Kvällsfrid

Normalt när jag köper hem mystidningar brukar jag poppa en skål popkorn,dricka något gott och sitta i en fotölj och bara sitta där i timmar tills tidningen är utläst. Det är som editation förmig. Men inte ikväll. Läser nöjesguiden och chic samtidigt som jag bloggar, läser andra bloggar och spelar cafe world på facebook (som jag för övrigt har blivit helt såld på!). Mysig kvällsfrid så det skriker om det ;)

Marstävling!




Vinnare i februaritävling

Hej.
Ville bara säga ett stort grattis till Ingrid som var vinnaren i min februaritävling. Hon har vunnit schampo och balsam från Björn Axen med bidraget:
Missar har man gjort, men jag har två härliga bidrag! Den ena var när jag gick i högstadiet. Jag brukar alltid raka mellan ögonbrynen för att de inte ska växa ihop, så var jag lite stressad en gång och tänkte inte på hur bred rakhyveln var. Så jag rakade av en stor del av ena ögonbrynet! Det såg förfärligt ut, och tog ett bra tag innan det växte ut..
Den andra missen var när jag skulle snygga till mitt hår. Jag hade redan svart hår, men skulle lägga in en bred vit slinga i underhåret (på sidan av huvudet). Så jag blekte det partiet jag ville ha, och sen skulle jag lägga i rött. Men jag missade att lägga i rött i hela partiet, så det mesta blev bara alldeles orange! Och då jobbade jag på en industri så jag var tvungen att ha uppsatt hår på jobbet dagen efter. Sjukt skämmigt!

Stort grattis!

Märkte att det var en del som hade gjort ögonbrynstabbar (rakat bort ögonbrynen eller liknande) eller fått en missfärgning när man färgat håret. Och även jag har gjotr båda de tabbarna, när jag var yngre ville jag inte ha så tjocka ögonbryn men det gjorde ont att noppra så jag rakadade bort en hel del av ögonbrynen, bara några centimeters längd fanns kvar.

När jag blonderade håret som femtonåring blev de till en början alla olika nyanser av gult och orange ni kan tänka er. Likaså när jag färgade håret svart när jag var yngre blev det så mörkt att det skiftade i mörkblått i ljuset.

Håll utkik, ikväll kommer marstävlingen upp, passa på att tävla :)

Testar Dove VisibleCare duschcreme

Efter sju dagars användning återfår huden sin bjudhet och efter tre veckor ser man ett märkbart resultat på huden, enligt utskickade presmeddelanden.

Det är alltså en duschcreme som man tvålar in sig med i duschen som alltså ska verka återfuktande och ge snabba resultat. Med min torra vinterhy blir det en riktig utmaning.

Jag duschar med denna duschcreme varje dag och återfuktar efteråt med någon randon hudcreme efteråt.



Fortsättning följer om 7 dagar, och två veckor efter det då jag berättar om resultatet är så synligt som de lovar.


Dagens outfit

Se där, vad man hinner närman skyndar sig. Man hinner till och med fota en outfit och lägga upp den innan man ska gå :) jag liggerrätt bra till i tiden just nu,för en gångs skull.


Halsband från min baby, lila kabelstickd tröja h&m, svarta tights.

Och en halvkroppsbild:

Körlektion - klar

Nu har jag gått en timlång powerwalk samt haft en garagelektion, där jag lärt mig allt i motorhuven, styrservo, däckkontroll och allt möjligt.

Nu ska jag duscha och göra iordning mig. Ikväll ska jag till gbg horse show. Hörs ikväll med bilder om jag hinner, annars hörs vi imorgon


Full rulle

Hej!
Vaknade klockan nio men har legat och halvdragit mig fram tills nu. Har precis skrivit ut dagsprogrammet för göteborg horseshow som jag ska till ikväll, åker dit vid fyra ungefär. Nu ska jag powerwalka med stavar, plugga körkortsteori och ha en garagelektion. Skynda på :)


Vi hörs!

Nagelväska

Ta fram lite nagelvårdsprodukter som är bra att ha hemma.



Som till exempel nagelbandsolja från hälsingehonung, nagelserum från Oriflame, topplack från Depend, glansfil med 4 olika styrkor från Oriflame, nagelbandscreme från Depend, Handcreme från Dove, orangepinne och nagelfil.

Lägg allt i en nessicär, väska eller skål.



så har du din egen nagelväska. Lätt att ta fram och pyssla med när du tittar på tv om kvällarna. Och superbra för er som (liksom jag) har sköra och tunna naglar som behöver extra omsorg.

Extra bonus:
Släng ner en handpeeling som peelar dina händer med först av allt och pasa på att göra en handmassage när du smörjer in händerna med handcreme.



Snapshots från rummet

Kom hem från skolan idag. uttråkad... Började städa som en dåre, våttorka och dammsuga. Som en del vet har jag länge och väl målat om, inrett och pysslat med mitt sovrum. Nedan ser ni lite bilder i mitt fina (nystädade!), älskade rum.


Myshörna med fotölj, bord med tidningar under. Byrå med korgar med smink, hårprodukter mm. Ovanför en vit hylla. Inom kort kommer de genomskinliga ljuskopparna på byrån bytas mot lila och kenyanska tavlor kommer hängas upp under byrån. Bokhylla med myslampa, nederst skymptar en smyckeshållare och till sist en bild på sängen med svarta och vita kuddar och en stadspulserande new yorktavla.

Lite grejer kommer till, andra tas bort. Ett rum är aldrig riktigt klart i mina ögon. Vill ha en ljusslinga som lyser upp sängen och någonting att sätta upp längst upp på väggarna så rummet ser högre ut.

trodde sista...

1b477a14c26a16f818574dca96b3f4a2.png

trodde sista snön hade fallit, tydligen inte..


Idag är det onsdag

Har haft körlektion och backat för första gången. Var jätteroligt och gick famtiskt bra :) nästa gång ska det bli landsväg.

Träffade min bästa vän förut och tjötade lite. Nu är jag hemma hos J. Är så glad över att känna så fina människor <3


Dove visibleEffects

VisibleEffects är en serie helt nya fuktbevarande hudvårdsprodukter. de innehåller det unika ämnet Multi-Layer Complex som verkar på djupet istället för att bara återfukta på ytan. Du ser skillnad redan efter sju dagars användning då du har fått en mjukare och vackrare hud.

- En riktigt effektiv hudkräm behöver komma åt samtliga av de övre hudlagren för att verkligen ge en långvarif effekt mot torr hud. Multi-Layer Complex är en helt ny formula som bara finns i Doves VisibleEffects ochden har visat ge ett bättre resultat förtorr hud än mång andra produkter på marknaden idag, säger Maria Friberg, nordisk varumärkeschef för Dove.

Dove VisibleEffects finns som bodylotion (ca 69:-) och handcreme (ca 29:-)

Genom en kombination av tre mjukgörande ingridienser får du en vacker hud som är återfuktad ända ner på djupet och händerna återfpr sin bjuhet och smidighet med ett märkbart resultat.


Nytt från blue minerals

Har nyss kommit hem från skolan, där vi bakade cupcakes och gjorde gipsmasker på varandra som vi färglagde, ibland är skolan rätt slapp haha. Klockan tre sta jag dra till körskolan och plugga körkortsteori samt ha en dubbellektion där jag ska backa. Får se hur det går. :)

Köpte lite nya ansiktsprodukter från Blue minerals. Älskar hudvård med mineraler i, finns inget skonsammare!



Rengörande ansiktsmousse och en mineraltvål (ignorera the messybackground)


lite broshyrer om vad som finns i sortimentet är ju aldrig fel :)

Bloggpresenter

Hej!
Kom precis hem från teorilektionen i körskolan. Det blev väldigt långsamt efter ett tag, två timmars pratande om bilar och försäkringar och hur det ser ut under motorhuven och allt vad det var. Jag som ändå hade läst på det avsnittet och trodde jag hade någorlunda koll, men icke. kände mig stundtals helt lost.
Nu sitter jag och läser pressinfon som jag fick med mina bloggpresenter som jag fick idag. Härliga produkter från Dove som verkar återfuktande vilket är helt perfekt mot min vintertorra hud. Info och produkttester kommer inom kort,jag lovar :)

Pressbrev, alltid med en handskriven hälsning till :)

Ett måste för alla skönhetsjunkies!

Hej!
nu har jag pluggat och pluggat och pluggat och pluggberget har blivit lite mindre. Passar på att ta en paus och blogga lite.

Är ni skönhetsjunkies precis som mig och älskar allt som har med det att göra är denna boken ett absolut måste!



Skönhetsbibeln
Står på en hedersplats i mit rum, längst upp på bokhyllan. Innehåller läckra bilder och grym fakta om allt från hur man klämmer finnar på rätt sätt till de bästa sminktipsen.
Ett hett tips att önska sig i födelsedagspresent om man inte redan har den.


Nu ska jag börja plugga igen och ikväll ska jag som sagt på teorilektion på körskolan, en lektion om bilen - vad nu det innehåller. Ska även hinna läsa igenom de aktuella sidorna i teoriboken innan lektionen och göra iordning mig. stress, stress! Vi hörs senare :)

Idag,tisdag

Tjao!
Nu ska jag sätta igång och plugga med allt jag inte hunnit innan och göra om det arbetet som försvann igår. Ikväll ska jag på teorilektion på körskolan, innan dess kanske jag går en liten promenix.
Vi hörs

glamourama

det har varit så himla jobbigt och stressigt det senaste att all ork och lust till någinting bara sögs ut ur mig när mitt arbete försvann. Orkar inte ens skriva om det på nytt, får förklara för lärarna i morgon varför jag inte lämnat in det i tid. Sen är det en stor inlämning på fredag också...suck. Är så himla trött på skolan och allt som har med skolan att göra överhuvudtaget och det känns inte ens lite lättare att veta att jag snart har praktik i fem veckor. För faktum är att jag fortfarande har skola nu som gör det jobbigt. Men nu skiter jag i det här. Har tagit ett långt varmt bad, dock blev jag inte speciellt nedvarvad eller lugn. Men nu ska jag kolla på glamourama

Deadline i morgon

Har pluggat i timmar på min raport till mitt projektarbete. deadline i morgon, betygsgrundande som sjutton. Datorn stängdes av, allt som jag skrivit försvann..
Är så frustrerad nu, återkommer senare.

Dags att dissa vädret!

Nu tänker jag strunta i att det ligger två meter snö på marken och är drygt tio grader kallt ute. Jag ska ut och gåen powerwalk!! Det gäller bara att ha rätt kläder så man inte fryser, och fryser man ändå trots allt får man ta ett varmt bad/dusch när man kommer hem och värma upp sig.


Träningsjacka med långärmad tunn tröja under och linne. träningsbyxor + långkalsonger. Fodrade skor, mössa och vantar.

Efter det blir det plugg, projektrapport och uppsatsskrivning.
Vi hörs ikväll när jag är klar med större delen av pluggandet iaf.


Välbehövlig fotlyx

Nu på vintern när fötterna trängs i et par tjocka vinterskor och sällan får se dagens ljus tänkte jag syssla med lite fotlyx. Och dessutom göra mitt eget fotsalt.

Med vanligt salt - som luckrar upp huden
och diskmedel - som löser upp förhårdnader samt gör rent på djupet (som dessutom ger ett mysigt skum)
och en egengjord kroppsolja med olivolja och ugnande lavendel som återfuktar och släpper spänningar.
Sen  ska fotfilen, orangepinnen och nagelknippsaren fram, fila bort förhårdnader, pilla ner nagelband och klippa naglar och till sist ett klatchigt nagellack.

Medan jag sitter i fotbadet ska jag plugga körkortsteori (mysigt, I know)

söndagsplanering och plugg


Varje söndag tar man min kalender och planerar vad som komma skall under veckan, om jag har något plugg lägger jag upp en plan för hur jag ska hinna med allt och har jag någonting annat inbokat kollar jag igenom det. Idag är jag även så illa tvungen att plugga lite, efter att ha legat på latsidan ett tag. Rapportskrivning till projektarbetet och en uppsatsskrivning om lagar och organisationerför barn & unga står på schemat nu. Idag har jag inte haft förmig speciellt mycket, åt en sen superfrukost och har haft desperate housewives maraton.

Vi hörs.

orkeslös

har varit jättetrött och seg idag, förlåt för dålig uppdatering idag men så är det ibland. Jag tänker aldrig blogga om jag inte känner för det, då kommer jag bli utbränd :P åt supergod mat förut - pasta + revbensspjäll + bearnasesås och tittade på melodifestivalen. nu är det movietime!
vi hörs

Vår hos Vero moda

Vero moda har under våren tre olika kollektioner, linjer, eller vad man kan kalla det för. Snygga feminina kläder blandas med rock & roll jeans och kläder med rätt modekänsla.

Check it out:



Feminint möter funktion

Vero Moda linjen kretsar kring individuella uttryck

och bringar liv i en härlig personlighet genom härliga

och högkvalitativa kläder som erbjuder funktion,

sköna material och en touch av feminin elegans.



Rock ’n’ roll living

En edgy look med en lekfull och proaktiv jeanskollektion,

noggrant utvald genom en medveten mix av denim

och killinspirerande plagg,med en tvist av rock ’ n’ roll.

Ett mode som kan dessas ned eller upp för att passa humör och tillfälle.


Linjen ”Very” är perfekt för den modemedvetna fashionistan.
Stilen är självsäker och oberoende, speglar en hög nivå av ambition
och passion för mode.
Very karaktäriseras av kvalitet,
innovativa snitt och detaljer och looken är alltid sofistikerad.


Fina kläder som andas vårkänslor! Själv har jag hittat många framtida köp.
Finns att köpa på utvalda Vero moda affärer i Sverige.

Korta inlägg idag

Hej, har kommit hem från övningskörningen nu. påvägen hem åt jag och pappa lunch på ett lunchställe, supergott! psata, soltorkade tomater oh kyckling - yummie. Sedan gick jag en kort promenad med en kompis medan hon hade rast från sitt jobb. Nu är jag hemma och ska söka tonvis med sommarjobb, hoppas jag får napp :)

Vi hörs!

Today

Hej!
Nu ska jag göra iordning mig, ska ha körlektion idag. Med en ny körlärare så får hålla tummarna att han är bra. Efter det ska jag plugga lite körkortsteori. Så nu vet ni vart ni har mig :) Vi hörs senare!

Hälsinge Honung naturprodukter

Eftersom naturliga produkter utan knepiga ingridienser, milslånga ingridienslistor och utan djurtester ligger detta hudvårdsföretag lite extra varmt om mitt hjärta.

Ingridienserna är enkla, få och finns att hämta från naturen. Eller vad sägs om bivax, aloe vera, tea tree, sesamolja och lagerblad?

Madame nadine - grundare & ägaren berättar:

Från Moder Jords enorma skafferi hämtar jag
råvarorna till mina produkter. Inspirationen får jag från uråldrig kunskap.

De finaste råvarorna förädlar jag till lyxiga
hudvårdsprodukter för ditt behov.

Målet är ekologiska produkter så långt kedjan
tillåter från råvara till färdig produkt.

Vi tillverkar även salvor för hästar och hundar.
Salvorna är effektiva inom djurvården och har
blivit mycket populära.


Sortimentet innehåller allt från ansiktscremer, nagelbandsolja, arnikasalva (bra för ömma leder) och massageoljor.

På grund av den humana produktionskedjan och de rena ingridienserna är detta ett företag som jag rekomenderar till alla medvetna! ytterliggare ett plus är att produkterna är superbra och doftar helt underbart.

Klika här för att se och köpa sortimentet



Most wanted

Just nu suktar jag efter lekfulla och leleganta parfymflaskor i kombination med härliga, kryddiga, fruktiga, sensuella och lyxiga dofter.

Dessa bultar mitt hjärta, för att inte tala om min parfymhylla, lite extra för just nu:
Grace, Oriflame Love EDT, Body shop Miss Dior, Dior Circus, Britney Spears



Facelyx

just nu gör jag min ansiktsrutin (som jag gör två gånger i veckan). Den inkluderar varm dusch - så porerna öppnas, rengöring, skrubb, mask, ansiktsvatten, serum samt återfuktande creme. Jag är så sjukligt torfr på vinterhalvåret så har jag inte denna rutin känns det som att huden ramlar av.

jaja, nog om det. Snart ska jag mysa med J, poppa popkorn och titta på desperate houswives. Vad ska ni göra ikväll?

Malin Åkerman är Sisters nya ansikte

Hollywoods vackraste svenska, Malin Åkerman, är Sisters modell under vårkampanjen som lanseras inom kort.

Här kommer en liten sneek peak på vad som komma skall i vår


Denim i olika kulörer och tuffa armband, love it!

Sötaste klänningen i korallblått som man både kan klä upp och ner beroende på tillfälle

Kilklackar, bara ben, jeansjacka och marint. Kan det inte bli så varmt att man kan klä sig så NU?!


Hemma igen!

Hej!
Efter bilåkande i en och enhalv timme och bussåkande från elva till fyra genom halva sverige är jag äntligen hemma igen. Skönt att vara borta, desto skönare att komma hem igen :)

Efter lite välförtjänta slappdagar tar jag nya tag igen och fokuserar på pluggandet, bloggandet och körkortet.


Ikväll ska jag på en kvällsutbildning med Oriflame.
Väx med Oriflame kl 18.30-20.30 steg 2 kurs, 2 timmar
För säljkonsulenter. Tjäna mer pengar, lär dig om ersättningsplanen, ta del av andras erfarenheter. Här får du verktygen för att lyckas. Anmälan senast 1 vecka i förväg, kostnadsfri. Fika. Förkunskaper: Kom igång med Oriflame.
Ska bli roligt :)


UPPDATERING: fick precis veta att Oriflameutbildningen var inställt pga sjukdom, trist "/ men ett nytt tillfälle skulle bokas, sån tur var.


En liten upplysning

Har precis kommit hem från restaruang med min underbara J. Var på vårt stammisställe där vi firat åtskilliga alla hjärtans dag, jubileum och födelsedagar.

Nu är sista inlägget på ett tag. Åker iväg imorgon tidigt och kommer hem på torsdag, osäkert vilken tid det blir. Så vi hörs igen tidigast på torsdag.

Take care allihopa och glöm inte bort mig :)


Yours
Linn

Ha en jättefin alla hjärtans dag!

Hej!
Började dagen med djuprengörande ansiktsmask och hårinpackning. Snart ska jag göra iordning mig, jag ochj ska på restaurang ikväl. Vi har dock glömt boka bord så alla restauranger lär vara fullbokade, men hoppas vi hittar nåt litet ställe att gå till iaf.

Snyggast just nu, nyvaken med lermask

Vad ska ni hitta på idag?

Dagens outfit

(en dag försent eftersom att jag ,som vanligt, hade lite för bråttom så jag hann int eladda upp outfitbilderna från igår)


lite eyeliner, highlighter och lila skuggor blev det som ögonsminkning. Dock valde jag en alldeles för fel läppfärg och en parfym med en jäkligt skum doft...

Har för tillfället ingen helkroppsspegel, så för att ta denna bilden var jag tvungen att stå på en jätteostadig sak och försöka klämma ihop hela kroppen så att man kunde se hela kläderna :P iaf har jag på mig en silverklänning/linne med skärp (annars blev den alldeles för lång9 och svarta strumpbyxor

Kom ihåglista till mig själv:
käp svarta, tunna strumpbyxor med fot! Man fryser om fötterna annars!!!


övningskörning och party

Hej!
Idag har jag hunit övningsköra en rejälstund med min pappa, första gången på nästan två månader om inte mer. Men det gick bra,jag tycker ju att det är så otroligt roligt att köra bil och jag ser ju körkortet i huvudet så då blir jag ännu mer motiverad. Efter det tänkte jag passa på att plugga litekörkortsteori men jag började måla naglarna istället :)

Strax ska jag börja göra iordning mig inför kvällen, idag ska jag på 19årsfest hos en vän. Men först ska jag läsa mina favoritbloggar :)

Har lite klädpanik, vad passar bra till en hemmamysfest nu i februari, nåt förslag?

Vi hörs sen med dagens outfit (såvida jag inte ger upp klädletandet och går iväg naken alt. med pyjamas)


Testar Olja body butter från Hälsingehonung


Detta oljekroppssmör har jag använt tre gånger. Det är en rätt häftig konsistens och känsla som jag aldrig upplevt förut. Det känns som man smörjer in en fet creme med flytande konsistens, skitskum känsla - men inte för den delen dålig. En intensiv återfuktare som är suverän på vintern. Dock känns den lite för oljig för min smak, dessutom tar det sin tid innan huden absorberat in oljan och är helt torr. Så för mig personligen passar oljan mest att använda som badolja (som den även är till för att kunna användas till) då det blir lagom oljigt och fuktigt (eller vad man ska säga :P)

Jag försöker ha lite koll på vad jag smörjer in på min hud och är försiktig med produkter som innehåller många och konstiga ingridienser. Allt från Hälsingehonung innehåller få och naturliga ingredienser från naturen. Denna olja body butters ingridienslista är: Sesamolja, Tistelolja, Kokossmör, Jojobaolja, Sheasmörolja, E-vitamin.


Testar: Hälsinge honung ansiktscreme


En ansiktscreme som doftar ljuvligt (mandarain & ros), den är otroligt dryg - efter en ansiktsinsmörjning syntes ingen skillnad i burken alls. En härlig creme med en lite tonande effekt. Med vissa ansiktscremer kan mitt ansikte kännas lite "stelt" och klibbigt dagen efter men inte med denna. Är så nöjd så jag tror inte ens jag har någoting negativt att säga om denna produkt!

En bonus för mig som är miljömedveten är självklart de få och naturliga inridienserna som den innehåller: Olivolja, Bivax, Tistelolja, Jojobaolja,
Macadamiolja, Gurkörtsolja med GLA, Vitaminer A, B5, E,
Karotin, Ringbloms-extrakt, eteriska oljor - Ros och Mandarin.


Kolla in och köp ansiktscremen här

Valentine tips

Hej!

Alla tycker vi olika om alla hjärtansdag, vissa struntar i att fira den, andra spenderar pengar, prylar och tid till att göra denna dagen till den bästa. Jag är nog i mellantinget någonstans, jag ska nturligtvis fira denna kärleksfulla dagen med min pojkvän och vi byter lite presenter. Men det kan ligga mycket press i denna dagen också, är man singel kan det vara nog så jobbigt att denna dagen finnsoch bli påmind om att man inte är i ett förhållande. Är man i ett förhållande kan det sätta press att denna dagen måste vara den perfekta dagen av de alla vilket kan vara nog jobbigt.


Firar du den fjortonde med din pojkvän?
Gör då inte dagen större än vad den är, i slutnändan är det bara en helt vanlig dag som någon kom på skulle kallas alla hjärtans dag. Men dock aldrig sagt att ni inte ska göra dagen speciell dock räcker det med en god middag på restaurang, en omgång bowling/biljard eller vad ni nu föredrar, ett besök på bio, en vinterpromenad med medhavd piknik.. Klä upp er upp till tänderna och uppvakta varandra med kärleksförklaringar. Det räcker, det behöver inte vara så att man vaknar med hundra rosor i sitt rum, prinsessklänning och diamantsmycken för flera tusen som present. Se dagen som en chans att umgås tumanhand istället för att känna press på at denna dagen ska vara den bästa på hela året.

Firar du den fjortonde med dina vänner?
Strunta i allt vad killar heter, skit i fester och krogar där ni träffar killar. Samla ihop tjejegänget, se på collegefilmer (mean girls, not another teenmovie, she's all that, playboy house...), laga god mat ihop, ät glass och popkorn, skratta och prata hela natten lång.

Firar du den fjortonde ensam?
Är du singel och alla vänner bortresta? Se till att denna dagen blir din bara din där du tar hand om din insida och utsida. Börja dagen med en långpromenad, drick fruktsmoothies, fortsätt med skumbad, ansiktsmask, hårinpackning. Baka något gott - sockerchock eller nyttigt bröd spelar ingen roll! Skriv ner (eller tänkt ut) en lista på alla bra egenskaper du har, både i personligheten och utseendet och försök förstå att världen (eller ditt liv) går inte under bara för att du är ensam på alla hjärtansdag!


Idag är det fredag och lov!!

så det är inte så konstigt att jag känner mig på så himla gott humör idag trots att lite grejer gått fel (precis som deet brukar te sig i mitt liv). Vaknade av klockan som ringde en timma för sent så jag missade bussen och kom för sent till skolan vilket inte ärnågon katastrof men med tanke på att en gästföreläsare från kvinnojouren var på besök på lektionen idag kändes det lagom skämmigt att komma sent just idag. Efter skolan åkte jag till körskolan och satt och pluggade teori i en timma i väntan på en körlektion. När väl körläraren kom ut gick en annan elev fram till honom som skulle ha lektion. "jaha"tänkte jag, jag trodde ju det var jag som skulle ha lektion den tiden. Men det visade sig att det var felbokat så jag skulle istället ha en lektion nästa vecka. Men inte ens det gjorde mig på dåligt humör :)

handlade lite småsaker på vägen hem idag. Alla hjärtansdag present till J, födelsedagspresent till en kompis som ska ha 19årsfest i morgon samt tre par trosor från gina tricot till mig (de är favoriterna bland underkläder!)



Passade på att köpa med en semla hem idag igen hihi. Men blev ingen bild dåjag la upp en bild på en exakt likadan semla från samma ställe för ett tag sen :) Cederlöfs är bäst på semlor!!

Nu sitter jag och lyssnar på nostalgimusik på spotify.

Kvällen blir rätt lugn, ska pyssla med Js present nu, ska nog gå en promenad lite senare. Vad ska ni hitta på ikväll?

Allt för hemmspat

Som många av er vet är jag en riktig hemmaspajunkie och älskar att bada mysiga skumbad, tvåla in mig med väldoftande duschcremer och använda alla möjliga sorters badbomber, badoljor mm.

Nu har jag fått nys om en webshop som specialierat sig på just dessa produkter. De har allt från doftljus, till kroppsskrubbar, badkonfetti och body butter.

Nu lämnar jag plats för Spastugan att prata för sig själv:

Webbshopen för dig som älskar att skämma bort dig. Här hittar du allt från maffiga badbomber till ljuvligt doftande örtbad och vänliga hudvårdsprodukter. Vi har badsalt, skummande badolja, body lotion och olivtvålar av den allra finaste olivoljan.





Här finns allt du behöver för att ge dig själv en oas i vardagen. Med våra aromatiska produkter väljer du själv om du vill att din stund ska göra dig lugn och avslappnad eller om du vill hitta ny energi och känna dig uppiggad.

Klicka på länken nedan för att besöka denna härliga webshop :)
Spastugan - Må bra-butiken
För bad, dush och kropp



Hädanefter väljer jag att köpa mina spaprodukter från spastuga, testa du med :)

(de har massor med paketerbjudanden inför alla hjärtans dag <3)




Party lite ljus

Fick massor av paket och grejer idag. Bloggpresenter (som inlägget nedan) och ett litet paket med party liteljus som jg beställt samt en Oriflameleverans.


Fyra stycken stora teöjus med doften mullbär.

Bloggpresenter



När jag kom hem idag såg jag att jag fått massor av bloggprodukter. Man tackar :)


Lite smått och gott bland skönhetsdjungeln :) Recentioner och produktinfo kommer inom kort. oljekroppssmöret(långt ord) och ansiktscremen testar jag redan ikväll.

Oriflameperid 3

Hej!

Varumärket Oriflame var uppbyggd på 18 perioder som jag vet att jag skrivit någonstans. Under årsskiftet -09 till -10 är det endsat 17 perioder. En Oriflameperiod håller på i tre veckor och innehåller en katalog (sammanlagt 18 kataloger/år). I dessa kataloger finns särskilda prissänkningar, utförsäljningar och tillfälliga produktserier. Det tillfälliga sortimentet ändras hela tiden medan det ordinarie sortimentet uppdateras hela tiden.

Igår började Oriflames tredje period och tredje katalog (katalogen håller hela perioden så det är i princip den som är huvuddelen i perioden, för att förklara enkelt). Nedan beskrivs de bästa fynden och finaste produkterna som gäller i denna perioden :)

Nagelvård i tre olika flaskor (men alla har liknande utseende som ovan)
Peelande serum som tar bort döda hudceller och mjukgör nagelområdet. Naglarna och nagelbanden blir släta och välmanikyrerade.
Stärkande och återfuktande nagelolja för torra och sköra naglar. Mjukgör nagelbanden. Innovativ massageapplikator som stimulerar naglarna
Serum som stärker mjuka och svaga naglar som lätt skivar sig. Återfuktar under natten och tillför vitaminer och naturligt protein


Ögonskuggor om tre färger. Finns i vit/silver/svart, ljusbrun/beige/brun och beige/grön/brun färgkombinationer.
Dessutom är det läckra make-updosor vilket jag tycker om otroligt mycket (hoppas ni vet det vid detta laget :D)


En ny otroligt väldoftande doftserie med duschcreme, eau de parfym och en doft i fast form


En väldoftande och återfuktande handcreme som blir din för 19kronor om du beställer andra produkter för 250 :- eller mer

Detta är bara ett axplock av vad jag tycker är de mest attraktiva och prisvärda produkterna just nu. Det finns flera hundra olika make-up, hudvårds-, ansiktsvårds-, fotvårds-, hand & nagelvårdsprodukter samt asocearer som väskor och smycken plus mycket mer. Vi har allt för hela familjen bland annat raklödder för män, babyolja för barn, ansiktscremer med antiåldrande effekt för äldre och tandkräm för de flesta :)


Du kan bläddra i katalogen online på www.oriflame.se Vill du beställa någon produkt av mig skickar du ett mejl med din beställningslista till [email protected] jag skickar leveranser till hela Sverige.

Vill du veta mer om hur det är att vara säljkonsult inom Oriflame, vad det innebär, vad företaget är mm så gå in här


Är dessa inlägg roliga/givande/tråkiga/onädiga... berätta din åsikt, jag vill veta :)


Goddag

Hej! har kommit hem från skolan efter tre timmars håltimmai väntan på omprovstillfället, provet jag skulle göra tov 20minuter knappt. segt... Nu är jag i alla flal hemma och fixar och donar med mina naglar som blivit fullkomligt förstörda efter akrylen jag tog på vid nyår. Jag säger då det, har man inte råd att bygga på naglarna två gånger i månaden så låt dom vara. Men det var fint så länge det varade, nu gör det bara ont...

Som ni märkte orkade jag inte blogga i morse hihi :)

Ikväll plockar jag ut de bästa erbjudanden som finns i Oriflames sortiment. Massor av fin (och billig) make-up samt en hel del nagelprodukter (vilket passar mig urmärkt just nu hihi)

Hörs senare!

Perfekt allahjärtansdag present!

En grej att be pojkvännen eller bästa vännen köpa lagom till alla hjärtans dag (alternativt unna sig själv en alla hjärtans dag present) detta otroligt lyxiga pudret, eller solpudret, beroende på vilken nyans man väljer. Med äkta Swarovski kristaller är detta en riktig exklusiv blivande sminkfavorit som man bara måste äga!



Finns i limited edition på eleven.se för 249:-



Nybadad och fräsch

Blev lite ändringar i planerna. Gick en långpromenad med min vän Maria. Efter att jag kommit hem, med isbitar till fötterna tog jag ett långbad och minihemmaspa. URHÄRLIGT! så nu sitter jag med ansiktsmask i ansiktet, ska måla naglar x 20 och ligga spikmatta ett tag, sen ska jag sova. I morgon har jag sovmorgon så orkar (kanske) lägga upp en outfitbildinnan jag beger mig till skolan. För bara några månader sedan hade jag inga problem med det alls men nu är jag så himla morgontrött även om jag sover i tolv timmar. men får se :)


Uttråkad och lite deppig

När man är lite lagom uttråkad och skoltrött (och trött på det mesta egentligen) tycker jag att den bästa botningen är att få chansen att riktigt lyxa till det. Så nu blir det senaste numret av in touch i ett hett skumbad följt av min favorit bodyskrubb, ansiktsskrubb och ansiktsmask, fila fötttern, måla tånaglar och hemmamanikyr, hårinpackning och till sist ett shaktimattsmaraton. efter det poppar jag en skål riktigt feta och äckligt goda popkorn!




Så, nu vet ni vart jag håller hus ett tag. Sen kommer jag tipsa om bästa make-upprodukten till alla hjärtans dag(fjäska för pojkvännen eller unna dig själv lite lyx) jaja, senare som sagt :)

Tisdag

Hej!
Har faktiskt varit hemma en bra stund idag, hade kortisdag idag så var hemma redan halv ett. Var så jäkla trött så jag sov bort typ halva dagen men nu känner jag mig pigg som en engelsk gris :D

Måste bara säga det att människor som man inte känner speciellt bra, men som ändå vågar ringa och prata med en på ett sakligt sätt om saker man tagit illa vid sig eller om man tjaffsat eller liknande är värda massor beröm. En tjej från min klass ringde nu på eftermiddagen och vi hade ett långt samtal om saker som hänt och en massa grejer uppklarades och stora saker som man blivit ledsen och irriterad över var plötsligt inte lika stora längre. Jag önskar att jag kunde våga vara lika modig, enda anledningen till att jag drar mig för att reda upp saker med personer jag har en ytlig kontakt med är nog för att jag är rädd att bli bortgjord..

Resten av dagen ska spenderas framför skolböckerna, har två prov i morgon (som jag är otroligt oförberedd till men ska göra det bästa av saken) och sedan ska jag passa på att plugga lite körkortsteori.
Vi hörs senare!

Vitaminkick

Jag äter hellre vindruvor och dricker Brämhults färskpressade blodapelsinjuice än äter godis på måndagkvällen! Men sån är jag, håller mig till godis och annat äckel på helgerna och vitaminboostar på vardagarna.



Nu ska jag kolla på Glamourama på tv3play och kvällslyxa lite.


hur är ni?

Face primer!

Hej!
Många vet ju att grunden är viktigast när man lägger make-up men ofta glömmer man bort det som egentligen är det allra viktigaste - primer.

Det är helt enkelt en bas i lätt krämform som samtidigt håller din foundation ordentligt på plats. Den används under din vanliga foundation, puder eller ögon-makeup för att uppnå looken av fräschare, klarare och yngre hy samtidigt som man har en make-up som håller hela dagen och kvällen. Man kan också amvända primern ensam utan efterföljande produkt för att ge en lite jämnare och klarare hudton.

Den är perfekt att använda innan fest. Ett tips är att läga riktigt med primer i hela ansiktet (framförallt på ögonlocken om du ska ha ögonskuggor, eyeliner och dyl.) låter det sjunka in ordentligt och sedan använder du concealer, foundation, puder eller vad du nu använder precis som vanligt. Huden kommer stråla och mejken kommer hålla!


Oriflame säljer en prisvärd och superbra face primer, den är min absoluta favorit (och det säger jag inte bara för att jag själv säljer Oriflames produkter utan den är verkligen min favorit!)



körkort

Tjao!
just nu är jag hemma hos J. Ska ta tag i skolan nu det sista jag har kvar, har varit hemma alldels för mkt när jag egentligen bara varit lite seg och halvdålig snarare än dösjuk, då jag egentligen hade orkat gå till skolan. Så att nu ska jag gå i skolan hela denna veckan iaf :)

Har tagit tag i körkortet igen nu, har haft perioder då jag kört och pluggat jätteintensivt men slutat lika fort flera gånger. Nu har jag bokat en körlektion i veckan, tre veckor framåt, sedan ska jag köra med pappa iaf två gånger i veckan, dessutom ska jag plugga körkortsteori så fort jag får chansen.

Idag har jag pluggat en del körkortsteori och på fredag har jag dubbellektion på körskolan så det tar sig allt :)

Har hunnit plugga lite skolsaker idag också men provpapprerna hade jag visst glömt i skolan så får råplugga i morgon, en dag innan provet. Men det löser sig, det gör det alltid :)

Vad har ni hittat på idag?