Testar Milk & Honey badmuffins

Har testat denna underbara badmuffins med milk & honey. Badrummet doftade helt underbart, badmuffinsen är så stor och "dryg"(elelr vad man ska säga) så den räcker till flera bad. Efter ett bad med så mycket brus/skum och grejer man vill ha tar man bara ut den ur vattnet och lägger i muffinsformen på badkarskanten. Strösslet löses upp det med.
Efter att legat i ett varmt bad med detta i en stund blir huden ljuvligt len - det är grymt återfuktande och helt super för torrisar. Badet blir lite bubbligt och det känns som man ligger i kolsyra - på ett väldigt behagligt sätt. Jag gillar denna badmuffins skarpt och vill rekomendera den till varenda människa!!

Köp den på denna sidan


Kommer inplastad med muffinsform, muffinsen håller i flera bad, bara ta ut den från badvattnet och lägg tillbaka i muffinsformen

Här försökte jag ta en bild av hur det såg ut när den brusade i vattnet, hur bra bilden blev vete17 men jag gav det iaf ett försök :)

Finns somsagt att köpa hos Spastugan

Kommentarer
Postat av: Eva

Hej!

Ett litet förtydligande för dem som blivit nyfikna på badmuffinet, men förvillade av vår sida: Vi har inte hunnit få in en ny bild på muffinet Milk & Honey sen det fick strössel, men det är självklart ett sånt man får om man handlar!

Vill man inte plocka upp det från karet för att spara till nästa gång, så kan man skära upp det i fyra delar från början!



Hälsningar,

Eva, Spastugan






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback