Halloweenoutfiten!

Halloj!
Blev en härlig mix av rockromatisk outfit idag tillsammans med sotade ögon och bleka läppar.

 
Sminkade bleka läppar istället för röda. Tänkte att starka läppar och ögon skulle bli lite too much, även på halloween. Och så blev det lila naglar istället, det gick snabbare att göra :)



Röd tygros, silverarmband, pärlörhängen, svarta lacktights, vit tunika, svart sidenband


Nu ska jag umgås med gästerna.
Hörs i morgon,
ha en fin kväll!



Förberedelser inför ikväll

Tvätta ansiktet med cliniquetvålen och lägga en återfuktande ansiktsmask

Duscha, raka benen, skrubba kroppen osv

Tvätta håret, testa TREsemmes nya schampo och balsam

Lägga i en vårdande leave in produkt i håret

Sminka mig - sotade ögon, röda läppar och franska manikyr blir det idag

Välja kläder - har lite klädpanik just nu! (lägger upp dagens outfit samt facelook senare)


Vara klar vid 17.30!

Blir en mysig kväll med fanilj och kusiner ikväll och eventuellt en utgång lite senare men det är inte spikat än.
Har blivit så trött på fester nuförtiden, jag kankse har nämt det förut, så en hemmakväll med ett glas vin eller så passar mer än väl!

Ha en trevlig halloween allesammans!



Halloween idag!

Godmorgon!
Idag är det änu en ny dag att vakna upp till, men det är inte vilken dag som helst - utan det är ju Halloween! Vad ska ni göra ikväll? Festa? Ta det lugnt? Klä ut er? Bojkotta det totalt?

Halloween an vara en höjdpukt för många eftersom man får klä ut sig i fantasifulla och skräckinjagande kostymer. Och här nedan har jag klippt ihop ett collage på några kändisars lyckade (och mindre lyckade) halloweenoutfits.





Update 2: estelle & thild



Jag har fått möjligheten att testa de nya hudvårdsprodukterna från märket estelle & thild (tack, bindefeldab)

Nu har jag testat dessa två produkter dagligen under cirka fyra veckor. (de föregående delarna hittar du här och här)

Mitt resultat: jag har sett stor förbättrande skillnad efter fyra veckor. Ansiktet har blivit avsettvärt spänstigare och är inte alls lika torr längre. Men den största skillnaden är på kroppen! Framförallt mina ben är så lena och fina, jag tror jag aldrig haft så lena ben - och allt tackvare dessa produkter! Jag är mycket imponerad. Koncistensen är silkeslen och otroligt dryg (jag har inte ens gjort av med hälften av cremen i någon av flaskorna efter fyra veckors daglig användning)

Jag glömde applicera på krämen under två kvällar och huden blev stram och fnasig direkt - så man känner verkligen skillnaden.

 Det känns att man applicerar på rena ingridienser på kroppen som inte innehåller kemikalier och annat konstgjort vilket är ett stort plus! Jag har lätt att få utslag av för mycket parfym eller konstiga produkter men av dessa produkter har hyn bara blivit bättre på alla sätt och vis! Kommer definitivt köpa dessa produkter igen men dock i en parfymfri vari eftersom jag upplevde doften som rätt "unken".
För dig med en hy i behov av återfuktning är dessa produkter definitivt värt pengarna!
Samtliga produkter från Estelle / Thild finns att köpa på KICKS.

Tänk på att hudvårdsprodukter kan ta upp til sex månader innan man ser fulländrat resultat, så ha tålamod!

OBS! Inlägget innehåller reklam. Bara för att en produkt fått ett bra/dåligt omdöme betyder det inte att produkten ska upplevas detsamma när Du använder den!


Garderobsuppdatering

Nu är jag hemma och har hunit samla massor av nya krafter under tiden jag varit borta! det behövs ibland kraftpåfyllnad när man lever i 110, sju dagar i veckan, trehundrasextiofem dagar om året..

Har i alla fall hunnit med lite shopping undet tiden =)



Svart tunika med palljetter - bikbok, mörk kjol i mjukt bommulstyg med jeansfärger - cubus


Mörka jeansleggins, vit lång tunika med fina detaljer, lackleggins - allt från bikbok


Och jag hittade äntligen ett fint smyckesskrin! Svart skinnimitation med form som ett hjärta - från Glitter. Nu får jag äntligen ordning på mina fina vardagssmycken =)



Åker iväg (igen)

Idag har jag varit på ett introduktionsmöte till på tosdag, då jag ska lägga make-up i vero moda. och det har varit kul och lärorikt!
I morgon åker jag iväg och kommer inte bloggaunder den tiden. Vi hörs igen tidigast på torsdag!

vi ses!

trött, trött, trött

Hej!

det känns som det enda jag skriver här på bloggen är hur trött jag är, förlåt för det men ka inte hjälpa. Skolan tar musten ur mig! Men nu har jag fått höstlov och det känns skönt. Har inte specellt storslagna planer, ska åka till mormor och morfar och sedan fira halloween (såklart :D).

Nu ska jag ta mig en dusch, poppa popkorn och sen ska jag titta på idol :) blir en lugn och skön kväll men känns som att det behövs idag, sov för övrigt från tre till sex förut så jag är rätt nyvaken,

I morgon händer det roliga saker! Jag ska på en slags introduktionskurs till ett evenemang som jag ska delta i på torsdag, ska nämligen stå i ett köpcentrum, i affären Vero Moda, och lägga en make-up på frivilliga för att introdisera oriflames höstnyheter. Ska bli jätteroligt och en riktig heldag!

Men snart blir det Idol, vem håller ni på?
Min favorit är Rabbih, utan tvekan! Dock har betson tippat att han åker ut idag =( men det skulel inte förvåna mig, jag är inte alls bra på att få "samma favorit som alla andra", utan mina favoriter röstas alltid ut bland de första, oavsett vilket program det är!


Min favoritidol!


Vi hörs senare, om jag orkar. Känns som att förskylning och vintersjuka ligger runt hörnet. Om inte annat så ha en fin helg, mina kära läsare! =)






Livet går för fort, så jag hänger inte med ibland

Ibland går livet helt enkelt så fort att bloggen år komma i sista hand. En sådan dag har jag haft idag. Så tyvärr mina kära läsare, det här är det första och enda inlägget jag skriver idag, ville bara att ni skulle veta att jag lever :)

Godnatt, I'm out!


Avslutar dagen med en återfuktande ansiktsmask



Nu avslutar jag dagen med en íntensivt återfuktande och syresättande ansiktsmask från Oxygen boost, Oriflame, samt tar bort mitt avskavda nagellack. Det bästa sättet att lägga en ansiktsmask är innan man somnar då den ger maximal verkan.

Vi hörs i morgon!


Pluggtips

Nu på kvällskvisten tänkte jag dela med mig av några snabba och praktiska tips som jag använder mig av för att bli mer effektiv och koncentrerad på lektionerna


en-bock_55811823Se till att hålla dig mätt i skolan för att ha maximal koncentration. Ta med mellanmål om du har långa lektioner. Se hela bilden






Tex wasa sandwich, den gröna är min favorit

Eller frukt.



Du kan även ta med tex en fruktsallad, en baguette med gott pålägg, skurna morötter...

en-bock_55811823Sov massor på nätterna (försök dock att undvika att somna under skoltid...). Är du trött när du kommer hem från skolan? Ta en powernap för att piggna till.
en-bock_55811823Drick mycket vatten!Jag har alltid en vattenflaska att dricka ur som jag fyller på med ämna mellanrum
en-bock_55811823Brukar du köpa en massa godis och läsk istället för vatten och frukt? Lämna plånboken hemma! Det är lättare att köpa när man har egna pengar än om man är tvungen att låna av folk, dessutom sparar du massor av pengar.
en-bock_55811823Sträck på benen och gå utomhus en stund på rasten för att fräscha upp det i hjärnan
en-bock_55811823Var effektiv på lektionerna, anteckna på föreläsningar och effektivisera dig när du har eget arbete genom att fokusera på arbetet Är det svårt att koncentrera dig i klassrummet så sätt dig i ett grupprum. Genom att vara effektiv på lektionerna så får du automatiskt mindre hemarbete
en-bock_55811823Var även effektiv på dina håltimmar genom att plugga till prov och inlämningar
en-bock_55811823Förbered dig inför nästkommande lektion genom att be läraren vilka sidor ur boken man går igenom. På så sätt slipper allt vara nytt och man hänger med bättre.

Lycka till!



Tävling

Är med i en tävling där man kan vinna mascara/eyeliner från Lumene hos Sabiis. http://sabiis.blogg.se 

Kolla gärna in och tävla du med ;)


vi ses!

Walk in closet - en ouppnålig dröm?

Att ha en stor walk-in-closet är för många tjejer, och även för mig,  en stor dröm.
Min dröm walk-in-closet skulle gärna kunna se ut som någon av dessa:


perfekt att ha om man gillar att sy och göra om sina kläder. Ljust och fint!



Söt och massor av rosa med plats för skorna i mitten (love it :D)




Fin med kristallkrona och fin fotölj


Även här är det en kristallkrona och en allmänt lyxig feeling över rummet!



Fina färger och praktiska förvaringsutrymmen

Hur ser den perfekta walk-in-closet ut för dig?


Testar Depend nagelbandscreme



Pris och inköpsställe: 59 kr från KICKS
Utseende: En liten genomskinlig tub med vit creme
Såhär går det till: En klick nagelbandscreme masseras in på samtliga nagelband
Detta säger reklamen: Depend Nagelbandscreme mjukar upp och ger näring och fuktighet åt nagelbanden. Cremen är berikad med aloevera och allantoin. Vårdar och påskyndar uppbyggnaden av spruckna, torra eller skadade nagelband.
Instruktion: Kan användas varje dag vid behov. Applicera på kvällen och Du har en behagligare känsla i nagelbanden redan nästa morgon.
Mitt omdöme: Fet och go creme som är perfekt för torra och sprukna nagelband. Läker efter bara några dagars användning. Tar snabbt bort rodnader som man kan ha på nagelbanden. Härlig konsistens och en god doft!


OBS! Inlägget innehåller reklam. Bara för att en produkt fått ett bra/dåligt omdöme betyder det inte att produkten ska upplevas detsamma när Du använder den!

Dagen i sin helhet

Avslutade nyss ett långt telefonsamtal med en god vän :) Alltid kul att höras av, även när man inte hinner ses.

Dagen har annars vart rätt händelselös, har varit i skolan. Skulle egentligen ha teckenspråk nu ikväll men det var inställt så jag var hemma redan halv fem istället för åtta :). Efter skolan så fikade jag med en kompis på ett cafe, mys!

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska plugga lite och ska väl ringa nån och fråga om en promenad. Måste röra mig litegrann..


Vi hörs senare!


The outfit of today



svart skinnjacka, vit lång halsduk, vit boleroliknande tröja, svart långt linne, jeansleggins, svarta boots med remmar och spännen

En trött dag

Tjao!
sorry för mycket dålig uppdatering. Har varit otroligt trött och på gränsen till helt utmattad idag trots att det bara är tisdag... Har inte haft för mig så mycket, jag har variti skolan en kortis och efter det har jag umgåtts med min pojkvän och sovit. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa twilightboken, har inte kommit så långt än men den verkar otroligt bra, så läs den ni som inte gjort det! :)



I morgon har jag sovmorgon till klockan nio och sedna har jag teckenspråk på kvällen, slutar åtta så antagligen blir det väl en rätt dålig uppdate i morgon också tyvärr..

Vi ses!


Dagens outfit


Randig top, halvbaggy jeans med slitning, nya skor med conversestuk, fjärilsarmband
(då håret är nytvättat och ansiktet osminkat visar jag ogärna mitt ansikte just nu)


Ska snart dra mig till skolan, en riktigt kort dag blir det idag hoppas jag, men det beror lite på... Ikväll har jag faktiskt ingenting planerat för en gångs skull och det känns jätteskönt! Får se vad jag hittar på för nåt :)

Hörs senare!


Min vardagslyxfavorit


Världens roligaste spei tillsammans med lagom saltade, lagom smörade och lagom brända popkorn är helt min melodi!


Jeansproblem

Tjao!
Jag har såna himla problem med att hitta jeans som sitter bra. tror faktiskt inte att jag har ett enda par som jag är nöjd med. Antingen sitter dom jättebra över rumpan men dåligt över låren eller tvärtom, men nu har jag kollat lite på internet och dessa finisarna nedan får gärna komma hem till mig (även om dom kanske inte sitter helt perfekt!).
Men tills dess får jag nöja mig med att ha på mig jeansleggins och tights såna sitter ju i alla fall alltid bra..

Circle of Trust D`nimes Destroy FlamesD.Brand AmazonasKuyichi Neneh

Har ni några irriterande klädproblem?




Jag kör på vitt i vinter



Med dessa gosiga och varma plagg är vintern räddad, och man är skyddad från allt vad kyla heter!


Testar att...

0-2495da0e88761942c23bb7c174dc0bc2.png

Testar att mobilblogga. Har fräschat upp mina naglar lite :)


shoe shopping

Hos farmor och farfar finns en finfin skoaffär som jag alltid hamnar i när jag är på besök.

Denna gång var det ett par mysiga, tjocka vardagsskor som fick följa med hem :)



Svarta, platta skor med lite conversestuk...



... med ett ullfoder på insidan så att mina annars kalla fötter kommer att hålla sig varma i vinter



Och här är ett försök att visa hur de ser ut på fötterna. Passar perfekt tillsammans med stuprörsjeans, jeansleggins eller tajts och en lite löst åtsittande överdel.



Idag har jag ägnat mig åt lite välgörenhet

Halloj, nu är jag tillbaka mina vänner =)

Idag har jag ägnat mig åt lite välgörenhet, eller ja, jag har köpt rosa bandet. Men pengarna för rosa bandet går till en viktig sak som är viktigt att man blir upplyst om (framförallt som tjej) och jag lider för de drabbade. Men många bäckar små...
 Bandet hade kommit i en ny jättefin design i år:

Jag är en stolt ägare av rosa bandet! Det kommer passa finfint på min vinterjacka nu under hösten och vintern.






'reser iväg

Nu åker jag iväg till farmor och farfar. Är borta hela helgen och kommer hem på söndagkväll, så vi ses då!
Ha en fin helg!


Vad är alla hudvårdsprodukter bra för?

Att hitta bra hudvård är en riktig djungel. Full med massor av serum, trestegsserier, ansiktsmasker... Varför ska man använda alla produkter? Och gör de egentligen nån nytta? Jag klarar ut begreppen :)

Rengöring
Rengöring tar bort smuts och makeup samt återfuktar och vårdar hyn, till skillnad från tvål som täppel till porerna och torkar ut huden. Rengör man inte ansiktet kan man få utslag, rodnader och finnar för att bara nämna några av de saker man kan råka ut för. Att rengöra ansiktet varje kväll, oavsett om man har sminkat sig eller inte, är en bra tumregel. Det finns rengöringscreme, gele och mjök som är avsedda för olika hudtyper.
Rengöringsmjölk från Optimals, Oriflame

Ansiktsvatten
Tar bort de sista spåren av smuts, makeuprester och rengöringsrester. Förbereder huden för efterföljande cremer samt återställer ph-balansen i huden. Dessutom fräschar ansiktsvatten upp ansiktet. Använd ansiktsvatten efter rengöringen. Du kan även använda den på morgonen för at fräscha upp ansiktet.
ansiktsvatten från Optimals Balance, Oriflame

Dagcreme
Återfuktar och bekämpar ålderstecken. Hjälper till att skydda huden mot dagens alla påfrestningar (AC, kyla, blåst, solsken osv.) Använd gärna en dagcreme med solskyddsfaktor :)
Dagcreme med spf från Natural skincare, Oriflame

Nattcreme
Är fetare än dagcreme och innehåller massor av nyttiga ämnen eftersom att det är på natten som kroppen har en chans att återhämta sig.
Nattcreme från Optimals Nutricalm, Oriflame

Ögoncreme
Ögonområdet har 15 så tunn hy som resten av ansiktet. Det är oftast där trötthets/stress/ålderstecken syns. Ögoncreme är speciellt anpassad för ögonens ömtåliga område (ofta har den även en kylande effekt som reducerar mörka ringar). Använd endast ögoncremen under ögonen, aldrig på ögonlocken!
Ögoncreme med kylande effekt från Aloe vera, Oriflame

Serum
Serum appliceras innan dag- eller nattcremen. Serumet går ner på djupet i huden och förstärker effekten av cremerna man har i efteråt.
Serumkapslar från Optimals radiance energy, Oriflame

Ansiktsskrubb
Ansiktsskrubb hjälper till att avlägsna döda hudceller vilket gör att hyn blir spänstigare och livligare. Döda hudceller kan "stoppa" ansiktsprodukter från att gå ner på djupet. Dessutom förnyar sig huden lättare. Skrubba ansiktet en till två gånger i veckan.

Ansiktsskrubb från Swedish Spa, Oriflame

Engångskapslar
Engångskapslar garanterar maximal renlighet och effekt, kapslar innehåller massor av vitaminer och näringsämnen som gör huden fastare och mer strålande. Engångskapslar innehåller oftast ansiktsserum.

Ansiktsmask
Ansiktsmasker gör det lättare för hyn att tillgodogöra sig de andra produkterna. Dessutom är det en intensivkur som ger snabbt resultat direkt! Det finns olika slags ansiktsmasker beroende på hudtyp. Använd en till två gånger i veckan.
Ansiktsmask med bla vitt te från Pure nature organics, Oriflame

Fotnot: I inlägget har jag givit exempel på produkter som endast finns i Oriflames sortiment, men alla sortsers produkter finns i de flesta större hudvårdsmärken i olika prisklasser.



Lunchmat

Halloj!

Idag åt jag en riktigt god lunch, nyttig var den också för den delen!
Innehållande rostade grönsaker (potatisklyftor, brocoli, squasch, paprika mm), grillad kyckling, bröd. Hade även vitlöksdressing som inte är med på bild.
Gör måltiden ännu nyttigare genom att ta bort potatis, skinnet på kycklingen och dressingen. Lägg i lite nötter eller frön (ex solrosfrön) som innehåller massor av nyttiga vitaminer och sånt.

Det är viktigt vad man äter så att kroppen mår bra men lika viktigt är det att äta onyttiga och goda saker, för själens skull. Ät choklad om du vill, ät glass om du vill, sålänge du mår bra och äter fettsnål och nyttig mat!



Bussy day

Har haft öpet hus med märket Oriflame hela kvällen och kom först hem alldeles nyss. Är vrålhungrig!! Men det var kul, droppade in lite folk som kikade på produkter och man gav råd - sånt tycker jag är väldigt givande! Så, nu vet ni vart jag har hållt hus hela kvällen ;) (sorry för dålig uppdatering idag...)



Dagens outfit


Silverhänge, svart stic kad tunika/klänning, vita tights, svarta benvärmare
En liten diskret sotning blev det dessutom som mejk idag, kul att se lite annorlunda ut för en gångs skull =)

Min väldigt speciella relation till skor

Jag är en riktig "skoholoc", på riktigt! Jag tycker att skor är tiotusen gånger roligare att titta på, klämma på, prova och köpa än kläder. När jag går in i, eller det räcker egentligen om jag bara går förbi, en skoaffär börjar mitt hjärta slå fortare och alla mina sinnen stärks. Jag ser alla fina pastellfärger, känner lukten av läder, hör skoklappret... Jag kan gladeligen spendera flera timmar i en (liten) skoaffär och min högsta dröm är inte att ha en stor garderob utan snarare en stor "skogarderob". Om det gick så skulle alla mina pengar spenderas på skor. Jag lägger märke till skorna första gången jag ser en människa. Och när jag hittade ett par favoritskor på internet blev jag helt förtvivlad när jag råkade stänga ner rutan så att skorna försvann!

Nu har jag i alla fall hittat två par skor som får mitt hjärta att klappa lite extra, skor som jag tror kommer göra mig till en lyckligare, roligare och gladare människa!

Paris SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COMParis SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Vilka är snyggast, de svarta eller pastellrosa? Själv tycker jag att båda ser helt otroligt fina ut! Finns att köpa på nelly.com

Kvällens dos av vardagslyx


Tedrickande, tjejtidnings-läsning och hemmamanikyr, då mår jag bra!


Dagens färglösa men ack så mysiga outfit


Svart, svart, svart. Ribbade strumpbyxor, långt linne, stickad tröja med trekvartsärm och hög krage.

Måste bara skryta om att det här är mitt 200onde inlägg på denna bloggen. Kul :D

Nu är det verkligen höst på riktigt


Vit frost på marken
Gula höstlöv
Bländande sol
Minusgrader
Nu går det inte att tränga bort det längre - för nu är hösten här, på riktigt! Men deppa inte ihop, utnyttja istället höstens alla möjligheter =)


Testar Maybelline Pure Liquid Mineral Foundation



Pris & inköpsställe: ca 130 kr., köpt på h&ms kosmetikavdelning
Utseende: alldagligt utseende i en genomskinlig pumpflaska av glas
Detta säger reklamen: Det är inte alla som vill ha mineralfoundation i puderform, därför lanserar vi nu även en flytande mineralfoundation som täcker skonsamt och ger dig en silkeslen och välmående hy.

- Täpper inte till hudens porer,
- Utan olja,
- Utan parfym,
- SPF 15,
- Kommer i sex nyanser.
Källa
Mitt omdöme: len konsistens. Det känns verkligen att produkten innehåller välgörande mineraler! Otroligt dryg produkt som håller i evigheter. Ett plus för pumpflaskan som minimerar att bakterier och annat sprids. Ger ett täckande resultat som håller hela dagen (och kvällen, natten och morgonen). Testade att sova i denna foundationen, när jag vaknade satt den fortfarande kvar och dessutom hade jag inte fått utslag eller sminkfinnar (som jag i annars skulle fått). Den finns i många olika färger så det är lätt att hitta "sin" färg. Dethär är en superbra foundation och jag har ingenting negativt att säga om denna! Kommer definitivt köpa den pånytt när denna flaskan är slut!

Sammanfattning: En superbra, dryg, täckande mineralfoundation i flytande form som  jag varmt rekomenderar!


OBS! Inlägget innehåller reklam. Bara för att en produkt fått ett bra/dåligt omdöme betyder det inte att produkten ska upplevas detsamma när Du använder den!

Dagens utstyrsel


Vit stickad kofta, svart lång tunika, lila tights, svarta knästrumpor, svarta skinnstövlar

Budget VS lyx


Stövlarna till vänster kostar 1100 och stövlarna till höger kostar 30 000 kr. Ser ni någon större skillnad på stövlarna? Det gör inte jag...


Gåshudsvarning

Brukar inte lyssna speciellt mycket på Jay-z men just nu går två av hans låtar på repeat på datorn hela tiden. Tycker dom är som himla bra!


Jay-z, Rihanna & Kanye West - Run this town



Jay-z & Alicia Keys - Empire state of mind


Idag kommer jag plugga teckenspråk samt hålla på med mitt projektarbete. Men ska försöka blogga så mycket jag hiner ändå =)

Lägger upp en outfit sen!

Vi ses.


Slänger upp en outfit lite snabbt


Idag har jag en basoutfit som passar till alla tillfällen. En svart t-shirt och et par stuprörsjeans.
Dessutom passar alla skor:
uggs för en mysig look
stövlar för en proper look
sneakers för en slapp look osv.

I morgon kallar plikten(skolan) igen vilket gör att uppdateringen här på bloggen kommer att vara ganska usel. Men hoppas dock att hinna uppdatera litegrann i alla fall.

Snart är det sova sängen som gäller, en tidig morgon i morgon. Godnatt kära läsare!


Te + Bok = kvällsmys


Lycka är att svepa in sig i en gosig filt, dricka en varm kopp te och läsa en god bok nu under hösttider. Så det är precis vad jag ska göra nu!


Nyss hemkommen från en härlig höstpromenad

Med uggs, en mysig stickad tröja och ett par tjocka tumvantar gav jag mig ut på en härlig höstpromenad. Så fina färger, och så frisk luft. Jag måste säga det, jag tycker väldigt mycket om hösten! Att få en stund för att rensa bland sina tankar och få ett sånt lugn som promenader ger, det måste vara nåt av det mest välgörande man kan göra för själen.

Passade på att ta några fina naturbilder också, när jag ändå var i farten ;)


En liten uppdatering

Har varken haft tid, lust eller ork att blogga. Så därför har jag inte bloggat sen i lördags. Men här kommer en kort uppdatering om vad som hänt =)

Söndag: Vaknade tidigt (typ åtta!) och åkte till ett dop i Kungälv, andra dopet jag är med om i hela mitt liv faktiskt. Är själv inte döpt, men det var en mäktig känsla och entrevlig tillställning :)

Måndag: Idag har jag varit ledig från skolan, hållt på med mitt projektarbete och så. Men en stor del av dagen  har gått åt till att slappa framför tvn tillsammans med världens bästa pojkvän. En mysig dag, behöver ladda upp batterierna nån gång ibland också. :)

Sverige VS Danmark



Nu ska jg titta på fotboll, Sverige - danmark, tillsammans med min pojkvän och hans familj. Och det är alltid lika trevligt

egentligen är jag väl ingen fotbollsnörd, men sitter mest med för sällskaps skull ;D

Vem tror ni vinner då och får vara med i VM? jag hoppas ju såklart på Sverige.


En liten outfit


långt, löstsittane linne med knappar, svarta stuprörsjeans, tjocka strumpor.

Dagens outfit blev degig men ändå lite "rockig". Strumporna hör väl inte riktigt till, frös så om fötterna bara ;)

Smink- och smyckesförvaring

Jag har alltid haft stora problem med hur jag ska förvara mitt smink på ett bra sätt. Först så hade jag det i en byrålåda men det var för jobbigt att lägga ner allt smink efter användning så byrån blev bara stökig. Sen tänkte jag att jag kunde stapla upp allt smink på en hylla, men då blev sminket dammigt.

Men nu har jag hittat en bra lösning!
 

Nämligen fina korgar att ha sitt smink i. Själv har jag tre korgar i en hylla i bokhyllan och det fungerar superbra! Det smink jag använder till vardags har jag dock i badrummet vilket gör det lättåtkommligt.

Korgförvaring är även bra om man har mycket smycken som bara ligger. Köp några fina påsar(se bild nedan) för att undvika att örhängena kommer bort eller att halsbanden trasslar in sig i varandra. Genom att förvara sina smycken i fina påsar i fina korgar ser det väldigt "classy" ut!



Uppgradering i sminklådan

Har köpt lite nytt smink. Nytt smink behövs alltid och samtliga av produkterna nedan tycker jag är otroligt bra!


Vitskimmrig eyedust. De är jättelätt att jobba med och jag tycker det var en fin färg.


Guld cremeeye-liner



cremefoundation (världsbäst!)


samt en make-upkursbok

Allt från "The studio".




Frukostfrallor



Fick ett litet ryck och tänkte "vad är bätre helgrfrukost än nybakade frallor?", och jag kom inte på nåt bättre svar på den frågan. Så frallbak blev det och nu är de klara. Mums!

Du behöver för tio frallor:
100 gram smält margarin
1,5 dl vatten
1,5 dl mjölk
500 gram vetemjöl (ca 9 dl)
1,5 tsk bakpulver
1 pkt jäst
riven ost

Blanda margarinet, vatnet och mjölken i en kastrull och värm till ca 40 grader. Blanda jäst, bakpulver och mjöl i en bunke och häll degvätskan över. Häll i massor av riven ost i degen. Rör runt till den blir slät. Låt jäsa i en timma. Fördela degen så det blir frallor och lägg på en ugnsplåt. Häll över riven ost.  Lägg in i ugnen på 260 grader i ca 15 minuter. Ät med ost, salami, skinka och grönsaker.

Äkta lycka

God morgon!

Att få vakna brevid den man älskar mest av allt, att få känna hans varma kropp att hans starka armar håller om en att höra hans djupa andetag, att veta att man vill dela resten av sitt liv med den personen, det är äkta lycka!

outfit


Blev en bild jag tog väldigt snabbt! Rosa slapp tröja, svarta ribbade strumpbyxor, vitt långt linne, vita knästrumpr, svarta stövlar.



Vissa människor förändras faktiskt!



Från att vara Hugh Heffners flickvän till att bli tillsammans med en jämnårig basketspelare är bara det ett stort steg. Nu är hon dessutom gift och gravid med basetspelaren.
Linda Rosing och Natasha Peyre kommer aldrig bli av med utviknings/slampstämpeln. Men jag tror att Kendra har lyckats tvätta bort den, eller vad tror ni?

Helggrejs

Halloj!

Har nyss kommit hem från skolan och gjort lite på mitt projektarbete. Känns som att det börjar komma igång på riktigt nu och det känns skitbra! Idag har jag haft tal i svenska b, ska snart ha nationellt prov i det "/ men det gick bra, trots att jag bävat för det hela veckan.

Ikväll ska jag och en kompis se på "flickan som lekte med elden" på bio. Ska bli skitkul faktiskt! Tyckte om "män som hatar kvinnor" tvärmycket så får hoppas att denna är lika bra :)


Blir nog inte så mycket mer bloggande i helgen. Tror inte att jag kommer att ha tid.

Lägger upp en outfit om en stund och sen rusar jag till bussen!

vi ses <3

Hamnade mitt i hagelskuren!

Skulle till banken direkt efter skolan. när jag sitter på bussen komemr världens hagelskur! Och jag som har en väldigt skev tidsuppfattning tänker "men varför haglar det, det är u snart sommar", men sen komverkligheten ifatt mignär jag kom på att det faktiskt är oktober idag.

Går ut från terminalen för att komma till banken och haglet vräker fortfarande ner. Detblåser och jag håller hårt i luvan på jackan för att skydda mig lite. PANG, haglet når mina kallfrusna fingrar och det känns som nålstick, gång på gång. Aj vad ont det gjorde. Och jag hörde åtskilliga billarm som satt igång under ovädret.När jag väl kom till banken var mina händer heltblåslagna, allt innehåll i väskan(pärm, viktiga papper, kollegieblock och andra skolsaker) var helt dyblöta eftersom jag (smart som jag är) glömde att stänga väskan, Min turkosa tröja var mörkblå eftersom att även jackan var uppknäppt. Efter mindre än en minut så slutar det att hagla - från en sekund till en annan! Gud vad irriterande...

Men nu sitter jag här. Ska plugga och sen ska jag övningsköra en snabbis och paketera varor från Oriflame som kom idag.