Julitävling!

Hej!
Juli börjar förvisso imorgon men tjuvstartar den somrigaste sommarmånaden med denna härliga julitävling.



För att vara med och delta:
1. skriv om denna tävling i din blogg och länka till detta inlägget (http://beautyboxen.blogg.se/2010/june/julitavling.html)
2. skriv en kommentar till detta inlägg där du säger att du vill vara med och deltar samt klistrar in länken till din blogg där du tipsat om tävlingen.

Har du ingen blogg? Skriv en kommentar till detta inlägg där du vill vara med och tävlar men att du inte har någon blogg så har du lika stor chans att vinna som alla andra :)

Lycka till!!

AVSLUTAD!!!

Kex och ostbricka - mmmh!!

Ikväll har jag langat hem lite pluspoäng när jag plockade fram ost och kex och satt och njöt av det :)


Chevreost, Blåmögelost, brie och paprikaost samt salta ex. pricken över i skule vara lite vitt vin och mjukostar. Men det tar vi nästa gång :)


Och här sitter jag och svullar mig (obs, håert är blött - inte fett :P)

today

Hej!
Här kommer en halvdan spegelbild som outfitbild idag. Ber om ursäkt. måste bli bättre, det är så tråkigt med fula outfitbilder.



Ny jeansacka som g köpte idag. Från JC
Mönstrad tunika från La redoute och gamla jeansleggins

Kördeendastpå fultblekface och mascara idag och på fossingarna hade jag vita converse :)

Dagens shopping

Hej!
Nu har jag kommit hem och dessutom hunnit läsa lite bok efter shoppingrundan. Några fina sommargrejer fick jag med hem. De kommer vara perfekta i Grekland som jag ska till nästa vecka :)


De flesta plaggen kom från budgetkedjor - gillar skarpt att de börjar få fler och fler snygga och moderiktiga kläder och accessarer i sortimentet!

Vit/biege oversized skjorta från Gina tricot


Jeansskjorta från Gina tricot. Köpte några storlekat större så den skulle sitta lite slappare


Mönstrad byxdress från Åhlens


Strandklänning, ej maxiklänning dock. Är inte ett fan av maxiklänningar. Den kommer från Åhlens i alla fall


Ny cityväska från Lindex - det är nog dagens bästa köp :)

Favoritsommarinlägg del 7

Tänkte bara påminna er som ska ut och bada idag om att använda solskydd på hela kroppen. Framförallt i ansiktet och på axlar.
Tänkte också påminna om att det är bra om ni skyddar huvudet i solen. (läste i tidningen idag att det är bättre att skydda huvudet med hatt än keps)
Tillsist vill jag bara säga att glöm inte att dricka vatten nu när det är såhär varmt. Litervis!

Favoritsommarinlägg del 6


Dåliga bilder, men en väldigt god bärsmoothie.

Smoothie:
Ett glas naturell yoghyrt
cirka 2 matskedar vaniljsocker
några matskedar socker
Valfri bärsort. (Här björnbär)

Mixa ihop allting och häll upp i ett glas. Dekorera med bär. Drickes med sugrör.

Tips:
Mixa bären ordentligt för att få den slätare
Häll i en dl havregryn och drick som frukost
Mixa bäret direkt från frysen - då blir smoothien kylig och svalkande i värmen.

Sommar = Bärens högsäsong.
Det finns många olika bär att välja mellan så som jordgubbar, lingon, blåbär, hallon, björnbär, vinbär. Man kan äta dom genom att mixa en smoothie, äta bärpaj, doppa i smält choklad eller äta dom som dom är.

Bär är supernyttigt då de är fullproppade med c-vitamin, vatten och fibrer. Bonus: blåbär sägs ge bättre minne och bättre syn.


Lite hårtips

Hej!
Har haft körlektion på morgonen, efter det var jag helt slut så jag har bara degat sen dess. Har även sovit en stund. Nu ska jag äta lite sen ska jag åka och shoppa. Lite senare slänger jag upp en outfit och det som följde med hem (om det var nåt som följde med hem)

Iaf. Sommar + sol + saltvatten = extra varsamhet mot håret som slits som sjutton just nu.



Ta lite extra hand om ditt hår just nu så att det fortfarande ska kännas fräscht och fint.
Här kommer någa tips

Ha på dig en keps/hatt/sjal när du är ute
gör en superinpackningskur nån gång i veckan. Tvätta håret och borsta det så att alla tovor går bort. Ta i hårinpackning i hela håret - även hårbottnen. Kamma igenom håret med en bredtandad kam så att inpackningen kommer överallt. Låt verka länge, gärna flera timmar.
Är det varmt ute är det bra om du är ute medan du har inpackningen i håret då den verkar bäst i värme
Använd hårprodukter - schampo, balsam, inpackning, hårspray, serum osv med uv-skydd. Komplettera gärna med att kamma in vanlig solcreme i hårtopparna så skyddas det. Dock blir håret fett efteråt så tvätta det noggrant.
Använd saltvattnet till ditt hårs fördel. Kamma igenom håret och fräscha till det litegrann, spraya upp volym och sätt en tygblomma i håret. Saltvattnet gör att håert ändå ser stylat ut :)


Sol + smoothies

Hej!
Jag har legat och lapat sol hela dagen tillsammans med en kär kompis. Superhärligt och jäkligt varmt! Vi drack smoothies och hade det allmänt mys, och tog en paus i skuggan lite då och då. Har fått lite färg idag i alla fall. Bättre än inget :)


Nu ska jag äta jordgubbar - med mjölk och socker ska det vara!

Snyggaste solglasögonen!

Hej!
Mina absoluta favoritmodeller vad gäller solglasögon är Ray Bans. Dessa är väldigt moderna nu och många kändisar använder dessa till vardags. Jag älskar att de är raka upptill och lagom stora.


Några av Hollywoodelitens favoritbågar som finns i många färger, men svart är dock min favorit.


De är alldeles för dyra för min plånbok men jag nöjer mig med ett par kopior osm finns att köpa övreallt - h&M, Glitter, Lindex...

vilka är era favoritbågar?

Favoritsommarinlägg del 5

Jag har för avsikt att försöka kunna hjälpa alla sorters människor med att få en bättre hälsa och skönhet. Alltså även de som inte har mycket tid över till att sköta om sin kropp. För dessa människor har jag nu skrivit en guide på ett "speedspa", alltså ett spa som går superfort att göra.

Vill du istället läsa om ett mysigt spa i normal takt? Du hittar ett inlägg om det här.



1. Börja med att ta en snabb dusch som tar cirka 10 minuter. Medan du är i duschen peelar du ben, armar och dekollage med peelingkräm (på bild från nivea young).
2. och smörjer in ansiktet med en rengöringskräm (på bild från Biotherm).
3. Gå ut ur duschen. Torka håret handukstorrt och lägg i en leave in produkt i håret (på bild från graham webb, daily strength. Finns att köpa hos frisör)
4. Lägg i en snabbverkande ansiktsmask. Den på bilden verkar i cirka fem moinuter. (på bild från Montage genesse)
5. Medan ansiktsmarken verkar tar du på en hårborttagningskräm på benen som får verka i 6 minuter. (på bild från veet)
skölj ut ansiktsmasken och hårborttagningskrämen  när tiden gått.
6. Ta på dig en mysig badrock som du har på dig reste av kvällen för att¨få någon slags myskänsla.
7. Smörj in kroppen med en snabbabsorberande hudkräm (på bild från oriflame)
8. Smörj in ansiktet med en snabbabsorberande ansiktskräm (på bild från Nivea young)
Efter dessa punkter kan det vara gott att blanda till en nyttig drink - så får insidan vad den behöver också. Klicka här för att få recept på smoothies
9. Till sist smörjer du in fötterna med en fet fotkräm. Tips: smörj in fötterna innan du ska lägga dig och låt verka över natten. Det blir kladdigt att gå runt på golvet fullt med fotkräm på fötterna.


När jag gjorde detta speedspa tog det omkring 15-20 minuter.


Till skillnad från ett "vanligt" hemmaspa får man inte så mycket lugn och ro. Man samlar heller inte speciellt mycket kraft om man måste stressa sig igenom ett spa. Men detta är ett bra alternativ för de som inte har tiden till att ha ett långt spa.

Favoritsommarinlägg del 4

Hej!
Detta inlägget är nog det mest användbara sommarinlägget undr denna årstiden. Nedan ser ni en perfekt guide på komboprodukter att använda under alla resor under sommaren för att minimera sin packning. Läs, bli inspirerad och njut





Ett tips är att hitta miniprodukter som finns att köpa lite varstans, i februari tävlade jag ut miniprodukter från Björn Axen. När jga är ute och reser har jag alltid med mig mina miniprodukter från FACE stockholm. Så håll utkik efter miniprodukter alltså. Och vill du vara ännu mer effektiv får man alltid med provprodukter med foundations, ansiktscremer, dofter eller liknande när man lägger en Oriflameorder hos mig. Kolla i katalogen online på oriflame.se och skicka över din beställning till [email protected] så skickar jag beställningen plus gratisprover du kan använda på resan. Jag vet även att Yves Rocher alltid skickar med gratisprover när man lägger en beställning.
Gratisprover finns säkert att få om man frågar på KICKS eller annan kosmetikaffär nära där man bor.
Lycka till med packandet :)

Favoritsommarinlägg del 3

Nedan är mitt tredje favoritinlägg från förra sommaren. Detta handlar om produkter att hylla och big nonos att använda under soliga sommardagar/kvällar/nätter

Perfekt att använda både på fest och strand nu i sommar:

På bilden: hårinlpackning med UVskydd från Sunsilk, Hårborttagningskräm från Veet, Återfuktande hudkräm från Vaseline, Solpuder från Isadora, knallrosa nagellack från Isadora

Hårinpackning med UV-skydd: skyddar håret mot solens strålar och gör håret mindre slitet och undviker att färgen bleks. Tips: använd även schampo och balsam med uv-skydd och använd hatt, keps eller skarf på huvudet för extra skydd på stranden
Hårborttagningskräm: rekomenderar jag då det håller länge och det är lätt att det blir ett jämt reslutat(med tex rakhyvel är det lätt att missa hår)
Hudkräm: återfuktar huden och gör solbrännan intensivare. Tips: använd fuktighetskräm som gradvis ger en tydligare solbränna.
Nagellack: på naglar och tånaglar är ett enkelt sätt att se fräschare ut. Tips: använd en stark färg på nagellacket som ger ilusion av brunare fötter och händer
Solpuder: appliceras på samma ställen som du har rouge plus lite på pannan och hakan för att göra att ansiktet ser brunare (och fräschare) ut.

Perfekt att använda på stranden:

På bilden: after sun från Aco, läppglans med uvskydd från Loreal, Vattenfast mascara från Maybelline

After sun: används efter att du varit på stranden för att svalka av och lugna huden om du bränt dig.
Läppglans med UV-skydd: skyddar mot uv-strålar samtidigt som du ser snyggare ut.
Vattenfast mascara: gör att ansiktet inte ser lika blekt ut och håller trots att du badat och svettats.

Perfekt på sommarfesterna:


På bilden: hudkräm med shimmereffekt från h&m, brun mascara på loreal, vit eyeliner,
läppglans med plumping effekt från Yves rocher, rosa och lila ögonskuggor från Italien

Hudkräm med shimmereffet: appliceras på armar och urigning. Din hud glänser i det svaga kvällsljuset. Tips: ett doftande hudlotion kan användas för att ersätta parfym
Brun mascara: ger ett mjukare intryck än vad svart mascara gör. Brun mascara gör att fokusen hamnar på din solbrända kropp istället för dina hårt sminkade ögon.
Vit eyeliner: användas innanför den nedre framsraden för att få en illusion av att ögonen är större och piggare
Läppglans med plumpingeffekt: för att göra läpparna fylligare
Rosa och lila ögonskugga: färgersom är heta nu i sommar att ha på ögonlocken! Tips: använd vilka korallfärger du vill på ögonlocken. Använd tre ögonskuggor där den ljusaste går upp till ögonbrynet, färgen mellan den ljusa och mörka läggs på hela ögonlocket och den mörkaste färgen läggs precis intill ögonfransarna

Bonus: styla håret med mousse som är volymgivande och som skyddar håret mot värme.

Big nono:s!


På bild: foundation från isadora, parfym på puma, deodorant från dove.

Foundation: gör att ansiktet ser kakigt ut. Dessutom svettas ansiktet mer med foundation vilket gör att de sitter dåligt. Foundation täpper till porerna och ökar risk för finnar och plitor (framförallt när det är varmt!) Undvik att använda foundation när det är varmt!
Parfym och deodorant: gör att man får eksem i form av röda fläckar där man tagit parfym och deodorant. Det kliar och svider. Undvik att använda parfymerade produkter i direkt solljus!

Favoritsommarinlägg del 2

Här kommer andra delen i de bästa sommarinläggen från förra året som även funkar i år.


Svara på frågorna nedan för att ta reda på om du är solberoende:
Har du känt att du borde minska på solandet eller använda mer skydd?
Har du blivit irriterad när någon ifrågasatt ditt solande?
Har du ljugot om hur mycket du solat?'
Är solande det första du tänker på när du vaknar?
Känner du att du "bara måste" sola om du inte gjort det underdagen?

Desto fler frågor du svarat ja på, desto större chans är att du är beroende av solen. Motionera istället för att nå samma välbefinnande och smörj in dig med brun-utan-sol som ger dig färg samt ha solskyddsfaktor när du solar.

Sola gärna, men sola med måtta.


För alla smarta tjejer vet att det inte är bra att vara beroende av någonting, ellerhur!?

Favoritsommarinlägg del 1

Här kommer ett gäng inlägg som jag publicerade förra sommaren och som jag tycker är så bra ochfortfarande användbara att de kan publiceras och läsas igen.

Många nordbor har ljus eller mycket ljus hud vilket gör att man inte kan vistas i solen en längre tid utan att bli bränd. Det innebär att man måste smörja in huden med solskyddsfaktor förm att undvika att bli bränd.

Har man blivit bränd för många gånger ökar risken för hudcancer!

Karaktärsdragen för en:
mycket ljus hudtyp är att de första dagarna bränner man sig och blir knallröd, man har blont eller röd hårfärg, man har ljus hy med fräknar under vinterhalvåret
mellanljus hudtyp är att man bränner sig och blir röd innan man får färg, man har blont eller ljusbrun hårfärg och man har ljus hud under vinterhalvåret
olivhudtyp är att man blir brunröd och sen brun under de första soldagarna, man har brunt eler mörkbrunt hår, man har mellanmörk hud som är svagt olivfärgad under vinterhalvåret
mörk hudtyp bränner sig aldrig utan får färg direkt, hårfärgen är svart, har alltid en mörk hud

Ju ljusare hud man har desto mer försiktig måste man vara att vistas i solen. Man bör ha hög solskyddsfaktor, inte vara för länge i solen och täcka huden med t-shirt, short och keps.

För ljus hud rekomenderas spf 20
För mellanljus hud rekomenderas spf 15-20
för olivfärgad hud rekomenderas spf 15-20
för mörk hud rekomenderas spf 10-15



Man bör smörja in huden varannan timma om man solbadar en hel dag, dessutom måste man bättra på skyddet efter varje gång man badat.

Tips: solskyddsfaktor är inte bara till för att undvika solbränna och hudcancer utan gör också att den bruna färgen håller längre. Används solskyddsfaktor om du vill bli brun länge alltså! Byt solkräm varje år. En solkräm blir gammal om den ligger oanvänd i ett helt år!!

Dagens ÅÅÅHköp!

Hej!
Denna klänningen tycker jag är döläcker.
Vitt, spets, perfekt längd och urringad rygg är allt man vill ha i en festsommarklänning! Det bästa med vita sommarklänningar är att den finaste accessoaren är solbrännan. Bättra på solbrännnan med lite solpuder sen är det klart :)



Finns på mdoegallerian.se för 399 kronor.

hejhej!

har sovit jättelänge idag, kändes att det behövdes! Nu ska jag ut och sola och läsa en tjock tegelstensbok. Missa inte att vara med i min bloggtävling som avslutas om två dagar! Kolla in tävlingen här

Vi hörs mer senare!

kort update

Hej!
jag är hemma och jag lever. kroppen värker och halsen gör så ont att kjag knappt kan prata. men hade svinkul båda kvällarna :) dansa rut midsommarstången, dricka vin, lyssna på musik och spela kort  -det är det bästa av svensk sommar!
Nu sitter jag och äter jordgubbar med grädde och har nyss tackat nej till att jobba imorgon - känner mig alldeles för okry för att orka jobba nio till fyra imorgon.
jaja, vi hörs mer imorgon :)

Sitter vid havet och dricker cider och sol...

foto0094 (MMS)

Sitter vid havet och dricker cider och solar. Jättemysigt :)


Puh, färdigpackat!!

Nu har jag äntligen packat färdigt.


Tunikor
Jeans
Linnen
Midsommarklänning
Converse
Jag tror jag klarar mig :)



Vad tycks om min grymma uppdatering idag då? 11 inlägg - det är väl godkänt?

besöksrekord

HEj!
Idag spräckte jag 300besökargränsen :) Kul i alla fall att så många nya har hittat hit. Det glädjer mig och jag hoppas att ni återkommer :) Kolla gärna in arkivet och de olika kategorierna där det finns mycket roligheter och många välskrivna inlägg.



Vill du fråga någonting eller kontakta mig så mejla mig till [email protected]. Vill du lägga till mig på bloglovin så använd knappen under presentationen till vänster.
Är du från ett företag och är intresserad av något slags bloggsamarbete, sponsra till tävlingar, sponsra med produkter, länkbyten eller annat så mejla mig på [email protected]

Nu är det studentfint

Har gjort mitt rum studentfint nu. Nåja, bättre tre veckor för sent än aldrig :D


Lite kort och det lilla som är kvar av all choklad jag fick haha


Studentmössan hra sin stående plats på bokhyllan. Tillsammans med grymma böcker och en vinflaska haha


Och tillsist så är några studentgosedjur upphängda vid spegeln. Tyvärr har alla blommor vissnat så de finns inte kvar "/


puh, nu är jag nästan klar. ska bara dammsuga och ta bort alla sängkläder.
Sedan ska jag packa. Ska åka iväg till Orust imorgon tillsammans med pojkvän och mina närmsta vänner. Vi har hyrt en stuga som vi ska dela. Åker tidigt imorgon och kommer hem på söndag. kommer självklart uppdatera bloggen men var ändå beredda på en dålig uppdatering.

Städningslåt

motiverande städningslåt som spelas på repeat just nu

Städningsdags

Jaha, nu ska vi se hur det här går. Rummet ser ut som ett bombnedslag efter en vecka och är i akut behov av städning. Slääkten kommer i helgen så då måste det vara klinsikt rent. Kommer syssla med städningen under resten av dagen om jag får gissa - det behövs nämligen.




Lever livet med mina bleka ben - och älskar det!


Läser en bok som inte alls är i min stil men den är grymt bra.

Ska njuta en stund till - sen ska jag packa och städa. Skärgården - here i come!!

Dagens tips

psst. ni har väl inte missat att delta i min tävling som fortfarande pågår? Där du kan vinna en concealer från Laura Key - perfekt till sommarens alla fester :)
här hittar du tävlingen.


En dagens

hej!
tog en annorlunda dagens outfitbild idag. Orkade inte sminka mig alls hihi. Nu ska jag möta bästis, hon ska luncha och jag ska ge henne sällskap (åt ju nyss frukost!)



en mönstrad tunika och tights.




UPDATE: bytte snabbt om till shorts och linne. blev lite fööör varmt ;)

Dagens fråga till er läsare



Preview: hösten på H&M Home

Hej!
Det är väl ingen nyhet att h&m har en inredningsserie med olika textiler, kuddar och annat mysigt? Här kommer lite smygbilder på vad som komma skall i höst



Med en mix av tjejigt rosa, leopard och gulddetaljer, lantligt och grafittikonstnärligt finns här något för allas smaker. Själv gillar jag duschskynket i den första bilden och balkongbilden mest :)

Vilka är dina favoriter?

Ekologisk hudvård - me like

God morgon!
Idag har jag sovit alldeles för länge, i närmare tolv timmar och det är ju egentligen för mycket. Har ont i huvudet och känner mig superseg. Nåja, ska försöka dra mig till gymmet (har sagt det varje dag denna veckan haha) och sen ska jag hinna städa och packa också - imorgon åker jag till skärgården med min pojkvän och bästaste vänner för att fira midsommar.

jaja, nog om det. Tillbaks till vad inlägget egentligen skulle handla om

som ni vet är jag ett stort fan av ekologiska skönhetsprodukter som skonar såväl djur, natur och människor. Detta fantastiska ekologiska ansiktskit innehåller en rengöringscreme, en ansiktsskrubb samt en återfuktande ansiktscreme.
alla produkter är tillverkade av de bästa ekologiska ingredienserna och är gjorda för hand - alltså inget fabrikstillverkat. alla ingredienser kommer från naturen och innehåller inga parabener(konserveringsmedel)

Vill du veta mer om Holy Lama? Kolla in här


Snygga armband för välgörenhet

Hej!
Ni har säkert sett de ursnygga armbanden från Humanity som finns att köpa lite varstans?
Armbandet vrider man önskad mängd runt sin handled och där står massor av fina ord och meningar som motiverar dig i din vardag. en viss summa av försäljningen går även till välgörenhetsorganisationer som bland annat amnisty, och det är inte fy skam ellerhur :)








Det finns massor av olika varianter, längder och färger men den ovan är min favorit. 300 cm långt och i färgen midnight. Det finns 8 andra färger att välja mellan :)

My outfit

hejhej. nu är jag hemma igen. Utan att ha köpt något alls faktiskt (glömde även ta bild på the food så kommentera inte det :P)


Idag blev det bara lite msacara, var så himla trött så orkade inte sminka mig mer än så.
Lila sjal - indiska
svart tröja - jc
rosa långt linne - ruut mfl
svarta tights - h&m


designen är klar

hej
nu har min nya design kommit upp. syns den inte så tryck på f5 så ska det fungera. Vad tycker ni om den? Ser det bra ut? :)

gårdagens fika och sovmorgon

hej
vaknade halv sju i morse hemma hos J, gick hem eftersom han började jobbet och jag var tvungen att kolla vilken tid jag hade körlektion. Det visade  sig att den var halv nio. Kul! Hann sova i en halvtimma och sedan hdae jag körlektion. När jag kom hem efter den däckade jag i första närmsta säng (det var sån tur var min säng men det behövde det inte vara ;D) och vaknade nyss. Så jag har tagit igen min sömn litegrann och det är skönt :D

Idag ska jag och min skitunge till lillasyster åka och shoppa sommarklänningar, jeansjackor, presenter med mera. Vi ska även äta en supergod fish and chips. Ska försöka komma ihåg att ta bild innan jag börjat äta så att den inte ser ut som bilden nedan haha

Bilder på shopping och outfit kommer upp lite senare.


fikade med en gammal klasskompis igår. ytterst mysigt. Vi fikade på le petit cafe (tror jag det heter) som ligger vid järntorget. Jag åt nån foccaccialiknande grej och juice. Hann inte ta bild innan jag åt upp den - den slank ner för snabbt :P Men här är en rolig bild på matresterna. Hoppas nån uppskattar det ;)

ny design

hej mina vänner
hade en jättetrvligt maratonsfika idag, mer än tre timmar satt vi och tjötade. ytterst trevligt :)

ville bara säga att bloggdesignen är på G och kommer komma upp nu under kvällen/natten eller nån gång i morgon bitti. Håll utkik, själv är jag jättepirrig :) (nu har jag säkert övrehypat det, mne skitsamma. kommre bli så himla bra, och så mycket roligare för er läsare!!)

dagens jag


en svart tunika och ett snyggt tjockt silverarmband är dagens jag. Samt lite naturnära make-up. Nu ska jag rusa till bussen för att fika med en vän. :)

Pastell och klara färger

Hej!
Just nu är det superhett med pastelliga ller klara färger, typ klarblått/orange/mörklilapå naglarna och det tror jag ingen har missat.

Essie sommarkollektion innehåller just några av dessa snygga heta färger.


några färger i serien är Demure Vixen, Pretty Edgy, Haute as Hello coh miss matched.

Godmorgon

Hej!
Idag är jag uppe tidigt, ska ha körlektion om en kvart. Jag har gångavvstånd till körskolan så det tr typ fem minuter dit. Nu jävlar ska körningen finslipas. Det enda kruxet är att teorin börjat hamla på efterkälken. Jaja.Efter körskolan ska jag träffa bästis på hennes rast, hon jobbar äckligt nära mitt hem. Sedan på eftermiddagen ska jag åka till stan och fika med en gammal klasskompis :)


Det perfekta läppglanset

Hej!
I september släpper Oriflame Oriflame Beauty Triple Core Lipstick, och blir därmed de första på marknaden att lansera ett "multiläppstift". läppstiftet är utformat i tre lager
Inre lagret – vårdar och återfuktar läpparna under hela dagen med mjukgörande ingredienser
som avokado och jojobaolja.
Mellanlagret - innehåller ljusreflekterande mikrokristaller som ger glans och ett vackert skimmer.
Yttre lagret - består av intensiva färgpigment som ger färg åt läpparna.

Beauty Triple Core Lipstick finns i 10 olika nyanser och kommer som sagt släppas den 1 september. Oriflames produkter finns att köpa i Oriflame Concept Store i Stockholm, online på Oriflame.se eller av någon fristående säljkonsulent (som mig, till exempel!)


Movietime

hej
Har umgåtts med min bästis hela kvällen. Ytterst trevigt.
Nu mina vänner blir det film :) Dukes Of Hazzard går på trean. Har aldrig sett den men den är nog bra. Nån som sett den? bloggar i reklamen annars hörs vi i moron :)


Svensk sommar när det är som bäst

Hej!
Detta gör jag just nu och älskar det. Ska snart på kärlektion och efter det ska jag träffa min bästis.

Tightsen åkte med andra ord av rätt fort :P och ersattes av ett par skjorts


steka i solen med isvatten - I love it!!

Jag idag

inget speciellt med denna outfit. Bara det att jag är så jäkla glad över att kunna ha på mig små linnen, tunikor och tubtoppar just nu :) Var ju supervarmt och jättefint väder innan jag slutade skolan. på studenten regnade det och nu är det molnigt och blåsigt men idag är det varmt. Ska ut och sola och plugga körkort. Halv fyra ska jag till arbetsförmedlingen och sen ska jag ha körlektion. Gaah jag dör av tristress, har varit sysslolös i två veckor och orkar det snart inte mer. Tur att jag reser botr om två veckor och börjar jobba om tre. Annars hade jag aldrig stått ut. Fy för att vara arbetslös!




Sommarlyx i väntan på värmen

Ja här verkar ingen sol komma fram och inte supervärmen heller. så får göra vad mna kan för att ha sommarkänsla. Som att äta vattenmelon till exempel :)


Pimpa upp en tråkig outfit med accessoarer

Hej!

Basen i denna outfitten är ett par svarta lackleggins och ett långt grått linne. Ganska trist ellerhur? Men med lite oversizedsmycken i form av ett stort halsband och stora örhängen, med ett par skitsnygga killing shoes, med en stor väska i sommarens trendigaste mönster och med en makeup som går i jordnära färger som grönt, brunt i olika nyanser och grått blir det plötsligt en skitsnygg och skittrendig vardagsoutfit :).

psst byt ut linnet mot ett i lite mer tight modell och byt ut väskan mot en lite kuvertväska och du är klar för utgång :D


Låt sommaren flytta in bland skönhetsprodukterna

Hej!
Nu när sommaren är här på riktigt och när det är midsommar nästa vecka och allt, är det inte dags att plussa på den där sommarfeelingen lite och ha lite sommardoftande produkter i skönhetsskåpet?

the Body Shop har det perfekta för ett jordgubbsdoftande bad, ett körsbärsdoftande hår eller något annat somrigt...

Eller vad sägs om:

body butter, tvål, body lotion, duschcreme, läppbalsam eller kroppsskrubb i en ljuvlig doft av körsbär


Grapefruktsdoftande duschcreme, bodyskrubb eller kroppslotion.


Eller jordgubbsdoftande läppbalsam, body polish eller body butter.


jag känner redan sommarkänslorna sprida sig inombords, gör du?


Dagens tips

Hej!
för ett tag sedan tatuerade sig min pojkvän och köpte Jukonsalva att smörja på tatueringen för att den skulle läka. Av en tillfällighet testade jag att smörja in mina alltför torra nagelband med denna feta salva och upptäckte att den var super! Jukonsalva är egentligen till för sårskorpor, förhårdnader på fötterna och liknande, men fungerar alltså utmärkt även som nagelbandscreme! Luktar gott gör den också - luktar som jenka (tuggumit med en isbjörn på), dessutom är den superbillig - ca 25 kronor för en tub och finns att köpa i mataffärer. Helt superbra :)


Biter tag i de torraste av de torraste områdena på kroppen och fixar i ett nafs. :)


veckans to do

Hej!
Har lite söndagsångest trots att jag inte har något att göra nästa vecka. Konstigt gentligen men fråga inte varför- Jag och J tittade nyss runt på lägenheter. Gud vad roligt, snart flyttar vi :)


Detta ska jag göra denna veckan:
Måndag möte med arbetsförmedlingen, få ut en jobbcoach, ha körlektion påkvällen och plugga körkortsteori
Tisdag Fika med en från min förra klass(känns konstigt att säga så: "från min förra klass")
Onsdag oplanerat. Vara med bästis? Träna? Vet inte riktigt
Torsdag körlektion
Fredag-söndag åka iväg tillsammans med pojkvän och bästa vänner till Orust där vi har hyrt stuga och ska fira midssomar
Söndag fira pappas 50årsdag, då kommer alla släktingar. Igår var det endast vänner.

Dessutom ska jag plugga så mycket körkortsteori jag bara kan, gärna klämma in ett träningspass eller två samt blogga som bara sjutton.

Vad har ni för roligheter för er i veckan?

Ny design äntligen

Hej!
nu är äntligen min nya design klar och den kommer att föras över på denna bloggen på måndag eller tisdag. Så inte långt kvar. Kommer bli ett stort lyft och en mycket större lust för er läsare att kika in på bloggen :) ledorden är rosa, naturfärger och tjejigt :) Supersnyggt!!


Jag idag

Hejhej!
Snart ska vi börja fira här. Men först, en liten outfit.



silverarmband och silverhalsband. Ett svart tjockt armband på andra armens.
Svart tröja med jeansväst över. Har fortfarande inte släppt mina klädperioder haha.
Svarta jeans med slitning och spetsstrumpbyxor under


lösögonfransar och loreal paris hot straight i håret fixar det lilla extra :)


Dagens tips

Hej!
Har fått många nya läsare och läsarantalet har ökat rät mycket så här kommer ett tips jag skrev om i mars men som tåls att berättas om och om igen :)



Vissa bloggare får hem gratisprodukter som man ska skriva omi bloggen, det blir som någon slags marknadsföring som ofta är effektivare än kommersiell reklam (tv, radio...). Jag vill dela med mig om ett litet tips. Nämligen buzzador. Det är en hemsidan som man får olika nyhetsprodukter hem oavsett om man har en blogg eller inte. Man får en produkt att testa själv och sedan brukar man få några provförpackningar at dela ut till sina vänner.Efter någon månads testande av produkterna skriver man in en rapport om vad man tyckt, vad man gjort osv.

Jag har fått flera erbjudanden (från neutrogena - men hade inte rätt hudtyp, från någon barnmatskedja men är i fel målgrupp) och har fått hem provförpackningar på smoothies och dove duschcremer. Troligtvis är snart ett annat produktpaket påväg hem som kommer involvera bland annat bloggtävlingar med mera.


såhär beskriver företaget själva kort vad det innebär:

Bli medlem i Buzzador så får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Lär mer om vad det innebär här
Och bli medlem du också här

Detta är alltså helt gratis och den enda förpliktelsen du har är att skriva in en kort rapport efter avslutad kampanj.



godmorgon

idag ska jag titta på hus tillsammans med J och hans föräldrar. Hans föräldrar ska nämligen flytta. Och ikväll ska jag på 50årskalas för min far.



längtar tills det är dags för oss att på ritkigt börja titta på lägenheter :D Kommer säkert få försmak av det efter denna dagen ;)