Estelle & Thild kommer inom kort!

Här kommer en miniupdate om vad som kommer hända i bloggen framöver.

Inom kort kommer jag och hudvårdsmärket Estelle & Thild att mötas och testas! Jag kommer naturligtvis berätta alla detaljer i bloggen innan jag sätter igång.



Jag tycker att man har ett ansvar när man köper hudvård och använder helst produkter som tillverkats på ett etiskt sätt. Därför glädjer det mig att Estelle & Thild:s produkter inte är djurtestade. Att de dessutom innehåller ekologiska och naturliga ingredienser är ju bara en trevlig bonus!

Estelle & Thild har hudvård både avsett för barn och för vuxna. För vuxna finns två hudvårdsserier - en parfymfri och en med välgörande doft av Neroli. De säljer även en serie med kroppsvårdsprodukter (heter det så?).

Produkterna finns att köpa på Kicks och priserna ligger mellan 100-200 kronor.

Ska bli spännande att testa! Mer info kommer snart :)


(dessutom kommer jag snickra ihop en komplett nagel- och handvårdsguide och använda mig av inspirationen jag fick på gårdagens hand- och nagelvårdskväll)






Heides val (eller är det Spencers?)



Ovanstående rubrik finns på msn.se idag. Länk Där stod det bland annat att hon ville förstora brösten för att hon ville ses som en sexsymbol/playboysymbol. Men jag undrar, är det hennes eller hennes mans val att hon ska förstora sina bröst? Han verkar ju ha ett otroligt stort inflytande på hennes val i livet.

Mina läsare, välj aldrig att stanna kvar hos en dålig kille!






Dagens outfit



Slänger in en liten bild på min outfit huxflux. Idag blev det skinnstövlar, vita knästrumpor,  svarta tights, långt turkost linne och en vit supermysig stickad tröja.

Har precis kommit hem från skolan! slutar åtta på onsdagar för jag har kvällslektioner vilket är rätt segt. Men nu ska jag titta på idol!

Vi hörs senare mina vänner!





hand & nagelkvällen var superhärlig!

Halloj!

Är precis hemkommen från hand och nagelkvällen som min regionschef inom Oriflame anordnat (nämnde det i ett tidigare inlägg idag). Gud vad härligt det var!



Nagelkvällen innehöll:

Mat och fika. Det allra viktigaste alltså. haha.

hand och armmassage

ett nagelset innehållande nagelfil, orangepinne, polerfil och nagelsax som fick följa med hem

massor av produkter som man fick använda sig av - nagelolja, nagelsetet, nagelpeeling med blekningseffekt (fungerade!), nagelnäring, handskrubb, handbad med nagelolja, massor av nagellack och massor av handcremer. Allt från Oriflame - så det var en möjlighet att själv prova på produkter som man ej har hemma.

Lite skönhetshopping hann jag med också. Kom hem med bland annat en ansiktskräm och lite annat smått och gott.


Men såna här mysiga kvällar kommer det inte bli av på länge för nu är det pluggandet som kommer ta e stor del av min tid framöver. Så därför var denna kväll extra speciell!




Religionsdag och besök av Marcus Birro

Har precis kommit hem från min första skoldag på evigheter (eller i alla fall nästan två veckor) Hade någon slags religionsdag idag vilket innebar att massor av olika människor från olika religiösa samfund berättade sin livsåskådning. Då jag är otroligt intresserad av religioner och livså¨skådning var denna dagen mycket lärorik och intressant.

Och så var Marcus Birro på besök (författare, journalist, poet... syns mycket i media) för att berätta lite om sin tonår och uppväxt. Har alltid tyckt att han varit supercool men efter idag.. njaa jag vet inte riktigt. Fick en mycket mer negativ bild av honom än vad jag haft innan tyvärr. Men han lärde mig någonting: tro på dina drömmar och gör dom till verklighet! Det ska jag ta lärdom av och det tycker jag ni också ska göra!

 Här är Marcus Birro i skolans aula (klicka på bilden för att få den större)

 Såhär ser han ut på närmare håll


Och ikväll ska jag gå på en nagelkväll som min regionschef inom Oriflame har annordnad. Har faktiskt ingen aning om vad det innebär, om jag får manikyr, om jag lär mig lägga manikyr... Jag vet inte riktigt. Men det kommer bli kul!


Outfit for today



Stickad kofta, skärp, lång svart tunika, jeansleggins, uggs

Var tvungen att ta på mig en riktig höstig outfit idag eftersom det faktiskt börjar bli lite kyligt ute. Usch, jag vill inte att det ska bli mörkt klockan sju på kvällen och ljust klockan 12 på dagen. Men höstkläderna är ganska mysiga i alla fall, får väl trösta mig med det! :D


Onyttig men god kvällsmat




Nja, inte det nyttigaste med gräddglass såhär på kvällskvisten men nån gång måste man få unna sig någonting gott - och det är precis det jag gör nu! Mums!



lite uppdatering

halloj!

Har gått runt/legat i sängen i mjukisbyxor, otvättat hår och sletna tröjor i mer än en vecka nu efter min operation. Men i morgon är det dags att pallra sig tillbaka till skolan igen. I morgon har vi någon slags religionsdag vilket jag faktiskt sett fram emot så det ska bli kul! Har sovmorgon till 11.15 - vadå mjukstart haha.


Tittade föresten på Idol för en stund sedan. Vilka av finalisterna är eran favorit?

Min kvinnliga favorit är
Clara Hagman Foto:TV4

Clara

Och min manliga favorit är
Eddie Razaz Foto:TV4
Eddie


När jag håller på någon i ett speciellt tävlingprogram så åker den alltid ut bland de första - varför?! Har jag så dålig taste? haha.


well well, måste ursäkta för en dålig uppdatering och en numera tråkig blogg. Men med lite tid blir det tyvärr såhär. Men ambitionerna om en bra blogg finns kvar och stora förändringar är påväg att ske! Bara att ha tålamod mina kära läsare!

Kram på er



torsdag

I morgon kommer jag att operera mig och kommer därför att vara borta från bloggen i obestämd tid. Men jag kommer tillbaka, om ni undrar!




Läsarfråga

jag undrar hur man får sminket att inte kladda? typ om man har fondation och puder och grejer och sedan kramar någon kanske och råkar komma emot med kinden.

Det finns lite olika vägar att gå för att få en "kladdfri" make-up. Det enklaste sättet är ju att helt enkelt inte sminka sig så mycket. Efter att man gjorde grunden med foundation, puder och rouge så tar man en servett som man försiktigt tar på ansiktet - det översta sminket faller då av på servetten.

Här är några tips på olika sätt beroende på vilket smink det handlar om:
mascara använd vattenfast
ögonskugga Anvvänd mousseskugga eller cremeskugga eller grunda med en primer på ögonlocket innan du lägger skuggan.
Foundation använd måttligt eller ersätt foundationen med en tonad dagcreme. 
Puder och rouge skippa pudret helt och använd en cremerouge





Ständig frågestund

Ni vet väl att min blogg har en ständigt pågående frågestund och att man kan fråga vad man vill i vilket inlägg som helst och att jag svarar så fort jag kan? Till skillnad från andra bloggar som bara har frågestunder i vissa inlägg så har jag det som sagt hela tiden!

Så fråga vad ni vill om skönhet, make-up, hälsa, mitt liv, Oriflame eller någonting annat som ni vill veta!



Har varit på kärlekssemester

tillsammans med min pojkvän denna helgen för att fira våran tvåårsdag. Vi har haft det otroligt bra, ätit på restaurang, druckit drinkar och badat bubbelpool. Men tyvärr så glömde jag kameran vilket jag blev otroligt ledsen över.. men sånt är väl livet antar jag.

jaja, nu vet ni vart jag har hållt hus i helgen i alla fall :)




Sminkvisning av Oriflameprodukter!

halloj!
Igår höll jag i min allra första sminkvisning! Det var skitroligt och det gik jättebra (fick massor av beröm efteråt ;D)

Gästerna var mammas kompisar - kändes skönt att mjukstarta med folk man redan känner.

Allt gick bra och jag sålde en hel del :D


Jag hade dukat upp ett bord med ett urval av Oriflames produkter och nyheter



Ögonskuggorna längst fram var nyheter i katalogen




Och här har vi bland annat nagellack, mascaror, läppstiftprovet och ögonskuggspennor. Allt ovan var det specialpris på i kataogen.


Jag berättade kort om Oriflame, mig själv och om några utvalda produkter. sedan fick man gå runt och lukta, prova, känna och klämma och man bläddrade i katalogerna och jag svarade på frågor och gav råd så gott jag kunde.

Ett mycket vinnande koncept!

Nästa sminkvisning är inplanerat om två-tre veckor.


Vi hörs!




Grymt snygga sminkförpackningar

Nivea har skapat en kollektion med fantasifulla make-upburkar och jag blev grymt imponerad! Jag tycker att allt blir så mycket roligare med unika make-upburkar.

Kolla in:





Kollektionen heter "Chanthal Thomass"


jag lever!

bara så ni vet ;)
 
Har precis kommit hem från en lång skoldag. Har teckenspråk som är förlagt på kvällen så jag slutar åtta på onsdagar (fick sluta tidigare, så vi slutade sju :D). Men nu är jag hemma och ska plugga. Om en timma ska jag se idol :D Såg ni idol igår?



I morgon ska jag ha mitt första sminkparty med Oriflame - spännande och nervöst!



Världens största bröst



Bläh!
Det måste väl finnas nån slags gräns på hur mycket en läkare tillåts göra med någons kropp?



För många bollar i luften

jaha, nu har jag tappat blogglusten igen. Gör det imellanåt men den kommer alltid tillbaka!

Funderar på att bli mer personlig i bloggen, men hur kan man vara det utan en fungerande kamera?
Funderar också på att skaffa en ny design - men då jag inte vet hur man gör så kostar det pengar.
Har så otroligt många bollar i luften nu att bloggen blir det sista jag tänker på när jag kommer hem efter en lång dag.

Och det är lite lustigt detdär med att jag inte har tiden - för på sommarlovet längtade jagefter att börja som vanligt och ha det lite hektiskt. Men nu längtar jag bara efter helgerna - att få sova och titta på tv hela dagarna och nätterna igenom. Antingen har jag för mycket att göra, eller för lite. Verkar som att jag aldrig blir nöjd...


Har ni några bloggtips att delge er av så att jag får inspirationen tillbaka?

Tack ni som kikar in på min blogg varje dag - även när jag inte uppdaterar!




Starka naglar!

Jag har alltid haft svårt att få långa starka naglar. Ofta är de tunna, svaga och skivar sig så fort jag råkar slå naglarna i någonting men det finns hjälp att få starkare och friskare naglar.

Är ni precis som mig och har svaga naglar? Läs vidare!


Depend Nagelolja
 
en personlig favoritsom jag använder mig av!
Man pnslar på nageloljan på naglarna två gånger om dagen och låter verka i tio minuter. Efter cirka en veckas användning blir naglarna starkare.



Köra manikyr på salong.
Salonger kan erbjuda förstärkning på ens egna naglar som gör de starkare. Salonger erbjuder även "tippar" som är som nån slags låtsasnageltipp som är starka.


Silicia Fortes nagel/hår och hudtillskott
Tabletter man tar tre gånger om dagen som gör att naglarna blir starkare, håret blir starkare och glansiga och huden blir friskare och finare


Depend stärkande vård kit
Även denna produkt är en personlig favorit. Innehåller nagelolj, nagelbandsremover, nagelfil, orangepinne, nagelborste och hand- och nagelbandskräm. Gör "kuren" några gånger i veckan och naglarna blir starkare!


Vaselien hand and nail cream
Handkräm som även är närande för naglarna. Även denna produkt är en personlig favorit


Att avända nagellacksremover med aceton
Att frenetiskt måla naglarna varje dag
Att ha naglarna i för mycket fukt och kyla (disk, kylig luft...)
Att äta ensigt med få vitaminer
Att röka
Att dricka för mycket eller för lite
Att äta för lite zink och järn