nu blir det att rusa till körskolan, dubbellektion. Efter det stannar jag kvar och pluggar i några timmar. Vidare till optikern  och sen till telefonbutuken.


Passion for fashion , I am addicted I suppost

Hej!

Jag dör litegrann varje gång jag ser ett par sjukt snygga skor. Så nu dör jag ännu mer när jag ser ett tiotal snygga skor med 25% rea på det liksom.

tillåt dig själv att drömma dig bort...

Open Toe Marble SEK 249, Nelly  Shoes - NELLY.COMCorinne Boots SEK 349, Nelly  Shoes - NELLY.COMExclusive Matsumoto 3 SEK 329, Nelly  Shoes - NELLY.COM

min inspirationskälla

Många vet säkert att jag inspireras och egentligen avgudar bloggerskan tyra sjlstedt (för att uttrcyak mig milt) och jag älskar hennes klädstil. trendigt, odiskret och vågat!


kimono Catwalk

Hej
Vad roligt! På torsdagkvällen blir det ett annorlunda och roligt äventyr! En kimono catwalk med hur plagget förädrats på tusen år samt kimonobröllopskläder.  Dessutom någon slags utställning. Allt detta på världskulturmuseet i Göteborg. Verkar spännande och annorlunda. Naturligtvis kommer det upp en bildbomb här på bloggen efteråt :)



100% fokusering på körkortsdag

Idag har jag pluggat körkortsteori, haft körlektion och även hunnit med två teorilektioner. Körtkortet kommer närmare och närmare, jag märker att jag lär mig mer och mer  och att jag utvecklas. Vilket känns sjukt bra såklart, bättre än att stå och stampa på samma ställe hela tiden.

Hann även med en lunchfika med en go vän (maria). Ytterst trevligt :)


Påskklänning

snart vaknas påsk, trots att jag inte har några påskfeelings än, men det kommmer väl :) Soligt är det ute i alla fal, och har lite fräscha vårblommor och gula dukar hemma. Så det smyger nog fram så smått.

I vår är ju gult väldigt hett (och snyggt!). Jag httade en URSNYGG gul klänning som passar perfekt till påskfesten.

För släktträffen med strumpbyxor och stickad kofta, för partynatten med svarta pumps och kavaj. fyfasen vad snyggt rent ut sagt!

Ryggen är även skitsnygg (kunde inte få in den bilden i inlägget men gå in här för att kolla)


Mesh Tube Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COMMesh Tube Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COMMesh Tube Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM

Börjar dagen med uppiggande citronvatten

Hej!
På fredag eller fredagen efter det ska jag börja min detoxkur. Jag småstartar lite genom att vara emdveten om vad jag äter, hur jag tränar och hur jag kan få min mat mer detoxad. Sova mycket, läsa på om dieten, undvika kolhydrater, mjölkprodukter, fett, transfetter, kemiska tillsatser och halvfabrikat.

En annan vana jag också tagit till mig i samband med detta är att börja varje morgon med ett glas citronvatten innan frukost.
Jag tycker citronvatten inte smakar nåt vidare men det är ett fräscjt uppvaknanade som sköljer rent "systemet", piggar upp och sätter fart på matsmältningen. Dricker ett normalstort glas med färskt pressad citron ca en halvtimma innan jag äter frukosten.