Hej

nu tänkte jag skriva massor av inlägg, om saker jag köpt idag, att jag ätit på pizza hut och hjälpt min pojkvän att fyttpacka när han flyttar till ett hus med sina föräldrar men usbsladden är nerpackad i någon kartong så inlägget fick bli utan bilder. Men nu vet ni :)

testar badpulver Havsbad Spirulina





Ett badpulver från Spastugan som kommer i en liten påse. Påsen räcker för två bad. Häll i hälften av badpulvret över rinnande vatten och se hur vattnet blir helt turkost. Härligt! Känns som att bada i klarblått vatten i havet! Det skummar något och doftar inte speciellt mycket. Huden känns återfuktad efter bad och själen är utvilad.Mandel och oliv är oljor som finns i detta pulver som ska undvika just uttorkning. Och jag tycker att det lyckas bra :)

En härlig badstund för dig själv med en upplevelse i turkost vatten. Häftigt!

Klicka här för att läsa mer om produkten samt beställa hem den.


Läsarfråga

Asli: Hej en fråga. kanske låter dumt men jag är grek och har mellan/mörkbrunt hår men mörkare ögonbryn. Tycker du jag kan bli blondare, typ slingat blont/brunt som Jennifer Aniston? Eller passar det inte. Och isf kanske jag måste färga ögonbrynen också, elr går det bara att färga från ljust till mörkt? :S .....Lite surt att naturligt blonda tjejer "får" färga håret såväl vitt som svart men inte tvärtom.

Linn Svarar: Jag tycker det är rätt taskigt att mörka tjejer inte kan ha ljusare hår men ljusa tjejer kan färga håret hur de än känner för det.Så egentligen är det en smaksak, gör vad tusan du vill med ditt hår och dina ögonbryn sålänge du trivs med det!! Och sen är det viktigt att sköta om håret med inpackningar, serum och intensivkurer.

Att ha mörkblond-ljusbrun hårfärg tycker jag inte är något problem. Det är en färg som de flesta passar i.
Du ser bara beyonce som kommit undan med ljust hår trots att hon har mörk hy.  Färga hos frisören och be om massa massa små slingor i olika blonda och bruna nyanser så blir det säkert skitsnyggt :)

Vad gäller ögonbrynen antar jag att sålänge du inte har superljust hår och kolsvarta ögonbryn så ska det inte vara några problem. Har du däremot rätt tjocka ögonbryn blir det snyggast om du tunnar ut dom samt nopprar dom lite smalare.Jag tror nämligen inte att färga ögonbrynen från mörkt till ljust ger något vidare bra resultat.





Lycka till :)

Hundra år med röda läppstift

För att fira Elizabeth Ardens 100årsjubileum, då deras knallröda läppstift och andra fantastiska make-upprodukter och dofter kom släpps nu en specialkollektion innehållande bland annat just läppstift men även doftljus och andra makeupfavoriter i söta förpackningar.


En riktig skönhetsveteran som säkert kommer finnas i flera hundra år till!

budgettips


Mellanmål och läsunderhållning i väntan på bussen för tio kronor. Man tackar :)

Snart är det dags för ett bad i detta regniga äckeloväder - Göteborg i ett nötskal! skorna var så fyllda med vatten att man kunde hälla ut det när jag tog av mig skorna, kul...




Viktigt!!
Imorgon avslutas två tävlingar, missa inte chansen att delta.
Här vinner du två månadsförbrukningar av tamponger
Här vinner du ett set med lösnaglar från Depend

Det enda du behöver göra för att delta är att skriva en kommentar i respektive blogginlägg.


Oliv gör under med din hud!!

Är du en liten torrboll (jag återkommer till torrisar konstant här på bloggen, men det är bara för att jag själv är det!!) som vill få en fin hud? Då är olivprodukter att rekomendera, men dess naturliga ingredienser och återfuktande formula ger den under för din hy, tro mig. Jag har provat en mängd både budget och lyxalternativ som fungerar superbra.


Olivkällans reseförpackningar är super och innehåller schampo, balsam, duschcreme samt bodylotion.


Sensommarlyx

Jag har hittat det bästa sensommarmyset man kan tänka sig, alla kategorier! Eller i alla fall om man gillar te, som jag gör :)

vackrapaket.se kan man köpa sig en teprenumeration som inte bränner hål i plånboken. Att ha en teprenumeration innebär att man får ett nytt te att prova i början av varje månad i sex månader plus att man får en tesil samt en backer burk. Är inte det vardagsglamour på hög nivå!! Då får man chansen att prova massa spännande teer, som polkagristeet nedan till exempel.


Solsken i Göteborg

Nu är det soligt och fint väder. Så jag passar på att läsa några inspirerande och intressanta sidor ur boken Dagens Outfit. En bok om modebloggar och varför dessa blivit så kritiserade. Intervjuder med diverse kända bloggare kommer också. Svinbra bok! Ska även passa på att måla naglarna, under gothiaveckan förra veckan fick jag inte ha målade naglar så nu ska jag pimpa upp dom ordentligt och göra dom riktigt fina :) Ett lila nagellack sitter fint.




Dessutom är det snart dags för min slående favorit - vardagslyxbelöningar. Jag har jobbat och slitit i flera veckor på diverse roliga och mindre roliga jobb men framförallt, tunga, stressiga jobb som min arma svaga kropp inte klarar av. Så för att belöna mig själv för allt slit så har jag nu bokat en 70 minuters lång helkroppsmassage på en massagesalong i närheten av där jag bor. fantastic!!

Testar Smashbox Photofix primer



Smashbox primer funkar lika bra att använda under makeupen som över dagcremen. och jag tycker den är helt fantastisk (men vad annars kan man vänta sig? Det är världens mest sålda primer och kostar fucking 300 spänn!!). Den är superdryg och ger en silkeslen jämn yta som trollar bort allt vad finnar, blemmor och plitor heter. Likaså blir torra partier i ansiktet osynliga. Den ger ett matt resultat vilket gör att puder blir rätt överflödigt. Och det resultatet håller hela dagen. Bevis på det fick jag efter en svettig och hektisk niotimmars arbetsdag vid en varm och ångande diskmaskin.

Ett klockrent resultat som fungerar i alla lägen. Orkar du inte sminka dig påmorgonen? Rengör bara ansiktet med ansiktsvatten och smörj in photofix, det är lagom :)


Dagens dresscode

Svart, jeansleggins och armband. ungefär så jag alltid ser ut - jäkligt tråkigt egentligen..



Nu så är veckan klar!!

Nu har jag officiellt arbetat i tolv fucking dagar utan en enda heldags ledigt. Imorogn är första dagens ledigheter, puh!! Sen börjar jag jobba på måndag igen..

Gothiaveckan har för övrigt varit en aning rolig och en aning seg med några av världens bästa och roligaste arbetskamrater. Ett superbra team :)


En vanlig dag på jobbet


Nu har jag slängt på min favoritmask oxygen boost. Ansiktet var i extremt behov av fukt efter dessa veckor emd stressfinnar och annat äckelpäckel. Nu ska jag göra iordning mig, ramlar in en dagens outfit om jag hinner. Ska på släktkalas med J ikväll.

Over and out!!

En outfit från igår

här kommer gårdagens outfit som jag aldrig hann lägga upp.


klänning från only, skinnboots från Scorett väska(ny!) från Esprit.

Lite greklandbilder

Godmorgon!
Skönt at ha en vecka där jag börjar sent (kvart i två) så att jag har chansen att få sova ut ordentligt. för efter denna veckan kommer jag knappt hinna sova ut. det är bara jobb, jobb, jobb.

Nu tänkte jag visa några bilder jag ännu inte visat från min resa till Grekland förrförra veckan. Enjoy


jag och syrran inna planet, klockan var innan sex!


stranden, havet, solstolarna


jag solar vid poolen


spelar yatzy med mamma


jag och syster vid torget i staden i Grekland


jag står vid en delfinstaty vid ett vattenland - samma dag som ovan


jag tänder ett ljus i en kyrka


jag får thailänsk massage på stranden


och jag solar, denna gången på stranden


en kväll var det grekisk afton med grekisk musik, folkdans och grekisk grillad buffe


jag bev uppbjuden


en dag åkte vi sjörövarskepp


drack drinkar ombord


stannade vid en lagun och badade och snorklade från båten. Innan dess ahde vi lagt till och badat i en fantastisk "rominsonstrand" otroligt vackert och många fina fiskar

ar
var vid en bar emd storbildstv direkt vid havet och tittade på vmfinal. här står vi cirka fem-tio meter från storbildstvn. häftigt!!

Fler bilder kommer om så önskas.




VIKTIGT: Du har väl inte missat mina två tävlingar som pågår just nu. Här och här. Missa inte chansen :)

Viva la divas fantastiska kollektion

Hej!
Nya sommarkollektionen från viva la diva med nagellack, ögonskuggor och läppstift i smaskika, pigga pastellfärger är fantastiskt somrig och uppiggande kollektion. Nedan syns ett smakprov. Kolla in kollektionen och du har vunnit mycket. Budget är det också :)


En bra chic lit bok

Hej!
Igår köpte jag en bok. elsas Mode av Sofi Fahrman. Har inte läst speciellt mycket, bara några kapitel. Men tycker ändå att den är väldigt bra. En streckläsningsbok nu under sommaren. Jag älskar chic lit böcker. Favoriter är svenska Denise rudbergs böcker Storlek 37, OSA och Väninnan.





nej nu ska jag dra till jobbet. Slutar sent idag. Ha det bra

Mjukglass på glasscafe

Hej!
Idag börjar jag inte jobba förrän halv fyra så har hunnit göra litegrann idag :)

Satt på ett glasscafe och åt mjukglass idag. Vädret var inte på topp men det var tillräckligt varmt för att sitta ute. Ytterst mysigt. Mjukglass med chokladströssel är defenitivt min favorit :)


hej

har jobbat en kortis idag. nu ska jag shoppa med pojkvän, ikväll ska jag träffa några vänner. Imorgn ska ajg jobba igen. men börjar klockan halv fyra, lagom tid hihi.

Tävling!!

Hej!

Nu har två stycken av mina läsare hansen att vinna två paket tamponger från OB Pro comfort plus ett tampongetui som är både litet och diskret.




För att vara med och delta:
1. skriv om denna tävling i din blogg och länka till detta inlägget

2. skriv en kommentar till detta inlägg där du säger att du vill vara med och deltar samt klistrar in länken till din blogg där du tipsat om tävlingen.

Har du ingen blogg? Skriv en kommentar till detta inlägg där du vill vara med och tävlar men att du inte har någon blogg så har du lika stor chans att vinna som alla andra :)


TÄVLINGEN HÅLLER PÅ I TVÅ VECKOR OCH AVSLUTAS 31 JULI. TVÅ STYCKEN VINARE UTSES!!!

AVSLUTAD!!!


Min nya kjol

hejhej!
En arbetsvecka till ända men jag tar inte helg. Imorgon ska jag börja jobba på gothia cup som mattant i en skolmatsal där ett bar(ca 600 stycken rättare sagt) ska bo. där ska jag jobba fram till lördagen veckan därpå-


Har fått en så otroligt fin kjol av min beloved pojkvän Han träffar alltid rätt när han köper kläder till mig. <3


psst. skoskavet är en bieffekt av en veckas hårt jobb!!


Sötaste burken ever för torrisar

Hej!
Nu på sommaren har i alla fall jag en förmåga att ibland bränna sönder mina läppar så att dom blir alldeles såriga - inte speciellt fint.

Nu har ajg upptäckt någonting som däremot faktiskt är fint till såriga läppar och annat tortt. Nämligen läppbalsamet från Forever Friends som finns att köpa här för 39 småpengar.


Vad sägs om grönt te?

För ett tag sedan tipsade jag om en perfekt sommardoft och denna gången vill jag tipsa om något kanske lite mer annorlunda, nämligen en doft-av-grönt-te-parrfymen the library of fragrance. Känns roligt, spännande och annorlunda och absolut någonting jag skulle vilja testa - liksom, bara för att.


Skimrande sommarprodukter

Hejhej!
Jag har, efer min utlandsresa, fått lite färg och hoppas att ni också fått det även här i Sverige.
Nu gäller det att skrubba, skrubba, skrubba. Jag använder skrubbvantar. Och att återfukta, återfukta, återfukta! Återfukta både i duschen, och efteråt.

Komplettera gärna med skimmerprodukter som ger huden det är lilla extra samt använd solpuder istället för rouge när du sminkar dig. OBS: skaka noga bort överflödet från borsten och svep läpp över kindben så att du inte får illussionen av ett smutsigt ansikte!!

här ger jag dig de bästa produkter som garanterat ger en skimrande, solkysst hy


Guldolja från Lucy B Frangipani


Välgörande olja för hela kroppen från Nuxe (för övrigt älskar jag denna olja!!)



Olja med solskyddsfaktor från Guerlain

en liten lista

har haft fullt upp denna vecka och kommer att jobba varje dag i en och en halv vecka till(utan helg) slitsamt men så är det. Tiden räcker inte till.

Har ett rätt tråkigt och enformigt jobb så för att hålla motivationen uppe gör jag här en liten lista.

+
härliga pengar
ska belöna mig med en helkroppsmassage hos marrös
eventuella referenser till framtida jobb
hotell och restaurangerfarenhet om jag vill jobba där senare
jobberfarenhet
eventuellt ett bra omdöme
goa jobbarkompisar

-
ensamt
stressigt
tungt
enformigt och TRÅKIGT


Minuspunkterna må vara få men de väger tyngre en plusdelen. En står ut - det gör jag alltid. Nästa vecka kommer jag dock inte jobba på hotellet som jag gjort denna veckan. Utan då ska jag jobba i matsalen på en skola - det är ju gothia cup nästa vecka. Där ska ajg jobba med massor av folk jag känner bra så det ska bli superkul :)


Har ni något sommarjobb?

hejhej

usch vilken tråkig bogg jag har just nu. är heät slut. har jobbat hela dagen och skulle gärna vilja skära av mig mina fötter. De har svullnat upp och jag kan knappt stå på dom. Men får käma på, i morogn blor det jobb igen. och dagen efter det, och dagen efter det och i tolv dagar till innan nästa ledighet (som varar i en dag).

Nu ska jag fira en lugn födelsedag med grillat tårta och presenter.

Vi hörs!!

nu är jag hemma

hejhej!
Nu har jag kommit hem efter en lång, lång resa. Och det blir ingen lugn stund för i morgn ska jag upp tidigt och jobba. Och imorgon kväll firsa min födelsedag, fyller 19 år då :) Idag har jag slappat, umgåts med pojkvänne  och några släktingar är här. Ska sova och slappa hela kvällen.

Imorgon blir uppdateringen som vanligt igen. :)
Kram på er allesammans

Grekland - Here I come

Hejhej!
Nu har jag packat klart det sista och köpt lite naturgodis(sjukt dyrt jämfört med karamellkungen) och choklad som färdkost till morgondagens äventyr då jag flyger mot destination Grekland.


några par solglasögon, Några par kilklacksskor och ballerinas, nya solhatten, tunikor, klänningar, byxdressar, shorts och kjolar är nerpackat. Och självklart bikini Stor skillnad när man åker utomlands jämfört med när man packarinför en Sverigeresa som förra veckan. Då var det lite mer safe med långbyxor, myskläder, stickade tröjan och conversen.


OBS VIKTIGT!!!

Jag har ingen aning om hur internetanslutningen och möjlighet till hyrdator är på hotellet vilket innebär att jag inte har någon aning om hur uppdateringen kommer bli under följade veckan. Även om jag nu kommer kunna ha tillgång till dator vet jag inte om man kan koppla in kameran (har packat ner usbsladden för säkerhets skull) så vi får ta det som det kommer. Om inte annat får jag ju semester - på riktigt :)
Ha det så bra alla som stannar kvar för sommarjobb, resor eller hemmamys så hörs vi!!!

Nagellyx på verandan

HEj!
Nu har jag lyxat till naglarna lite mitt bland all packning och städning. ytterst mysigt. Tog med mitt nagelvårdskit och några nagellack och körde igång :)




Nej,  nu ska jag tillbaka till packningen, snart ska jag och en snart bortresande kompis gå och köpa färdkost :)

Nostalgi

Kolla in mitt söndagsgodis. hur längesedan var det man inte åt hubba bubba?


Sommarnaglar

Hej alla!
här står jag med städning, tvättning och packning upp till knäna men ska passa på att hinna blogga lite. Snart väntar ett avsked med J, vi ska vara borta från varandra denna veckan när jag åker iväg och han jobbar. Men det klarar vi :)


Solskyddsfaktor är ett måste på solresor. Och naglarna pryds av ett orange läckert nagellack :)

Shopping of today

Hej!
Tog mig en tur till shoppingcentret idag. kändes att det var det mest logiska att göra i denna tropiska hetta - blev avsvalkad för första gången på länge, de har den bästa ACn :P

Lite köp från sommarrean och ordinarie sortiment följde med hem:


Rosa solhatt från Glitter, asfräck att ha på stranden :)



Tunika/klänning/någonting från sommarrean från h&m



Basic strandskjorts från h&M


Pastelliga nagellack från h&m, dagens fynd. 29 för alla fyra!!



Gårdagens outfit

Hejhej!
Lägger inte upp en outfit för idag så ni får en bild på gårdagens istället


Jeansjacka från Crocker
Byxdress från Åhlens
Silversmycken från Guldfynd
Fin omgivning kom på köpet ;)


gårdagens restaurang

Hej!
Igår var jag på lokal restaurang/pub med min pojkvän och hans släkt för att fira en födelsedag. Här kommer lite bilder om dagen


De hade ingen meny så vi improviserade :p


En liten bild vid matborder, kycklingsallad blev det för mig :)


första doppet

Hej!
Idag tog jag mitt första dopp i sjön. Suoerhärligt :) Bada kommerjag dock göra väldigt mycket nästa vecka, då åker jag till Grekland :)


Jag ochmin lillasyster i det djupa vattnet. Underbart :D


Vackra omgivningar

dagen idag

hej
nu ska jag iväg och bada. ikväll ska jag på restaurang. hörs senare :) kram

Kvällens aktiviteter

Hejhej!
Har suttit och spelat yatzy hela kvällen tillsammans med min käraste J och en skål med goda jordgubbar med mjölk. Nu Ska jag ta ett gött fotbad med en härlig olja från Hälsingehonung. Denna oljan har mängder med användningsområden, det är inte bara insmörjning - använd i badet, som massageolja... Även i hårtopparna för att läka kluvna hårstrån.


Yatzymästare - hell yeah :D


Jordgubbar, mjölk och socker. En klar sommarfavorit :)


Nej, fotbadet kallar. Ska ha lite fotlyx tillsammans med SATCmaraton. Hörs imorgon :)

Dagens idag

Hej!
slänger upp en liten outfit på en osminkad Linn i trädgården


vit ny skjorta från gina
Blommigt linne
bruna skjorts
svarta kilisar från belle shoes

Salladslunch

Hej!
blev lite hungrig förut så gjorde en god fräsch enkel sallad. Det enda som behövs är lite fetaost, rödlök och tomat. och så skr man i skivor och lägger upp det varannan på ett fat. Delicious och mättande :)


gott, och framförallt väldigt nyttigt :)

Sommarens perfekta smoothie

Hejhej!
Jag gjorde en chokladdrink förut som jag njöt härliga klunkar av.



Ljuvligt gott med vanlijglass, mjölk obojpulver (godare med vaniljglass och obojpulver än med chokladglass!!) samt massor av krossad is.


Det bästa med svensk sommar

Hej!
Gud vilken härlig dag!!
Har legat ute och solat hela dagen och det känner jag redan på både axlar och mage. tog en liten solningspaus nu för att göra en datorcheck. Ska snart ut igen :)


Satte på mig skjortan jag köpte igår för att skydda axlarna lite. Läser fortfarande den där tjockisboken på över 600 sidor av Stephenie Meyer - genom dina ögon. Den är himla bra faktiskt :) Och jag som bara brukar gilla kärlek och dramatik. Nu är jag fastklistrad i en scifibok. Så fel man kan ha haha.

Sitter och dricker en mjölkdrink utan alkohol med massor av krossad is. SUPERGOTT!! Det är det enda jag dricker dessa soliga dagar - milkshakes, smoothies och kalla sommardrinkar :)

godmorgon

godmorgon mina vänner
nu ska jag sticka till gymmet (tro det eller ej) innan jag ångrar mig. sedan ska jag sola, åka till sjön och bada. Vi hörs :)