De tre viktigaste stegen i din dagliga rengöring

De flesta, kanske till och med alla, märken inom ansiktsvård säljer en serie som innehåller i huvudsak tre produkter. Det är rengöringslotion, ansiktsvatten och återfuktande ansiktskräm.

Använd en ögonmake-up remover för att ta bort all smink runt ögonen innan du gör någonting annat.


De olika produkternas syfte och egenskaper
Rengöringslotion: tar bort make-up och annan smuts man fått i ansiktet under dagen. Rengör huden och gör så att porerna kan andas (vilket minskar risken för finnar, plitor och pormaskar)
rengöringslotion från biotherm
Ansiktsvatten: stänger porerna vilket gör att risken för att få finnar, plitor och pormaskar minskar ytterliggare. Tar bort smutsrester och make-uprester som rengöringslotionet missat
ansiktsvatten från vichy
Ansiktskräm: återfuktar huden. I hudcellerna finns fukt i naturlig form som kroppen själv producerar men efter make up, rengöring, kyla, solstrålar och andra påfrestningar på hyn behöver man hjälpa hyn att återfå sin fuktighetsbalans med hjälp av en ansiktskräm.
ansiktskräm från Collistar

Använd trestegsserier som är anpassade för din hudtyp och använd de på kvällen. På morgonen räcker det att rengöra ansiktet och eventuellt återfuktning








Kommentarer
Postat av: Anonym

om man är brunett vilka färger på sminket passar man då bäst i, menar då ögonskugga, på läpparna och sådant och samma sak om man är blondin . skulle vara kul o veta hih:)

2009-08-11 @ 15:21:09





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback