Dove summer glow

Här avslöjas mina bloggpresenter (i inlägget nedan)

Dove summer glow är ett bodylotion som kombinerar fuktgivande ämnen med en gradvis BUSeffekt och ger din hud ett skimmer (perfekt på somriga och våriga festkvällar). Dove sumemr glow passar alla hudfärger och finns för ljus till normal hy, nprmal till mörkare hy och med BUSeffekt + soft shimmer. Det bästa med denna produkt är att man bygger upp en gradvis solbränna då det är lättare att ha kontroll över att resultatet inte blir ojämnt.

Detta rekomenderar Dove för att få en perfekt fuskbränna:
1. förbered med fuktgivande duschcremer när du duschar. Peela huden innan du använder Summer glow.
2. Applicera krämen jämnt över hela kroppen med cirkulerande rörelser. Ta inte för mycket på knänoch armbågar. Tvätta händerna när du är klar.
3. vänta ett par minuter innan du klär på dig. Undvik ljusa kläder direkt efter applicering.
4. Upprepa att smörja in kroppen efter 1-2 dagar. Färger försvinner annars gradvis efter cirka tre dagar.

Dove summer glow kostar cirka 49 kronor styck.



Ännu fler anledningar till att använda Dove summer glow:


Var femte svensk drabbas av hudtumörer och nya fall ökar hela tiden. Våra solvanor är den främsta orsaken till hudcancer. många undersökningar visar att det finns ett samband mellan solariesolande och hudcancer. Åldersgruppen 18-24 år solar mest solarium. Kvinnor solar mer solarium än män och bränner sig dubbelt så ofta. Antalet 18-24 åringar som brännskadats i solarium har fördubblats jämfört med för två år sedan. Samtidigt är unga den grupp som oroar sig minst för att få hudcancer.

Då tycker jag att BUS är ett bättre alternativ :)

Kommentarer
Postat av: Petra

Jag har länge velat testa detta, men jag är så rädd att jag ska få det ojämnt. Ska / kan man använda det i ansiktet också eller det är meningen att man ska ha smink på sig?

2010-03-24 @ 07:44:16
URL: http://linnea84.blogg.se/





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback