Bloggpresenter från rosenserien

Hej!
Alltid lika roligt att få bloggpresenter, att få prova på produkter som man knske aldrig ens skulle vetat att dom hade funnits är faktiskt en ära. Och dena gången damp det ner ett paket med ansiktsprodukter från rosenserien. Jg har sultat efter produkter från det märket ett tag just för deras naturliga ingredienser och att det ej är testat på djur. Dessutom har jag hört att det är super för huden. Så nu ska jag prova ett tag och se vad för reslutat produkterna ger min hy :)


rengöringscreme: skonsam och vattenlöslig reögirng som effektivt tar bort smuts, damm, makeup och döda lösa hudceller. Masseras in över ansikte och hals. normal tilltorr hy - varje dag, sköljs bort med vatten. Känslig hy - undvik vatten, torka bort rengöringen med en ansiktsservett. Tar bort de flesta sorters makeup

Rosenvatten
vårdanden, uppfriskande och alkoholfritt ansiktsvatten.förbereder huden inför de vårdanden hud- och kroppsprodukterna genom att återställa hudens PHvärde och sluta porerna efter rengöring. Neutraliserar effektivt vattnets negativa effekter på huden.Fungerar även som en fuktsluss så att ansiktscremen går lättare och djupare in i huden. Används istället för vanligr vatten på morgonen och alltid innan ansiktscreme. Spraya direkt på huden eller i handen och nadda över ansikte och hals. Kan med fördel användas även under dagen om behov av extra fukt.

Lermask
En exkllusiv djuprengörande msk som innehåller rosa naturlera. Masken är avslappanande, mjukgörande och balanserande på huden. Leran innehåller en naturlig mineralblanding som förbättrar hudens kondition och stimulerar cellförnyelsen. Applicera, låt verka cirka 15 minuter och skölj bort med vatten. Passar alla hudtyper. Normalt att det pirrar, lkänns lite i huden de första minuterna. Används en gång i veckan elelr vid behov

Peelingcreme
Mild, skonsam peelingcreme med mycket små korn. Tar bort döda hudceller och ger huden en frisk och fräsch lyster. göräven rent i porerna  bra mot pormaskar. Masseras på väl fuktad hud med lätta cirkelrörelser. Fukta ansiktet underbehandling. undvik runt ögonen, på ytliga kärl och direkt på aktiva finnar. Sköj bort med vatten.


Kommentarer





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback