Hårexperternas tips

Hej!
Nyligen har Sunsilk CO-creations lanserats. En mängd nya hårprodukter utformade av experter. I samband med lanseringen berättar hårexperterna från hela världen dersa bästa hårtips. enjoy.


Francesca Fusco är en av världens främsta dermatologer och är expert inom områdena håravfall och vård av hårbotten. Hon har en lång erfarenhet då hon praktiserat medisinsk och kosmetisk dermatologi sedan 1989. Hon har utformat Sunsilks serie Liverly Clean & Fresh.

Franscescas teori är att hårbotten ska behandlas lika varsamt som huden i ansiktet. Ett av hennes bästa tips är att öka intaget av essentiella fettsyror som finns i fet fisk och avokado för att höja hudens kvalitet. Växla mellan kallt och varmt vatten när man tvättar håret, då ökar blodcirkulationen i hårbottnen.


Jamal Hamadi är född i Paris och har arbetat med hårstyling sedan början på 90talet. Han är favoritfrisören för till exempel Linda Evangelisa, Eva Mendez, Drew Barrymore och Maggie Gyllenhaal. Han har gjort visningar för bland annat Dior, Chanel och Galliano och hans verk har synts på omslagen av Vogue, Elle, Vanity Fair och Harpers Bazaar. För Sunsilk har han utformat Addictive Brilliant Shineserien

Jamal betonar vikten av att klippa håret ofta och vårda hårtopparna. "Genom att höja ditt järnintag kommer ditt hår återfå sin naturliga lyster. Jag råder alltid mina kunder att äta mycket grönsaker och protein" säger han.


Rita Hazan är en av värdens främsta hårkolorister och kändiseliten världen över älskar henne. Hon har varit med i kända tv-program som Oprah. Ritas kundkrets består av Jessica Biel, Jennifer Lopez och Jessica Simpson för att nämna några. För sunsilk har hon utformat serien Vibrant Color Protection

Rita tipsar om att vänta minst fyra veckor mellan färgningrna så att håret hinner återhämta sig. Hon tipsaräven om att man ska blöta ner håret innan man badar i en pool, anars kan klor påverka ett färgat hår på ett oönskat sätt.

Teddy Charles har utformat Plumped Up Volume. Han har samarbetat med några av världens främsta modefotografer och hans hårkreaktioner har prytt omslagen på vogue, I-D och Numero. Sarah Jessica Parker, Hayden Panettiere och Blake Liverty använder Teddy som sin främsta frisör.
Thomas Taw påbörjade sin frisörkariär som 15åring. Han är idag Senior Creative Director för kosmetikjätten Aveda. För Sunsilk har han tagit fram Damage Reconstruction Program.
Yuko Yamashita är en hårstylist och entreprenör från Japan. Hon hjälpte japanska kvinor att snabbt styla håret med sin världskända Yuko Hair Straightening. Denna produkt har tagit världen med storm och finns i ett flertal länder idag. Hon är utformaren av Perfect Straight för Sunsilk.



Kommentarer
Postat av: Girly

älskar en djävulsk romans mest:)

2010-08-21 @ 16:42:48
URL: http://girlysworld.blogg.se/
Postat av: maria

Bra tips att läsa om

Trevlig Lördag.

Vad har du gjort i helgen da??

Kram Maria

2010-08-21 @ 22:02:19
URL: http://iahoglund.blogg.se/





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback