Mina favoritprodukter för håret

att hitta bra och billiga hårprodukter är svårt. Oftast är det frisörprodukter som gäller men det kostar ju en slant.
Jag har hittat en intensivkur samt en hårmask i budgetklassen och en leave in produkt för en liten högre peng som jag verkligen AVGUDAR!!


fr v. Dove intense repair. En intensivkur som man har i håret en minut. Fungerar även som ett balsam. Reparerar skadade hårstrån intensivt. Kostar runt 30 kronor tror jag
Graham Weiss daily strenght leave in produkt. En dryg produkt man applicerar i hårlängderna efter att du tvättat håret, dvs i handdukstorkat hår. Gör håret silkeslent och verkar för att håret ska bli starkare och friskare. Kostar ca 200 kronor tror jag.
PHC hair repair hårmask. Tycker att den rosa hårmasken från samma serie(för färgat hår) doftar godare än denna men denna hårmask ger liksom de andra produkterna ett friskare hår och läker skadade hårstrån. Ha i håret ca 10 minuter. kostar runt 50 kronor.

Av de lite dyrare produkterna som jag inte har hemma just nu men som jag använt flitigt förut är
L'Oréal Intense Repair Schampo och balsam
keune hårinpackning (en grå med gult lock)
Orofluido skönhetselexir

Decembertävling - pretty is pink

hejhej!
Nu är det december och jag hade tänkt muntra upp tillvaron med att lotta ut en mindre goodiebag i temat rosa. Färg piggar alltid upp och rosa är en färg som passar alla.

En person vinner detta rosa paket från Maybelline.

Forever strong PRO Baby pink nagellack
Colorsensation cream gloss Stellar berry läppglans



Det är samma tillvägagånssätt som vanligt för att delta:

1. skriv om denna tävling i din blogg och länka till detta inlägget (http://beautyboxen.blogg.se/2010/november/decembertavling-pretty-is-pink-1.html#comment)
2. skriv en kommentar till detta inlägg där du säger att du vill vara med och delta samt klistrar in länken till din blogg där du tipsat om tävlingen

har du ingen blogg? skriv en kommentar till detta inlägg att du vill vara med och tävla men att du inte har någon blogg så har du lika stor chans att vinna som alla andra :)

Grattis till Angelica

Höstshopping in da house

tappar bort vantar, efter vantar efter vantar och förstår inte hur jag lyckas. Det är flera par varje vinter, hittills är det två par tumvantar som försvunnit.
Nu var det dagfs att fräscha upp vantlagret litegrann så jag slipper gå i kalla fingervantar så detta kom hem.

I favoritfärgen lila dessutom :)

Pannbandet är otroligt sött tycker jag. allt kommer från bikbok


Godis på mitt vis

Hejhej!
Påväg hem köpte jag med mig lite snacks att tugga på.

Chai latte(missbrukar denna fantastiska dryck och ahr börjat nu det senare) och marcaronas.


Båda från Le crossiant. Chai latten där är oslagbar, jag har smakat en hel del - espresso house, kahls och andra cafeer. Och den är lätt den godaste. Den bruna macaronasen smakar kaffe - ingen hit direkt. Och den rosa smakas som jordgubbsmaräng - helt underbar!

Hårtips

Hej.
Idag har jag varit och klippt mig, inget nytt att se. Bara fräschare toppar. Och min frisör visade mig hur Orofluido fungerade. En sjukt bra produkt som jag blev helt förälskad i.

Det är alltså en guldfärgad stylingprodukt med vårdande egenskaper, den tillför håret fukt. Och det behövs för att håret inte ska bli sprött undvika att det är slitet. Den ger styling på så sätt att håret blir glansigt och sagolikt lent(på riktigt). Orofluidoflaskan innehåller tre oljor. Doftar god vanilj. "inte wonderbaum-bilen-vanilj utan god vanilj" som frisören uttryckte det själv. Och håret blir inte fett alls av oljan.

Fördela lite olja i hårtopparna i vått hår. Föna håret så det blir torrt med lite, lite fukt i och lägg i lite mer olja i håret. Det ger underverk och jag gillade den verkligen.
Välinvesterade pengar för oss med strävt, torrt och slitet hår!

Orofluido 100 + 3x5 ml

Nu sätter kreativiteten igång

Efter en liten paus bland pysslandet och scrapbookandet är jag back on track med julkort till släkt och familj. Får se om jag hinner och orkar göra till alla i släkten men som tur var är vi inte speciellt många.
Här är det första bidraget i vad som kommer att bli en julkortsföljetång


Texten god jul i mitten är röd men ser rosa ut(av nån anledning...) Pappersbitarna i ramen är 2x2 cm. Samtliga material (dvs allt pappet, kortet, pärlorna, glittret och 3d-linern) kommer från Creative club. Hör av dig till mig om du vill veta mer om deras välutformade scrapbookingpaket.

Utökning bland höstnaglarna

Hej
jag skrev ett inlägg för ett tag sedan om mina favoritnagellack nu under hösten. Oc h denna samling har utökats med två nya nagellack, denna gången från budgetmärket Depend. Det ena biege/hudfärgat och det andra rostfärgat.


0Det vänsta har färgnr 192 och det högra nr 185

Smaskens från tyskland

Mamma och mormor var på en weekendresa till julmarknad i tyskland och med hem hade de lite smaskens. Bland annat denna chokladkaka med mörk och ljus choklad. Supergod!


Nya depend nr 192

Jag har förälskat mig i matta, naturfärgade nagellack för jag tycker de passar hösten och vintern bäst. Framåt julen får jag väl ha något rött, men tills dess kör jag på detta biegea nagellacket.


Lanvin by h&m (eller h&m by lanvin?)

nu är det väl ingen som undgått h&ms sammarbete med designerjätten Lanvin. Mycket färg, volanger och krusiduller bjuds det på vilket inte är min stil. Priserna är låga och hysterin är sjukt hög(kanske mest tack vare att man vill ha designerplagg snarare än om de plaggen faktiskt är snygga?). För själv tyckte jag det mesta var too much. Den senapsgula klänningen var visserligen snygg, men hade en knepig modell. Min favorit (faktum är, det enda jag riktigt fastnade för) ser ni nedan.
Läcker färg, snyggt mönster och fin modell :)



Vad tycker ni om årets designersamarbete?


Os-stjärnor för Brothers julkampanj

Jag har fått äran att berätta att OSmedaljörerna Marcus Hellner och Johan Olsson kommer att vara Brothers ansikte utåt under den precis påbörjande julkampanjen.

Fotograferingen skedde i vackra Schweiz alper.

Brothers/Tobias Lundqvist var fotograf.

Nedan kommer lite smakprov om vad som komma skall. Håll till godo :)



Om jag var man skulle jag köpa min jul- och nyårsoutfits på Brothers. Basta!

Parfymer de luxe

Hejhej!
här kommer ett litet budgetknep som man kan passa på att utnyttja vid flygresor eller kryssningar. Köp dyra produkter i reseformat. Så får du mycket fler sorter för samma pris.

Sist jag var på flygresa så köpte jag fem små Diorflaskor till priset av vad en stor kostar. Då har jag möjlighet att variera mig samt att hitta min favorit :)


Från vänster: Dior Addict, Dior Jadore, Miss dior Cherie Leau, Miss Dior Cherie, Dior Hypnotic Poison.

Den sistnämnda passar perfekt för partykvällarna. Cheriedofterna är mer lätta vardagsdofter. De andra två är "all round". älskar allihop :)

Vintermys i vårat hus

Jag älskar värmeljus året om. Med undantag för de hetaste sommarnätterna visserligen. Doftljus och doftfria i läckra färger och storlekar. Nu byter jag ut alla små värmeljus i sovrummet till en juligare doft i form av kanel och lagerbär. Doftar underbart, och om den ger julkänsla? Ja, det är väl det minsta man kan säga. Bara väntar på när tomten hoppar genom skorstenen med julklapparna!

'

Och dagens visdomsord:
Motverka inte hösten och vintern, njut av den!!

Time to studdy

Tju!
i somras var jag väldigt seriös med mitt körkort. Jag är en riktig periodare vad gäller just körkrotet. Kör och pluggar jätteintensivt ett tag för att sedan lägga av helt under en period. Och snrt går mitt körkortstillstånd ut, och det är riktigt pinsamt! Så nu har jag tänkt planera in körning samt plugg i min vardag så jag får det där jäkla körkortet någon gång.



När det gäller körningen har jag fastnat på att jag har brist på uppmärksamhet (läser ej av skyltar, håller blicket mitt framför mig, tittar aldrig i speglar) samt backning och parkering(framförallt backa runt hörn!)
Vad gäller teorin kan jag det mesta men är sämst på att räka ut reaktionstid, se skillnad på olika gifter, naturkrafter som påverkar samt vikt och längd. Det är bara att repetera, repetera, repetera men det börjar bli rätt tröttsamt vid det här laget nu!


Håller du på att ta körkort?

En smoothie

Idag gjorde jag en av mina älskade smoothies, som ni vet att jag brukar dricka vid detta laget.



Tropisk juice, mango, fruktmix, kokos och honung. Mums!

Hej tomten

Hej tomten
denna sak får gärna ligga under granen i år. Jag har varit ett snällt barn och ätit upp min mat varje dag :)


Volumaster mini

Tillsammans med håret jag kommer fixa om ett litet tag (ska skaffa extentions med metoden waving) så kommer detta bli en grym present till mitt nya vackra hår.

En grym ledig dag!

Hej!
Idag var jag ledig från jobbet, och utnyttjade det till max.

Började dagen med att få en två timmars ansiktsbehandling samt manikyr klockan nio. Följt av en lunch. Efter det drog jag till Cecilia of sweden och fick en 45 minuters ryggmassage. Känner mig som en riktig prinsessa, och det är jag värd :) Eller egentligen, sånt här är alla värda.

Ansiktsbehandlingen innehöll Djuprengöring, porrengöring, formning av bryn, elektroterapi, ansiktsmassage, djuprengörande mask, serum samt creme.
Ansiktsmassagen var underbar, och porrengöringen smärtsamt. Men porrengöring ger skillnad direkt, så det är värt det.



Efter denna hittills underbara dag ska jag fortsätta med en smoothie och massor av c-vitamin. See you later!

Som i en presentask

Hej!
Här kommer en julig och fin födelsedagspresent som modern fick igår. :)


Fin julpresentask från Partylite, med ljuslykta, ljussläckare och värmeljus med kanel och lagerbär. :)

Kvinnlig komikerelit för MQ

Hej!
I vanlig ordning kommer några extraordinära svenska kändisar att vara modeller för MQs julkampanj. Denna gång är det de svenska kvinnliga komikerna Petra Mede, Cecilia Frode och Cissi Forss som är ansiktet utåt.


Foton av: MQ/John Scarisbrick

Vad tycker ni om dessa mysbilder? Julen nalkas...

ett kort till min mor

Mamman min fyllde år för några veckor sedan och idag fick hon sin försenade födelsedagspresent (visar den i ett eget inlägg) samt ett hemmagjort kort made by Linn. Lite vintagetema och "gammaldags"färger. Men blev faktiskt rätt nöjd ändå :)


Mina oriflamefavoriter

Hej
Ni läsare som hängt med ett tag vet säkert att jag sålt Oriflameprodukter till och från, mer eller mindre under en ganska lång tid. Det finns till och med en kategori om allt detta.

Jag har hunnit med att testa större delen av det befintliga sortimentet och funnit att hudcremer, ansikscremer och ja, cremer rent gennerellt håller en väldigt hög klass. Inte nog med det så finns det alla möjliga dofter, kokos, grapefrukt, aloe vera... och nya produkter dyker upp ständigt.

Här är mina favoriter


White tea & apricot handcreme. Härlig konsistens, torkar in snabbt så man slipper vara kladdig och utsökt doft


Milk & honey body cream. Lyxig doft och härlig formula som lämnar en silkeslen yta. På riktigt!! Jag smörjer in denna på mina uttorkade ben och de ser och känns genast mindre torra. Ypperlig produkt i torrisvintern,


gör din egen reklamfilm, vinn 10 000 kr!!!


Evasunderkläder.se annordnar just nu en kreativ tävling för er kreativa människor därute!

Tävlingen går ut på att göra en reklamfilm.
Du bestämmer själv temat och innehållet i filmen. Du kan göra en riktig film, animation, kollage eller något annat format. Du kan göra en film om oss generellt eller en utvald del av vår sortiment, eller eller något helt orelaterat. Här är det fritt fram för din kreativitet.

Du laddar sedan upp din film på youtube. Tagga filmen med ´EvasUnderkläderFilm för att de lättare ska hitta alla bidrag. I beskrivningen av filmen måste en länk till www.evaunderklader.se finnas med.

Du kan bidra med fler filmer om du vill.
Filmen med flest visningar fram till 31:a januari vinner presentkort värt 10 000 kr som du kan handla för i vår webshop.  Som en liten bonus erbjuder jag 5% rabatt på sitt nästa köp, oavsett antal visningar, till alla mina läsare som laddar upp en reklamfilm.


För att vara med och tävla tankar du upp din film på youtube. Taggar filmen med "evasunderkläderfilm" och skickar filmlänken till [email protected]. Tävlingen avslutas 31 januari 2011.



För mer detaljer om tävlingen klicka på denna länk.


Ursäkta röran men jag sanerar



Nu har vi fått loppor och kvalser och annan ohyra i huset. Alltså det är så äckligt så jag mår illa och har kväljningar - på riktigt. Det kröp nåt äckligt på mitt TÄCKE förut, nåt jag alltså sovit i. Och jag började gråta helt hysteriskt. jag är ett nervvrak just nu. FYFAN VAD ÄCKLIGT!! Så ursäkta röran, men jag sanerar. Tvättar alla textiler, dammsuger som en dåre och putsar alla ytor med desinfektionsmedel!

Osis shine duster velvet powder

Fick en häftig produkt i min goodiebag från Blog awards tidigare i höst. Nämligen systern till dusti it. Det är ett puder som onvandlas till gele i händerna och som ger en pärlemorsskimrande och silkeslent hår.

Det är verkligen frisörklass på denna produkt och varje flicka är värd denna fantastiska stylingprodukt!

Klicka här för marknadens bästa pris!

OSiS Shine Duster Velvet Powder

Min delfingaddning

Här är min tatueringspremiär. Min allra första tatuering. Har planer på att bygga ut denna tatueringen med fler och större blommor, hjärtan osv samt ytterliggare en delfin. men det tar vi senare. Vill även ha en liknande fotlänk, ett hjärta på foten, något i nacken och någon fin text på handleden. Men som sagt, en sak i taget ;) nu får denna läka i fred för jävlar i helvete vad ont det gör!! Och jävlar i helvete vad ont det gjorde, men å andra sidan, det var ju värt det men det gjorde förbannat ont :P


tatuering!!

Tju!
Igår tatuerade jag mig, sjukt spännande. Hade pojkvän och en kompis med som moraliskt stöd, knarkade dextros och coca cola.

Var på en rätt omtalad studio här i Göteborg, Gothia ink.




Har nu bunkrat upp med Jukonsalva som enligt tatueraren och många andra är den in särklass bästa tatueringssalvan. Så nu blir det att smörja, smörja, smörja.

Bild på tattoon kommer upp om en liten stund!

En liten smoothie


Apelsinjuice, frusta jordgubbar, pressad lime, banan och hunung.
Hur gott som helst!! Älskar min lila Frutti Blender från OBH Nordica.
<3

just nu

Chailatte, nagellacksmålande och mejlläsning på min laptop efter att precis kommit hem från jobbet för en 20 minuter sen


Det blanka svarta dammiga är min beloved dator. Skäms över att jag inte skött om hans hygien ordentligt "/


UPDATE
oj detta inlägg skulle publicerats klockan fem. måste blivit nåt fel. nåväl, bättre sent än aldrig :)

Shoes 2 die 4

Vad tycks om dessa färgklickar under höstmörkrets partynätter? I love them!


Syndfullt



Du behöver för att göra muffins: (sex stora, jag gjorde dubbel sats med 6 med frosting och 6 med smält choklad) Ugn 175 grader i cirka 17 minuter
3 ägg
2,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl gräddfil eller vanlig fil
2 msk kaffe
3,5 l vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kako
1 nypa salt

Gör såhär:
vispa ägg och strösocker. Smält smöret och häll i kaffe och fil i kastrullen. Häll i det i äggtoddyn. Bland mjöl, bakpulver, kako och salt och häll i under omrörning i smeten. Fyll en tredjedel av muffinsformarna.

För att göra muffins med smält choklad.
Smält 100 gram mjölkchoklad i vattenbad. För att göra vattenbad häller man vatten i en kastrull och lägger en skål av plåt ovanpå, i skåle lägger man i chokladen som sedan smälter.
Fördela chokladen på muffinsen innan du tar in dom i ugnen

För att göra muffins med frosting
du behöver:
60 gram rumstempererat smör
100 gram philadelhiaost (naturell)
5 dl florsocker (eller två dl florsocker och två dl strösocker)
1 tsk vaniljsocker
1 msk kaffe

Blanda ihop ingridienserna i en skål med hjälp av en gaffel. Fördela glassyren på muffinsen efter att du tagit ut muffinsen ur ungen och låtit svalna. Dekorera med det du har hemma, bär, strössel, kokos, karamellfärg, godis...

En dagens

hejhej!
i morse var näsan helt tät och jag hde totalt tappat rösten, så att gå till jobbet var out of question. Men efter massor av sömn, litervis med vatten, c-vitaminboost, te och glass för halsen, alvedon och nässpray och naturläkemedlet kan jang är jag back on track (någorlunda iaf) och ska till jobbet i morgon.

Klädde inte upp mig allt för mycket idag av förklarliga skäl men var tvungen att klä på mig då vi får hem en jobbargubbe som ska fixa diskmaskinen och jag måste släppa in han.

Hur som helst, här är dagens creations. Idag blev det en spegelbild pga brist på ork, inspiration och en allmän fuldag


Vad grumlig bilden blev, konstigt, så såg den inte alls ut på datorn... jaja. det behöver inte alltid vara perfekt ;)

Spetsblus från Bikbok
Jeans från Lee
Mockakilisar från Scorett


och vad tycker ni om mitt ubersnygga armband som jag köpte för 20 spänn på vero moda? ursäkta mig för naglar, ska göra om dom right now!!

I mina blåjeans

Har alltid haft svårt att hitta jeans med en normalstor bakdel och pinnar till ben och en allmänt oproortionelig kropp. Så nu när denna löningen kom tänkte jag att jag nu jäklar skulle köpa mig ett par perfekta jeans, var inne på Levis Curl ID ett tag men fastnade sedan för Lee Scarlet, med huge stretch och perfekt modell och snygg tvätt. Och verkligen, ska du köpa dessa jeans så köp den minsta storleken du kan klämma på dig. Dessa nedan är 24(!!!) och sitter ändå inte supertight efter någon dags användning.


Gillar de enkla fickorna utan en massa krumelurer och konstigheter.

Julpyssel

Nu är det dags att scrappa höstiga foton och börja med personliga julkort. Jag fick nyss ett nytt paket från Creative Club, proppfull med material som var som gjort för julkort. Nu låter jag inspirationen flöda, fortsättning följer...



Allt detta i ett paket. Bara de två liners som jag fick, det glittriga och röda samt stämpeldynan kostar lika mycket i affär som hela detta paketet gör tillsammans!! Vill du också vara med och få ett välkomstpaket för 0 kr (endast portokostnad)? Hör av dig till mig, så fixar jag det :)

Sugen på choklad?

Ta det hela ett steg längre. Koppla av i ett chokladbad tillsammans med en badmuffins innehållande äkta kakao samt med skummande badskummet "candy mountain". Perfekt nu i juletider? Jag vill då köpa ett gäng chokaldpaket att ge bort till godisälskade släkt och vänner. Klicka här för att se mer



Kommer från Spastugan

Mina ansiktsrengöringar

hejhej!
har precis kommit hem efter en heldag på jobbet. Börjar känna mig sjuk så klunkar kan jang och c-vitamin just nu. men har ändå funkat idag. Dock segt att komma hem i, vad som känns, mitt i natten såhär års!

Ansiktsrengöring är viktigt, väldigt viktigt! det spelar ingen roll om du är världsbäst på att sminka dig, om du aldrig går med smink och om du är jättenoggrann med ditt hårsvall sålänge du inte rengör din hy från alla föroreningar och annan skit den får stå ut med under en dag.


Rengöringscremerna nedan är de jag brukar använda.

rosenseriens rengöringscreme, blue mineral rengöringsmousse, Loreal cleansing gel, Optimals balance rengöring och Visibly clear daily scrub.

Ett tips är att ha många olika rengöringscremer att variera mellan beroende på hur din hy känns.
Loreals använder jag när huden känns fet och oljig
Visibly clear när min hy känns oren med plitor och finnar
Optimals balance och rengöringsmoussen är all round som jag använder när huden känns okej
Rosenserien är en dröm om min hy känns känslig och har fått utslag.

Att ha olika rengöringscremer är optimalt för oss med blandhy, dvs om man både får finnar och plitor, fet hy samt har en tendenns till att huden känns torr, uttorkad, rödflammig och stramar.


Ovan är mina absoluta favoriter. Rosenserien är mild och effektiv rengöriing, blue minerals är även den mild och effektiv rengöring samt uppfräschande och en aning avsvalkande