Rosenserien

Rosenserien är i huvudsak en hudvårdsserie som är superbra för huden bland annat på grund av de naturliga ingredienser som produkterna innehåller. Det är ett svensktillverkat ekologiskt hudvårdsmärke och innehåller en perfekt balans av vitaminer, mineraler, proteiner, spårämnen och antioxidanter. Allt i sortimentet är fritt från mineraler och kemikalier, alkohol och animaliska ingredienser (bortsett från bivax). Produkterna inehåller äkta rosenolja, och aloe vera gele. Alla växter och örter som finns i produkterna är ekologiskt odlade och har inte blivit besprutade.

"För oss på Rosenserien är det självklart att inte testa på djur, vare sig våra färdiga produkter eller råvarorna vi använder. Däremot passar många av våra produkter bra att använda till djur. Eftersom produkterna är ätbara är det heller inte farligt om djuret slickar i sig av produkterna.", säger Carina Swartz, grundare och ägare av Rosenserien.

Att använda produkter med naturliga ingredienser är a och o för att få en fin och välvårdad hy (framförallt om man har en känslig hud) då kroppen lättare kan tillgodo se sig det snarare än produkter sprängfyllda med kemikalier.

Läs mer om rosenserien här och här



Kommentarer





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback