Flower power


Foto & redigering by me

Ikväll ska jag på lite vardagslyx(trots att det är söndag..). Jag ska åka på Hagabadet här i Göteborg. Gå in på deras spa och få en lååååång fotbehandling. Kommer bli ljuvligt!

Veckans snyggaste outfit - Elin The Gypsy



Elin är en sprudlande tjej med bohochic stil och en charmig personlighet. Denna vecka har Elin veckans snyggaste outfit och hon lär oss hur man går i höga klackar, avslöjar sina favoritbloggar mm. Fortsätt läs!

Beskriv din stil med tre ord:

Oidentifierbar, experimentell, bohoinfluenser
Hur orkar du klä upp dig och fixa till dig varje dag? Finns det inte dagar du går runt i gamla mysbyxor? ;)
Jag klär mig alltid efter humör och går på känsla, så det är nog ingen större ansträngning, men jag går nog i mysbyxor oftare än jag vill erkänna, haha!
Du säger själv att "there is no such thing as too high heels" och du går gärna i skor flera dm höga. Har du tips på hur man lär sig gå i höga klackar?
Öva, öva, öva. Tråkigaste som finns, men det är det enda som funkar!


Elin går ofta i skyhöga klackar

Fyra wants du har just nu:
1. De perfekta sommarklackarna(mina gamla är i princip utslitna...)
2. Långa, vackra maxiklänningar med lös passform.
3. Allting annorlunda och oväntat.
4. H&Ms FAA-kollektion! (fashion against aids)

En vacker maxiklänning har redan fått flytta in hos Elin.

Kan du avslöja några av dina favoritbloggar som alltid inspirerar?
Jag hämtar inte mycket inspiration från andra, ofta älskar jag bara hur fantastisk personen är och hur bra stilen passar just "den". Mina gamla vanliga favvisar får bli http://marrymyself.tumblr.com (min syster), http://annawii.blogg.se, http://impashion.blogg.se och http://snakesnest.blogspot.com!
Vilken kommer bli dina standarduniformer under de (förhoppningsvis) varma sommarmånaderna?
Alldeles för långa klänningar och ett par Chloé-inspirerade remsandaler.

Lär känna Elin lite mer på hennes blogg.

Maila mig på [email protected] om du också vill synas i veckans snyggaste outfit.

Tattoinspiration


Source

Golden manicure



Nu har jag lyxat till det med att göra naglar. Det var inte igår! Körde på korta naglar (blir smidigast så när jag är på jobbet, jobbar med barn) och massor av glitter. Tycker det känns lite isglassfeeling över det, intesant?! Nästa gång blir det grönt och silver :D

Fixar du dina naglar?

Oriflames mest exklusiva läppstift någonsin: Giordani Gold Jewel Lipstick

En ny exklusiv läppstiftserie har lanserats hos Oriflame. Hylsan är designad av den prisbelönta franska smyckesdesignern Hélène Courtaigne Delalande. Läppstiftet finns i 10 nyanser som ger ett halvtäckande resultat och varar i timmar. Läppstiftet innehåller fuktgivande ämnen som ger silkesmjuka läppar.
Läppstiften finns att köpa på Oriflame.se eller hos Oriflames säljkonsulenter för 169:-

Midseason Sale hos NELLY (plus vinnarna i makeupstoretävlingen!)


Jag har lagt en beställning på plaggen ovan så de dyker nog upp inom kort. Hoppas jeansen passar! Det mesta hittade jag på Nellys midseason sale. Grymt! Passa på att fynda billiga underkläder för 25:-/st.


Nu är tävlingen med läppstift från Maria Montazami avslutad. Det var många tävlande, vilket är jättekul men också jättesvårt att utse endast tre vinnare.
Jag slumpade fram tre vinnare som följt tävlingsreglera.
DE TRE VINNARNA: Malin H, Hanna S & Celine Grattis till er. Maila mig på [email protected]!
Alla som gillar Mestyle på facebook har ALLTID större chans till vinst i alla tävlingar!!

Fyndköp: tunna silverringar


En fin vårtend är tunna silverringar(eller guld). Gärna fler ringar samtidigt och gärna längre upp på fingrarna. Så snyggt! De mest prisvärda hittas på JFR. 3 st för 19:- Fynd så det skriker om det!

Vårens pasteller & valborgssotning


MakeupFriends har precis öppnad sina portar. En site full med makeuptutorials gjorda av vanliga tjejer. Det kommer regelbundet att läggas upp filmklipp på olika makeups. Först ut är vårens pasteller och valborgssotning. Kolla in alla tutorials i filmklippet ovan. Be inspired! Enjoy!

Snäll mot hud och miljö - Rosenserien!


Mild rengöring som avlägsnar smuts och makeup, ljuvlig ansiktspeeling med småsmå korn, fräscht och uppfriskande rosenvatten samt återfuktande fuktkräm med behaglig doft.

Jag har fått hem ett gäng produkter från Rosenserien. En svensk hudvårdsserie som är Svanenmärkt (den enda hudvårdsserien som är Svanenmärkt förövrigt...). Rosenserien passar alla hudtyper och ger goda resultat mot problemhy så som akne, blandhy etc. Använd flera produkter från serien för bäst resultat.

Använd rengöring på kvällen (ev på morgonen också). Börja dagen med några sprayar Rosenvatten i ansiktet (och spraya rosenvatten på en pad för att torka bort smutsrester efter rengöringen). Använd ansiktspeelingen två gånger i veckan för att minska porer och ta bort orenheter. Avsluta dagen med en fuktdos med hjälp av Rosenseriens fuktkräm. Enkelt, snabbt, lätt och ger fina resultat på din hy! <3

Rosenserien innehåller endast naturliga och närodade ingredienser, är bra för personer med känslig hy och är inte djurtestade!

Före och efterbilder på vår ljuvliga balkong.



Det är väl egentligen fusk att lägga ut efterbilder innan vi är helt färdiga. Men vi är en himla bra bit påväg-

Från att ha varit tråkigt, grått och betong till en riktigt behaglig plats med kvällssol så känns det väldigt inbjudande att spendera kvällarna på balkongen med en kopp te och en grym tidning.

Vi köpte ett praktiskt balkongbord för att spara plats plus två ihopfällbara stolar. Golvet "klickade" vi fast på ca en timme. Allt som allt kostade möbler, golv och dynor lite över tusenlappen!

Kvar att göra: lyktor och blommor. Inom kort kommer alltså fler och bättre efterbilder när balkongen piffats till lite mer.

DIY - Halsband med drömfångare

'Smycken från Ur & Penn

Veckans snyggaste outfit - Pelin Özan


En upgoing modebloggare med de mest fantasifulla och grymma shootsen - Pelin Özan, som bloggar på Impashion.se, har veckans snyggaste outfit. Hon berättar hur hon kom på sitt bloggnamn, hur hon får ideer till sina photoshoots och mycket mer. Enjoy!

Beskriv din stil med tre ord
Oj, svårt. Jag kommer faktiskt inte på något, så vi får skippa den frågan!

Du har ett sånt coolt bloggnamn. Berätta hur du kom på det.
SVAR: Tack! Jag tänkte först heta pashion (fashion fast med ett p, eftersom jag heter Pelin). Men det var upptaget, så då fick det bli impashion istället!


Du tar grymma outfitbilder till din blogg. Hur får du ideerna till dina photoshots?
SVAR: Tack så mycket! Jag vet faktiskt inte. Jag kan ligga i min säng innan jag ska sova och tänka "Hur ska jag fota? Vad är snyggt?", sen kommer jag på olika miljöer, rekvisita, outfits m.m. som jag tror skulle kunna bli bra på bild. Då skriver jag ner det i min idébok och sedan fotar jag när jag har tid!


En av hennes alla coola photoshoots

Många inspireras av din stil, kan du avslöja vad du har för inspirationskällor?
SVAR: Jadu, jag läser ungefär 20 bloggar om dagen, och det ger mig självklart stor inspiration!

Var handlar du de flesta av dina kläder?
SVAR: H&M

Har du några tips på tjejer som vill men inte riktigt vågar sticka ut med sin klädstil?
SVAR: Två ord: Kör hårt.



tack för dina svar, du är grym!
SVAR: Tack själv!


Lär känna Pelin lite mer på hennes blogg.

Minty & trashy


|jeansshorts & tröja - Gina tricot|

Nu drar jag och kikar efter sovrumsmöbler och (framförallt) balkongmöbler, krukor osv. Balkongen kommer bli en fin och rofylld plats när den blir färdig. :)

Vit brudorkide i mitt fönster




Då mitt och Joakims sovrumsfönster stått tomt och kalt sen vi flyttade in (för flera månader sedan) tyckte vi att det var dags att fixa till. In kom en vit brudorkide med kruka från IKEA och genast blev hela rummet lite finare.

Sovrummet är för övrigt i akut behov av total omgörning då vi har en liten säng, en smal bokhylla som täcker en halv vägg plus en klädstång där kläder hänger. Förutom klädstången har vi endast ett skåp med totalt fem hyllor som förvaring får bådas kläder. En byrå äger vi inte heller så underkläder o strumpor ligger i varsin provisorisk låda med både trosor, strumpor, strumpbyxor och bhar intrasslade i varandra. Katastrof med andra ord.
Mattor, en byrå, ny säng, gardiner, tavlor på väggarna och levande ljus lär göra susen. Det får bli nästa projekt (efter balkongrenoveringen så är i full gång. Ni får såklart se bilder inom kort).

Golvmode - Knitted shorts in black & white



Jag älskade virkattrenden redan förra året men eftersom virkat var så hypat då så knep jag inte tag i ett enda plagg. Nu har jag dock fått tag på två par shorts. Båda från H&M varav de vita från Dam och de svarta från Barn. Tog det sista paret i min storlek på båda avdelningarna - tur värre! För så snyggt som det är. Med enkel tee/slappt linne med urringad rygg och platta skor.

Just a reminder - Tävla och vinn Maria Montazamiläppstift!!!

Jag startar nu en galet grym påsktävling för mina galet grymma läsare! Hela tre(!!!!!) av er vinner Maria Montazamis läppstift Pink från hennes nya läppstiftskollektion (som inte ens går att köpa än!!)


Reglerna är lika enkla som vanligt
Gilla Mestyle på facebook (skriv vilket namn du gillar med)
Skriv en kommentar att du är med (glöm ej mailadress!)

Tävlingen avslutas 25 april.

psst.. börja följa mig på bloglovin för att inte missa framtida grymma tävlingar!

 

AVSLUTAD OCH VINNARNA ÄR UTSEDDA!!


Drömmar om Sicilien och Rom


En längtan till värmen, andra kulturer, platser, maträtter och språk har börjat komma hos både mig och J. Vi suktar efter Italien. Kanske Sicilien? Med runtresa följt av några veckors avkoppling. Har upptäckt Fritidsresors bilrundresa i Kalabrien + Sicilien som låter spännanade. Vill gå runt i långa klänningar, platta sandaler, känna sand mellan tårna, ha korallfärgade naglar, vitt leende, söta kyssar, ananas och melon, mojito, knallrosa bikini, besöka katedraler, höra italienska, shoppa på marknader, äta italiensk spaghetti,hålla hand-i-hand på smala gator med tvättlinor hängande från fönster till fönster, utforska och leva livet.
(testar att variera mig och blanda in lite mer personliga inlägg. Vad tycks om det?)

Rockin' Everywhere


source

Hitta din favoritmascara (stor guide!)


Itplaggen för sommaren


|jeans - Dr Denim . virkad väska - H&M . Armyjacka - Urban outfitters . neonarmband - nelly accessories .
linne - nelly.se . metallic totebag - bikbok |

Trots att jag shoppat över min budget denna månaden finns det ändå massor av godbitar jag fortfarande vill ha.
En armyinspirerad vårjacka för alla sinnessämningar och tillfällen, ett rockigt linne som matchas med rött läppstift och
rufsigt hår. Massor av neonfärgade armband runt handlederna, gärna flätade sådana. En virkad liten väska tillsammans
med vit klänning och flätor i håret. En totebag som rymmer det mesta och är i perfekt storlek. I
metallicfärg blir det den coolaste kontrasten och till sist it-jeansen. De svarta plentyjeansen från Dr denim med lite högre
midja.

Veckans snyggaste outfit - BySofia



Sofia är den där riktigt snygga tjejen med en populär blogg och som fått många hypes för sina outfits på lookbook.com. Hon har veckans snyggaste outfit denna vecka och hon berättar om sin stil, men även om två svåra upplevelser hon varit med om i sitt liv.

Beskriv din stil med tre ord
Modern trendig och bekväm

Hur väljer du att klä dig i vår?
I vår vill jag klä mig i feminina, färgglada kläder i både pasteller och neon färger. Ju mer färg desto bättre!


Ju mer färg desto bättre. Det är ett av vårens ledord enligt Sofia.

Var handlar du de flesta av dina kläder?

Mina kläder handlas mest i butikerna så som hm som jag tycker har haft mycket bra och fina utbud på sista tiden.
Bikbok, monki, topshop, nelly, weekday är också favoriter.

Var hittar du inspiration till din stil?
I min garderob finner jag den mesta av min inspiration. Tar på mig det jag känner för sen brukar det sluta bra. hihi

Hur mycket shoppar du för per månad (ungefär)?
Oj har ingen aning.. Kanske mellan 1000 - 2000 kr


Det blir en del shopping varje månad...

Allt är inte bara yta. När du var åtta år blev du sjuk och man upptäckte en tumör i din mage. Berätta lite om den tiden...
Nä allt är tyvärr inte bara ytan, på gott och ont. Det var en svårt period och en väldigt jobbig och kämpig tid när jag blev sjuk.
De fick ut den stora tumören på ett halv kilo stor som en mans två knytnävar. Efter några komplikationer så fick de ihop magen på
ett sätt så de hoppades att den skulle fungera och här står jag pigg som en nöt kärna. Även fast droppet följer med mig resten av mitt liv så har jag inget att klaga över.
Får extra näring genom en slang i magen om nätterna för att kroppen inte tar upp all näring genom maten. Men jag lever och mår bra!
För att läsa större delar av sjukdomshistorian så kika in bloggen.


Här syns "knappen" som Sofia får näring genom på nätterna

Dessutom gick din pappa bort för inte allt för längesedan. Hur fungerar vardagslivet idag? Hur orkar du vara så stark?
Det är oerhört tungt och otroligt jobbigt. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur jag tar mig upp till ytan varje gång. Men på något vis går det.
Tar dagarna som de kommer och det blir många dippar men man tar sig upp igen. Har svårt att prata om det och tränger gärna bort det för tillfället
för att klara av allt som kallas vardag... Men man har ett stort hål i hjärtat som är väldigt svårt att läka.
Som vår familj alltid säger - Jag vet inte hur och inte när men det kommer blir bra!

Sunsilk Co-Creations Pro-Heat



Nya serien i Sunsilk Co-Creations skyddar och reparerar håret från skador av värmestyling. Serien heter Pro-Heat och kommer bli den röda serien när produkterna släpps under vecka 14.

Thomas Taw driver två trendiga salonger i New York och London. Hans kunder är bland annat Jude Law och Kate Moss.
Tack vare alla kändisars hår han stylat förstår han vikten av skydd vid värmestyling efter många stylar håret genom att platta, blåsa eller locka. Och detta var anledningen att Sunsilk valde att ta fram denna nya hårvårdsserie - bestående av schampo, balsam och värmeskyddande glansspray - tillsammans med Taw.


rek. pris ca 30-40:-/st

Trashy jeans


|nätlinne - random . Jeans - H&M Barn . skor - Bikbok|

Skor från Bikbok


|Skor med grym platå som man bara "rullar fram i". New från Bikbok|

New in: gold glitter eyedust från makeup store


eyedust lounge - makeup store

Köpte hem denna fantastiska eyedust för ett tag sedan och har redan använt den flitigt. Jag använder en liten ögonskuggsborste när jag applicerar dusten (grundar med ögonskugga innan) och applicerar dusten över hela ögonlocket. Glammigt, lätt och riktigt snyggt!

En midsommarnattsdröm


|dress - inlovewithfashion . skor - have2have . clutch - asos|

Tänk denna bedårande oufit på midsommar. Vilken flickdröm! Med ett skärp i midjan(då klänningen är milslång för lilla mig 1,6 meter över havet) fixas den perfekta längden. Rekomenderas kanske inte att gå runt i gegga men funkar finfint på asfalt. Love!

Adorn thy home


Source

Babyliss bamboo hårborste



Hej!
De flesta som börjar med naturlig skönhetsvård börar med att köpa en borste av svinhår. Jag har nu köpt min första svinhårsborste(dock även med nylon). Det är förvånadsvärt lätt att borsta håret och svinhår gör att håret bibehåller sin glans. Håret blir fylligare och inte lika statiskt som en vanlig plastborste. Jag varvar med min roddborste och denna. Det funkar super!

Hip-Hop aint dead it just had a heart attack


|jeansväst(avklippt skjorta) - gina tricot . jenasshort - gina tricot . linne med lil wayne - mässa . armband - H&M herr . glasögon - optiker . läppstift - oriflame|

Dip dyedtrenden



Plagg (och hår) som är färgade "dip dyed" är så himlans snyggt. Snyggast är ett par shorts. Men även jeansjackan eller kanske jeans/klänning/tee/väska.. Och ni blondiner: våga färga topparna mörkare. DET är jag avundssjuk på att jag inte kan!

Petite in high heels


|lila stuprör - gina tricot . pumps - Have2have . svart linne - asos petite . clutch - style by tyra . choker - bikbok|

Fira in våren med en påskpresent(i efterskott)


Färgbomben från Revlon



Färgade mitt hår mahogny/lilaskimrande för ett tag sedan. För att bibehålla färgen - som annars tvättas ut på bara några dagar - använder jag färgbomben från Revlon. 8 pumpar i fuktat hår som får sitta i 3 minuter en gång i veckan ger en toning som bibehåller färgen längre. Kan vara ett av mina bästa köp.

Använd handskar, gnugga ej i hårbotten och ta bort fläckar på kropp och dusch durekt. kram

Something new, something borrowed & something blue

Förr: Beautyboxen.


Numera:



Mestyle!!!!! Dessutom egen domänpekning.
hädanefter funkar mestyle.se för att komma in på bloggen (beautyboxen.blogg.se funkar dock fortfarande)



En ny design är på g och färdig inom kort. Har redan fått se en sneek peak - sinnessjukt snyggt!


Lite annat som är nytt. Har skaffat en facebookgrupp för mestyle.se För att gilla (jag skulle bli så glad, pinsamt att ha en facebookgrupp utan gillare ;)) går du in här.

Dessutom har jag skaffat ett twitterkonto, time for some searius twittring från och med nu! Vill ni följa mig (säg till så börjar jag följa er) så gör ni det här.



Dock fortfarande: lika grymma inlägg, naturlig skönhetsvård, mode, charm och snygga bilder. Hoppas ni fortsätter följa med med det lite nyare, fräshare! puss.

Dagens nopootips



Denna helt naturliga hårmask från Scalpure (300:- hos Eleven.se) ger oemotståndlig näring till hårbotten och hår. Använd två gånger i veckan om du har problem med hårbotten (kliar, mjäll, röd, torr, fet...) och en gång i veckan om du inte har några besvär. Hårbotten suger åt sig all näring från masken och du friskt och fräscht hår.

Men det slutar inte där, nej, hårmasken är nämligen en multiprodukt. Använd i ansiktet som ansiktsmask en gång i veckan för att vitalisera och tillsätta näring i hyn.

Trots det saftiga priset och något odryga formula tycker jag ändå att detta är ett pra köp för oss som vill använda naturliga produkter men inte alltid orkar koka ihop egna recept.

Color is what color is


| lila stuprör - Gina tricot . mintgrön topp - Gina tricot . paljettbondeau - tradera . clutch - asos.com . blandare ringar|

Living in the country, girl!


Source

Praktiskt med chapagnekork


I en av alla goodiebags jag fick i höstas fanns denna fenomenala champagnekork (från duka). Lätt som en plätt när du öppnat en vinflaska/champagne/rose eller mousserat och inte dricker upp hela flaskan. Snygg design är det också!

Dagens outfit



|jeansshorts - Gina Tricot . Keps - New Era . Skor - Converse . Collegetröja - Asos.com|

Neonfärgade statementarmband



Fint till brunbränd hy, med fyra fem stycken (minst) på handlederna ihop med en stor klocka. Saltvatten i håret, mjuka lockar, tuggummirosa läppar och ett lyckligt leende.
Armbanden finns hos Cocoo.se (leendet, läpparna och lockarna får du dock fixa själv...)

Veckans snyggaste outfit - TildaGrubb



Matilda Grubb är en otroligt söt 16årig tjej som snart ska sluta nian. Hon har ett stort fotointresse och man ser bara välfotade färgglada bilder i hennes blogg. Hennes intressen är bland annat ridning, kompisar och sång. Denna vecka är det Matilda som har veckans snyggaste outfit.

beskriv din stil med tre ord:
Bekväm, snygg och fräsch
vilka vårtrender är dina favoriter?
Ljusa och glada färger är väldigt snyggt nu till våren!
läser du många modebloggar?
Nej, det gör jag faktiskt inte


En bild på söta Matilda

Tips på hur man kan "krydda" sin outfit om man saknar inspiration?
Snygga till det med fina accessoarer, det funkar alltid! Kanske en väska, halsband eller coola skor?
Du tar många bilder. har du något enkelt tips på vad man ska tänka på när man fotar sina plagg?
Fota i närheten av dagsljuset, ett fönser tillexempel!



Vilket är ditt flitigast använda plagg just nu?
Jag älskar lager på lager! Särskilt eftersom jag alltid fryser så mycket! Det passar perfekt när det är kallt ute! Både varm och snyggt! Skjortor använder jag också flitigt!
Hon är en flitig användare av skjortor.

Lär känna Matilda lite mer på hennes blogg.


Vill du också synas med din snyggaste outfit och svara på frågor om din personliga stil samt få en fet länk till din blogg? Maila [email protected] nu! psst.. du behöver inte ha en blogg för att vara med...

Ride your horse, cowgirl


Source

Skyltfönstret hos Gina Tricot



Att människor (framförallt tjejer, som har störst press) ska få se ut hur de vill sålänge man är hälsosam har diskuterats längre. Men då och då är det vissa företag som tar tre steg bak för varje steg fram olika medier har gjort. I detta fall Gina Tricot. Denna supersmala skyltdocka sett i ett skyltfönster i Gina Tricot gör att normen att revbenen ska synas och höftkulorna ska sticka ut kommer leva kvar ännu längre.

Dock aldrig sagt att människor som ser ut som denna skyltdocka inte ser ut så naturligt, nej, kolla bara in Victoria Törnegren eller mig för ett par år sedan. Självklart är det vanligt med naturligt smala och vackra tjejer men det är också vanligt med tjejer med stora rumpor, stora lår och bred mage utan markerande midja - även det en helt naturlig kroppsform. Men inte har man sett en sådan skyltdocka i ett av Gina Tricos skyltfönster? Nej, för där inkluderas bara vissa människor. Och kläderna faller ju inte lika fint på större människor...

Låt dig inte påverkas av att vara pinnsmal eller kurvig. Var ditt naturliga jag. Ät hälsosamt, träna regelbundet, gå ut i solen, shoppa snygga kläder, ta en fika på en uteservering, dansa hela natten lång i höga klackar, ut och res, se världen, borsta tänderna, le åt alla du möter, pussas och kramas så mycket du kan, var lycklig. På så sätt krossar vi alla kroppsideal och visar därmed att alla tjejer och kvinnor är vackra som vi är och framförallt att livet handlar om så mycket mer än att fixera sig vid sin fullt normala och otroligt vackrakropp! Oavsett om vi har storlek 24 i jeans eller 44. Oavsett om vi är en xs eller xl. Oavsett om vi har blont eller svart hår, bruna eller blå ögon, vit eller brun hy. Vi är alla vackra, och så jävla bra!!
Kram

Ankle Cuffs i guld


En av de snyggaste trenderna enligt mig är ankle cuffs. Med höga klackar och uppkavlade jeans. Eller converse utan "skaft" och ankelkorta stupisar. Helst ett par guldfärgade i min alldeles för guldfattiga smyckessamling. Funkar perfekt att även använda som big size armband. Just saying.. Du hittar ankelcuffsen här.


Sporty Spice


|collegetröja (med lila ärmar) - Asos . Turkos keps - New Era|

Jag kör på sporttrenden i höst. Med prylarna ovan, ett par sköna mörka jeans, mörka solglasögon och färgglada sneakers eller gräddvita palladium. Kan inte bli annat än bra!

Nåt mer som inte kan bli annat än bra är denna bloggen. Nu när vi (äntligen!) skaffat oss höghastighetsbredband (då vi innan körde med internetdelning med telefonerna) har blogglusten kommit tillbaka som en stor bomb. Ihop med detta kommer designen fräschas upp ordentligt. Jag kommer skaffa mig ett eget domän, ett nytt bloggnamn, grymma outfits, inspiration till naturlig skönhetsvård, snygga modekollage mm. Bloggsuget är på topp och jag gillart!

Maria Montazami lipstick kit hos MUS



Fick hem ett produktkit av Maria Montazamis nya läppstiftskollektion för ett tag sedan. Kitet kommer inom kort börja säljas på MakeupStore.

Kitet består av två läppstift i färgerna rosa och nude samt en läppenna. Köper man alla tre produkterna får man en specialdesignad partyväska med paljetter och Maria Montazamis autograf i guld.

Läppstiften har en krämig formula och håller färgen länge på läpparna trots kyssar. Det är lyxiga läppstiftshylsor med Maria Montazamis autograf ingraverad i hylsorna samt magnetiska lock. Läppennan är otroligt lätt att arbeta med och sitter som berget.

Ett tips att få läppstiftet att hålla hela kvällen
är att rengöra läpparna ordentligt med en bomullspad med makeupremover på. Fyll i läpparna med en läppenna och applicera läppstiftet i två lager(minst) och bit av på en servett. Ta med dig läppennan och fyll på under kvällen. Sedan är det klart att det är olika kvalitet och hållbarhet med budgetmärken och dyrare. Det är alltid bättre att investera i kvalitet.


Magic natural focus



En energidryck som ger ökad skärpa och koncentration utan tillsatt sötningsmedel/socker eller färgämnen och bara naturliga ingredienser. För bra för att vara sant? Nej! Denna nya energidryck med fläder och citronmeliss från Magic fick jag från ett event för ett tag sedan. Hur den smakade? Gott! Hur skärpt man blev? Tveksamt, utsatte mig inte för nians nationella prov efter att jag druckit drycken så kan inte svara på det.

Finns att köpa på Pressbyrån och 7eleven.

började med naturlig skönhetsvård, vidare till städning med snälla produkter, vidare till mineralmakeup och nu naturligt mat- och dryckintag. Vart ska detta sluta?! ;)

Färska hamburgare med potatisklyftor


En supergod middag för ett tag sedan. Vardagslyx i sitt esse!

Friscobröd, hamburgare av tinad köttfärs som steks, bacon, ost och sallad. Potatisklyftor som skivas, salt, peppar,oregano, massor av olja och in i ugn.

Lily Lolos vårkonfekt


Mineralsminksmärket Lily Lolo började säljas på Apoteket igår (andre april) vilket bevisar vilket snällt innehåll och bra kvalitet dessa produkter har. I filmen ovan visar Lily Lolo vårens make-uptrender och bjuder dig på en riktig vårkonfekt! Kika och bli inspirerad!!!

Äggande grönt påskris



|påskägg ICA . påskris - skogen|

Jag skippade alla (tacky) fjädrar för lite påskägg i gult och lila (då vår lägenhet är inredd med lila färger). Satte vatten i påskriset så det blev lite grönska. Känns som det ger mer liv i rummet än tråkiga kvistar.

Har du påskris?