Valentine tips

Hej!

Alla tycker vi olika om alla hjärtansdag, vissa struntar i att fira den, andra spenderar pengar, prylar och tid till att göra denna dagen till den bästa. Jag är nog i mellantinget någonstans, jag ska nturligtvis fira denna kärleksfulla dagen med min pojkvän och vi byter lite presenter. Men det kan ligga mycket press i denna dagen också, är man singel kan det vara nog så jobbigt att denna dagen finnsoch bli påmind om att man inte är i ett förhållande. Är man i ett förhållande kan det sätta press att denna dagen måste vara den perfekta dagen av de alla vilket kan vara nog jobbigt.


Firar du den fjortonde med din pojkvän?
Gör då inte dagen större än vad den är, i slutnändan är det bara en helt vanlig dag som någon kom på skulle kallas alla hjärtans dag. Men dock aldrig sagt att ni inte ska göra dagen speciell dock räcker det med en god middag på restaurang, en omgång bowling/biljard eller vad ni nu föredrar, ett besök på bio, en vinterpromenad med medhavd piknik.. Klä upp er upp till tänderna och uppvakta varandra med kärleksförklaringar. Det räcker, det behöver inte vara så att man vaknar med hundra rosor i sitt rum, prinsessklänning och diamantsmycken för flera tusen som present. Se dagen som en chans att umgås tumanhand istället för att känna press på at denna dagen ska vara den bästa på hela året.

Firar du den fjortonde med dina vänner?
Strunta i allt vad killar heter, skit i fester och krogar där ni träffar killar. Samla ihop tjejegänget, se på collegefilmer (mean girls, not another teenmovie, she's all that, playboy house...), laga god mat ihop, ät glass och popkorn, skratta och prata hela natten lång.

Firar du den fjortonde ensam?
Är du singel och alla vänner bortresta? Se till att denna dagen blir din bara din där du tar hand om din insida och utsida. Börja dagen med en långpromenad, drick fruktsmoothies, fortsätt med skumbad, ansiktsmask, hårinpackning. Baka något gott - sockerchock eller nyttigt bröd spelar ingen roll! Skriv ner (eller tänkt ut) en lista på alla bra egenskaper du har, både i personligheten och utseendet och försök förstå att världen (eller ditt liv) går inte under bara för att du är ensam på alla hjärtansdag!


Kommentarer
Postat av: pauline

vad göru då?(: <3

2010-02-12 @ 18:41:50
URL: http://paulinesjogrensdiary.blogg.se/
Postat av: ' Ines

söt blogg allt bra ? :D



vore super gulligt om du röstade på mej som veckans blogg hos www.jjohannawiklund.blogg.se TACK♥

2010-02-12 @ 18:51:16
URL: http://inesh.blogg.se/
Postat av: Elina

sv; inte jag heller egentligen haha men men:D jag är bra på att ändra mig!

2010-02-12 @ 20:13:07
URL: http://elinaskoogh.blogg.se/
Postat av: amanda

okejj vad najs den vill jag gärna vara med på okejj tack detsamma kraam =)

2010-02-12 @ 20:42:17
URL: http://hertismandis.blogg.se/
Postat av: Fackin' Bitch

Alla hjärtans dag är bara till så att affärerna kann sälja mer skit. All den där skiten om kärlek har myndigheterna lurat i dig, de är ute efter dig!

2010-02-12 @ 21:45:05
URL: http://fackinbitch.blogg.se/
Postat av: Annie

hey! vad har du haft för dig idag? :)

2010-02-12 @ 22:11:28
URL: http://panniies.blogg.se/





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback