Dagens outfit + tävlingsvinnare


|Tröja - Nelly|

Känns som jag kommit igång lite igen med min blogglust, kreativitet, inspiration igen efter en liten period där ingenting inspirerat mig. Känns bra. Annat som känns bra att jag börjar ett nytt jobb imorgon. Tror det kommer bli grymt!



FÖRRESTEN: ett stort grattis till Emelie som vunnit ett par valfria Damn Heels. Skicka namn och adress till [email protected]

Veckans snyggate outfit - Fanny Lindblad


cape från Åhlens, tröja från Monki, hatt från H&M, shorts från Cheap monday och skor från Din sko

Söta Fanny, 17 år, driver en grym mode-/fotoblogg. Och denna vecka har hon veckans snyggaste outfit. Hon berättar om hennes måsteköp 2012, hennes bästa fototips och ett plagg hon absolut inte klarar sig utan.

Beskriv din stil med tre ord
Just nu skulle jag säga att jag klär mig rätt stilrent, men mot sommaren(vintern är ej någon favorit) blir det mer åt bohem/trashhållet!

Vilka tre "måsteköp" har du för 2012?
Jag kommer köra på en hel del kjolar, både långa och korta. De får gärna vara i pasteller, mintgrönt och rosa är favoriter för tillfället(tänk Annawii). Sen tror jag Jeffrey Campbell skor kommer bäras en hel del även i sommar, en par bruna sådana skulle sitta fint. Vill man vara lite mer outside the box så är även creepers himla snyggt. Sen är jag big fan av hattar och tygkassar. Att det ska vara så svårt att välja just 3 saker haha..

Fanny diggar hattar och tygkassar

Du fotar himla fina bilder på din blogg. Ser du din blogg mest som en modeblogg eller en fotoblogg?
Svår fråga, det är lite både och. Fota är ett stort intresse men i bloggen blir det huvudsakligen bilder på mig själv(ego det låter hah). En slags blandning skulle jag säga, försöker variera lite och komma med nya idéer osv. :)

Har nu några enkla fototips att dela med dig av för rookies som vill lära sig att fota snyggt?
Något som lätt gör en bild mer intressant är att inte ha objektet man fotar i mitten.
Kan erkänna att photoshop är lite utav en bästa vän, man kan ta en supersnygg bild men oftast finns det saker att förbättra. Ett tips är att söka efter tutorials på youtube, finns hur mycket som helst! Men känn er fria att fråga, kommer säkerligen upp nån tutorial i bloggen någon gång i framtiden också! :)
Jag fick en ny blixt till min kamera i julklapp och vi blev genast goda vänner kan man säga! Bra tips speciellt till folk som fotar innomhus mycket! Riktar man tex blixten uppåt blir det mer som att fota utomhus i dagsljus. Kostar dock lite.
Annars gäller det att hitta känslan och rätt miljö, för det går ju förstås att få till en super snygg bild oavsett vilken kamera man har! :)

Det bjuds på mycket foton och stor kreativitet hos Fanny

Hur länge har du varit intresserad av mode och hur kom det sig att du fick just mode som intresse?
Det har kommit mer och mer det senaste året. Fick helt plötsligt ett ryck och ville hitta min egen stil. Jag jobbar fortfarande på det, men tycker kläder och mode är så himla kul för det är ett sätt att uttrycka sig själv på. Sen ändras det hela tiden så det blir liksom aldrig tråkigt!

Ett plagg du inte klarar dig utan?
Det får nog bli kavajen, ett plagg som alltid funkar både på fest och till vardags, väldigt praktiskt.


kavajen är en storfavorit

...Och ett plagg du önskar att du aldrig tagit på dig?
Jag kan säga att jag gör mitt bästa för att förtränga stilen jag hade för ca 3 år sedan. ;)

Lär känna Fanny lite mer på hennes blogg.


Vill du också visa upp din snyggaste outfit, svara på frågor om din stil och bli länkad med din blogg i tre veckor?
Anmäl dig till veckans snyggaste outfit! Släng iväg ett intressemail till [email protected] eller skriv en kommentar!

Två nya tillskott i make-upboxen



Det viktigaste att fylla ens garderob med är basplagg vilket de flesta vet. Samma sak gäller i ens make-upsamling. Basprodukter som funkar till vardags och fest, så som en foundation som uppfyller dina krav i rätt hudton, en svartvolymgivande mascara och en ljusbrun ögonskugga.

Nu har två basprodukter fått flytta in i min make-uplåda varav en är en svart eyeliner som är busenkel att applicera och ett knallrött läppstift. Båda från Oriflame.

Dagens outfit - Less is more


|tisha & jeans - Gina tricot | skor - Style By Tyra | Armband - Mallorca |

Simpel stil är alltid snyggast även om jag föredrar lite mer konstigheter och roligheter i mina kläder. Kör ni mest basicplagg eller "roligare" kläder?

Drottningbärspaj

Såja, nu har jag handlat hem bra-att-ha-saker till bakning så som bakpulver, kakao mm.

Började med en paj med blåbär och hallon.


Lägg valfri bärsort i en pajform


3 dl mjöl, 1 dl socker och 1 tsk bakpulver blandas i en bunke. 750g smält smör tillsätts. Knåda med fingrarna till en deg. Provsmaka gärna - fyfasen vad gott det är med pajdeg!


lägg degen på bären och tryck ut den mot kanterna (enligt recept skulle jag ha dubbelt så mycket bär. Känns dock inte som att det behövs.)


200 grader 20 minuter i ugn. Servera med vaniljvisp!

Todays outfit


Kavaj - vintage | skjorta- vero moda | byxor - bikbok | armband - gran canaria

Veckans snyggaste outfit - Catja Andersson

Kappa H&M Skjorta Second hand Silverjeans H&M Bälte Second hand Pumps Berskha Mössa Accent

Fina Catja har veckans snyggaste outfit denna vecka och berättar vilken modestad hon helst vill åka till, hur hon lyckades få tag i ett par skor från Versace för endast 360:- och avslöjar ett stylingtips som endast tar fem sekunder! Catja driver bloggen Catjas.se som hon fyller med dagens outfit, modeinspiration, skönhetstips och snygga bilder.

Beskriv din stil med tre ord
Jag skulle nog beskriva min stil som ganska vågad men samtidigt vardaglig. Jag gillar när det är bekvämt men att det ändå ser uppklätt ut.


Vilka trender kommer du hänga på under 2012?
Oj, jag har inte riktigt tänkt så långt. En sak som jag gillar väldigt mycket är färgstarka plagg, så det kommer ni få se mig mycket i.


Bloggen fylls av inspirerande bilder - inte bara inom mode utan även inredning får sin beskärda del.

...Och vilka kommande trender diggar du inte alls?
Den kortkorta kjolen känns lite väl vågad för mig. Men vem vet, kanske hinner jag ändra mig.

Du fyndade nyss ett par skor från Versace för otroliga 360 kronor! Hur sjutton gick det till?!
Ja, jag hann få tag på dem innan de tog slut på hemsidan. De var sänkta till 499 kronor (ord pris 1299 kronor), och sen hade jag även rabatt så jag betalade endast 360 kronor. Grymt eller hur?!


Skorna från Versace

Det finns ju ett gäng "modestäder" på jorden. Vilken "modestad" skulle du helst av allt vilja åka till för att inspireras?
En dröm som jag har haft i många år är att åka till modestaden New York. Jag ska dit, det är ett måste!

Standardfrågan: Vart finner du inspiration till dina outfits?
Inspirationen finner jag överallt. Det kan vara allt ifrån människor på stan till olika bloggar eller tidningar.

Enklaste stylingtipset på fem sekunder?
Det absolut enklaste stylingtipset är läppstiftet i någon ball färg! De piffar upp en vardaglig outfit till något extra.


Lär känna Catja lite mer på hennes blogg.


Vill du också visa upp din snyggaste outfit, svara på frågor om din stil och bli länkad med din blogg i tre veckor?
Anmäl dig till veckans snyggaste outfit! Släng iväg ett intressemail till [email protected] eller skriv en kommentar!

Chokladhjärtan med kärleksord

Fick en fin liten inflyttningsgåva av min finafina vän. Lyxiga chokladhjärtan från NK. I varje chokladpapper döjs fina kärleksbudskap. En kärleksfull present, med andra ord! Och kommer bli välbehövligt när akut chokladsug sätter in.



Lär känna Coco Jacoel, grundare och ägare av nordens största smyckesshop - cocoo.se


Coco Jacoel driver nordens största smyckesbutik på nätet. Butiken heter Cocoo och är (såklart) uppkallad efter hennes eget namn. Ni har säkert stött på några av Cocos smycken i olika bloggar och tidningar. Kenza är ett stort fan av Cocoo, Frida Fahrman likaså, men framförallt bloggerskan Foki som dessutom stått som modell för Cocoos smycken!

Jag har tagit mig ett snack med Coco för att lära känna henne lite mer. Dessutom avslöjar hon ett och annat framgångsknep ;)




Hej! Vem är du, egentligen?

Hej! Mitt namn är Coco Jacoel och det är jag som driver Cocoo.se, Nordens största smyckebutik på nätet! :)

Jag har många järn i elden, och min stora passion i livet är dans fastän företaget och min australiensare (som jag snart ska gifta mig med ^^) tar upp det mesta av min tid numera. Jag älskar inredning och har en förkärlek för romantiska ting.. Jag har varit egen företagare ganska länge nu och tidigare drivit allt från en webbyrå till en hälsokostbutik tillsammans med min syster. När jag var yngre arbetade jag på ett företag som inriktade sig på att hjälpa företag att lansera sig på nätet vilket var väldigt inspirerande. Något som många inte vet är att jag också är utbildad kock och konditor, dock så varade den karriären inte särskilt länge ;)

Kamsport var det jag ägnade mig åt allra helst när jag var tonåring, men sedan tog dansen över och det är fortfarande något som ligger mig riktigt varmt om hjärtat - jag har både undervisat och tävlat. På min blogg kan man läsa mer om mig, företaget och mitt liv: http://cocoos.blogg.se

Hur kommer det sig att smycken är så fantastiskt?

Jag älskar hur smycken så snabbt kan förändra en outfit! Genom att variera smycken kan man på ett kick göra en outfit rockig, gullig, somrig eller elegant. Smycken är en otroligt rolig produkt att sälja. Folk blir glada av smycken! :)


Du har ju Nordens största smyckebutik på nätet, kan du avslöja något framgångstips?

Jag har helt enkelt bara kört på det jag gillar, det jag brinner för och turligt nog så har responsen varit helt överväldigande. Man ska aldrig ge upp! Trots motgångar ska man hela tiden ha siktet på sitt mål, då är vad som helst möjligt! :)


Du har även designat en egen smyckeskollektion ”Elements - by Cocoo.se”, var hittade du inspirationen till den?

Inspirationen tror jag bottnar i den nordiska delen av mitt ursprung. Jag är nämligen en mix; fransyska, italienska och svenska. Jag tycker att den råa och karga vinkeln på smyckena känns spännande. Jag är så fascinerad av hur naturliga material kan vara så ofantligt vackra och ville hitta ett sätt att framhäva dem på ett lite coolare sätt!



Många unga tjejer drömmer om att starta en egen smyckebutik - hur vågade du ta steget att satsa?

Som jag tidigare berättade så har jag drivit en webbyrå, så steget vidare till att bygga upp Cocoo.se kändes väldigt naturligt för mig, även om jag snabbt insåg att jag var den jobbigaste kund jag någonsin haft haha ;) Då jag är en person som ständigt vill utveckla saker och ting kändes det fantastiskt att kunna starta ett nytt företag och leva ut alla mina idéer!


Vad förväntar du dig att du ska uppnå med Cocoo.se under det kommande året?

Jag har en massa spännande projekt under 2012 som jag verkligen ser fram emot. Jag är även i full gång med att utveckla min blogg, där kommer man att kunna hänga med på allt skoj jag har för mig :)

 

Smycken från cocoo.sehar synts hos en mängd bloggare(bla på Sveriges största bloggare Kenza), i massor av tidningar: Frida, Veckorevyn, Chic, modeflickan... Dessutom har de synts i tv-rutan i programmet True talent!

Cocoo.se har även en fysisk butik i Stockholm, vad är de största skillnaden med webbutik och en fysisk butik? Och vilket är egentligen roligast att driva?

Skillnaden är att jag i den fysiska butiken får träffa mina kunder vilket såklart är himla kul. I webbutiken har jag ju endast mail- och ibland telefonkontakt med kunderna vilket gör att allt kan rulla på mycket snabbare, så det är svårt att utesluta det ena för det andra. Det är en perfekt kombination som automatiskt gör att jag har många bollar i luften - vilket passar mig alldeles perfekt! ^^




Ps. Gilla Cocoo på Facebook och ta del av tävlingar, rabatter och nyheter!
Klicka här:
http://www.facebook.com/Cocoo.se


COCOO.SE - Nordens största smyckebutik på nätet!

Tel. 08 - 643 96 00. Ca priser: 85 - 345 kr. Allt är nickelfritt och levereras fraktfritt inom Sverige.

Handla på faktura med 14 dagars kredit, inga extra kostnader + gratis frakt!


En kik in i vårt vardagsrum



Här kommer fler glimtar från vårt fina hem. Inkl. snö på utsidan - helt sick! Förmiddagen har spenderats i tvättstugan (premiär för oss!) och ikväll blir det födelsedagsfest.

Påminnelse - Vinn ett par Damn Heels!



Ta chansen att vinna ett par Damn Heels. Drömskorna för alla partyglada tjejer som älskar höga klackar!

Om Damn Heels: Ett par ballerinaskor som ligger ihopvikta i en snygg kuvertväska (ta med på krogen!). Nära dina fötter börjar bli trötta av dina höga klackar tar du ut ballerinaskorna och vecklar upp en tygpåse som ligger i kuvertväskan. I tygpåsen lägger du dina klackar. Sen kan du fortsätta dansa natten lång!

För att delta:
Dela denna bild på Facebook samt gilla Damnheels på Facebook
Gilla detta inlägg på bloglovin (skriv vilket nr som gillare du blev)
Skriv en kommentar i detta inlägg att du är med. Glöm ej e-mailadress!



psst. Följ Beautyboxen på bloglovin för att inte missa framtida tävlingar!

Tävlingen avslutas 26 januari kl 00.00

Välkommen hem till oss

Efter nästan en veckas uppackande har vi fortfarande en hel del kvar men det mesta är på plats och ett personligt hem börjar ta form. Nedan visar jag några glimtar från vår fina lägenhet.




onsdag 18 januari

Hejhej.
Jag har flyttat in i min lägenhet tillsammans med min kille. Det är så kul! Men mycket jobb och planering (typ, vad ska vi äta till middag höhö).

Dock har vi haft lite strul med bredband då vi inte hade något och jag använde internetdelning från min telefon vilket gick snorlångsamt. Så det är anledningen till dålig uppdatering jag haft i veckan. Jag får ha lite mer tålamod med att ladda upp bilder osv (bilderna i inlägget nedan tog fem minuter per bild ungefär!). Men det löser sig nog. Nu vet ni vart jag hållit hus.

Stay tuned! Kram

Close ups

Eftersom jag köpt mig en systemkamera har jag testat funktionerna litegrann. Jag tycker om närbilder och har därför provat zoomen litegrann (nedan med vanligt 18.55 mm objektiv).


Tre trender från catwalken



Tre snygga trender att ha koll på under våren.

Blommigt - kommer väl alltid tillbaka under våren? I år är det blommigt hela vägen med blommiga byxor, tröja i samma mönster, skor, väska och hatt! Starka färger ska det vara och i bomullsmaterial (dvs inga småblommiga tunikor i halvdassiga färger)
Pastell - kommer, precis som blommigt, alltid tillbaka under våren? Matcha med olika pastelliga nyanser i block. Mint, blekrosa, beige och babyblått är färger att ha koll på. En nudefärgad kavaj med raka snitt och lite oversized är snyggt!
Helvitt - våga köra på vitt från topp till tå. Med vita kostymbyxor och vit t-shirt. Vit maxikjol och vitt linne. Vit kavaj och vita jeans. Vit catsuit eller vit sommarklänning.

Veckans snyggaste outfit - Alexandra Hjelte


Alexandra Hjelte driver bloggen Fashionink vilket kan vara det coolaste bloggnamnet ever?! Hon skriver om mode, har varit värdinna för Nelly Catwalk och blivit nominerad till Sveriges Bäst klädda Vanliga Kvinna 2011 av ELLE. Denna vecka har Alexandra veckans snyggaste outfit och hon berättar om minnesvärda trender från 2011 samt sina allra bästa reatips!

Beskriv din stil med tre ord

Klassisk bas med androgyna och rockiga inslag.

Du skriver en del om din passion för skor, vilka är drömskorna?

Trots att jag älskar skor vet jag inte riktigt om jag har några drömskor. Jag har nog fler drömväskor :) Fast å andra sidan så får gärna "Lita Spike" från Jeffrey Campbell flytta in hos mig. Eller modellen "Pax" från Sam Edelman.


Några snyggingar i Alexandras stora skosamling.

Vilka minnesvärda trender hakade du på under 2011?
Tror faktiskt inte att jag hakade på någon specifik trend under 2011. Däremot så frodades min egna stil och jag känner mig för första gången "hemma" i stildjungeln.

Och vilka trender ser du fram emot att sätta tänderna i under 2012?
Just nu ser jag mest fram emot färg, färg och färg. Sen längtar jag något enormt till vissa plagg från H&M Trend SS12. Den androgyna stilen fortsätter jag med till våren och kanske kan jag få in lite mer färg i garderoben.

Om man ska köpa en sak och passa på under rean inför våren - vad ska man köpa då?

Mitt tips är kanske framför allt att köpa bra basplagg och inte de senaste trenderna på reorna. Klipp till på den lilla svarta eller den lilla vita till sommaren. Bra baslinnen och liknande. Köp bara det som du hade kunnat tänka dig att köpa till fullpris.


Grymma tips att hitta guldkornen i readjungeln. Skriv ut och spara!

Läser du några modemagasin?
När jag hinner mellan jobb och plugg brukar jag gärna läsa ELLE. Dessutom vill jag tipsa om DV Mode som kommer ut 3-4 gånger om året. Dessa två ligger mig varmt om hjärtat.

Vilken säsong får du mest inspiration av och har snyggast kläder?
Haha, vilken svår fråga. Just nu när jag är som allra tröttast på alla vinter och höstkläder så skulle jag gärna vilja säga vår/sommar. Men frågar du mig i juli så svarar jag förmodligen höst/vinter.


Antingen eller:
Utsläppt/uppsatt hår
jeansjacka/skinnjacka
inspirera/inspireras
maskulin stil/feminin stil


Lär känna Alexandra lite mer på hennes blogg!



Vill du också visa upp din snyggaste outfit, svara på frågor om din stil och bli länkad med din blogg i tre veckor?
Anmäl dig till veckans snyggaste outfit! Släng iväg ett intressemail till [email protected] eller skriv en kommentar!

SACHAJUAN Body Wash & Body lotion




Nu lanseras SACHAJUAN Body Care med boyd wash och body lotion i tre lyxiga dofter. Jag har fått förmånen att prova på två av produkterna innan de släpps i butik (vecka 8 släpps Body Care från SACHAJUAN hos Åhlens).

Mina produkter har doften Shiny Citrus som doftar fräsht av jasmin och citrus och känns riktigt, riktigt lyxiga.

Pressinformation om Body Care kommer inom kort!


Todays outfit


transpig skjorta från Vero moda och jeans från Gina

testade självutlösaren på min nya systemkamera. Älskar verkligen denna kameran så sjukt mycket. Helt skarpa bilder även i det mest dunkla ljuset. Jisses!

GetTheLook of Rumi aka fashiontoast


Sno stilen av Fashiontoast med budgetplaggen ovan.
Jag gillar denna outfit med denim, feminint, uppklätt men nerklätt och lagom påklätt.


Har du förslag på kändisar/bloggare att sno stilen av? Skriv en kommentar!

Visa upp din snyggaste outfit!

Det finns många tjejer och killar därute med inspirerande outfits, en grym stilkänsla och en blogg med alldeles för få läsare. Varje vecka visas en av dessa fantastiska personer upp sin outfit samt svarar på några frågor om mode och dennes personliga stil. Personen får en fet länk i inlägget samt syns i menyn till vänster på min blogg i tre veckor.

 

Vill du vara med och visa upp din stil samt få lite fler läsare? Maila mig på [email protected] eller släng iväg en kommentar med din mailadress och bloggadress.

Alla är välkomna, oavsett om du har en blogg eller inte.

Just nu är jag dock ute efter bloggare som driver en blogg som INTE är en modeblogg - du kanske driver en fotoblogg? Mammablogg? Matblogg? Livsnjutarblogg? Killar välkomnas även lite extra just nu.

Alla personer som varit med i veckans snyggaste outfit hittar du här.


Vinterboosta dig med vinterkit från Dove

Lagom till våren väntas komma börjar temperaturen krypa ner för första gången i år och det väntas flera centimeter snö i stora delar av Sverige. Så nu väntas vinterpromenader, rosiga kinder, vinterjackor och gosiga vantar. Men också platt frissigt hår, nariga händer och torr hy. Dove knåpade ihop ett vinterkit till mig strax innan jul. Ett slags nödpaket att användas i kylan.




Bäst & sämst shopping 2011 + vinnare av tävling


Sämsta shoppingen 2011:

Gul tröja köpt från Tradera som var urtvättad och hade tappad passform redan när jag fick hem den. Använd väldigt sparsam just av den anledningen.
Bruna kängor. Inte direkt mitt bästa köp med tanke på att jag köpte skorna i för stor storlek vilket gjorde att mina fötter såg gigantiska ut, dessutom kändes det som att jag badade i skorna när jag gick i dom...
Metallicshorts. Woho tänkte jag. Nu ska jag köra på metallictrenden och vara lite fashöön. Javisst, ett par shorts som amerikanska basketspelare använder med väldigt dålig passform. Ser ut som jag har fetaste rumpan i dom. Dessutom väldans svår att matcha snyggt. nåja, det var väl ett ärligt försök...
Mosterklackar. Ett köp som är typiskt för internetshopping. I ärlighetens namn var de inte speciellt snygga ens på bild. Kosta skjortan gjorde de också. Men av någon anledning fastnade jag för dom. 17 cm smala stilettklackar, jojo, de ser i alla fall bra ut i min bokhylla.
Andra misslyckade köp är leopardmönstrade svartvita byxor, sladdriga polotröjor med dålig passform, massor av ringar, armband och halsband som trasslat in sig i varandra, gått sönder eller glömts bort.


Mina bästa köp 2011:
No Guns linnet från Avanna. Ett statementplagg som är riktigt grymt. Himla snyggt och passar alla stilar!
Mitt bästa fynd från Tradera under året - en paljettkjol för 57 :-. Har använts hur mycket som helst till fest, vardags, som kjol och som tubtop under kavaj.
En himla mysig stickad tröja från Indiska som jag använt sönder (på riktigt, nu har trådarna börjat släppa. Ingen bra kvalitet alltså tyvårr).
En jacka från Gina Tricot som jag inhandade rätt impulsivt och som varit min följeslagare hela hösten och vintern.
Andra bra köp är: jeansen från Gina Tricot, sammetshortsen från Vero Moda, beige kavaj från Tradera.

Vad har dina bästa/sämsta köp under 2011 varit?



Förresten är tävlingen av parfymen från By Marcel avslutad och vinnaren är utsedd.
vinnaren av parfymen från By Marcel är My. Grattis! Maila mig [email protected] med din adress!

Var med i den nya tävlingen där du kan vinna ett par Damn Heels ballerinas!

The arm claw



I höstas var det ormar, ugglor och fjädrar som fanns i alla tjejers öron, på alla tjejers fingrar och halsar. Till våren uppdateras djurtrenden med klor. Gärna klor i form av armband att ha en bit upp på handleden. Snyggt och stilrent!

En fin liten hund


Nu kommer det spammas med bilder jag tagit med kameran. Det är ju så kul! Ovan syns några söta bilder på hunden Hugo som bor hemma hos min pojkvän joakims familj.

Blå shotglas



Eftersom jag flyttar hemifrån nästa vecka får jag och min pojkvän Joakim(blivande sambo!!!!) massor av porslin och husgeråd av vänner, bekanta, släkt, familj och grannar. Shotglasen + shotglasstället fick vi av Joakims grannar. Riktigt snygga tycker jag allt!

Ovan ser ni förresten de första bilderna tagna med min systemkamera Canon EOS 1100D. Är toppennöjd med kameran och kvaliteten på bilderna. Lär mig hela tiden och gud vad kul det är! Fler snyggingbilder i bloggen blir det from nu till skillnad från förut när bilderna togs med min iphone (pinsamt nog..)

Veckans snyggaste outfit - Åsa Hellman


Åsa Hellman bloggar på Spotlife och skriver om livets goda ting - mode, inredning, musik, foto, färg och form. Hon bjuder på en stor dos inspiration, tips och vardagsbetraktelser. Denna vecka har Åsa veckans snyggaste outfit och hon berättar om vilka trender hon tror blir stora under 2012, hennes inspirationskällor och mycket mer!

Beskriv din stil med tre ord?

Enkel, stilrena färger och bekväm.

Vilka trender tror du blir stor under våren 2012?

Som alltid när solen och värmen kommer så byter väll de flesta ut sin svart/gråa garderob mot en liten mer färggrann! Jag tror starkt på färger i alla dess former, från pasteller till neon. Tror nog däremot att vi kommer se mindre mönster och mer matchning av olika plagg i olika färger, mer blockat och lager. Tror även starkt på de sportiga influenserna som man sett mycket av under modeveckorna, typ Altewai.Saome-aktigt som jag själva gillar skarpt.


Blockmatchning blir hett i vår tror Åsa. Ovan är två bilder med blockmatchning från de stora modehusen.

Finns det nått du aldrig kommer ta på dig?

Man ska väll egentligen aldrig säga aldrig då något som jag ena sekunden tycker är jättefult blir min nya obsession J Men som det känns nu så kommer ni aldrig få sig mig i den romantiska/bohemiska stilen eller i något odd molly plagg (har nått slags inbyggt förakt mot det märket).


Vart köper du de flesta av dina kläder?

Jag älskar budget. Kan delvis bero på att min plånbok är rätt så tunn och just nu föredrar jag kvantitet framför kvalité. Jag shoppar mer än gärna loss på H&M, Zara och Topshop. Sen så är jag en internet-junkie som mer än gärna får saker hemskickat med posten.

Åsa njuter av livets goda ting.

Vilka är dina inspirationskällor till mode och styling?

Först och främst så läser jag extremt mycket bloggar, gillar att se hur andra ”vanliga” tjejer klär sig och matchar olika plagg. Läser även en hel hög av olika modemagasin varje månad. Även fast det finns så mycket inspiration på nätet idag är det fortfarande nått speciellt med att mysa upp sig med ett nytt och glossigt magasin som precis landat i brevlådan. Sen så tycker jag att det finns en hel hög av underbara streetstyle-sidor som man kan få enorm inspiration ifrån. Vi är nog många som idag nästan ser mer fram emot att se vad de på front row har på sig snarare än modellerna på catwalken.

Lär känna Åsa lite mer på hennes blogg.

 

 


 

Vill du också visa upp din snyggaste outfit, svara på frågor om din stil och bli länkad med din blogg i tre veckor?
Anmäl dig till veckans snyggaste outfit! Släng iväg ett intressemail till [email protected] eller skriv en kommentar!

 


Se hit alla högklackade festande tjejer!



DamnHeels är en dröm för många tjejer som gärna bär högklackat. Ett par hopvikbara ballerinaskor i svart, guld eller silver som förvaras i en snygg kuvertväska. Framåt natten när fötterna blivit trötta av dina 15cm veckar du ut den medföljade tygpåsen, lägger dina höga klackar i påsen och tar på dig de hopvikbara ballerinaskorna. En dröm som nu är sann!

Tummen upp för fler naturliga hudvårdstips!



Modetidningen Chic skrev nyligen på sin hemsida om plånboksvänliga och naturliga tips för hud och hår. Tummen upp för det. Känns väldigt bra att samhällt mer och mer blivit medveten om vad man tar på sin hud och hår vilket känns bra. (var det jag som satte trenden? hehe, man kan ju alltid drömma..).
Senaste numret av ELLE magazine touchade även dom vid att trenden för naturlig hud- och hårvård ökar och att konsumenter blir mer och mer medvetna om SLS, mineraloljor och silikoner.

Dagens spara: fri frakt


Tänkte tipsa om att KanDeeshop just nu har fraktfritt fram till imorgon, söndag! Ange rabattkod Kandee12.

Jag älskar KanDees plagg. Får se om det blir ett köp från min sida :)

Glittriga Ashley4


En ny skodröm från Have2Have. Modellen Ashley4 har kommit ut med en glittrig modell (finns även i svart & tan). 16 cm klack med 5,5 cm platå. Åh, synd att julen precis varit...

Sista chansen - Vinn exklusiv parfym!

Jag har möjlighet att lotta ut "By Marcel EDP" från Oriflame till någon av er, kära, läsare!
En Eau De Parfyme har lägst alkoholhalt och man doftar i upp till 24 timmar (jämfört med EDT och EDC)

By Marcel har en modern doft med en ljuvlig kombination av stenros och turkisk ros som ger en feminin och subtilt sensuell touch.

Var med och tävla:
Gilla inlägget på bloglovin (skriv vilket nr som gillare du blev)
Skriv en kommentar i detta inlägg att du är med och tävlar (glöm ej mailadress/bloggadress)
psst.. följ mig på bloglovin för att inte missa framtida tävlingar!

Tävlingen avslutas 8 januari!

Gina Tricot Active sports

JJag tränar flera gånger i veckan, för det mesta olika klasser men ibland även gym. Att ha snygga träningskläder är för mig ytterligare en motivation till att träna och därför glädjer det mig att Gina Tricot börjat sälja träningskläder. Praktiska och förhoppningsvis sköna och funktionella träningskläder i härliga rosa, gula och mintgröna nyanser inkl keps och träningsjackor. Me like a lot!

Versace for H&M Cruise collection




Versace fortsätter sitt samarbete med H&M och den 19 januari släpps Cruise collection. En kollektion med somriga strandplagg. I kollektionen finns även ett gäng herrplagg.

Jag diggar kollektionen med pastellfärger och pricker - hur sött som helst!

Shorts 2012 edition Runway Dreamz


Nåt som redan blivit väldigt hypat bland storbloggare som Victoria Törnegren, Kenza och Angelica Blick är de trashade shortsen trashwhore från One Teaspoon.

Jag har dock hittat ett annat alternativ, snyggare med mer varierande stilar på shortsen än My Teaspoon. Nämligen Runway Dreamz. Snygga trashade kortkorta shorts i massor av olika färger och mönster som passar alla stilar. Tummen upp!

Fransfint

Snöat in mig på bohochicstilen, som sagt. Näst ut som ger mig habegär är denna fantastiskt vackra väska från Spell. Och inspobilden längst upp stylar denna väska perfekt!


Bohochic iphoneväska - dagens craving

Med tiden har jag fallit mer och mer för bohochicstilen. Mitt nästa steg i utvecklingen är att flytta till Asien och klä mig i fjädrar, gräddvita klänningar, fransiga stövlar och träiga armband året runt.
Nåja, hittade denna skönhet i äkta läder hos ljuvali för 249:-. Med mockashorts, tunna strumpisar och stickad tröja blir denna väska pricken över i. Mumsfilibamma! (eller momsfillibaba som de säger hos Max just nu ;D)

Våren 2012 hos H&M



Nu har H&M släppt sina höstnyheter Mycket färg, mycket dressat och mycket gamla klassiker så som kavajen, jeans och jeansjacka syns. Vad tycker ni? Själv tokdiggar jag de färgglada kavajerna. Resten av kollektionen tyckte jag var en aning... tråkig..

Storbloggarnas förändringar



Okej, okej, okej. Dags för lite bloggiakttagelser såhär på trettondagsafton.

Kenza, som jag inte haft mycket över för innan. Vad skriver hon om? Varför blir hon berömd för sin stil - hon klär sig väl som vem som helst? Vad GÖR hon egentligen? Fy 17 vad ytligt med alla fester, bekantas bekanta och aldrig något som helst djup. Hon har plötsligt tagit en långresa till Sydafrika och nu landat i Tanzania. Hon skriver inte bara om paradis, vita stränder och häftiga djur (som jag trodde hon skulle göra) utan förvånadsvärt mycket om situationen i ghetton där nere, tar vackra kort på lekande barn och plåtskjul som stora familjer bor i. Väldigt inspirerande och inte alls ytligt!!

Tyra Sjöstedt däremot, G.U.D vad har hänt med henne?!?! Hon har varit en stor stilförebild för mig, jag vet inte hur mycket smycken och skor jag har från SBT och hur mycket kläder jag köpt på grund av att jag sett henne i samma plagg. Hon som skriver om både yta och djup, hon som skriver öppet om sin utbrändhet, sitt förhållande som knakat och hur hon startat Style By Tyra. Hon, hon har plötsligt börjat driva en hästblogg där var och varannat inlägg handlar om hästar, ridning och annat som de flesta av hennes läsare faktiskt inte är intresserade av. Hur många outfits har hon lagt upp på sistonde?! Och SBTs klädkollektion var en besvikelse för min del, var ingenting (förutom den transparenta kappan) som föll mig i smaken. Och jag som  älskar hennes stil... Vad har hänt?!?!?!

När 2011 blev 2012




Firade nyårafton hemma hos mig med min finaste pojkvän och mina finaste vänner. En lugn, men väldigt lyckad (och sen!) kväll. förade innan gästerna kom med mojito. Nyårsmiddag blev pastasallad, varma frallor och taccopaj. Efterrätt blev hemmagjord chokladpudding med passionsfrukt, apelsin och vindruvor. På tolvslaget blev det såklart fyrverkerier och skumpa!



2011 var året då kärleken spirade och jag fick massor av nya vänner för livet och ett drös med bekanta. Många nätter med klackarna i taket under göteborgs varma vår- och sommarnätter. På hösten byttes festerna ut mot filmkvällar och jobb, jobb, jobb. Tidiga jobbdagar och det slumpade sig så att bussen jag tog till jobbet, gick samma tid som bussarna jag brukade ta hem från krogen. Kändes väldigt.. hm.. speciellt.
År 2011 bjöd även på massor av resor och nya intryck. Började året med en natt i The Reef i Fredrikshamn. Bara dagar efter det drog jag iväg till Tanzania, en fantastik resa med minnen för livet. Mallorca, Stockholm(med en utebliven Rihannakonsert), Skövde(haha!) och Grand Canaria har jag hunnit med samt en spaweekend en regnig sommarhelg.

År 2012 kommer bli ett spännande år. Först ut är ett köp av en systemkamera (imorgon). Och om bara några veckor blir jag och min pojkvän Joakim sambos! Annars hoppas jag på lite mer pengar i plånboken, ännu fler resor och massor av nya upplevelser och minnen. Träna för att det är kul, äta nyttig och god mat, behålla hälsan, ägna mig åt välgörenhet av något slag, välbefinnande, lycka och ro i kropp och själ!


Veckans snyggaste outfit - Therese Sörensen


klänning-inlovewithfashion.com/cuffs-lindex/solglasögon-cubus/tröja-vila/skor-henry kole/väska-vivistyle

Therese Sörensen har årets första och veckans snyggaste outfit. Hon är en pysslig modebloggare naturligtvis med snygga outfits som sig bör. Som sagt pysslig - hon gör koppar, tavlor, smycken och bakar goda bakverk! För Beautyboxen berättar hon om de mest minnesvärda trenderna 2011 och hur hon vill klä sig 2012.

Beskriv din stil med tre ord

Cleant, blandat, svart (känns som halva min garderob är just svart.. hehe)

Vilka trender har varit mest minnesvärda under året som gått?

För mig, så är det den maskulina stilen! Kostymbyxor, loafers, svart och vitt. Fastnade även för stickade trenden hela hösten.. Men om det är en stil som stack ut mest i år, tycker jag dock att det är Navajo (indian) stilen. Fjädrar, virkat, drömfångare och framför allt de stentvättade avklippta levisen!

Vilka trender ser du fram emot att klä dig i under det kommande året?

Oj, ska jag vara ärlig så har jag inte tänkt så mycket på det än.. Men en sak är ganska klar för min del, läder och neon! Är just nu på spaning efter en neon gul klänning, helst åt det maskulina hållet. Tror väldigt mycket på COS trendsättning just nu. Men man vet aldrig, jag byter klädstil som underkläder känns det som.. haha, det där lät ganska fel, men jag menar bara att jag älskar att testa nya saker och stilar. Så vi får se helt enkelt!

Vilken bloggare tycker du har snyggast klädstil?

Utan tvekan Angelica Blick. Men även Fanny Lyckman har satt sina spår!

Angelica blick är den bloggare som klär sig snyggast enligt Therese

När började du intressera dig för mode?

Har alltid tyckt om kläder, smycken, skor etc. Men blev inte riktigt intresserad eller förstod mode förrän 7 månader sen kanske? Ja, herregud! Men jag ÄLSKART!

Du tar väldigt snygga bilder på bloggen, både outfitbilder och på stilleben. Vad använder du för kamera och redigeringsprogam? Vad är dina bästa tips för att knäppa av en riktigt snygg bild?

Tack! Jag har nyligen köpt min allra första system kamera, vilket är en samsung nx-11. Har inte fått riktigt grepp om den än, är inte direkt duktig på teknik! Använder mig av lightroom 3 som redigeringsprogram, men har även börjat trixat lite i photoshop cs5.
Mitt bästa tips? UTOMHUSLJUS! Bilder blir alltid bäst utomhus, och det gäller att hitta rätt ljus för rätt bild! Att få en bra känsla i bilden helt enkelt.

Två andra snygga outfits från Therese arkiv

 

Lär känna Therese Sörensen lite bättre på hennes blogg.

 

 


Vill du också visa upp din snyggaste outfit, svara på frågor om din stil och bli länkad med din blogg i tre veckor?
Anmäl dig till veckans snyggaste outfit! Släng iväg ett intressemail till [email protected] eller skriv en kommentar!