Tre produkter som passar balsammetoden

 
Balsammetoden är det enda rätta. För alla. Oavsett hårtyp. Jag kör på balsammetoden för det mesta. Dock får jag hem himlans massa pressutskick med schampo och balsam som inte är nopoo så jag är inte stenhård. (och nej, tänker inte sluta med dessa utskick pga 1. kul för er läsare att läsa om nya produkter på marknaden innan de kommer ut i butik 2. kul att testa och skriva om nya produkter)
 
Här kommer tre nopoofavoriter som passar alla med balsammetoden.
Garnier respons balsam avocado & shea butter. Ett godkänt vårdande schampo till BM.Doftar gott och lämnar håret lent och härligt. Ger volym och tar bort den flygiga känslan = grymt!
Osis dust it powder Torrschampo för hårfetton som inte vill tvätta håret varje dag. Love it! Använder även som stylingprodukt då den ger volym. Litet minus tt appliceringen inteär optimal då det är lätt att överapplicera
Babyliss bamboo svinhårsborste borsten är blandade svinhår och blandat syntet. Skadar inte håret vid borstning. Reder ut tovor och tar bort statisk elektrisitet. En svinhårsborste borde alla ha, Nopoofrälst eller ej!

Kommentarer
Postat av: Olivia Olsson - En sån där vardagsbloggare

Åh funderar på att testa på denna metod!

2012-12-08 @ 21:53:26
URL: http://www.oliviaolssonbaggstroms.blogg.se
Postat av: Agnes

Alltså jag fattar inte det här med balsammetoden. Varför bara undvika schampoo och inte alla kemikalier? Det går ju att tvätta håret med t.ex. bikarbonat, aleppotvål, rasullera, naturliga schampobars... varför använda balsam och massa onödiga kemikalier helt i onödan? Trots att man undviker sulfater innehåller ju balsamet andra ämnen som blandar sig med ämnen kroppen tagit upp från andra produkter, tänker på cocktaileffekten... fattar inte varför folk inte skippar kemikalierna helt...?

2013-01-09 @ 18:33:05
URL: http://aghak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback