Mysig spelkväll!

Godkväll!
Jag har spenderat kvällen med att spela sällskapsspel. Väldigt trevligt, blev även en skål popkorn till(hehe).

vad spelar ni för sällskapsspel?


God jordgubbstårta!

Åt just en världigt god tårta innehållande jordgubbar, grädde,lemoncurd och marrängbotten.Den intogs naturliogtvis utomhus. Svensksommar.com!


Inre egenskaper spelar ju ingen roll!




För när det gäller flickvänsmaterial spelar det ju ingen roll om hon har några framtidsdrömmar sålänge hon alltid sminkar sig och gör sig fin. Det spelar ingen roll om hon är duktig på att diskutera, har bra humor och intressen sålänge hon inte spyr när hon är full eller stoppar en snus under läppen. Inte heller spelar det nån roll om hon har sunda åsikter sålänge hon alltid är smal(eller i alla fall har viljan att bli smal).
Riktigt smarta åsikter från en riktigt smart person. Bra jobbat Hugo Rosas!

Framkallat foton!

hejhej!
Började dagen med att åka till sjön, men det blåste som 17 så blev inte särskilt långvarit.

När jag kom hem upptäckte jag att jag fått foton som jag framkallade tidigare i veckan, väldigt snabb leverans. Jag framkallade dom hos fuji film (man får 100 bilder gratis!).

planen är nu att sätta in allt i ett scrapbookingalbum som jag köpte för ett tag sedan men som fortfarande ligger orörd.


Man kanske inte vill tänka på regn nu?!

hejhej!
Idag är det ju finfint väder men jag kände mig tvungen att ändå skriva ett "paraply"inlägg hehe. Dessa fina paraplyer är från början till som bröllopsparaplyer men fungerar suveränt att använda vid regn och rusk (eller sol också för den delen).

Min favorit är den till höger. Alla kommer från den läckra webbutiken myHeart.se. Som säljer presenter och tillbehör till alla dess festligheter!


Skira vita klänningar!


jag älskar vita klänningar på sommaren. Barfota i gräset. Brunbrända ben. En riktig svensk sommaridyll. Skira, vita halvtransparenta "flickiga" klänningar är så vackra, så somriga, så svala att jag kunde bära dom varje dag!


Att bilder kan beröra en så mycket!

Jag kom in på en blogg med oemotståndliga bilder tagna i Kenya. Många vet att jag avgudar och älskar Afrika och i synnerhet Västafrika. Jag blir nästan gråtfärdig av dessa bilder. Att jorden innehåller såhär vackra miljöer, djur och människor är en riktig gåva!



bildkälla

Depend nailpolish nr 231


har innan snackat skit om Depend pga det är svårt att få jämt och kletar sig osv. For nog ta tillbaka det mesta, svårt att få jämt är det fortfarande men det täcker väldigt väl och var rinnig och lätt att applicera. Beror kanske på flaska till flaska hur kvaliteten är?

Detta nagellack i läcker godisrosa nyans lånade av min syrra. Så somrigt fint att jag dör litegrann!



GLÖM INTE BORT ATT DU KAN VINNA EN BIKINI.
TÄVLINGEN AVSLUTAS OM FYRA DAGAR!
Var med och tävla om valfri bikini lagom till badsäsongen. Allt du behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägg!


PASSA ÄVEN PÅ ATT TÄVLA OM ETT SKÖNHETSKIT MED JORDGUBBSDOFT
(allt som beshövs är en kommentar)
Var med och tävla om skönhetskitet som doftar sommar och innehåller allt du behöver för ditt sommarspa

Summer fashion - Nude & pastell




Gör inte modet svårare än vad det är. Det ska vara enkelt och roligt att vara modeintresserad! Att använda nude och pastelltrenden i sommaren innebär till exempel ett pastellfärgat nagellack, puderrosaklänningar, nudefärgade pumps(ett måste till festen). satsa på detaljer som just skor, väskor, nagellack och make-up.
Till vardags: en ljuslila magtee och ljus jeansshorts + diskreta guldsmycken, puderrosa naglar och beigea ballerinas eller gladiatorskor
Till fest: rosa spetsklänning/topp, chinos, nudefärgade klackar, glossigt rosa läppar och bronzig ögonskugga.

Sola och bada!

Idag har jag solat konstant från jag vaknade tills nu. Hoppas på lite färg och mer energi. Spontantrip till sjön blev det också och nu är första doppet för i år avklarat!

Har du badat än?


Kärlek till appen "old photo PRO" som gör att man inte ser likblek ut ;)



GLÖM INTE BORT ATT DU KAN VINNA EN BIKINI.
TÄVLINGEN AVSLUTAS OM FYRA DAGAR!
Var med och tävla om valfri bikini lagom till badsäsongen. Allt du behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägg!


PASSA ÄVEN PÅ ATT TÄVLA OM ETT SKÖNHETSKIT MED JORDGUBBSDOFT
(allt som beshövs är en kommentar)
Var med och tävla om skönhetskitet som doftar sommar och innehåller allt du behöver för ditt sommarspa

Sommar i P1, en sommarklassiker!


Ladda hem "SR"appen för att lyssna på sommarpratarna. Hörde ni förresten underbara Clara igår?

New in - Beige kavaj

Hej!
när jag satt och åt frukost ringde brevbäraren och dörren och gav mig ett paket. Det innehöll en beige kavaj i lite oversizestil som jag köpte av en bloggare för nån vecka sen. Sjukt snygg och satt faktiskt riktigt bra (så svårt med storlekar och sånt när man köper online).





Grattis pappa på födelsedagen!

Idag fyller min pappa år och vi ska fira lite avslappnat här hemma. Gjorde ett kort till honom förut och såhär blev det. Gjorde ljusa färger och mycket blommor, det är ju trots allt sommar :)


Somriga accessoarer





Hos Becca Design hittar du bland annat söta bikinis, både vanliga och hjärtformade solglasögon i flera färger, blomstersmycken och glass-smycken och annat som hör sommaren till - perfekt för att piffa till outfiten nu till sommaren både på stranden och i solstolen! Det har även kommit in nya smycken och accessoarer de senaste dagarna - bland annat mer söta djursmycken, dödskalle-smycken och spets-shorts.

Sommarläsning!

Som jag skrivit förut är jag en bokslukare och särskilt på sommaren. Igår började jag på den spännande och omtalade boken "Gomorra". Den verkar riktigt bra och har ju blivit en succebok som förändrat synsättet hos många människor. De kallar boken för en dokumentär, roman och reportage. hittills tycker jag att den är riktigt bra!




Mina fina tavlor har kommit!

La en order hos Kan-dee shop förra veckan, grymt snabb leverans med tanke på röda dagar och sånt som varit nu.
Såhär ser tavlorna ut, visar en bättre bild senare när jag satt dom i ramar. Älskar särskilt motivet "tha past and the future,"


Dagens outfit

haha, jag försökte ta dagens outfit med självutlösaren. Det gick väl sådär. nåja, fint väder är det ute iaf. Ska strax till stan för att mötas upp med en kompis och uträtta lite ärnden, äntligen hämta ut min iphone 4 bland annat. Som jag saknat den :D

- leopardbyxdress Bikbok
- jeansshorts h&m
- fjäderörhängen style by tyra
- Stort hårspänne Gina tricot


En riktig brakfrukost!

hejhej (eller godmorgon?).
Idag gjorde jag en stor frukost med bland annat ägg, bacon, scones och fruktsallad. Mums!



till fruktsalladen tog jag bara de frukter som fanns hemma, pressade över lime och pudrade över lite kokos. Mumsigt gott!

Tävling: Vinn ett jordgubbspaket!



Nu har du chansen att vinna ett skönhetspaket hos Linns Beautybox i samarbete med Gunry

Detta skönhetspaket innehåller:
- Gunry body scrub strawberry
- gunry Face scrub strawberry
- Gunry body butter strawberry
- Montagne Jeunesse face mask strawberry shuffle

För att delta:
- Skriv en kommentar att du är med
-  Gilla Gunry på facebook

För större chans att vinna:
- Gilla bloggen på bloglovin (skriv vilket prenumerationsnummer du blev)
Om du redan följer bloggen så gilla inlägget och skriv vilket nummer du blev!
- Skriv ett inlägg i din blogg om tävlingen(länka till inlägget i din kommentar)
Har du ingen blogg kan du tipsa dina vänner via mail om denna tävling och vidarebefodra mejlet till mailadressen [email protected]



Tävlingen avslutas 18 juli!

super mario bros Wii

Har snöat in mig på super mario bros. Har kört det konstant i flera månader. Har klarat alla banor i alla världar. Har nu kommit till den hemliga värld nio där jag klarat 5 av 8 banor. Nu kör jag och syrran coin battle, för omväxlings skull ;) Sjukt rolig tidsfördrift!




GLÖM INTE BORT ATT DU KAN VINNA EN BIKINI.
TÄVLINGEN AVSLUTAS OM FYRA DAGAR!
Var med och tävla om valfri bikini lagom till badsäsongen. Allt du behöver göra är att skriva en kommentar i detta inlägg!


Min favoritplats!

Jag har inget särskilt favoritställe eller favoritplats som jag drar mig till när livet inte går som jag vill, för att rensa tankarna eller så. Men en plats där det alltid är lugnt och skönt är hos mormor och morfar. De bor i en liten by "mitt ute i ingenstans" och där har man gott om tid på sig att rensa tankar, fundera över livet och varva ner från en annars stressig vardag.

Ett annat smultronställe jag har är utsiktsplatsen här där jag bor. Vid en gammal borg som har blivit ett stadsmärke. Underbar plats där man oftast är helt ensam om att vara där. Där kan man titta ut på utsikten och njuta av naturens ljud.



Bilder från ett besök på "Borgen" tidigare i år..

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – min största kärlek
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Vad är kärlek.
Dag 5 – Min bästa vän.
Dag 6 – Ett ögonblick.
Dag 7 – Min tro.
Dag 8 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 9 – Mina syskon.
Dag 10 – I min handväska.
Dag 11 – Mina drömmar.
Dag 12 – Min första kyss.
Dag 13 – Mitt favoritminne.
Dag 14 – Min favoritfödelsedag.
Dag 15 - Detta ångrar jag.
Dag 16 - Min första
Dag 17 - Det här upprör mig
Dag 18 - Det här får mig att må bättre
Dag 19 – Det här får mig att gråta.
Dag 20 -  Ett annat ögonblick
Dag 21 - Mina rädslor
Dag 22 – Min favoritplats.
Dag 23 – Det här saknar jag.
Dag 24 – Mina ambitioner.
Dag 25 – Ett sista ögonblick.
Dag 26 – Det här åt jag idag
Dag 27 – Min dag
Dag 28 – Den här veckan ’
Dag 29 – Vad hade jag på mig idag
Dag 30 – Den här månaden

Dofta som en godisbutik!

Hej!
sorry för den dåliga uppdatering som varit de senaste dagarna men jag har fått en välbehövlig break. Från och med idag blir uppdateringen som vanligt med minst 6 inlägg om dagen.


Vem vill inte dofta som en godisbutik? Dessa sockersöta dofter som får en att tänka på gelehallon, fruktsoda och sockervadd. Här kommer mina favoritprodukter för att få en sockersöt godisdoft.


Uppdatering av tavlor!

Min omgivning är i ständigt omgörningsläge. Alltid när det nåt som förnyas, förbättras, läggs till eller tas bort. Näst på tur är det fyra tavlor med tryck från Kenya som tas bort. De hänger just nu över en hylla. Istället för dessa tavlor hänger jag upp fyra konstverk från Den grymma konstnären och bloggaren Kan-Dee.


Mina gamla tavlor

De nya tavlorna från Kan-Dee som levereras i dagarna.

Godmorgon!

Dagen efter midsommar, hade ni det bra igår? Det hade jag. Mysig och lugn midsommar blev det för mig, exakt vad jag behövde och ville. Grillade kyckling, haloumi, cocktailtomater och paprika. Till det var det rotfruktsgratäng och vin. Så mysigt och gott. Efterrätt blev jordgubbra (såklart) och åts mitt i natten haha.
Inget dans runt midsommarstång pga dåligt väder men det gjorde egentligen inget. (kanske blivit för stor?!).

Vi hörs. puss

Sommarparty i det gröna!

Igår fyllde en vän till mig 20 år. det firades med släktkalas och några av hennes vänner. Här kommer lite bilder.

Bild 1. gjorde ett kort och dikt
Bild 2. Svårt att hålla reda på vilken kamera man ska titta i ;)
bild 3. Skål!
bild 4. Vi sjunger för födelsedagsbarnet på svenska, men även dansk födelsedagssång kom upp.




Gårdagens outfit!

god morgon!
Igår var jag på ett litet men väldigt trevligt 20årskalas. Körde på jeans pga att det var lite kyligt och regnet låg i luften hela kvällen. Men det gick att sitta ute ändå. Härliga sommarkvällar...

Här kommer i alla fall gårdagens outfit:
- tunika från Novaqueen
- stupisar från Gina Tricot
- Kilklackar från Scorett





Midsommarklänning fixad!

Fick ett paket idag från Novaqueen.se En riktigt bedårande tunika/klänning som jag beställde förra veckan. Skitsnygg och kommer använda den på alla festliga och vardagliga tillställningar hela sommaren ut!

Matchar med boots/mockaklackar. Beige eller svart kavaj/skinnjacka och massa silversmycken för att "tuffa till det". Och självklart bara ben :D



Är du grym på att inspirera?




Nytt och fräscht från Oriflame!



Köpte lite nya och välbehövliga produkter från Oriflame. En handcreme i miniformat, får plats exakt överallt. världens bästa eyemakeupremover of all times. verkligen världsbäst och tar bort sminket på bara några sekunder! Samt en grön ögonskugga. Lämpar sig till fester och har grymt mycket pigment i sig. Till sist köpte jag ett rosa läppstift - lagom vardagsfin.

Grattis till min blogg!

Herregud hade helt glömt, för nån vecka sen fyllde min blogg, Beautyboxen, 2 år. 2 år av (i stort sett) daglig uppdatering, massor av tävlingar, fina kommentarer och roliga samarbeten. Det får gladeligen bli två år till om jag får välja :D


bildkälla

Nu vill jag bli rödhårig!

Jag är en person som älskar att leka med mitt utseende, jag har haft långt hår, kort, svart, blont, brunt, rak lugg, smedlugg, jämnlångt hår mm. Nu har jag haft mitt märkbruna och relativt långa hår ett bra tag. Dags för förändring!

Kom på häromdagen att jag ville bli rödhårig a la Rihanna. Fyfan vad snyggt! Långt, lockigt hår, svart makeup och blommig klänning. Mums!

Tror dock det kommer krävas mycket för att underhålla färgen. Först och främst bleka ner mitt mörka hår = döden för håret. Sen färga det rött, undra hur länge färgen håller i sig? Kanske måste färga håret flera gånger i månaden till en början? Vill ju inte att det ska se halvdassigt ut utan det ska ju vara snyggt röd färg.



Tummen upp för Dessie!



Idag släpptes Dessies officiella låt efter mycket om och men. med tanke på att den fördröjde i ett helt år (!!) så förväntade jag mig ett bättre resultat. DOCK är låten proffsigt gjord, musikvideon är snygg, det är en trallvänlig melodi som funkar på fester, Dessie är snygg. Så den funkar ändå. Dessies låt "watcha got" slår både Paows & Hugos, Kissies och definitivt Peter08 låtar med hästlängder.
Att folk dessutom skriver att Dessie är ful, inte kan sjunga mm innan man ens hört låten bevisar bara hur avundssjuka unga tjejer och killar är på andra jämnåriga som faktiskt kämpat och uppfyllt sina drömmar.

Banan & cashewnöts cupcakes!

idag blev jag bakgalen igen. Dagens verk blev 20 stycken muffins med fyllning av banan och cashewnötter. Toppninen blev smörkräm och dekoration med cashewnötter. mums fillibabba!


Hotellfrukost, hemma igen och helt slut!

hejhej!
trodde jag skulle känna mig utvilad och pigg efter en weekend på spa, men faktum är att jag är tröttare och segare nu än vad jag var när jag åkte! Jag kom hem för nån timma sedan och har slappat hela dagen haha. Men det har varit en underbar vistelse i en riktigt pampig och fin miljö. Utsökt mat och spaavdelningen var i toppklass!

Härlig utsikt från hotellfönstret innan vi åt oss proppmätta på restaurangen igår


Mitt val av hotellfrukost i morse.

Blå skönhet!

Jag har innan visat skönhet i guld och i rosa. Här kommer den blå varianten.


produkter från oriflame, phc, nivea, depend, björn axen mm.

Sommarens nagellack!

Färgen på naglarna är en viktig del i min personliga stil. Jag byter färg efter säsong, klädsel och humör.

Under sommaren kör jag på ljusa och färgstarka färger (bort med svart, mörklila och grå nyanser liksom!)



nagellacken ovan från h&m, depend, isadora, mavala och nivea

Hardrock cafe och drinkar!

Igår käkade jag på Hard rock cafe här i Göteborg, hur gott?!?! Till "efterrätt" blev det en mojito - min absoluta favoritdrink!


Bilder från spaet

hejhej!
Dagen har spenderats riktigt härlig med en spadag på Särö Hus. Nu ska jag och min vän strax gå för att dricka välkomstdrink, äta lite snacks och klockan nio blir det trerätters middag. Lyxigt!

Här kommer lite bilder från dagen.


Påväg! Här står jag efter mycket om och men på järntorget och väntar på bussen.


Snart framme :D




Fick tofflor och badrockar i rummet. Tofforna var dock liiiite för stora.




Saltskrubbar från De laurier och ansiktsvårdsprodukter från Delmanord


gårdagens outfit

Hann aldrig lägga upp en bild igår på min outfit jag hade under kvällen. Så här kommer blider idag istället.

(gillar skuggan på fotografen haha, gillar även att det blåste så förbannat mycket)


New color

halli hallå!
Var ju hos frissan igår och fräschade upp mig lite. Ingen markant skillnad, endast lite toppar som rykte och uppfräschning av hårfärg. Samma bruna färg som tidigare, så jag är mig fortfarande lik.

Vänstra bilden utan blixt och högra med blixt


Packar inför spaweekend!

hejsanhejsan!

Igår blev en sen kväll då det först blev restaurang med pappa och sen spontan utgång till Berså med ett gäng varav en nyligen fyllde år så vi firade henne lite. Under hela dagen idag har det varit stress, slänga i sig frukost, snabbdusch, måla tå+fingernaglar, packa mm för att om en timma drar ju jag iväg på spa :D
Kommer bli så härligt!

(har såklart med mig datorn så kommer säkert blogga lite under dessa dagar men har även tidsinställt ett gäng inlägg så det inte blir allt för tråkigt :)


packa packa packa

Matmuffins med fetaost och soltorkade tomater



Imorgon ska jag på spa och det ska bli superhärligt! Jag bakade en liten matsäck som jag kan ta och äta på resan dit.
Det blev matmuffins med fetaost och soltorkade tomater. Provsmakade en förut och mums vad god den var!

Receptet hittade jag här.

Kilklackar, kilklackar, Kilklackar

hej!
Hade ett helt drös med kilklackar förra året som numera är helt spårlöst försvunna. Måste glömt dom nånstans elelr tryckt in dom i nån garderob som numera är bortglömd. så denna sommaren är det dags att köpa på sig ett nytt lager.

Jag tänker sula i kork eller beigeliknande färg, svart är så trist på sommaren. Minst 10 cm klack annars ser det så fjuttigt ut (som att man försöker ha högklackade skor men gett upp på halva vägen). Peep-toe är skitsnyggt och blommigt mönster likaså. Roliga mönster, ljusa färger och snygga remmar.


Skorna från micael kors, Zara, Betsey johnson, forever 21 & victora secret

Inspiration från storstadspulsen!

Bilder jag inspireras av vad gäller modet i sommar och hur jag tolkar det.

Bild 1: Blommigt, blommigt, blommigt plus flickiga kilklackar. Min absoluta favorittrend! Att bryta av med väska i skinn och röda läppar för att det inte ska bli alldeles för "sockersött"
Bild 2: raybanmodellen på solisarna och många stora armband. Tall-teen är skitsnygg och ett grymt basplagg
Bild 3: tänker lite mer de kyliga svenska inte allt för ovanligt förekommande sommardagarna med jordnära färger, dr martens, hatt och poncho. Fy 17 vad snyggt!
Bild 4: Dressad för partyt med svart kuvertväska, assymetriska svarta pumps och vit transparent skjorta. Såhär vill jag se ut på alla sommarfester och tillställningar!



Godmorgon!

Tänkte bara kila in och säga god morgon lite snabbt. Har en del att stå i idag, klockan tio har jag (förhoppningsvis) frisörtid och ska klippa och färga, en sommaruppfräschning helt enkelt! Efter det hinner jag förhoppningsvis kasta i mig något att äta innan jag klockan 13.00 har tid för massage. En härlig fredag alltså. (jag har tidsinställt lite inlägg under tiden så att inte bloggen blir helt tom på uppdateringar under dagen)


ska ta och dricka upp min ljuvliga morgonsmoothie jag gjort i min älskade lila blender från OBH nordica.


olika bär, skogsbärsyoghurt, en skvätt mjölk, lite honung. mumsfillibaba!!

Nytvättat hår!

Idag lyckades jag med konststycket att duscha på morgonen och tvätta håret på kvällen. Ska nämligen till frissan i morgon (hoppas jag, har eventuellt tagit fel dag då det rätta datumet stod på min iphone som just nu är på reparering nånstans i malmö) så måste ju vara lite fräsch i håret då ;)


Jag tvättar alltid håret på följande vis:
1. Schampo två gånger då den första gången tar ut all smuts och andra gången går all näring in i hårstråna
2. Intensivinpacking i 3 minuter. Inpackingen jag använder kommer från Wella Brilliance.
3. Avslutar med balsam.
Sätter alltid upp håret i nån slags turban på huvudet. haha. Gör ni också det?


Bilder från igår!

Igår blev det som sagt grillning som ledde vidare till liten spelkväll följt av en utgång.

Här kommer lite bilder.


Den lilla köttbiten tror jag kände sig rätt utstött..




Spelade spel


En födelsedagspresent till ett chokladmonster :)

Rött är rätt!

hej hallå.
Idag blir det ingen dagens outfit utan dagens make-up istället. Har nog aldrig hänt, men nu blev det så i alla fall.

(vänstra bilden med blixr och högra utan)


Ha makeupservetter i byrån!

Godmorgon!
Här kommer ett enkelt tips för de kvällar man kommer hem alldeles för sent och egentligen inte orkar ta bort sminket.

Ha en förpackning med avsminkningsservetter (till exempel dessa från Gunry som är parfymfri och innehåller vitamin E och kamomill) i din byrålåda nära sängen. Då kan du enkelt ta bort sminket i sängen utan att behöva krångla en massa.


Jag har avsminkningsservetter i min byrålåda och ibland är det en riktig "hudräddare"! Se dock till att rengöra och återfukta på morgonen när man är lite piggare :)




Kvällens outfit

hejhej!

Ikväll ser jag ut såhär. Har inte bestämt skor än. Kör nog på ett par boots tror jag. Får se vad jag hittar på.
Ikväll blir det som sagt grillning och sen utgång. Vad ska ni hitta på?