Miljövänliga och djurvänliga produkter

Jag och många andra tycker att det är viktigt att värna om miljön och att bry sig om djur och natur. Dock kan det vara svårt att göra det eftersom miljövänliga produkter kan vara svårt att få tag på.

Nedan har jag skrivit en lista på några miljövänliga produkter som jag kan tipsa om. (för att komma till deras hemsida klickar du på bilderna som är överst i varje beskrivning)




Rosenserien har bara bra ingridienser i sina produkter. Produkterna innehåller mycket lite konserveringsmedel. Produkterna är ej testade på djur och är ekologiskt odlade. Säljer ej make-up utan endast krämer.



The body shop använder endast produkter som komer från naturen. De har gjort ett flertal kampanjer som samlat in pengar till bland annat aids och kvinnors rättigheter runt om i världen. För the body shop är det viktigt att ie slita på naturen och slösa med naturens produkter mer än vad som är nödvändigt. Produkterna är icke djurtestade. Säljer både make-up och krämer.


Yves rocher använder bara ekologiskt odlade växter till sina produkter och ej några genmanipulerade växter. De planterar träd för att ge tillbaka det de tar. säljer både make-up, krämer och andra skönhetsprodukter.


Lush är mycket emot djurförsök och ingen av deras ingridienser har på något sätt blivit till med hjälp av djurförsök. De köper ej ingridienser från företag som på något sätt är inblandad i djurförsök. Säljer krämer och andra skönhetsprodukter. Dock ej make-up (med undantag för läppbalsam)


Dermanord testar inte på djur. Deras produkter har lång tradition inom hudvård vilket gör att behovet av djurtester inte finns.Förpackningarna är miljövänliga. Alla ingridienser är biologiskt nerbrytbart i naturen. Säljer både krrämer och andra skönhetsprodukter samt make-up. 

 
Har ej någon ofisiell hemsida som finns på svenska.
Montagne Jeunesse säljer ansiktsmasker och dessa ansiktsmasker använder jag faktiskt själv. De är ej testade på djur och alla produkter är naturliga. Finns att köpa hos bland annat h&m och ICA.


Oriflame tar avstånd från barnarbete och ser till att alla som tar fram produkterna arbetar med humana villkor. Inga produkter eller ingridienser är djurtestade. De använder ej fridlysta eller utrotningshotade växter i sina produkter. Säljer make-up, hudvård och andra skönhetsprodukter.
Kontakta mig om du vill köpa Oriflames produkter.

Kommentarer





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback