Tre naturliga kommersiella hudvårdsserier

Dr Hauschka.

Dr Hauscha har både hudvård, kroppsvård, makeup och hårvård som är utvunnen ur ekologiskt odlade växter och naturliga ingredienser. Inte en enda ingrediens är utsatt för djurförsök! Dr Hauschkas filosofi är att enbart förlita sig på hälsosamma, ekologiska och ansvartagande källor för ingredienserna i sina produkter. Produkterna innehåller inte mineraloljor, parabener och kemiskt tillverkade färgämnen, doftämnen eller konserveringsmedel.

 


Rosenserien
Säljer naturliga hudvårdsprodukter, framförallt för ansiktsvård. Är svanenmärkt (det enda hudvårdsmärket med svanenmärkning!), är med i djurens rätt och Fair for life.
Produkterna har ekologisk aloe vera och ekologisk rosenolja som bas. Konserveringen i produkterna är alkoholfri och parabenfri. Istället används naturliga c- och e-vitaminer som konservering. Dessutom har alla produkter ett bäst-före-datum.


Annemarie Börlind
Har flera olika hudvårdsserier för alla hudtyper och tillfälliga hudproblem. Det är ekologisk hudvård med vegetabiliska ingredienser (med några få undantag). Dofterna kommer från äkta eteriska oljor och förpackningarna är gjorda av återvinningsbart material. Börlind finns idag i över 30 länder.
"Det ska inte finnas någonting i mina produkter som inte går att äta" är Annemarie Lindners grundinställning.



Jag har använt Rosenserien en längre tid och använder idag en rengöringscreme från Annemarie Börlind. Båda märkena upplever jag är väldigt skonsamma mot huden och lämnar inte huden rödfnasig och uttorkad (som andra kommersiella ickenaturliga märken jag använt). Samtliga produkter ovan finns att köpa på life, deras egen hemsida eller utvalda skönhetssalonger. Priserna per produkt är dyrare än exempelvis Nivea eller Barnängen eller andra "billighetsmärken". Men faktum är att dessa produkter håller längre (man behöver inte lika stor mängd produkt per användning) samt att man ser ett bra resultat på huden redan efter några veckor (istället för att få en uttorkad hy full med blemmor pga ens rengöringsprodukter)

Kommentarer
Postat av: Melissa

har problem med finnar och porrmaskar från helvetet själv, använder nutrugena nu som funkar okej men det är efteråt som de blir problem, huden blir torr. Blir den även av bara vatten, tokkänslig :/

Men de du har, de finns inga ansiktskrämer eller så också?

2011-12-23 @ 22:49:27
URL: http://lavali.blogg.se/





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback