Snyggaste färgkombon på 2 sätt

Snyggaste färgkombinationen i sommar är utan tvekan gult och rosa. Starka nyanser ska det vara! Nedan visas två sätt att bära dessa på utan att känna sig som en clown men ändå vara mode. En outfit till vardags och en till fest.

Natuligtvis bestämmer man själv hur mycket och på vilket sätt man vill bära denna snygga snygga trend. För vissa räcker gula naglar och rosa läppar medan andra löper hela linan ut. Snyggast är man ju trots allt om man känner sig bekväm i sina klädval!


rosa klänning(volanger och osymetrisk skärning är snyggt!) och en rosa clutch till så har du fixat stilen! Komplitera med knallgula naglar och gul blomma i håret(eftersom den rosa färgen är så stark är det snyggt att ha gula detaljer). Fullända stilen med svarta, neutrala(men stora!) smycken och svarta pumps samt en stilren makeup med jordnära ögonfärger och knallröda läppar. Addera shimmrande olja på huden för riktig glamourfeeling!



Till vardags tenderar många att bli rätt färglösa. Denna outfit är bästa medicinen mot det! En rosa t-shirt med loosefit i en stark nyans och ett par gula, höga shorts till(på de kalla dagarna åker gula chinos/stupisar fram istället). Kombinera med nagellack i samma starka gula eller rosa nyanser. I och med att denna outfit redan från början är väldigt färgstark kan man satsa på lite mer "färglösa" detaljer som svarta boots(snyggaste vardagsskorna!), bronsfärgade och silvriga smycken, svarta solglasögon mm. Få fram det lilla extra med lemondoftande bodybutter!

Kommentarer
Postat av: Ellen

Wow, vilket härligt kollage :).

2011-07-10 @ 20:24:15
Postat av: ems

så snyggt!

2011-08-07 @ 17:36:43
URL: http://bookofems.blogg.se/





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback