Fyra stycken svarta skor

Nytt in: två par skor från Nelly.
 
Trots sandaler och tofflor kommer jag vandra runt med dessa två par skor på mina fötter under sommaren. Freakin love it!

Diy - trashade jeansshorts

 
Fyndade ett par jeans från Tradera för spänn som tyvärr både satt illa och var för långa. Dock var de perfekta runt höfterna så jag beslutade mig för att leka loss litegrann. Klippte av längderna och fransade upp kanterna mha pincett. Gjorde även ett hål som jag fransade genom att dra ut småtrådar med en pincett. Tar sin tid men är inte speciellt svårt. Snyggt blire också!

Blivande fotograf med sju fotokurser!

I majmånad hade Emelie ett erbjudande på sju foto,kurser i en - vårpaketet. Jag köpte det samma dag det släpptes men har inte hunnit sätta mig ner och kollat igenom förrän nu. Och gud vad kul det är! Jag lär mig om inställningarna, ljussättning, motiv och det är så himla roligt! Vänta bara vilka fantastiska bilder jag kommer ta i Turkiet! Längtar <3

Sommarens ombreläppar

Untitled #67
 
 
Snyggaste, snyggaste sommarläpparna är ombre! Måla en mörkare färg, fyll i med en ljusare(behåll konturerna mörka), avsluta med massor av genomskinligt gloss. Isglassläppar <3

Sluta lägga all fokus på utsidan och börja rädda världen!!!

Jag tycker om smink, kläder, shopping, att fixa naglarna och gå  högklackade skor. Och det är inget jag skäms över (mer än hur äckligt många tusenlappar jag spenderar i månaden på shopping). Intressena i sig är det inget fel på. Alls. Däremot skulle det inte vara något värt om jag inte hade ett djup. Om jag inte mår så bra som jag gör i mig själv. Jag försöker inte lägga tid och kraft på att klaga på min vikt, vilja ha plattare mage eller längre ögonfransar. För det är inte det som är lycka. Och att finna lyfcka - det är ju det som är meningen med livet.

Min största passion, det är att kämpa för de som har det svårt. Vinner jag en miljon går en betydande del till välgörenhet, ytterliggare en betydande del kommer gå åt till att öppna upp barnhem i olika delar av världen. Jag vill jobba med människor som inte fötts med silversked i mun på samma sätt som jag även om vi bott i samma stad hela vårt liv. Jag vill hjälpa hemlösa till ett bättre liv. Hjälpa invandrare in i svenska samhället. Krama apatiska flyktingbarn. Ordna en bättre uppväxt för barn till alkoholiserande föräldrar som bevittnat våld i hemmet. Bekämpa trafficking, hedersvåld, våldtäkter och pedofiler. Jag vill vara nöjd med min insats på jorden när jag dör. Att jag gett någonting tillbaka, fått ut leenden ur olyckliga människor, skapat en bättre plats för någon på jorden.

alla har dock inte samma ambitioner som jag men alla kan göra något. Försök fokusera på din mentala hälsa. Börja förstå att du inte behöver ha en dyr garderob, de snyggaste vännerna och festa på rivieran för att vara lycklig. Le åt andra människor, res till fattigaste Afrika och Asien. Arbeta ideellt. Skaffa dig ett fadderbarn. Hälsa på busschauffören/städerskan och parkarbetaren. Dela med dig av det goda livet har att erbjuda. Dö inte med dåligt samvete!

jag tycker om mode, smink, naglar och kläder. Men det betyder INGENTING sålänge min insida inte är lycklig och sålänge jag inte tänker på någon annan än mig själv!

ELW SOL - nytt solskydd på markanden från Apoteksgruppen

ELW after sun & ELW sollotion spf 30
 

ELW SOL är solskydd med naturlig omtanke. Produkterna är svanenmärkta och innehåller inga konstgjorda färgämnen eller parabener. ELW SOL finns för både vuxna och barn, är extra vattenresistent och innehåller skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Du hittar ELW SOL hos Apoteksgruppen.
 
 
 

Flower dress & wedges


|Flower dress - Gina tricot . Wedges - Nelly|

En midsommarnattsdröm

Untitled #66
|paraply - monki . Väst - nelly . skor - have2have . solglasögon - urban outfitters . Shorts - Weekday . Nagellack - Chanel|

Jag har ännu inte bestämt vad jag ska ha på mig. Men något likanade som ovan skulle sitta perfekt för idag.
Ha en underbar midsommar <3

Gårdagens details


|Klocka - Regal . Armband - JFR . Skärp - H&M|


Ha en supertrevlig midsommar idag. <3

Dagens outfit


|Tee & skärp - H&M . Shorts - Gina tricot . Skor - Nelly|

Kvällen har spenderats på MTV world stage där det bjöds på bland annat Loreen, helikoptrar och framförallt - B.O.B. Gryyymt!! Se bilder från kvällen på min instagram: MESTYLEBLOGG

<3

En golvad outfit


|Vit kavaj - Lindex . Gult linne - Gina tricot . Shorts - DIYprojekt . Väska - Lindex|

Sequin and knitted


|knitted shirt - nelly.com . sequin skirt - tradera|

Sommarlovstävling - Vinn valfritt smycke från Baglady!


Exempel på vinster syns ovan. Alla produkter du kan vinna ser du här.

Dags för en superhärlig sommartävling! Vinn ett valfritt smycke från märket Baglady som säljs hos Gloras Box.

För att delta:
Gilla MESTYLE på Facebook och/eller följ MESTYLE på Instagram(mestyleblogg heter jag på instagram)
Skriv en kommentar att du är med och deltar!
Lycka till!

Tävlingen avslutas 1 juli!

psst. Vill du inte missa någon tävling? Börja följ Mestyle på bloglovin.

Veckans snyggaste outfit - Alexandra Ekstrand


Alexandra är precis färdigutbildad frisör och jobbar på mc donalds. Denna vecka har Alexandra veckans snyggaste outfit och hon förklarar hur man lockar håret med plattång, sommarens hårtrender med mera. Fortsätt läs :D

Beskriv din stil med tre ord:

Trendig med en touch av mig egen stil som består lite utav både mönster & basic.
Du jobbar en del på mc donalds. Har du några tips att vara lite "fashion" under arbetstid?:
Först och främst får man stiga i graderna så man får lite finare kläder, haha. Sedan är det ganska strikta regler, inga smycken får användas, inget nagellack på fingrarna och sminket får inte vara för over the top. Så det som är kvar att jobba med är håret, då jag brukar piffa till mina uppsättningar med flätor och hårband till exempel. 



Du har dessutom precis blivit utbildad frisör. Vilka är sommarens hårtrender?:
Sommarens hårtrender inom färg är absolut (liksom på kläder) dip dye. Ha en blond eller brun bas och färga in dina toppar i en färggrann ton. Vill man fortfarande hålla sig netural så är det inne att färga in en fejkad utväxt, "Ombre". Antingen att man som brunhårig bleker upp sina längder en aning eller som blondin lägger en mörkare färg i botten och en bit ut på längderna. På frisyrsidan så ska håret vara jämnlångt, inte allt för mycket volym och väldigt rakt avklippt. Länge har det varit modernt med tunna toppar och mycket volym på hjässan med hjälp av uppklippning, nu är det tvärtom.



Kan du beskriva hur man gör lockar med plattång?
Se först och främst till att ha en mjukt hår som du kan få med hjälp av olika leave inprodukter och oljor, då är det lättare att få fina lockar. Och självklart ska du applicera ett värmeskydd innan (!) Sedan tar man ut en slinga någonstans där du känner för att börja, förslagsvis i fram. Klämmer åt plattången överst på slingan och vrider plattången samtidigt som du drar utåt. Beroende på hur mycket du vrider, därefter bestäms lockigheten.

Vad är dina favoritsmycken för säsongen?:
Absolut cuffsen runt överarmar och anklar! I 18 år har jag prytt mina handleder med likadana armband, så himla roligt att det kommer något nytänkande. Likaså dessa små, tunna ringar som man har flera stycken på händerna, gärna två ringar på samma finger (En på den övre delen av fingret och en på den undre till exempel).



Vad väljer du:
neonfärger/helvitt - Neon!
platta skor/höga klackar - Höga klackar!
slokhatt/keps - Keps!
runda solglasögon/pilotglasögon - Runda!
army/romantic - Hmm.. Båda?

Lär känna Alexandra lite mer på hennes blogg.

Where to find sequin skirts

Untitled #65

Nytt i garderoben: Inkamönstrad sommartop

|Kort sommartop från Gina tricot|
Med kavaj, höga svarta jeans och klumpklackar . Med ärmlös jeansväst och trashade jeansshorts . Under transpig skjorta, urringade linnen mm . Damn, vad jag älskar mönstret <3

Lyxigt ljus på fat, en avslutningspresent från mitt everyday-jobb



Igår var det sommarfest med barn och föräldrar på den förskola jag spenderar större delen av mina vardagar. Vi pedagoger fick alla varsitt ljus på fat från Iems. Otroligt uppskattat! Framförallt eftersom jag dessvärre inte kommer stanna kvar där till hösten utan förhoppningsvis börjar jobba på en förskola med cykelavstånd(vilket känns bättre än att spendera tre timmar/dag i pendeltrafik...). Jobbar dock intensivt i några veckor till tills jag får semester. Låt sommarvärmen komma för att stanna <3

Mina vardagsmake-favoriter


|Everyday minerals mineralfoundation + kabukiborste från samma märke . Loreal false lash telescopic mascara . Loreal paris intense color rich läppstift i färgen magnetic coral . Makeup store kompaktpuder i färgen helsinki . Solpuder från Isadora . Och favoriten: Ögonskuggspaletten med 28 bruna nyanser|

Fem fantastiska gratistips!


Jag har letat fram fem tokbra erbjudanden just nu där alla är HELT gratis. Håll tillgodo <3

Få en gratis ring hos KANDEE-shop när du handlar för minst 200:-
Få ett gratis lipgloss från IDUN minerals genom att gilla dom på facebook!
Få gratis dag- och nattcreme från Aryan hudvård!
Få ett svart sminkkit(mascara, ögonskugga och läppglans) från Millyx för 0:-!

Härliga sommarparadis



På detta vackra hotell i Turkiet kommer jag spendera några härliga juliveckor tillsammans med min underbara fina pojkvän. Vi valde ett coupleshotell som innebär att det är barnfritt, anpassat för par och hög standard på hotellet, resturangerna etc. Och äntligen kommer min systemkamera att bli använd till mer än bara outfit- och bloggbilder ;)

Nytt in: sporty spice short shorts



|shorts - gina tricot|

Upptäckte häromdagen att jag har massor av nederdelar men ingenting att ha upptill.. En ny anledning att gå ut och shoppa?! hehe... Ett par nya shorts jag föll pladask för som jag redan älskar av hela mitt hjärta ser ni ovan. Med sneakers, sportigt linne och keps - fatta looken, damn vad snyggt!

Ny revolutionerande nyhet på solskyddsmarkanden: Skinplan sun control!


|Skinplan Suncontrol 295:- hos Apoteket AB, eleven.se och Skinplans kliniker|

Ett nytt craving att stoppa ner i solväskan till stranden: Skinplan suncontrol! En solskydd som är mer än bara ett solskydd. Flaskan  har en UV-sensor vilket läser av hur stark solen är - och därmed hur länge du kan vistas i solen utan att behöva bättra på ditt solskydd!!

Rikta flaskan mot solen, läs av solstyrkan, ta reda på din hudtyp och avläs på flaskans tabell hur länge du kan vistas i solen. Hur lätt som helst!



Skinplan sun control som är en ny svensk patentsökt produkt passar alla hudtyper och både ansikte och kropp. Formulan är fri från olja(som annars kan täppa till porer), vattenfast och parfymfri. Produkten passar även för mycket känslig hy(då den är dermatologiskt testad)

Personligen tycker jag detta är en revolutionerande nyhet som kommer hänga med mig varenda solstekardag denna sommaren! Ska bli skönt med en sommar med stenkoll på ens solskyddsfaktor och förhoppningsvis helt utan bränd hy!

Veckan snyggaste outfit - Moa Thorneus


Jeansjacka - Second Hand / Kofta - Vet inte / Jeans - Dr.Denim / Linne - Monki / Brillor - Lindex / Skor - Converse

Denna vecka har söta Moa veckans snyggaste outfit och hon berättar hur hon sminkar sig i sommarvärmen (som förhoppningsvis snart kommer för att stanna) och vad hon tycker om några av sommarens största trender.

Beskriv din stil med tre ord:
casual, bekväm med inslag av mycket färg och detaljer!

Du har himlans långt och fint hår. Hur sköter du ditt hår?
Jag försöker att bara tvätta håret 2 gånger i veckan för att inte slita så mycket på håret. Sedan använder jag alltid värmeskydd innan jag fönar/plattar/lockar. Ett tips är att använda någon slags hårolja eller silikondroppar i hårtopparna, hjälper väldigt bra mot kluvna toppar!

En film om hur man gör naturliga lockar

Hur klär du dig i sommar?
Kommer att blanda mycket pasteller. Har fallit pladask för den trenden! Sedan kommer jag självklart att vandra runt i slitna jeansshorts och mycket neonfärger :)

Moas garderob är full med färgglada plagg

Var finner du inspiration till dina outfits?
Hittar ofta inspiration hos andra modebloggare men även på tumblr, i tidningar, butiker och av människor jag ser på stan!

Vilket smink väljer du en varm sommardag?
På sommaren tycker jag inte alls om att kleta på en massa smink. Jag försöker att ha så lite smink som möjligt. Så det blir oftast några drag med mascaraborsten och lite solkyssta kinder!



Vad tycks om följande av sommarens trender:

tiedyemönster: Detta tycker jag väldigt mycket om. Inget jag har i min garderob (än!) men så himla praktiskt och kul att man kan göra det hemma!
nitade platta skor: Helt underbara! Vill införskaffa mig ett par egna!!
slitna jeansshorts: Slitna jeansshorts är något som håller i sig varje sommar vilket jag tycker är bra. Älskar att springa runt i jeansshorts under alla sena sommarkvällar. Alla borde ha de där perfekta slitna jeansshortsen i sin sommargarderob.
fransar: Fransar med måtta måste jag säga då! Tycker det är riktigt snyggt med en fransväska eller fransväst. Är däremot inte speciellt förtjust i fransar på bikinis eller vanliga t-shirtar/linnen.
neonfärger: Neonfärger - Åh! Det bästa av allt måste jag säga. (Förutom pastellerna då). Jag total älskar färg. Tycker att en neonfärgad tröja kan festa till varje sommardag!


Lär känna Moa lite mer på hennes blogg.


Vill du också visa upp din outfit och svara på frågor om din stil? Maila mig: [email protected]

Dagens outfit


|shirt & etnotop - Gina tricot . pants - dr denim . Skärp - nelly|

Kvällen bjuder på bio med min stora kärlek. Fuckin love it!

PÅMINNELSE. TÄVLINGEN AVSLUTAS IKVÄLL! Vinn en fotobok! (alla som deltar vinner!!)


I denna tävling kan du vinna ett presentkort på 200:- att utnyttja till en fotobok hos SOLENTRO!

Tre stycken vinner ett presentkort på 200:- hos solentro att köpa en fotobok för hos SOLENTRO!
Alla som deltar vinner ett presentkort på 100:- att köpa en fotobok för hos SOLENTRO!

REGLER:
Gilla Solentro på Facebook
Gilla MESTYLE på Facebook
Skriv en kommentar att du är med(samt vilket namn du gillade med på Facebook)
Lycka till!

TÄVLINGEN PÅGÅR TILL IKVÄLL DEN NIONDEN JUNI KLOCKAN 00.00.

Testar tandblekning för hemmabruk från beconfiDent och vitaretander.nu


|Hemmatandblekning beconfiDent 369:-|

Kaffe, te och vin har satt sina spår på tänderna och det är många av oss som suktar efter ett vitare, fräschare leende. Framförallt nu under sol-och-badmånaderna. Nedan kan du läsa om min tandblekningsrecension.

Hos Vitaretander.nu hittar du allt om tandblekning. Både för hemmabruk och hos tandläkaren. De recenserar olika tandblekningsmärkenför hemmabruk. Jag har fått möjlighet att via Vitaretander testa BeconfiDent tandblekning som gör tänderna vitare snabbt: Enl. bruksanvisning räcker det med endast två timmars verkningstid!

Den tandblekningsmetod som BeconfiDent erbjuder är väldigt smidig: forma bitskenorna med hjälp av varmt vatten. Applicera blekmedel direkt på tänderna med hjälp av sprutan. Låt verka. Klart! Jag tyckte det var riktigt coolt att man såg resultat nästan direkt. Blekcremen har en fräsch mintsmak vilket jag tycker är positivt. Nackdelen är att man inte får äta och dricka några timmar efter avslutad blekning (hehe). Kort sagt: ett smidigt hemmakit som går fort och ger resultat. Rekommenderas till dig på språng som vill ha ett vitare leende snabbt, enkelt och billigt. Ilningar och isningar kan tydligen uppstå men det var inget jag fick.


Nytt in - Great brittain sjal från Missäy


|sjal - missäy|

Bli ditt coolaste festivaljag!

Untitled #62
Untitled #63
1. Maxosol soltabletter 2. Garnier makeupservetter 3. Daydream från Daydream dalmatine 4. Osis dust it volymouder 5. Bakis brustabletter 6. Skinplan suncontrol solskydd med UV-sensor 7. färgat hårspray från nelly.se 8. Macfactor vattenfast mascara

Nu börjar festivalerna. Kör hårt! Själv ska jag inte på någon festival i år(har varit på Summerburst, gills det?) men älskar festivalmode. Ovan syns ett collage plus checklista att slänga ner i väskan. Packa smart och funktionellt. Drick mycket vatten, ta massor av foton, skratta och lyssna på musiken. Sova kan du göra när du kommer hem!
Ska du på någon festival i sommar?

Round and round and round


|runda solisar - Monki|

Mitt första par runda solglasögon är införskaffat,nästa par blir helsvarta och något mindre. Vad tycker du om runda solisar?  Kram

Sommarens mest praktiska väska - mobilväskan


Mobilväska - Lindex

Min mobilväska har hängt med på diverse ställen det senaste. Bankkort och mobil får plats - det är det enda man behöver (vad bär vi runt på i de där tiokilosväskorna egentligen??!) Älskar kedjedetaljen (som förövrigt gick sönder efter en dags användning, men det lagades snabbt)

Linn x4 (todays clothing)


|stickad tröja(tydligen blivit en ny favorit haha!) - nelly . shorts(nya, bättre bild kommer) - gina tricot|

Denna röda dag har spenderat lite mindre förkyld tillsammans med little sis i stan. Shopping, fika på espresso house och middag på pizza hut. Mysig dag, hade dock önskat några grader varmare.
Ni kan, som vanligt, följa mina dagar via instagram (mestyleblogg). Kram

En sommargåva från mig till dig


Hos Phax Swimwear hittar man trendiga badkläder av exklusiv kvalitet och design. Badkläderna har synts på kändisar som Kissie, Blondinbella och Sara Jönsson. Med kupongen ovan får du 100:- rabatt.
Håll tillgodo finisar <3

Fyndigt - somrig klänning 99:-


Klänning - Gina Tricot

Ett totalt impulsköp som hängde på REAställningen. Blev helt kär i mönstret och den sitter perfekt och är lagom lång/kort. Bara ben och remsandaler. Damn vad snyggt!

Det är på instagram allt händer


@MESTYLEBLOGG på instagram.

Följ mitt liv påsprång med bild på instagram. Skriv gärna vad du heter så börjar jag följa dig!

Tävling: Vinn sommarens trendigaste smycken!

Untitled #64
Jag har fått chansen att tävla ut ett valfritt smycke från Designbymw till en av mna fina läsare!


Var med och tävla:
Gå in på Design by MW och välj vilket smycke du vill vinna
Gilla designbymw och MESTYLE på facebook
skriv en kommentar i detta inlägg där du länkar smycket du vill vinna.

Tävlingen pågår till 18 juni.
Lycka till <3

psst.. vill du köpa smycken direkt? ange koden 15rabatt så får du 15%rabatt på ditt köp hos designbymw
psst igen... Följ mestyle på bloglovin, twitter eller instagran(MESTYLEBLOGG) för att inte missa alla roliga tävlingar!

Zex ztycken i zickzack

Untitled #61
|Allt från Asos.com|

Jag gillar bohemlooken och där är zickzackmönster ett naturligt inslag tillsammans med flätat hår,pastellfärgade naglar och träklackar. De hjärtade plaggen ovan älskar jag lite extra! Vad tycker du om zickzackmönster?

Två tiedye-syskon i garderoben



Jag har fått dille på tiedye/dipdye. Dessa nyfunna älsklingar har nyligen flyttat in (jeansen har ni sett på outfitbilder förut). Jeansen är stupisar, supertrashade och sitter som en smäck. Matchar med enfärgad överdel/sportigt linne. Topen matchar jag med trashad underdel, keps och sneakers. Har även ett DIYprojekt på G där jag dipdyar en klänning. Håller tummar att det blir bra.
Vad tycker ni om tiedyemönster?

Sex flaggade plagg

Untitled #60

|Bondeau - Gina tricot . Trendigaste knytbikinin - Madlady . Espadrillos - Nelly . Shorts - Style by Tyra . Linne - Nelly|

Plagg med flaggade mönster har synts ett tag och kommer synas mer i sommar. Personligen tycker jag det är coolast i en sportig look med solisar, keps, sneakers och tee. Usa-knytbikinin som syntes överallt förra sommaren blir ännu större i år. Bästa priset hittar du på Madlady. Ös på med skor, accessoarer, väskor!

Vad tycker du om flaggmönster?

Hälsosam goodiebag från nonsmoking generation



Tidning Solo . Tidning Scandic . Krvmärkta rostade mandlar . Froosh smoothie . ekologiskt godis . Naturlig energidryck från Magic . Gratis provträning på Sats . Brunch på Scandic

A non smoking generation bjöd på en härligt hälsosam goodiebag med massor av smaskiga saker. Tummen upp för ett tydligt tema både på eventet och i goodiebagen!

Tie dye & stickat


|jeans-DVDshoes . tröja - nelly . mobilväska - lindex . skor - skopunkten|

Bloggevent med a nonsmoking generation & skuggeoco


Inspirationskollage inför bloggers-in rummet på Scandic rubinen som bloggerskan Trendenser inreder.



Jag tror man förhindrar att ungdomar börjar röka är att marknadsföra cigaretter som trashy och skabbigt. Folk kommer alltid röka, men ger man det en oglamurös stämpel kommer man inte vilja röka (jämför med att sitta och dricka öl på en parkbänk eller ta ett glas vin i en välbesökt park med vänner).

Började dagen med ett föredrag från organisationen a non smoking generation. Bra initativ, dock tyckte jag att vissa som var med var lite ute och cyklade när diskussioner uppkom. Nog om det. Jag var exakt lika sliten som jag ser ut att vara efter gårdagens maratonparty med Summerburst. Men det var värt det!

NSG och Skugge&co hade lyckats bra med eventet som bjöd på lyxig fika, informativ föreläsning och hälsosam goodiebag(goodiebagens innehåll kommer upp strax!)
(stöd NSG med deras grymma arbete genom att gilla deras facebooksida)

Festivaloutfit


Linne - Ginatricot (ny!) . Shorts - DIY-projekt

Dagens festivaldetaljer


Armband JFR & random . Klocka - Ur&Penn . mobilväska(ny!) Lindex

Dags att dra till Summerburst. Ikväll blir det Avicci. Så taggad! Hel outfit kommer upp senare. (Uppdaterar under dagen på instagram. Mestyleblogg heter jag där!)

Dagens outfit


|Snickarbrallor - Tradera/asos. klocka - Ur&Penn|

Efter en lång kväll med födelsedagsfirande för min babe/sambo/pojkvän är det dags att lägga sig, sova gott och tagga summer burst imorgon. Är så taggad!! (fick ett erbj. från pr-byrå som ville ge mig två vippass. Så synd att jag redan köpt biljetter...). Kram