Studio Artist by Oriflame med Malin Åkerman

Ovan: Malin Åkerman tillsammans med Jonas Wramell, make-upartist som tagit fram Studi Artist

Studio Artist är en ny make-up serie som kommer säljas hos Oriflame. Jonas Wramell är make-upartisten som tagit fram serien innehållande foundation, läppstift, concealer, puder och primer.
–Efter att ha arbetat med mode-och skönhetsvisningar i mer än 10 år vet jag hur viktigt det är med makeup som ger ett bra resultat oavsett ljusförhållande. Studio Artist är en komplet tmakeup kollektion som gör just detta samtidigt som den förstärker hudens naturliga ton med varma, behagliga färger, sägerJonas Wramell.

Det som gör Studio Artist speciell är Illuma Flair Complex som finns i alla produkter i serien. Det ger perfektion i alla ljus som reflekterar och fördelar ljuset jämnt över ansiktet, suddar ut skavanker och ger naturligt strålande hy.

Studio Artist har fått mycket god respons av undersökningar: 99% av deltagarna tyckte att dess foundation var lätt att applicera och smälter samman snyggt i huden, 90% såg en märkbart jämnare hudton och 88% tyckte att produkterna gav en naturlig look i alla ljus.

Kolla in läppstiften



Kolla in foundationsen






Kort om Oriflame: Oriflame har ett brett produktutbud av innovativa skönhetsprodukter baserade på naturliga ingredienser. Dessa produkter marknadsförs av över 3.5 miljoner oberoende konsulenter. läs gärna med på oriflame.se
Kort om Jonas Wramell: Framgångsrik make-upartist.Han har gjort många uppmärksammade reklamkampanjer och samarbetat med artister som Alcazar Charlotte Perelli och Carola samt internationella toppmodeller som Caroline Winberg.
Kort om Malin Åkerman: Svensk skådespelerska känd från bland andra "the proposal", "27 dresses" och "Watchmen".

Kommentarer
Postat av: neli

wow så vacker hon är =)

hoppas du haft en bra helg tjejen!

2011-09-18 @ 00:26:41
URL: http://iamsofashion.blogg.se/





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback