Testar Veet Vax färdiga strips


inköpsställe och pris: h&m cirka 100 kronor
Utseende: förpackningen är i söt rosa färg och stripsen är dubbelklistrade på avlånga vaxremsor och vaxet är rosa
Såhär går det till: man gnuggar med händerna på stripsen som sitter två och två och delar på dom. Tar den ena på benet och drar i en snabb rörelse bort vaxremsan i hårets motsatta riktning. Om rådet jag vaxade var benen - både smalbenen och låren. Rekomenderas att man inte rakat benen eller på annat sätt tagit bort hår från benen sen fyra veckor tillbaka. Dessutom ska man inte utsätta benen för sol ett dygn efter vaxningen
Detta säger reklamen:

Lätta upp din skönhetsrutin och njut av en ny, enkel lösning för att få en silkeslen och mjuk hud. Eftersom Veet's hårborttagningsvax klart att använda ger dig silkeslena ben under en längre tid får du mer tid över mellan vaxningarna. Det kan inte bli enklare!

Ett par sekunder - det är all tid det tar att värma en vaxremsa mellan händerna, applicera och avlägsna. Alla har valts ut särskilt för att få dig att känna dig bortskämd och redo för nya äventyr i upp till fyra veckor.

Så nu kan du alltid känna dig silkeslen och strålande. Bara vaxa och kör! Källa

Detta tyckte jag: kladdigt, osmidigt och smärtsamt! Vax som har en stark doft av plast och återigen smärtsamt. Vaxstripsen fastnar överallt (på armhår, huvudhår, duschvägg...). En vaxstrip kunde man bara använda en eller max två gånger på benen innan allt vax var borta vilket gjorde att ett paket inte ens räckte till två vaxningar. Dåligt! Men resultatet höll det som det lovade - hårfria och lena ben i drygt fyra veckor. Det var svårt att ta bort allt hår från benen då det var lätt att man missade några fläckar (men det är det ju alltid, oavsett hårborttagningstyp) .

Sammanfattning: bra resultat som håller i fyra veckor men det är smärtsamt och kladdigt - reklamen får det att se mycket glamorösare ut än vad det egentligen är.

Står man ut med en kortvarig smärta så rekomenderar jag veet vax strips. Dock rekomenderar jag inte att man vaxar benen om man har torr hy då man lätt kan få bland annat utslag och rodnader på benen som kan hålla i sig i timmar!

OBS! Inlägget innehåller reklam. Bara för att en produkt fått ett bra/dåligt omdöme betyder det inte att produkten ska upplevas detsamma när Du använder den!



Kommentarer
Postat av: sara

hejsan.



jag har lagt till dig nu. :)

2009-08-05 @ 20:40:08
URL: http://smuls.blogg.se/
Postat av: Lisette

det går att lösa :) adda min msn så fixar vi de :)

[email protected]

2009-08-06 @ 20:58:32
URL: http://lisettee.blogg.se/





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback