Julklappstips



Trots att det är mer än en månad kvar till julafton tänkte jag ändå tipsa om en billig men fin julklapp att ge bort eller köpa till sig själv. Nämligen LDB:s body souflés som är doftande body butter och kan därmed användas istället för parfym. De kostar 89kr/st och kommer i en presentförpackning.
Nu vet jag inte hur dofterna är, men är de nåt att ha så kommer det definitivt bli både ett och två köp, till mig och som present.



Kommentarer
Postat av: alexandra

Jag förstår precis va du menar...sanningen är den att jag inte har hat för någon av dom =) Jag älskar att läsa kissies blogg..hade jag och amir stött på varran nån dag och börjat prata mot all förmodan så tror jag att jag hade mer än älskat honom...jag älskar gaykillar =) Ärligt talat så skriver jag bara sådaana kommentarer för att det är alltid lika kul att se hur folk reagerar..folk tar väldit illa vid sig på nått konstit sätt pga att man skriver sånt till dessa kändisbloggar..alltid lika kul o se! Sen får jag ju en himlans massa besökare för varje gång jag skriver en sån kommentar ... litet fult "PR"-trick elr vad man ska kalla det...får mer läsare helt enkelt.. sen har jag och amir haft ett ganska allvarligt tjafs också för några veckor sedan..delvis därför också som jag just riktar in mig på att skriva så mkt till honom =)

2009-11-02 @ 20:35:53
URL: http://alejandra.blogg.se/





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback