Hjärtiga blommor och fullproppade dagar


foto: Syster Tilda Redigering: by me.


Nu är det fullproppade dagar som gäller. Igår var det Rebecka & Fiona på Liseberg som gällde. Idag är det tvättid (wiho...) imorgon födelsedagsfest för Joakim, på lördag summer burst, söndag bloggevent med a non smoking generation. Lite sömn, men riktigt kul! If you snooze you loose..

Somrigt och lekfullt godis - angry birds & juliskum



Jag äter otroligt sällan godis (förutom choklad) men ibland åker det ner en godispåse i matkassen.
Somriga nyheter i godishyllan är de båda sorterna ovan. Angry birds var mer roliga än goda. Juliskum är en blivande godisfavorit.

Brukar du äta godis?

Nya snickarbyxshorts


From Tradera/Asos.com
Tänker med klackar, vitt ribbat linne/linne som är urringat i ärmarna plus slokhatt. Ringar och armband. Vad tycks?


Tre spejsade plagg

Untitled #59
Rymden är hetare än någonsin! Inspireras av kollaget ovan och stråla som en äkta rymdbrud bör!

Åtta sommarwanties

Untitled #58
1. Army jacka - Fashionsky 2. Sko - Nelly 3. Leojeans - H&M 4. Jumpsuit - Nelly 5. Runda solglasögon - Modekungen 6. Zip tote bag - Chapnille 7. Etnomönstrad klänning - H&M 8. Ankle cuffs - Fashionsky

Ovan är åtta saker jag vill klä mig i just nu. Etnoklänningen och jumpsuiten får mig att längta efter strandhäng, skorna gör mig citychic, ankle cuffsen ger en lyxtouch, totebagen rymmer allt jag behöver, armyjackan värmer mig under kyliga sommarkvällar(och dagar), solglasögonen blir en schysst accessoar och leojeansen passar till allt. Ge. Mig. Allt. Tack.
Vad suktar du efter?

Årets första riktiga sommardag


Två bilder från idag. Tog mig en datorfri dag och la mig på gräset i bara ben och bikini och streckläste 400 sidor av Denise Rudbergs bok Väninnan. En chiclitroman värd att läsa!

Vill du följa med på mina vardagsäventur kan du göra det på instagram. Mestyleblogg heter jag där. Kommentera gärna vad du heter på Instagram så börjar jag följa dig. :) kram

Vårblommor


Foto & redigering av mig

I wish I could buy me a spaceship and fly past the sky


|Shirt & shorts - gina tricot . Shoes - SVEA|

Två mobilbilder med latte art från idag


Tre koppar latte art gjord av mig!

Idag var jag på den andra utbildningsdagen, barista advanced, på Göteborgs bartender & restaurangskola och är därmed utbildad barista. Dagen idag var så himla roligt! Vi skummade med olika sorters mjölk, exprimenterade med olika kryddor och spritsmaker ) samt testade coffe art. Jag gjorde en liten kanin, lyckades med några hjärtan och äpplen samt olika mönster (som den nedersta bilden ovan). Som sagt, otroligt rolig dag! Nu blir det att söka baristajobb och hålla alla tummar och tår :D

Light it up, thats smokin mirrors I even look good in the broken mirror


|Lil waynelinne - Marknad/modekungen . Jeans - Dr Denim|

Hade en mysig gårdagkväll med svärisar, taccos och hockey (trots dåligt resultat. man överlever :)) . Nu är det dags för del 2 på min baristautbildning. Efter det är jag officiellt färdig "advanced" barista. Respekt!

Slå dig fram i livet med näbbar och klor!


Claw bracelet 129:- - Forever hair

Mitt nya craving är detta vackra kloarmband. Gör sig fint till alla stilar och tänker matcha med små flätade armband på samma handled. I like it alot, vad tycker du?

Skäm bort mamma ordentligt på hennes dag. Våra mammor är värda det bästa!

Untitled #57

Mamma har fött mig, gött mig, tvättat mina kläder, hjälpt mig med mina läxor, sjutsat mig hem från krogen klockan fyra på natten, köpt kläder till mig "bara för att", lagat god mat åt mig hela mitt liv, kommit med matlåda när jag ligger sjuk och ensam i min egen lägenhet. Våra mammor är bra och min mama är bäst!

Passa på att skämma bort din mamma på stundande mors dag genom en väl genomtänkt gåva. Jag tipsar om Bodystores skräddarsydda "mammapaket" och fastnade lite extra för skönhetstokiga-mammans-paket innehållandes Ricinolja och arganolja. Båda är naturliga oljor(vilket får min nopoonerv att glädjas lite extra!) och gör under för hud och hår!

In the laundry room


|kavaj - tradera . linne - asos . jeans - Gina tricot . skor - din sko |

Baristakursen idag gick jättebra och var så himla rolig. Ville aldrig gå därifrån. fortsätter med dag 2 på fredag som kommer bli lite mer djupgående. Har iaf lärt mig göra både espresso och cappuccino idag. Och goda sådana. Riktigt kul! Och nu under kvällen har det inte varit lika roligt då jag tagit tag i både disk och tvätt.
Nu blir det mys för hela slanten :)

My beautiful hair cuff


Golden hair cuff - JFR 59:-

Vad tycks om min nya hair cuff? Har letat och letat men inte hittat någon fin och prisvärd förrän nu. Eftersom jag i stort sett alltid har uppsatt hår passar den mig som handen i handsken. :)

Fyndigt värre! Tre halsband för 75 kronor!!


Halsband - JC 75 :-/tre st.

Nästa gratis! Slank in på JC och fick tag i dessa halsband. 75:- blev det för alla tre efter en tokrea som hette duga. Franshalsbandet tänker jag korta upp lite och använda i en bohoinfluerad outfit. De två stela silverhalsbanden passar till allt. Alltid! Älskar stela halsband, ju större, ju bättre!

Baristautbildning basic dag 1




Trots att jag varit hemma från jobbet i slutet av förra veckan, sängliggandes hela helgen och hemma hela denna vecka efter att jag drabbats av både halsfluss, öroninflamation och bihåleinflamation, ska jag imorgon ruska upp mig och gå dag 1 i utbidlningen för att bli yrkesbarista. Är så taggad och det kommer bli så himla himla roligt! Utbildningen pågår i två dagar, imorgon och på fredag, och efter det får man ett diplom för att man deltagit och sen kan man söka jobb som just barista. Imorgon går jag utbildningen Basic(mjölkskumning, kaffehistorik, espresso mm.) och på fredag är det Advanced som är lite mer avancerat (precis som det låter. hihi). Som sagt, är så taggad och kommer bli riktigt, riktigt roligt!!!

Sovrumsinspiration


Source

Vill fortfarande göra om i vårt sovrum som fortfarande är kaosartat. Jag vill ha en rofylld plats som ger mig sinnesfrid när jag ska sova. Med ljusa färger. En stor säng. Lurviga mattor. och fina tavlor. Nåt i stil med bilderna ovan.

New In - Regal watch


Arm Watch - regal/ur & penn

Armbandsuret har blivit snyggaste detaljen och ett riktigt statement. Jag och Joakim har köpt matchande armbandsklockor(ja, i stort sett iaf). Och ovan är min. Snygg tycker jag, vad tycker du?

Nagellackoholic behöver fin nagellacksförvaring


Nagellack - Random . Burk - IKEA .

Trots att jag numera har konstnaglar har jag hunnit samla ihop ett gäng nagellack genom åren. Alla nagellack fick förstås inte plats i burken men det gör ju ingenting.

Blir en fin detalj i badrummet som passar in perfekt.

New in - Tie dye jeans


Som ni förstått älskar jag tie dye-trenden och har nu hittat ett par jeans i tie dyemönster. Slitningar på knäna, fickor på baken. Kanske en rätt "tacky" bild, men jag tror de blir snygga.

Att shoppa på utländska sidor är för övrigt nästan ett heltidsjobb i sig, och hitills har jag handlat från en mängd utländska internetsidor (inlovewithfashion, romwe, asos..) och sist ut är alltså dessa byxor från amerikanska hemsidan DWD shoes. Om du betalar med paypal och kollar upp vad frakten kostar har du ingenting att förlora.

H&M, 80-talet ringde och ville ha tillbaka läderhuden!

NNej, denna reklamen på en väldigt brunbränd kvinna i badkkläder som ska föra tankarna till sol och bad gör sig inte rätt. Det känns otrendigt, dammigt och faktiskt ganska tacky att man försöker sig på att (återigen) föra brunheten på modet till ett land där trots allt de allra flesta har väldigt ljus hy året om. Tacka vet jag hälsosamt brun hy, men detta blev lite för mycket. Framförallt eftersom modellen noggrant blivit insmörjd i skokräm för en extra solkysst touch. Denna gången misslyckades ni med er bikinikampanj och jag blir inte alls inspirerad av att hnandla bikinis hos er. Bättre lycka nästa gång :)


Här kommer dagens kjolcraving!


Source

Dagens wantie är en läcker light, kort paljettkjol. Gärna ljus och med mönster (jag har en svarsedan innan. Den känns dock rätt daterad nu). Jag tänker klä upp med fin enfärgad transparent festtopp och klä ner med bsictee eller stickad tröja. Kjolen ovan kommer in till Gina tricot inom kort, men jag nöjer mig egentligen med vilken som helst som motsvarar mina krav :D

Fem gula sommarmåsten - för gult är inte fult!

Untitled #56

Gult är en av sommarens hetaste färger! Gula klackar på festen, gula naglar till vardags, gul tubkjol, linne, klänning, väska. Låt detaljerna göra jobbet (eller använd stora plagg om du vill synas!). Strunta i de mespastellgula färgerna. Starka, klara, neongula färger ska det vara!

Veckans snyggaste outfit - Cecilia Keinapel

Blonda stjärnskottet Cecilia från Norge har veckans snyggaste outfit denna söndag och avslöjar hennes norska favoritbloggar, vad hon tycker om sommarens trender. Och mycket mer!


Beskriv din stil med tre ord

Inspirationsfull, minimalistisk och edgy

Du lägger ofta upp inlägg om "min dream outfit". Både egna foton och kollage. Hur hittar du inspiration till din drömoutfit?
Jag hittar inspiration fraa andra bloggar, fra mitt egen stil och fra magaziner.


En dream outfit från Cecilias blogg

Tror du det är någon skillnad på hur modetjejer klär sig i Sverige och i Norge? I så fall , på vilket sätt? Vilka är dina norska favoritbloggar?

Jag trur det er en skilnad på hur modetjejer klär sig i sverige och i Norge fordi i sverige,typ stockholm har dom flera butikkar, typ mer fashionable butikkar. Men, jag menar at Norge har kommat sig de siste två årane. Modetjejene frå sverige trur jag likar det mer edgy som jag, och tørr å by på sig sjelv.
Jag gillar Ulrikkelund.com Nettenestea.com Fotballfrue.no och www.martheborge.blogg.no

Vilka accessoarer tycker du är snyggast till sommaren?
Snyggast trend til sommaren er definitivt lekre farver, colourblocking, dipdyed, mint, pastell, naglar och blomprint.

Till sist:
Vad tycker du om:
- pasteller
Jag gillar det, er mycke du kan matcha med den fargen och er jätte fint som neglpynt på hendene. Pastellfarger i år er jätte hot tyckar jag.
- runda glasögon
Min favorit! Gillar det! Har typ 3 stk hemma. Jag byttar på, men GinaTricot har jätte mange fina.
- blommigt från topp till tå
Det blir for mycke menar jag! Jag tyckar det er fint på kläder, men da måsta man matcha det på riktigt.
- loafers
Nej, nej och nej! Det er inte fint! Varfor er det trend? *skrattar*
- dip dyedmönster
Besta trenden i år! Det komma ta av tel sommeraen, jätte kul trend, spess på denimshortser og jackar.

Lär känna Cecilia lite mer på hennes blogg.




Vill du också synas här med din outfit, svara på frågor om din stil och få en fet länk till din blogg? Maila mig på [email protected]

Utse mig till Ur & penns nya stjärnbloggare


Jag har aldrig bett er läsare om någonting förut men nu kommer bli första gången jag gör det. Trots att jag jobbar heltid, är hemifrån långt mer än heltid då jag har en resväg på över tre timmar per dag till och från jobbet. På det försöker jag ta hand om mitt hem, ha kvalitetstid med min pojkvän, hinna träffa mina vänner och familj så försöker jag ändå skriva grymma blogginlägg, marknadsföra bloggen och fixa grymma bloggtävlingar. Varje dag.

Nu har ur & penn en tävling där deras nya stjärnbloggare ska utses genom Ur & penns facebooksida. Ni läsare kan, genom att rösta på er favorit(mig såklart!), vinna presentkort hos ur & penn.(här är länk till ur & penns facebooksida)

Jag skulle bli glad till tårar om ni ville rösta på mig <3

Det händer på twitter


Min twitter uppdateras så mycket som jag bara orkar och hinner under mina vardagar. Där skrivs det mer personligt än vad som görs på bloggen. Vardagsbetraktelser och åsikter. Fälj gärna mig på twitter och följ med mig i min vardag. Och följer du mig - så följer jag dig!

Bohemian forever wide legs


Source

Älskar bohochic-stilen och skulle gärna vilja bo i ett året-runt-varmt klimat just för att kunna klä mig i bohokläder året om. Mitt nya handup stavas Wide leg trousers och framförallt tokmönstrade sådana likt de ovan. Matchar med transparent enfärgad överdel, träklackar och maaaaassor av bohosmycken.

Mode som ligget rätt i tiden


JetSet-klockor från Ur & penn webshop

Färgglada klockor med stora urtavlor har varit hett längre, och framåt sommaren kommer det bara eskalera. När vi klär oss i kortärmat syns våra handleder så då får vi se till att pryda dom ordentligt! Färgglada klockor, smala flätade armband, pärlarmband, stela armbandsringar i silver. Matcha gärna klockan med armband på samma arm. Så snyggt!!

Det konstiga med utseendedebatten är att den skapar nya ideal istället för acceptans till alla kroppsformer

Antingen är man för smal á la Kissie, blir kallad tjock för att gått upp i vikt snabbt á la Blondinbella (inte i dagsläget men för en tid sedan). Man trackar ner på feta människor som aldrig motionerar och man ser ner på pinnsmala små tjejer som ändå har en bra mathållning och träningsrutin.

Jag vet själv, i tonåren var jag pinnsmal, hörde det ofta och mycket. Led inte så mycket av det till en början, åt massor av mat. Kom in i puberteten började öka i vikt (till sisådär 45 kg.) tänkte på vikt och mat i mångt och mycket trots att jag hade en helt normal kroppsform ville jag bli mindre. Och innan dess ville jag bli större. Är det inte märkligt?

Varför lägga så stor vikt vid att dumförklara size zero-idealet och hylla kurviga tjejer? Det enda det ger är att skapa nya ideal och fortsätta lägga fokus på utseendet och hur en KVINNA ska se ut. För inte fan talas det om size zero bland män.
Även om de flesta kvinnor är kurviga skapas nya ideal om att vara kurvig på RÄTT ställe. Rumpa och stora(fasta!!) bröst. Men de med hängig mage, dallriga armar och cecllulitfyllda lår måste döljas, tas bort och skämmas!
Sluta förbarma size zero genom att skapa nya ideal. Börja uppskatta din kropp för att den tar dig fram i livet, gör att du andas. Kvinnor kan ju för fan ha en bebis växande i sin kropp. Det är väl, om något, nåt att vara förbannat stolt över!?!?!?!

In the forest



(sorry for the bad iphone pics, Wont happen again!)
|tröja - nelly trend . byxor - dr denim . skor - din sko|

VIP-paket av Soleil Bella & Tampons for free


Vip.paketet med tampons for free denna månad var sponsrat av Soleil bella och innehöll två askar tampons for free-tamponger, två paket rakhyvlar (totalt 4 st hyvlar), rabattkoder och en rakgel. Under kampanjen kommer bic Soleil bella att tävla ut en lyxig designväska på deras facebooksida.

Black and white suit


|hatt - Nelly . Kavaj - Lindex . Byxor - Dr Denim . Clutch - style By Tyra . Skor - Have2Have . Fotlänk/armband - Marknad|

Jag = snart en barista

Nästa vecka (onsdag och fredag) kommer jag gå en tvådagarsutbildning till att bli barista. Under dag ett går jag kursen Barista basic och dag två går jag kursen barista Advanced. Det kommer bli så skojigt och utvecklande och framförallt ge mig mer motivation till att utvecklas inom jobb!

Ja, jag är taggad och det kommer bli sjukt kul! Jag går utbildningen genom Göteborgs bartenderskola.

Fyrastegs hudvårdsprogram med Rosenseriens naturliga produkter för en strålande hud!


Borskämda deprimerade tjejer med utseendefixering som förstör för varandra.

Jag är en person som analyserar, tycker, tänker väldigt mycket. Och väldigt mycket passar inte in i min bloggs linje riktigt. Å andra sidan, det är faktiskt min blogg som - trots att jag sällan skriver privata/personliga saker - faktiskt speglar en stor del av mig som person. Så nu vet ni vad som kommer hända. Första inlägget kommer här.


Sverige. Gratis skolgång. Stora jobbmöjligheter. Fri tillgång till internet, böcker och tidningar. Fri tillgång till egna åsikter. Där man har (flera mål) mat om dagen. Bra sjukvård. Möjligheter att tjäna pengar, göra karriär och vara lycklig.

Men.

Samtidigt vill sjuåriga flickor banta. Tonårstjejer lider av matstörningar (jag kan nästan påstå att ALLA svenska tjejer i åldern 12-18 år någon gång lidit av matstörning i någon form). Tjejer vågar inte gå hem sent på nätterna. Tjejer skär sig. Tjejer knullar för att få fem minuters uppmärksamhet och bekräftelse att jag duger, jag är snygg nog. Tjejer med stor press i skolan, hemmet, bland vänner. Tjejer som pressar sig själv att göra allt - vara lycklig, ha snygga kläder, stor garderob, resa till de finaste platserna, studera på den bästa skolan, ha den snyggaste pojkvännen, ordna de roligaste festerna, känna de rätta människorna. Tjejer blir deprimerade, får antidepressiva tabletter, utsätts för skitsnack och utanförskap, känner sig ensamma, gör självmordsförsök. Detta händer varje dag  - flera gånger om dagen, i Sverige.

Varför? Är tjejer lika deprimerade i u-länderna som man är i rika landet Sverige som utsetts till världens mest demokratiska land?!

Svaret är, enligt min åsikt, att allt för mycket fokus ligger på yta, utseende snarare än ens mentala kapacitet. Att tjejer både ska tillfredsställa killarnas och tjejernas krav och ideal vilket i mångt och mycket år helt olika. När tjejer trycker ner varandra istället för att höja upp varandra. När tjejer blir avundssjuka på alla andra tjejer som är mer framgångsrika och visar detta genom att snacka skit, skriva elaka kommentarer på hennes blogg, frysa ut henne och utöva andra maktspel. En man i mogen ålder skulle aldrig göra så. Han skulle bli avundssjuk - säkert - men inte ta till de elakheterna som tjejer gör.

Tjejer är fruktansvärt elaka mot andra tjejer man är avundssjuk på. De flesta har snackat skit om en tjej man tycker är snyggare typ: "vem tror hon att hon är", många tjejer har med samma tankar läst en stor blogg med förakt mot denna tjej utan förklarlig anledning (läs kissie, blondinbella etc.)


Iställt för att se ner på tjejer som har det som inte du har, visa din glädje för henne och kämpa med att bli lika framgångsrik du. Väx upp och sluta med töntfasonerna man hade i högstadiet. Inse att du bor i ett av världens rikaste, demokratiska länder där du kan bli hur framgångsrik och lycklig du vill oavsett din bakgrund. Var inte så jävla bortskämd och tro att allt serveras på silverfat. Kämpa för det du vill ha och inspireras istället av tjejer som är framgångsrika, snygga och "har allt".

Ta bort fokus från utseende och fokusera på din metala lycka. Först där gör du det bästa av de dagr du har på jorden.

Tjejer är tjejers värsta fiender. Låt oss ändra på det!!!!!

Dagens detaljer


| Jeans - Dr Denim (nya!) . Tröja och skärp - Nelly(nya!) . Klocka - Regal(ny!) . Ringar - Style by tyra & Gina tricot |

Hej mina fina, hur mås det idag? Själv är jag otroligt förkyld och näsan den rinner. Idag blir det bara att kika på film och kurera mig ordentligt. Igår åts det för övrigt på restaurang inkl ett gäng drinkar med Joakim och vänner. Det var väldigt skoj! Och med tanke på gårdagen är jag desto mer värd en lugn hemmadag idag. Puss

Veckans snyggaste outfit - Linn Löwes


Linn är en snygg blondin från Dalarna som lever ett spännanade liv med resor till Thailand, mode och bloggfester. För Mestyle berättar hon om hur hon startade en stor bloggfest, vad hon tycker om sommarens trender och vilket hennes musthave i beautylådan är.

Beskriv din stil med tre ord:
Tjejig, Modern, Bekväm

Du anordnade nyss en uppskattad bloggfest i Falun. Hur kom du på iden att anordna en bloggfest?
Det var för tre år sedan jag fick lusten att skapa en egen fest här i Dalarna för bloggare som kanske inte blir inbjudna eller har råd att åka på Stockholms alla fancy-fester. Jag gick ut med ett blogginlägg och frågade om någon annan ville hänga på - då Anna (madeinjapan.nu) och Maria (Catwalkqueen.blogg.se) hakade på, som har blivit väldigt goda vänner till mig efter detta.



Berätta gärna lite om förberedelserna inför festen mm.
Oj, förberedelserna tar månader. Bestämma vilka bloggare som skall bjudas, vilken nattklubb/lokal vi måste försöka hyra, vilka sponsorer vi vill kontakta mm. Sen är det bara att sätta sig ned och maila till alla dessa personer och företag. Varje liten del av festen är sponsrad, från lokal till goodiebage. Vi lägger inte ner en krona på festen, men väääldigt mycket tid. Jag har sprungit på ICA och hämtat ut paket från sponsorer nästan varje dag sen i julas. Blir ganska påferstande, hehe!

Den smaskiga goodiebagen

Du bloggar ofta om webshopar. Hur hittar man webshopar som inte är så vanliga? Vilka är dina favoriter?
Man letar :) Hittar man inte det man letar efter på de vanliga shopparna sätter man sig ner och använder världens bästa google och några sökord från det man letar efter. Det finns så fruktansvärt många webshoppar "out there" så att hitta nya är inga problem. Jag gillar yesstyle.com, nastygal.com, inlovewithfashion.com & gojane.com bla! :)


En beautyprodukt du inte vill vara utan?

Torrschampo!

Du tar så fina foton. Vad har du för tips till de som inte riktigt får någon känsla i sina foton?
Kika på tumblr eller weheartit och hitta din egen stil. Jag "hjärtar" alla bilder jag tycker är fina och inspirerande på weheartit och på så vis ser jag en tydlig tråd med vad jag gillar för bilder, därav försöker jag hitta samma känsla genom att inspireras av dessa bilder, färger och ljus.



Vad tycker du om sommarens trender:
maxiklänningar: Jättesnyggt! Bekvämt och perfekt om man inte vill ha byxor en sommarkväll :}
sportstilen & neonfärgat: Neon är snyggt i rätt mängd tycker jag. En neonfärgad BH under ett lätt transparent linne typ.
blommigt: Många blommiga tyg är vackra, men långt ifrån alla. Jag gillar ljusa tyger med ljusa blommor. Pastellfärgat gärna. En svart klänning med neonrosa blommor skulle nog inte bli min favorit om jag säger så.
virkat: Älskar! Tycker det är så galet snyggt med virkade väskar och bikinis i vitt eller beige. Speciellt till solbränd hy!


Lär känna Linn lite mer på hennes blogg.

Two pair of flats in black & white


Svarta loafers & fita tygskor. Båda från Din sko.

Två nya skor från Din sko. Enkla, våriga och passar till allt. Funderar på att pimpa till de svarta med lite nitar. Vad tros om det?

My new white blazer


499:- Lindex

Blivande älskling och vapendragare i garderoben. Freakin loveit!

Photo art with wood stair & blue flowers


Foto & redigering av mig.

Uppfriskande smoothie in the sun


Smoothie: vindruvor, ananas(färsk), en pressad lime och vaniljyoghurt.

Fler bilder från vackra balkongen


Golv - trallgolv från IKEA . "My little green garden"kruka - Ica MAXI  . Liten blomlåda i trä - Blomsterlandet . Balkongmöbler - Rusta . Ljuslykta - Jysk.

Det slutliga resultatet (tror jag) på balkongen ser ni ovan (bortsett från dynor och filtar som jag glömde lägga ut innan jag fotade..). Hade dock gärna viljat ha fler växter och framförallt en lite större kruka med en växt, men det kommer nog :)

Mitt byggprojekt med balkongen kan du läsa lite mer utförligt på Byggla. En sajt där hemmafixare kan visa upp sina byggprojekt, ge feedback, kommentera andras byggprojekt och bli inspirerad. Har du ett projekt på G rekommenderar jag att visa upp det på Byggla.

Vad tycks om resultatet?

Da slappish style of today


| Glasses - H&M . Hoodie - Cubus . Shorts - Gina tricot . Shoes - Din Sko |

Emma S feel fresh every day


Emma S feel fresh every day Pure Ocean 89:-

Emma S har lanserat den femte produkten i Emma S bodyserie. Denna gång en deodorant/antiperperant med ett snällt tänk: Emma S Deodorant/Antipersperant är utan alkoholer, parabener och mineraloljor. Innehåller rättvisemärkt sheasmör som är mjukgörande och skomsant mot huden.

Jag har fått möjlighet att prova på Emma S feel fresh every day pure ocean och har mycket positivt att säga. Den håller bort fukt och lukt länge. Dessutom lämnas min annars röda hud under armarna återfuktad. Rekomenderas!

Samtliga produkter från Emma S är baserad på mjukgörande shea- eller passionsfruktsolja. Ett rättvisemärkt tänk har används i alla lde. Emma S underleverantörer samarbetra med FNs utvecklingsorgan. Andra produkter i Emma S bodyserie är: body lotion, body wash, body scrub och hand cream. Priserna ligger mellan 89-149:-

Tie Dye to die for


Tog mig en sväng i stan idag och såg detta line på Gina tricot. Gotta love it! Älskar dip dyed/ tie dyed/batikmönsrat. Ett par dip dyed jeansshorts, tie dyed smala jeans, tröjan ovan och batikfärgad maxiklänning med vit botten. Så är mitt behov av detta fantastiska somriga mönster lagom tillfredsställt :)

Sommarens solglasögon är runda som klot

Untitled #54
Ett par cirkulära solglasögon kommer man se mycket av på stranden. Våga använda! Och framförallt - våga ett par färgglada bågar! Hiss från mig, vad tycker du?

Tropicana Summer Berry - en somrig explosion


Jag dricker alltid juice till frukost och har tröttnat på både apelsin, äpple och diverse andra smaker. När jag fick syn på Tropicanas nya summer berry på Ica var jag tvungen att köpa hem den. Och My. God! Det gjorde  jag rätt i. En explosion av somriga frukter och bär. Tyvärr dominerade äpplesmaken något. Denna juice kommer drickas iskall på en solig balkong med ett glossigt magasin i handen.

Sola säkert med Maxosol & Tampons for free


Har du hört talas om Tampons for free? Det är en hemsida där man får ett paket tamponger helt gratis och portofritt i sin brevlåda. Varje månad är det nya samarbetspartners som designar tampongförpackningen (och där är anledniningen till att tampongerna kan vara helt gratis). Enda kravet man har på sig är att svara på en enkät om utskicket.


Denna månad är det Maxosol som är kampanjpartner och har massor av strålander erbjudanden. Maxosol är kosttillskott som förbereder huden inför solning, ger en fin brun färg som håller länge och framförallt - gör att man inte bir bränd! Solskyddscremer ger ett yttre skydd medan Maxosols kosttillskott skyddar huden inifrån.
TIPS: nu har Maxosol en kampanj där man får en förpackning maxosol för endat 98:- (ord. pris 170:- ) och ett solstift utan kostnad. Desutom - fri frakt!

Gult är inte fult en varm sommardag!

Untitled #53

1. Hat - Nelly.se 2. Bag - Zara 3. Jeans - Gina Tricot 4. Shoes - Nelly.se 5. Jacket - Lindex

Har denna drömoutfit på min hjärna. Måste införskaffa mig en neonfärgad (gärna gul) clutch, vit kavaj med raka snitt som jag vill matcha med lappade stupisar eller boyfriendjeans, klumpiga klackar, filthatt, flätade armband och svarta solglasögon. Våren är här och det känns i hela kroppen!!

A blurry photo in blue top


|Blått linne - Vero moda . Virkade shorts - H&M . Klocka - Ur & Penn|